Ny header och färg

Bytt header och färg gott folk. Kände att jag inte orkade med den gamla längre.

Jag lovade gult och gult blev det! Ser ni? Vissa löften kan jag allt hålla. Till skillnad från Österrike-bilderna. Det börjar nästan bli skrattretande nu.

Om ni inte ser än så har den inte hunnit uppdatera.

Egen domän?

Funderar på att skaffa en egen domän. Trodde det skulle vara dyrare, men hittat för 100kr/år. Awesome ju.

Men då kanske jag ska ta och bli lite seriösare med bloggen först.

Och så får jag inte ens pussa honom

Han är hemma en hel vecka.
Och så får jag inte ens pussa honom.
Förstår ni hur jobbigt det är?
Kunde Gud inte valt en bättre vecka för mig att bli sjuk på?


Mitt facebook-hat för tillfället

Alltså, jag är fortfarande lite i chocktillstånd över att jag inaktiverade mig på facebook och det är väl ändå ett tecken på att det var bra att jag gjorde det? Det är inte nyttigt att vara så beroende av någonting. Inte ens om detta någonting bara är en sajt där man kommunicerar med sina vänner.

När jag skaffade facebook hade jag inte riktigt fattat vad det var, men jag tänkte "okej, värt att ge det en chans". Och nu, en tid senare är jag en aning fast. Så fort jag sätter på datorn startar jag facebook, klickar in mig på mina närmaste vänners profiler, kollar nya händelser och sitter sedan där och uppdaterar... uppdaterar... uppdaterar... tills jag inser hur lång tid jag suttit där och inte gjort någonting. Och all den tiden hade jag kunnat använda till att göra någonting vettigt, något nödvändigt som läxorna eller något som gör mig lycklig.

Jag hade 201 vänner på facebook om jag minns rätt. De flesta känner jag, en del har jag umgåtts med förut eller pratat med någon gång och några vet jag enbart vilka de är. Jag förstår mig inte på de som accepterar vänförfrågningar från vem som helst eller skickar dem hej vilt. Måste säga att de som är födda -95 är värst. Hur många gånger har jag inte fått vänförfrågningar från någon helt random 95:a? De gör sådana automatiska vänsökningar.

Om jag inte fått syftet med facebook helt fucked up så är det väl att hålla kontakten med sina kompisar? Leta upp gamla vänner eller ta ett steg fram och skicka vänförfrågan till den där söta killen man nyss träffat? Jag kan gå in på någons profil och se att de har över 1000 vänner och för mig är det faktiskt helt omöjligt att föreställa mig att denna person känner varenda en. Så vad är det för grej med att ha överdrivet många vänner på facebook? Är man cool då?

Och vad är det för fel på hederliga telefoner? Eller den hederliga dörrklockan. Nu tycker jag att ni liksom jag kan skippa facebook med sitt eviga ploppande och gå ut och leva livet istället för att leva andras. Om du vill prata med någon, ring då för guds skull människan istället för att skriva på facebook. Skicka hellre iväg ett sms.

Kan facebook vara mer överskattat? Facebook ska då inte ta upp min tid mer!

Du lever bara än gång.

Nu finns jag inte längre

Oj vad hände där?!

Tog precis bort mitt facebook-konto. Jahopp.

Det var lite random av mig.

Ost

Det är en ganska grå måndag idag. Eller mörkvit typ. För det är massa vit snö på marken och vita moln fast ändå mörka. Äh.

Vad gör Sofie hemma? undrar ni. Eller nä, det kan ni inte göra, ni visste ju inte ens att jag var hemma. Fast nu vet ni. Så nu undrar ni vad jag gör hemma. Varannan sekund får jag en fet hostattack så när jag gick på biologin idag kändes det rätt omöjligt för läraren att hålla en genomgång. Det lät såhär:

"Om vi då beskriver" HOSTHOSTHOST "... eh... mitos... ja, så ser ni på denna bild att" HOOOOOSTHOSTHOST "..ja, att kromosomerna" HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOST!!!

Så bestämde mig för att gå hem och hosta istället.

Och här är jag nu. Hemma.


Solsidan

Solsidan hit och solsidan dit. Så fort det blir söndag svämmar facebook över kommentarer om att det är solsidan ikväll. Jag vet inte jag. Är inte solsidan en aning överskattat?

Visst det är ett bra program med rolig och skön humor, men himla underbart och fantastiskt tycker jag faktiskt inte det är. Första säsongen var bra, då var det mest bara humor, men denna säsong är bara jobbig att se på. Allt går liksom fel hela tiden. Och vad är det för fel på hon där Anna (Mia Skäringer, tror jag)? Hon bara klagar på maken sin varenda vecka! Man vill ju bara klappa till henne. Stackars Alex.

Okej, det som får mig att inte tycka om detta program så mycket som alla andra verkar göra är nog i första hand reklamen som kommer innan och efter programmet. Den som presenterar Solsidan, om ni vet vilken jag menar? Killen med tajt, blå tröja ser ju för fan animerad ut! Alltså... nej, det är inte okej alls.

Puttenuttisnutteplutti

Jag tar tillbaks det där jag sa om att jag är mindre sjuk nu. Okej, halsontetellervaddetnuvar är väl mycket bättre, men det forsar stora floder från min näsa och det kittlas hela tiden i halsen så jag går runt och hostar!

Fräscht.


Min inte så mycket mer fräscha pojkvän (han har precis varit och tränat) har gått och blivit massa musikalisk så jag älskar honom lite mer nu. Om jag ens kan det! Visst är jag sådär puttenuttisnuttepluttiälskling när jag skriver sådant?

Nej! Trodde det var lördag! Uhhuhuhu...

God morgon ma little fuckers.

Jag mår bättre idag! Det ni! Går runt och hostar som en liten mupp men halsen känns inte lika knas längre. Som rubriken säger kom jag precis på att det inte var lördag. Usch, grymma värld!

Har precis gjort IQ-test på den där sidan... eh... vetenskapens värld? Kan det vara så? Ja. Jag är smart jag. Faktiskt!

Min käre pojke gjorde också det, han skulle försöka få högre. Ni får gissa er till hur det gick.

Han är mupp. Allmänt konstig sådär. OCH JAG ÄLSKAR ATT HA HONOM HÄR!

Sjuk

Ska sova en stund. Återkommer pigg.

Skulle ge lagen en käftsmäll om det gick

Min Victors kusiner får inte ha kvar sitt hus. Har vart på nyheterna ett tag nu. Idag rivs det. Svt är där och filmar också enligt Victor.

Det är så jäkla synd och jag kan inte annat än att sitta här och vara förbannad.

Tänker på dem.

Helg ljuva helg och ett minne som en guldfisk

Hahahaaa... förlåt för alla de tomma löften jag gång på gång ger er! Känner mig som värsta politikern. Men jag ska faktiskt ladda upp bilder från Österrike, jag ska till och med försöka hinna det idag mellan mattepluggandet och Victors ankomst till min bostad. Det låter väl bra?

Fast den där jäkla väskan får ni vänta på, för det lär ta så mycket tid.

Åh, kom på en sak till. Har ni kanske undrat vad som hände med de sista 4 julkalendersluckorna? Det har i alla fall jag. Det sa POFF och så försvann de. De kanske kommer så småningom. Typ i sommar.

Ska ner och göra goaste frukosten om några minuter. På återseende!

Pokerkväll

Varit iväg på en pokerkväll hos ma boi Tim. Jag ägde alla med mitt stenseriösa pokerfejs, vann heeela tiden och dansade segerdanser och sådant. Typ.

Mår fortfarande inte särskilt bra, nyser mest hela tiden, så ska krya på mig i morgon.

Victor är hemma nu. Träffade honom en stund hos Tim. Han ville döda mig så han käkade jordnötter på tåget. Ingen puss här inte! För övrigt är det jag som är mannen i vårt förhållande. Jag bossar och bestämmer som jag vill över honom, det är även jag som har musklerna och jag som hela tiden får skydda honom. Mhm! Så är det.

Ska nog nana nu. God natt.

Och helgen börjar... NU

HEEEJ! Ska nu skriva två helt olika saker som inte har med varann att göra. Bara för att det är fredag.

Häromdagen såg jag en kines och blev direkt jättesugen på kinamat. Är jag konstig då?

När jag kom hem från skolan idag hade mamma gjort pannkakor. Min mamma äger din mamma.

En get på droger

Jag vaknade denna fredagsmorgon och trodde allt var som vanligt. Där hade jag fel. Jag låter som en get på droger. En kråka med en trumpet uppkörd i rumpen. En Sofie med väldigt konstigt halsont helt enkelt.

Det kunde ju inte komma mer lägligt. Nu kommer jag inte få pussa på min Victor någonting, bläsch. Sämst.

Jag orkar inte tvätta håret idag. Orkar inte! Så jag tänker strunta i det. Visst är jag busig?

(Vet inte varför jag skrev det där.)

Härda ut fredagen nu gott folk för efter den är det helg!

Nu är jag massa trött

Ursäktar för dålig uppdatering idag. Har verkligen haft fullt upp.

Först var det skolan. Biologi, kemi, idrott - gym, matte, jobbig engelskauppsats. Sedan satt jag kvar i skolan och kämpade mig igenom kvadratkompletering och skit i Matte B. Efter deeet fick jag flipp och åkte till ICA och köpte ingredienser till chokladbiskvier. Tog bussen hem, pluggade matte, åt och gjorde dessa omtalade biskvier med min broder.

Nu är det ju så att jag inte tål dem, då det är mandelmasebotten, men skit samma.

Säger god natt med denna video:


Slutet på ännu en dag

Jag är trött så trött. Inte ens öppnat engelskaboken och vi har 70 glosor tills i morgon. Död åt läxor. Död åt prov. Och så har jag en pluggandes pojkvän i en stad åt tjotahejti, alldeles för långt härifrån. Jäkla skit. Vad är det här? Jaha! Det kallas livet.

Nu ska jag ringa mitt V. God natt.

Om jag hade haft massa besökare...

...hade jag bett er gissa vem detta var.

Men nu är det så att de flesta kommenterar jag får är från Gud, Allah och Jungfru Maria och de verkar mest argumentera emot mig just nu. Så... får väl avslöja vem det är ändå. Bara sådär! Kan ni tänka er!?



Det är moi.


Lyssna

Sofie har upptäckt Never Shout Never.



Tack vare bror min. Shit pomfritt säger jag då. Shit pomfritt.


Ingen rolig uppdatering här inte

Såhär ser resten av min dag ut:
  1. Äta samt plugga matte samtidigt.
  2. Plugga matte.
  3. Plugga matte.
  4. Plugga matte.
  5. Se på tv. OC!
  6. Äta.
  7. Vara duktig och träna lite.
  8. Mer tv.
  9. Sova.
  10. Ska egentligen inte stå något mer. Ville bara ha med nummer 10, det såg så bra ut.
Hoppas er dag är roligare.

(Om 2 dagar kommer mitt V hem)

Han gillar tårta

Datorkunskapsläraren: Nu ska vi göra ett cirkeldiagram! Det gillar jag, det är kul. Då får man dra i "tårtbitar".
Kort tystnad.
DL: Jag gillar tårta.

En halv special

DATORKUNSKAP!

Prov i exel nästa vecka. Sketkul. Jädrans. Ful svordom.

Har verkligen ingenting att skriva... så... ha en bra dag. Eller något.

(Jag är hungrig, som alltid)

God natt

Har ju vart riktigt duktig på att lägga in inlägg idag! Hela 7 stycken med detta, tror jag. Riktigt nördigt.

Nu ska jag ta och och och gå och och och lägga mig. Snart åtminstone. Måste plinka lite piano först.


Jag förstår inte

Vår historielärare sa idag att vi skulle kunna se vårt arbete ur ett annat perspektiv. Att det är ett av de högre kriterierna.

Det finns bara ett problem.

Jag förstår verkligen inte hur han menar!

Det första som dök upp i mitt huvud är det här:

Här ser jag då arbetet rakt framifrån.

Och här snett underifrån.

Men jag tvivlar starkt på att det är så han menar...

Sådeså!

Jasså, jasså? Det finns visst de som tycker att jag borde ta bort att jag måste godkänna kommentarer innan de publiceras.

Men, trots att både Gud och Allah nu anmärkt på mig tänker jag inte ändra mig. Nepp! Därför jag vill inte ha några jäkla "ÅH VILKEN FIN BLOGG DU HAR! OCH DU FÖRRESTEN PÅTAL OM INGENTING... JAG HAR EN TÄVLING PÅ MIN BLOGG..... DU BORDE KLICKA.....SÅ ATT DET SER UT SOM ATT NÅGON LÄSER MIN BLOGG......" Ja, jag tror ni fattar vad jag menar.

Så till er Sofieläsare:
Jag tänker alltid läsa mina kommentarer innan de dyker upp här.

SÅDESÅ.

Deep thoughts ..

Funderar på att snagga mig.

Gult är gult

Vette fasen var jag läste det, kanske hörde det från någon bara, men i vilket fall som helst var det bevisat att man blir gladare av färgen gult. Så jag tänkte att idag ska jag göra min omgivning glad och satte på mig ett knallgult linne.

Har gått runt och varit allmänt sketarg på en inkompetent lärare hela dagen. Verkligen sketarg. Om jag hade haft pms samtidigt som jag var arg idag hade jag med största sannolikhet slagit in en vägg. arg var jag alltså.

Hoppas det gula åtminstone gjorde er andra på gott humör. Det verkade det som i alla fall, så som ni skrattade åt mina aggressionsproblem.

Min ena hand rymmer ur bild och jag har fått till ett sådant där charmerande leende.

Läs inlägget nedan först

NEJ! Nu kom jag på en till dröm jag drömt i natt. Drömde att jag visade min dikt för franskaläraren genom att visa henne den på bloggen. Och så sa hon "Sofie... Det står här att du har använt google translate. Är det sant?"

Haha... säger ju att de är märkliga.

Är det tisdag?

Fanden vad trött jag är. Fast ändå inte. Vaknade av mig själv klockan 7 och nu sitter jag här. Orkar inte gå till skolan, men måste ändå. Livet är så jobbigt.

Oj! Nu kom jag precis ihåg vad jag drömde i natt. När jag var i Österrike började jag plötsligt drömma hur många drömmar som helst varje natt och knasiga var de också. I natt drömde jag 2, varpå en jag dog i. Eller skulle dö. Minns inte riktigt. För några nätter sedan blev jag skjuten. Då dog jag i alla fall.

Känner hur intresserade ni är.

Ha en bra dag!

Min poetiska sida kommer fram

Un coucher de soleil dans la mer,
une étoile de la nuit.
La fin tant attendue de la guerre,
une fleur si petit.

Rien de ce que j'ai vu
est aussi bon que tu.



Franskadikt i läxa. Visst är jag poetisk! Har använt mig av min kära vän google translate... så om det finns något franskasnille där ute som läser min blogg och ser att jag gjort något fel (förutom tu, som egentligen ska vara toi) så är ni meeeeeeer än välkomna att anmärka! TACK!

Och ni som inte förstår vad den betyder får gärna översätta den själva, här.

Naturettan

Tror att jag ska dra ihop ett inlägg om naturlinjen för alla ovetandes här i bloggen. Och med er ovetandes menar jag er som ska välja gymnasium snart. Själv hade jag nämligen nada koll på linjerna mer än hur många poäng som krävdes för att komma in och jag hade tyckt det vart skönt att få veta hur natur är, vad som krävs av mig för att klara den linjen och ja, allt det där andra som hör till.

Hur jag ens kom på tanken var att jag skulle meddela er att jag ska ner och plugga till mitt Matte B-prov. Alltså är vi redan klara med Matte A och i full gång med Matte B-boken. Lite stressigt sådär.

Och sedan ska jag också ta tag i resten av listan. Har fastnat på en punkt där jag ska radda upp vad som finns i min väska, men har inte orkat fixa med foto och skit, tänkte att det skulle bli lite roligare. Men vänta och se... vänta och se...

MAAAAAT

Och NU är jag hemma.

Idag har jag gjort något jag vanligtvis aldrig gör. Något jag inte gjort sedan... ja, jag minns inte ens när. Jag har gjort något som är väldigt olikt mig att göra.

Jag har shoppat.

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG tänker ni nu.

Eller så tänker ni inte det. Det är vilket som.

Blev uppplockad (med 3 p:n) av mamma och så stack vi iväg för att för en gångs skull köpa jeans! Kom hem med några alldeles för små och 2 tröjor. Ibland har jag bra köpa-jeans-dagar, men oftast dåliga. Idag var en dålig. För det första hade jag inte ätit något sedan spaghettin i bamba och jag behövde påfyllning, vilket jag inte fick. För det andra hade jag av någon anledning 2 par byxor på mig just idag - leggings under alldeles för trasiga jeans - så det var värsta ansträngningen att testa i olika affärer.

Äh. Nu är jag sur. Blir det när jag är hungrig.

Hur många räknade ut att jag är hungrig nu?..

Måndag

Det är något med måndag morgon. De flesta tycks hata den. Inte så konstigt, då man har fem dagar kvar till nästa sovmorgon, men ändå.

Själv hatar jag inte måndagar idag. Vet inte riktigt varför. Vi har liksom inga roliga ämnen idag och dagen är fullspäckad med massa teoretiska ämnen. Dessutom måste jag sitta med näsan i matteboken hela eftermiddagen för att plugga ikapp till ett Matte B-prov som kommer nästa vecka.

Ändå hatar jag inte måndagar idag.

Min hjärna måste ha flippat någonstans i Österrike.

Lite tidigt god natt

Nu lägger jag mig! Klockan halv 9. Jag är förvånad själv.

Men det får bli såhär. Vaknade liksom klockan 6 i morse och av någon anledning sov jag inte i bilen på vägen hem. Borde jag gjort. Är helt slut nu. Mår inge vidare bra i huvudet.

Så med de tråkiga orden säger jag god natt.

- God natt.

Mina kinder vs hela mig

Victor: Om jag hade levt i en drömvärld hade jag gift mig med dina kinder.
*han tänker någon sekund*
Victor: Öh, nä, då hade jag gift mig med dig menar jag....

Känner att jag borde klippa min lugg


Nyduschad!

Blir alltid så jäkla rädd när jag ska spola på toa eller in i duschen första gången efter att vi varit borta ett tag. Vi stänger nämligen alltid av vattnet, så t.ex. idag när jag glatt hoppade in i duschen så fick duschslangen som vanligt damp och började hosta och bete sig som jag vet inte vad. Blir alltid lika rädd och förvånad! Att jag aldrig lär mig.

Och hon är hemma!

Jag vet att ni har saknat mig! JAG VET! Ni behöver inte säga det.

Har vart en fullspäckad resa med sol, öronlock, massor med skidåkning, Jan-Olof The Flying Eagle och så till sist soppatorsk. Kul kul.

Ska packa upp väskor och ha mig, måste dessutom motionera fingrarna på pianot lite. Jag får alltid abstinens om jag inte får spela musik, haha. Har tagit massor med knäppa bilder, så någon dag framöver - antagligen inte idag - kommer det dyka upp en liten redogörelse för vad jag haft för mig i Alperna detta lov.

Hoppas ert lov vart lika bra som mitt!

Hörs snart igen.

Hälsningar fran Österrike

FAN VAD VARMT DET ÄR!

10 plusgrader utomhus i solen. Har bränt näsan och kinderna och ända bara akt 2 dagar.

Nu ska jag aka rodel... eller hur det nu stavas!

Kram!

Glömde berätta

Var ju på vårdcentralen förut. Det var bara något virus som antagligen försvinner om några dagar!

TA HAND OM ER NU! ♥

Ha ett underbart lov

Hej igen!

Detta är sista inlägget innan jag ger mig iväg. Såvida det inte finns internet och en dator där borta så är jag rädd att ni lär sakna mig, för jag har tyvärr inte förberett ett enda inlägg för den kommande veckan.

Inte ens till alla hjärtans dag!

Victor, om du läser detta. Jag älskar dig och önskar att någon gång lyckas fira alla hjärtans dag med dig. Lyckas ju alltid krocka den dagen med fjällen. Förrförra året fick jag choklad av dig. Hihihi. Den följde med mig till fjällen.

Ha ett jättebra lov! Det ska jag ha! Ska försöka ta massvis med kort och lovat min Victor att filma när jag åker, så om jag lyckas med det kanske den videon dyker upp här när jag är hemma!

Kramkramkrambanan!


Jag är trött

Precis gjort i ordning lite ny musik till fjällen.

Måste bara lägga till omslagen... har råkat radera dem. Äh, det får bli google!

Mot snö och sol

I kväll bär det av! Mot Alperna! Och vidare!

Fast först bär det ledsamt nog av mot vårdcentralen. Återkommer senare. Ha en bra sista dag innan lovet!

Majskolv och sådant

Nyduschad, klar och luktar gott. Nä, inte än. Eller ja, gott luktar jag ju alltid, även när jag inte gör det! Menade att jag inte riktigt är klar än.

Arbetet däremot, DET är klart nu! Äntligen. Måste bara sitta och skriva in fotnoter med källförteckning resten av natten...

Jag och mamma bestämde oss för att ta med mig till vårdcentralen någonstans och kolla upp min hals så att jag inte behöver penicillin eller är allvarligt dödssjuk. Det hade ju vart synd. Hatar ju penicillin.

Gud tycker inte att jag och resor utomlands går ihop, ja, senaste gången gick det ju sådär. Körtelfeber och hela grejen, om ni minns. Så modern min är orolig att jag ska få ligga inomhus hela veckan, UTAN pjäxor på fötterna, UTAN skidor, UTAN fukkin snö under mig! Och det är ju rätt tragiskt med tanke på att vi ska på skidsemester.

Vikingatankar

Vet ni vad jag kom på?



Den här vikingahjälmen... Jag sa ju att hornen visst råkat försvinna, så det är ju knappt en vikingahjälm längre. Men nu! NU! När jag är värsta experten på vikingar så har jag förstått att vikingarna (till min besvikelse) inte hade horn på sina hjälmar. Sämst. Men då låg jag alltså före min hjärna i inlärandet...!



För övrigt har jag - förutom uppsatsskrivningen om den engelska Harry Potter-boken jag läst ett tag nu - missat ännu ett prov. Det var ett oförberett engelskaprov. Gud måste gilla mig idag! Tack i alla fall! Hihi.

POFF borta!

Nämen har ni sett?! Det har slutat snöa på bloggen! Underbart va?

Ute snöar det förstås, men har dragit ner persiennerna så att jag inte ser det! Hihihihi. Om man inte ser det finns det inte.

Ge mig vår och solsken


Kaka

God morgon.

Ska strax krypa ner under täcket igen och somna om. Mår inte särskilt mycket bättre, så blir allt tvungen att kurera mig idag också! Förhoppningsvis mår jag bra i morgon och sticker till skolan då - trots att den suger. På kvällen bär det av mot Alperna! WIHO!

I år slipper vi de 25 minusgraderna och byter istället ut dem mot sol sol sol och en temperatur runt nollan!

God natt, eller morgon eller ja...

De kallar mig emo

Jag är inte emo! Jag är bara sjukt trött på skolan. Faaast, bättre emo än fjortis! Hähä. Eller?

Inte dagmamma...

Vid matbordet. Mamma funderar på att byta jobb.

Pappa: Vad som helst utan dagmamma.
Mamma: Jasså?
Pappa: Ja, då får du hellre bli prostituerad.

Hinner nästan skaffa mig kondition!

Måste säga att snubben som var här igår och fixade internet på denna dator inte riktigt var duktig på sitt yrke. Eller så är just den här datorn helt efterbliven hur man än bär sig åt. Det tar en kvart för den att få upp en sida... Hinner ju koka te och kaffe, promenera ner till ICA och köpa en redbull, promenera tillbaks och sedan se ett avsnitt House innan den laddat klart.

Mjäääääh.

Har haft en liten nostalgitripp och lyssnat på Disneylåtar hela dagen! Helt underbart. Hakuna matata för tillfället.

Hahaha

Vad fan? Hahahaha...!


Klockren kommentar från Jungfru Maria!

Jäklar vad känd jag måste vara

För det första: Jak er suk. Sitter och hostar ända nere i bröstet och det låter som att jag är mitt inne i målbrottet för tillfället. Kan inte kontrollera rösten ett dugg! + en fet huvudvärk på denna äckliga förkylning, så jag stannar hemma idag, skriver på vikingatiden och gör uppgifter i exel. Yaaahaaay. Ska försöka komma ut på promenad sen också. Vem vet, om det inte är alltför hög risk för köldskador kanske jag drar med mig kameran!

För det andra: JAG ÄR KÄND! Gud har kommenterat min blogg! HAH! Så jäkla coolt. Om ni inte tror mig, kolla själv till detta inlägg. Titta, titta, titta!


Detta löfte är dock ett löfte

Ny låt på g. Om den blir något bra åker den upp på bloggen, lovar!

Ojsan hoppsan. Har jag lovat för mycket nu igen?

Besöksrekord på bloggen idag

Har haft 2 besökare istället för 1. Höhö. Skämt åsido. 3 faktiskt.

Såhär nöjd blev jag när jag såg det:
Ni riktigt känner hur nöjd jag är va? Känner det i alla fall själv!

Fast jag börjar dock fundera... har inte gett ut min blogg till fler än 5 pers ungefär. Och min bloggadress är inte så värst random att man kan råka söka in på den. Så jag undrar allt vilka ni andra är...

Lyssna och njut

Minnen.

Skit bajs och sånt

Börjar få ett rejält ryck på blogg.se's uppladdning av bilder... det går liksom inte att ladda upp för färgglada bilder!

Får göra dem lite mindre och försöka ladda upp dem senare istället. Sitter faktiskt och pluggar nu..! Ganska trist.

Lalalala jag suger

Åh, vad jag älskar att skjuta upp saker!

På bussen på väg hem tänkte jag "då äter jag snabbt och sätter mig efter en kvart med historian", men när jag väl kom hem satt jag i någon timma framför tvn, åt och orkade ingenting. Så reste jag mig till sist upp och skulle sätta mig vid datorn för att skriva om den kära vikingatiden, men då sa pappa att någon skulle komma och fixa den datorn. Då tänkte jag att jag kan läsa klart engelska Harry Potter så jag gick upp och skulle hämta den. Men nu sitter jag här, kollar facebook av ren reflex och skriver om att jag borde göra något annat än att blogga.

Bra Sofie. Bra.


Deg morgon

Har inget att skriva.

Är trött. Vill inget annat än att lägga mig under täcket och somna om, men det går ju så klart inte. Vem orkar med skolan egentligen? Ja, i alla fall inte jag.

Mardrömmen

Ska visa mina vackra tröjor jag fick till min 17-årsdag när jag orkar leta fram kameran. Då blir ni väl glada?

För övrigt tycker pappa att jag numera ser ut som 17. Det är inte schyst sagt. Inte över huvud taget faktiskt. Se ut som sjutton. Ja, jäklar ja.

Nu ska jag faktiskt borsta gaddarna och sedan krypa ner i min säng. Men nej! Nu kom jag på vad jag lovade. Ska ju berätta om min dumma mardröm.

Allt var så realistiskt. Alla betedde sig normalt, allt var normalt, ingenting var annorlunda mot verkligheten... förutom en sak då. Jag var hemsökt.

Okej, nu tänker ni kanske "vad är grejen...?". Det gjorde jag också när jag väl vaknade upp på morgonen och möttes av dagsljus. Men mitt i natten var det ingen vidare dröm, för när jag vaknade upp mitt i natten, omgiven av mörker, verkade inte mardrömmen särskilt otroligt trots allt.

Jag kunde inte se vad som hemsökte mig, men jag var hela tiden med om märkliga saker. T.ex. kunde jag inte sitta vid datorn utan att allt fuckade upp och laggade på något jätte konstigt sätt. Jag kunde inte gå ut utan att det hände något konstigt. Fick faktiskt panik när jag märkte att jag inte kunde göra något åt det. Vaknade helt svettig och kunde inte skaka av mig allt riktigt.

Tack JB för att du faktiskt var vaken och höll mig sällskap tills jag lugnat ner mig. Jag har alltid varit lite av en mes (snarare mycket av en mes) och jag avskyr att drömma panikdrömmar.

Nu ska jag försöka sova... god natt lovers!

Bokmal

Har varit på biblan nu och fått med mig way to much böcker än jag kom dit för. Lite som att handla på Ullared.

3 böcker om vikingar.
2 ljudböcker till bilresan mot alperna (DET ÄR SANT! SKA TILL ALPERNA!)
2 böcker till bror min
1 beställd engelsk Harry Potter 2

Ja, det blir nog bra. Hörs snart!


Nu ska Sofie...

...
Äta
Se på OC
Åka till biblan och låna massa böcker om vikingar (COOL JAG ÄR)
Komma hem
Låtsas plugga
Sova
Hoppas på att inte drömma mardrömmar
Johan la till: Vakna och ha värsta morgonhumöret

Drömde mardröm i natt. Fånig nu i efterhand, men när jag vaknade mitt i natten kunde jag inte skaka av mig den. Om jag hinner berättar jag senare!

Kramkramkrambanan.

Hmpf

Sitter och skriver om vikingatiden. Så otroligt kul tidsfördriv! Eller inte. Ska nog ta och läsa klart Harry Potter senare. Usch, vilken deppig dag detta verkar bli.


Jag saknar dig redan

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag uppdaterat dåligt. Känner nämligen att jag fått prioritera denna helg. Och då känner jag att Victor är en miljon gånger viktigare än denna lilla skitblogg.

Jag är 17 nu (17!!!! Hur coolt är inte det?!) och hade en av de bästa födelsedagarna någonsin i fredags. Victor kom hit vid halv åtta och åkte med in till skolan där han var med en hel dag. Fick lite skäll här och där, men äh, det var ju ingenting. Min helg startade alltså typ på fredagen, för det kändes då verkligen inte som en skoldag när jag hade hans hand i min hela dagen.

Sedan åkte vi hem och åt jääättego mat och såg film och hade det mys. Sedan somnade jag... vid halv åtta eller något, och vaknade av att någon hysteriskt ringde på dörrklockan. Det var Måne, Jojo, Tim och Johannes! De sjöng och bringade en jättegod tårta! Hihi. Fick även present av dem. 30 äggkoppar och en film.

Gårdagen spenderade jag också med Victor och minns inte helt vad vi gjorde faktiskt.

Har ångest igen nu. Vaknar alltid upp med det dagen då han ska åka hem och dagen efter han åkt hem. Önskar det alltid var så underbart lätt som det är när han faktiskt är hemma med mig. För underbart är det.

Han älskar mig

Victor: SOFIE! JAG MÅSTE BÄTTRA MIG!

Ja, jo. Det kan jag hålla med om, älskling.


NananananananaananananaaochBatman!

Min pojke är störd.

"SLUTA BLOGGA OM ALLTING JAG SÄGER!"

Ja, må jag leva...

OMFGOCHALLAANDRAKONSTIGAFÖRKORTNINGAR! JAG ÄR 17! JAG ÄR GAMMAL!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIG SJÄLV!

Jag räknar ner

Om en timma fyller jag år!
Och Victor är hemma! Han anlände för en timma sedan, dock kom han inte förbi här. Synd.
Men vi ses ju i morgon.
Han ska hänga med till skolan och vara med en dag i en naturklass. Minus natur. För vi är mest cepe och får konstiga anfall hela tiden.
Ser fram emot en bra morgondag. Kram och god natt!

Dag 11 - mina syskon

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 - Mina syskon.
Dag 12 - I min handväska.

Som tidigare nämnt har jag ett syskon och endast ett. En bror. Hans namn är Johan och han är förjävlig.

Nä, skojade bara. Ibland kan han vara förjävligt, men för det mesta är vi numera sams och slår ihop oss mot föräldrarna istället, hähä.

Han är en fin själ, omtänksam, snäll - dock inte alltid så givmild - och så har han såklart ärvt samma snygghet som jag. Alltså är han en supersnygging!

Jag har skrivit om honom förut, ni får själva leta upp inläggen, orkar inte själv. Ni får ursäkta mig.

Jag tycker om min bror. Åtminstone lite grann. Ibland..


Tufftufftåg

Glömt att berätta att min kära räls ankommer någon gång i april. Nä, men ska dit den 12:e, och antar att jag inte får den inkörd då utan om ett tag därefter.

Bara det jag ville säga.

Om 5 timmar och cirkus 20 minuter kommer han hit igen. HIHI!

Fobier

Jag hittade en bok med lite random saker i.

Catoptrofobi - rädsla för att spegla sig
Dendrofobi - rädsla för träd
Fobofobi - rädsla för att känna rädsla
Islamofobi - rädsla för Islam
Linonofobi - rädsla för snören
Logofobi - rädsla för ord
Mykofobi - rädsla för svampar
Panfobi - rädsla för allt (stackars människa)
Phagofobi - rädsla för att svälja
Phallofobi - rädsla för penisar

Alla som fattar texten nedanför räcker upp en hand.
"Om du tycker att det är dyrt med gem är du med säkerhet snål."

Jag är engelsk och internationell

Home. Tired. Sova. God natt.

2 dagar kvar

Det regnar idag.
~
~
~

10.34

Datorkunskap. Tim och jag är fantastiska och ligger långt före alla andra. Hähähää... så nu unnar jag mig att skriva lite blogg. Ohyeah!

Är det bara min hud som fuckar upp när det är för kallt ute? Ansiktskrämerna hjälper inte, är så sjukt äcklig ändå.

Hm. Bajs.

Stress-Sofie

GOD MORGON! HINNER INTE SKRIVA MER! HEJ DÅ!

Jag saknar förrförra sommaren

Då sommar 2010 sket sig med körtelfeber och sjukdomar hit och dit så känns den sommaren poff, borta. Istället längtar jag tillbaks till den sjuuuuuuuukt fantastiska sommaren 2009.

Vi bilade ner till St Cyprien, i södra Frankrike. Det var verkligen hur mysigt som helst! På vägen ner stannade vi till lite överallt, bl.a. i norra Frankrike där vi lyckades tappa bort bilen. Vi åkte även igenom i Moseldalen, i Tyskland och det var också vackert! Många orädda svanar.

Sommar, sommar och sol. Havet och vinden och doft av kaprifol.





Dag 10 ... eh ja.

Alltså... jag måste erkänna en sak. Jag är inte ett dugg intresserad av att ta en bild på mig själv och visa er vad jag hade på mig idag och jag kan gissa att ni inte heller är särskilt intresserade. Så jag skippar det. Ni vet ju att jag är värsta modekungen... prinsessan ändå!

Gah. Nu. Borde. Jag. Göra. Någonting.

Fast å andra sidan... kan ju alltid berätta för er i ord vad jag hade på mig.
Jeans, grå.
Skjorta, ljusblå.
Linne, under skjorta, svart.
Strumpor, svart-å-vit-randiga.

That's it! Visst var det inte så intressant som ni trodde? Dag 10, avklarad!

BRB!

Funderar på en sak...

Hur länge kan vara borta om man skriver "brb"? Min pojk skrev det, för ungefär en timma sedan. Känner mig rätt bortglömd. Hämnd på fredag.

1 februari

Hemma? CHECK!
Hungrig? CHECK!
Genomblöt? CHECK!

Det regnar. Snön regnar bort! Och i morgon ska det bli sol och 3 grader ute! NÄSTAN SOMMAR! WIHO. Svensk sommar då, såklart.

Ska ner och käka nu, sedan ska jag leta upp kameran och ta kort på min fantastiska outfit. Dag 09 jöh.

Om 3 dagar kommer min älskling hem.

Hej hopp gummisnopp!

Hej hopp gummisnopp!

Sitter här och panikar lite över att någon annan trevligt familjemedlem hann till duschen före mig denna ljuvliga tisdagsmorgon. Ska med en buss som går om en timma och innan dess ska jag ha:

1. Duschat och tvättat håret.
2. Förhoppningsvis hunnit torka det så att det inte fryser till is.
3. Tagit på mig kläder.
4. Letat fram busskort, nycklar och böcker.
5. Ätit frukost.
6. Sjungit opera.

Nu ska vi vara optimistiska! Kommer hinna! Så länge han kommer ur duschen snart. Han har stått där inne i en kvart nu...

RSS 2.0