Nyupptäckt skådis

Precis sett klart Arn. Kunde inte komma på varifrån jag kände igen Arns son, Magnus, så efter en stund googlande (i tron att rollen hette Magnus Magnusson, eftersom Arn hette det (sonen hette Månesköld av någon random anledning)) hittade jag honom! Det var visst I rymden finns inga känslor jag sett honom tidigare.


Så nu har jag 2 favorit killskådisar i Sverige! Kanske mest för deras söthet. För de är söta. Punkt. Eller ja. Bill Skarsgård är jäkligt bra på sitt yrke, men har inte sett Martin Wallström i så många filmer än.


En inte så svensk favorit skådespelare är annars Johnny Depp. Bäst bäst bäst bäst bäst. Han är så otroligt bra. Hähä.

Med en Diesel i knät

Nyss hemkommen från skolan! Resultatet av att vi hade dubbellektion idrott igår var att vi slapp idrott idag! Därför slutade jag en timma tidigare, mihihihihi.

Jag har haft en skitdag idag.

Anledningar till att jag borde vara sur:
  1. Försov mig.
  2. Missade bussen, så fick åka tåg för att sedan GÅ hela vägen upp till skolan.
  3. Jag har blåmärken över båda benen utan någon anledning alls. Tror jag.
  4. Fick stressa ner till centrum för att köpa en sak (hemligt) och sedan skynda mig till bussen.
  5. Måste plugga fysik, matte, kemi, franska, historia och lite engelska i helgen.
  6. Måste plugga fysik, matte och kemi idag.
  7. Har av ovanstående anledningar kånkat med mig 2 skrivblock, 2 feta böcker, 1 lite mindre fet bok och en miniräknare från skolan - UTAN fucking väska att bära dem i.
  8. Jag är hungrig!

Anledningar till varför jag inte är sur:

  1. Solen lyser på en klarblå himmel och träden skiftar i grönt och rött.
  2. Det är helg.
  3. Om jag bara ser till att ta itu med plugget så får jag en underbart skön kväll.

Så, ja, det kanske inte är särskilt logiskt att jag går runt med ett leende på läpparna just nu, men det gör jag. När jag skrivit klart detta inlägg ska jag sätta mig ner med matten och göra så mycket jag kan. När sedan pappa kommer hem - vilket är i princip när som helst - ska han hjälpa mig med matten, kemin och fysiken och sedan är jag klar för kvällen. Historian och franskan kan jag göra på söndag. Så när allt det är gjort har jag hela kvällen framför mig, och jag kan göra precis vad jag vill! Och det lär bli film, chips och popcorn.

Mihihihihihihihihi!


OMFG!

Jag har gått en mil idag. 1 mil! Förstå vilken psykiskt smärta jag genomgått. Gått, höhö.

Nej, men allvarligt talat nu. Har ont i fötterna nu, helt slut i kroppen och dessutom är jag så trött på backar! Backe hit och backe dit. Usch nej. Aldrig att jag väljer det i trean. Aldrig!

Här får ni en bild eftersom det saknas. Tycker jag.


Jag är lite för trött

Tjenare tjenare!

Ni kanske undrar vad jag gör vid datorn nu? Den här tiden på dygnet menar jag? Har jag inte bråttom?

Jo, jag lär få om jag sitter kvar här, men idag behöver jag inte åka förrän kvart över 8! Det ni. Vi har nämligen tvångsmässig friluftsdag idag, vilket betyder att vi tvingas gå en hel mil i skogen. Eller springa.

Jag funderar faktiskt på om jag ska springa runt, det går ju snabbare. .... Hahahahahahaha... näää... jag skojade bara. Ska gå. Med min Halva Hamburgare. Förhoppningsvis tar vi oss runt på 1,5 timmar, men då får vi nog jogga/gå och jag vette fasen vad våra andra kompanjoner (champinjoner) tänkt sig.

Om jag inte kommer levande tillbaks så vet ni att jag dött.

Farväl.

God natt

Inte på humör idag heller. Halsen vill inte samarbeta.

Sångcoachingen fortsätter

Jag har skjutit upp sångcoachingsaken ett tag nu, eftersom min förkylning satt sig på halsen och hållt sig där i en och en halv vecka nu. Men, eftersom jag inte behövt plugga så mycket idag (skulle i alla fall vilja tro att det inte är för att jag glömde alla böcker) så ska jag nu ta mig samman och spela in en låt!

Inte till er alltså, utan till henne.

Men ni tycker nog om mig ändå.

Inte på humör

Jag är trött, sur, tvingad att göra en ytterst jobbig historialäxa, franskaläxan likaså och... nämnde jag sur?

Jag är inte på humör för någonting annat än att ligga i soffan, hålla käft och äta chips.

Bra smakråd!

Jag provar en ny tröja. Den är rätt stor och grå med färgglada bokstäver på.

Sofie: Johan, vad tycker du om den här?
Johan: Hmm... grå.

Grattis i efterskott Tim

Nu äntligen är det över! Snacka om stressad dag för mig igår.

I själva verkar ordnade vi en överraskningsfest för Tim som fyllde 17 förra veckan och trots 14 personer som visste detta så fick han tydligen inte en enda ledtråd vilket jag tycker är grymt bra jobbat av oss!

Johannes och jag mötte upp honom och det han trodde var att vi 3 skulle hitta på någonting. Medan vi gick omkring utomhus, på väg mot Tims hus, sprang resten av de 12 människorna in i hans olåsta hus – som Johannes så fint lyckats låsa upp – och började duka upp med tallrikar, glas, dricka och tacos! När vi då kom tillbaks låste den intetanande Tim upp dörren, ställde sina skor på golvet där inga andra skor som vanligt stod, och gick upp för trappan i det väldigt tysta huset. Precis när han skulle ta tag i dörren som ledde till köket/vardagsrummet började det plötsligt låta massvis därifrån och han ryckte chockad åt sig handen igen och såg med uppspärrade ögon på mig.

Och jag kunde ju inte hålla mig för skratt.

Inifrån rummet hördes slammer i takt med ett vrål av "MAT! MAT! MAT! MAT! MAT!" och när han väl insåg att det antagligen inte var något inbrott eller liknande kikade han fram bakom dörren till allas jubel.

Det blev en bra kväll allt som allt, men konstiga lekar – väääldigt konstiga lekar – och god mat.



Oj, vad hungrig jag blev nu. Frukost!

Jag måste sluta se på zombierelaterade filmer

God morgon människor!

Jag har vaknat kanske fem, sju gånger mellan klockan 5 i natt och nu. Jätteirriterande. Dessutom har jag drömt en och samma dröm hela natten. DET, mina vänner, är inte kul. Framförallt när det är en sådan där Shit-vad-ska-jag-ta-mig-till-jag-orkar-inte-slå-zombie-konstiga-människor-med-basebollträn-i-huvudet-längre-Dröm. Ni vet. Eller... nä, ni vet nog inte. Men det var jobbigt i alla fall! Flera nätter (i drömmen) var jag tvungen att springa och försöka döda äckliga slags zombies. Minns att jag bitchslapade en flera gånger för att den skulle dö. Det funkade inte.

Idag blir nog en bra dag. Ska strax ner och äta färskt bröd – mums – och resten av dagen ska jag vara hemma. Nej, vad säger jag! Vid klockan 6 ska jag till Tim. Ska bli riktigt kul, hihi!

Hoppas ni inte drömde zombiedrömmar.

Kvällsprat

Funderar på om jag ska bada i badkaret eller duscha i ... duschen. Så jag frågar mamma vad hon tycker jag ska göra.

Mamma: Badkar. Det är så mysigt!
Sofie: Men tänkte göra hårinpackning... och det är lättare i duschen.
Mamma: Men duscha då?
Sofie: Det är jobbigare... det orkar jag inte nu. I så fall gör jag det i morgon.
Mamma: Jag vet! Sitt ner i duschen?

Sedan gick jag upp på mitt rum för att blogga om det. Nä, skojade bara. Eller gjorde jag?

Har haft fullt upp idag, känns det som. Först skola, efterbliven idrott, sedan skjuts hem med pappa – vilket betydde åka förbi djuraffär och köpa kattsand –, sedan åka förbi donken och köpa burgare, sedan följa med Johanna och köpa knäckebröd, sedan plugga lite, sedan se på tv, sedan äta, sedan följa med mamma till ICA och nu sitter jag här; och kan inte bestämma mig för dusch eller badkar.

Livet är hårt.





Jag vet att jag är charmig.

Honey I'm home!

Andra gången jag använder den rubriken. Tror jag. Coolt.

Ägde på idrotten i dag. Vi körde handboll och vid ett tillfälle råkade jag få en smäll av en klasskompis så att det kändes som att nyckelbenet skulle gå sönder, spräcka min hud och bara flyga iväg. Det gjorde ont. Men ägde, det gjorde jag!

Vid halvlek sa vår lärare "Ja, då gör ni 15 armhävningar, 20 ryggsakimojer och 25 situps... Gånger 2!". Så det var bara att göra det för att sedan fortsätta springa omkring efter en boll. Var helt slut efteråt. Det är riktigt irriterande (ja, irriterande är rätt ord) att springa efter att man gjort situps! Magen känns helt mongo.

Fattar ingenting av matten vi håller på med, så jag väntar på min käre fader så att han kan förklara det för mig. Så... nu har jag hittat en lucka där jag kan göra vad jag vill! Yaaaay!

God natt

Nu ska jag varva ner!

God natt.

Helt slut nu

Då kan jag glatt meddela att det faktiskt blir en chipsskål på magen min! GÖTT! Jag har äntligen tränat. Är inte lika biff som jag var förut, men lite styrka har jag ändå i mig. Eller envishet.

Visste ni förresten att jag är extremt envis med saker jag vill? Eller inte vill. Jag ger liksom inte upp! Så ingen idé att börja argumentera med mig (om man inte heter Johannes och kommer med massa efterblivna argument som man inte kan säga någonting emot...).

Tänkte att ni ville veta!

Raggamuffin

Kollade lite spontant in topplistan för Frankrike och såg denna titel:



Hehehehehehehehehehehehehehe....


Fångad i mitt eget hem

Dagen har varit väldigt skön, med ett undantag på engelska lektionen, då jag satt och panikskrev klart en uppsats.

Kan inte lämna arbetsrummet på ett tag, så lika bra att göra franskan och det som hinns med. Sedan ska jag för första gången på en månad se till att träna lite också! Så kan jag med gott samvete sitta i soffan med chipsskålen på magen i kväll. Är så bra på att belöna mig själv.

Här får ni en random bild:


Sofie och hennes awesomeness och ginormous knytnäve

Sista lektionen var inställd idag pga av sjukdom så Tim och jag blev superglada och tog första bästa tåg hem! Fick en hel extra timme av den anledningen, så jag satte igång och gjorde det plugg jag hade efter mig.

Har gått runt i min ascoola batmancape ända sedan jag blev klar med plugget! Ni ska bara veta hur cool jag är! Eller! Vänta! Här har jag ju av en helt random händelse en bild på just det!


Lägg märke till min ginormous knytnäve. Med den slår jag ner skurkarna med extra megapowah! Och för att inte tala om min batcape! Så sjukt het! Med grisar på!

Hade velat lägga upp en helbild på mig så ni fått se batcapen i sin helhet, men av någon anledning så har jag inte byxor på mig. Ska gå till botten med det här mysteriet...

Hade skolfoto idag förresten. Det sög. Först så fick jag en klasskamrat (Ludde) bakom mig som inte kan hålla fingrarna i styr så han stod och nöp mig i midjan hela tiden! Kul. Jag sa detta till fotografen, men han sa att jag klarade mig... Hmpf. Sedan när han väl skulle ta kort så harklade han sig plötsligt och sa "Oj.. haha.. jag älgade". Vi whatefuckade över detta uttryck och frågade var det var. Då förklarade han att det är när en kille kommit i målbrottet och får sånna där svängningar i rösten så man inte kan kontrollerade och går upp i falsett på vartannat ord. Då bröt Tim och jag ihop av gapskratt. 3 sekunder senare tog fotografen kort. KUL! VERKLIGEN!

Det bästa kom ändå efteråt, när klasskompisen Ludde avslöjade att han stått och gjort djävulshorn bakom mitt huvud på fotot. ÄNNU ROLIGARE! TACK LUDDE. Så såhär såg jag ut:


Meddelande

Till 'Stalker'.

Jag vet inte riktigt vem du är, vilket kan bli lite problematiskt. Dessutom så kan jag inte hitta din IP-adress bland kommentarerna, så... hum... Berätta gärna! Hihi.

Awesome

Gör läxan. I form av att lyssna på en låt. Det ni! Go läxa må jag säga. Fast sedan måste jag lära mig ett fucking orgelsolo... Det... ni...

Skulle leta upp några kemiuppgifter jag gjorde förra veckan, men hittade dem inte, så jag kan inte rätta dem. Kazz!

Min dag har varit skööön. 3 lektioner istället för 5 och slutade 3 timmar tidigare! Hur underbart som helst. Har legat och degat i soffan hela eftermiddagen och hunnit se klart på Transformers, hela I Am Legend och ett flertal avsnitt av bl.a. Greys anatomy, Scrubs och Hur jag träffade din mamma. Göööötttttttt....!

Alfapet

Hej mina små sockerbitar!

Känner för att vara puttinuttig ikväll. Nä, det gör jag inte. Däremot kände jag för att kalla er sockerbitar... wtf.

Kusinpar 'äldre' var här idag (äldre=20-årsåldern, mwahahaha) och de bringade alfafuckingpet! Eftersom vi alla i denna familj blivit beroende av wordfeud var vi tvungna att testa det mer... manuella... alfapetet.

Alfapetet? Ännu ett wtf.

Trots att majoriteten av spelarna fick 40 bonuspoäng (jag var inte en av dem) så kom jag 2:a! Jag är bäst helt enkelt. Nåja, näst bäst åtminstone.



Titta vart jag hittade Diesel igår förresten!


Halvt under badrumsmattan.

Min vackra morgon

Idag har jag hunnit:

Vakna.
Tappa en macka – med smörsidan neråt.
Spilla ut juice över en matta.
Tappa bort min mobil.
Se på en halv Transformers.
Tjafsa med bror om duschen.
Hitta min mobil.
Bortsa tänderna.

Och nu är jag här, framför datorn igen, väntandes på orken så att jag kan gå och byta om. Givande morgon det här. När jag tappade mackan kände jag bara för att gå raka vägen upp till sängen igen och ligga där i mörkret under täcket resten av dagen och tycka att livet suger. Fast så kom jag på att livet inte alls suger. Så då skulle det ju inte fungera.

Hörs senare!

Som en räkmacka

Har varit hos Johannes. Vi spelade klädschack. Det är som klädpoker fast för nördar. Han var visst jättebra, så som tur var spelade vi bara en runda – han vann – sedan packade vi ihop det igen, haha.

Ska ner och äta räkmacka nu och sedan bara ta det lugnt. Otroligt lugnt. Så jäkla sugen på räkor just nu. Eller kanske mat i allmänhet, är hungrig nämligen.

JAAAAAA!!! RÄKMACKAN ÄR KLAR! OMNOMNOMNOMNOMNOMNOMNOMNOMNOMNOMNOMNOMNOMNOM.

Dagens outfit

Kanske ska börja med detta!? Är ju så modemedveten.

Här är dagens outfit denna lördagsmorgon:


Stilsäker, tack jag vet!

I min egen lilla drömvärld

God morgon bloggen!

Lovade mig själv att jag skulle dra från datorn senaste halv, men nu är klockan 36, och senare lär det bli!

Kan inte riktigt avgöra om jag tror att det ska bli en bra dag eller en... mindre bra dag. Känns som jag är både glad och lite smånere över något. Medvetet glad i alla fall! Måste vara något jag drömde som har gjort mig mindre glad, för jag kan inte komma på någon annan anledning.

Drömmar kan påverka mig förvånansvärt mycket faktiskt. Det var någon gång (hänt flera gånger) jag drömt om någon kille jag på något sätt var kär i eller intresserad av i drömmen, men aldrig i verkligen – alltid lika flummiga drömmar – och sedan vaknat upp och hållt kvar vid känslan att jag var kär i denne fram till lunch typ. Haha. Minns framförallt en dröm där jag hittat på killen. Han existerade inte ens. Måste varit i typ 6:an eller 7:an. Snacka om besvikelse när jag kom på att han inte fanns, haha!

Kan inte komma på någon extremt sjuk dröm precis nu. Om jag kommer på berättar jag!


Heeeeeeeeeeelg

Spelar wordfeud på iPaden. Jag äger. Ibland. Möter massa konstiga människor. Johan talade om för mig att man får sjukt mycket poäng om man lyckas skriva Wordfeud... men, hur fasiken skulle man kunna det? Man har ju bara 6 bokstäver.

Väntar på Matz just nu, han skulle knackat på min dörr för 2 minuter sedan.

Ska sluta skriva nu.

DET ÄR HELG! KRAM!

Rekordkallt i morse

Vaknde denna härliga morgon och upptäckte till min fasa att det endast var 2,4 grader ute! Omfg sa jag då, men återgick ganska snabbt till att äta frukost. Sedan kom mamma in från att ha hämtat tidningen och påpekade lite försiktigt att det var frost på bilen. Då OMFG:ade jag ännu mer.



Varit hemma idag pga min nedrans hosta. Halsen flippar upp och så kan jag inte sluta hosta som en galning.

Nu ska jag göra annat. HEJ!

När jag är kreativ

Tanken att jag kan visa er vad jag sysslar med slog mig just! Säger att jag ritar, tecknar och målar för tillfället, men nu ska ni inte få undra mer. Eller ja. Om ni var lite nyfikna på vad jag målade. Här är ett mesigt urval av det jag målat det senaste:

För 10 minuter sedan övade jag på vad den översta bilden visar. Kan inte teckna bra munnar, men jag lär mig!





Till vänster:
Tjejen jag blev klar med idag, hemlig än så länge. Till höger: Johan som spelar bas. Den blev inte ens i närheten till klar.

Hostelihost

Magkatarren förde mig hemåt efter dagens första lektion. Sitter återigen vid datorn och tecknar. Blev klar med personen igår och nu vet jag inte vad jag ska måla! Beslutsångest, eller vad.

Tror jag först ska lära mig att måla hår... verklighetstroget hår... Eh.. ja. Vi hörs senare.

Doffe

Åh, vilken fantastisk dag det varit idag! Nej, nu överdriver jag en aning, men skit samma. Vinden viner, känner mig så blåst... ehehe...

Har hunnit med en massa idag! Allt från att hinna i tid till skolan i morse till att ha pluggat och plockat svamp - närmare bestämt trattisar. Håller på att måla, teckna, rita, kladda (ja, ni får välja vad ni vill kalla det för jag vet inte själv vad man brukar säga) en person från i somras och det börjar arta sig nu! Faktiskt! Måste lära mig skugga lite bättre. Och att måla hår är nog det svåraste som finns. Seriöst.

Dieseldorf är irriterande. Satt i godan ro med matteboken uppslagen på matsalsbordet och räknade matte, så plötsligt kommer hon gosandes upp i mitt knä och vill ligga där. Aaaw, vad gulligt tänkte jag. 2 minuter senare smyger hon sig upp därifrån och upp på bordet, trampar omkring på mitt anteckningsblock och breder sedan ut sig i en avslappnat pose mitt i matteboken, gäspar och sluter ögonen.

Skitkatt.





Men ni fick väl nog igår?

Jag har pluggat matte hela eftermiddagen, därav min frånvaro här.

Fortfarande inte klar med det jag tänkt plugga idag, men skit samma. Ska göra massa andra saker så kan inte vara duktig nu.

Skriver mer i morgon! För i morgon slutar jag inte 20 över 4.

God natt.

Det är okej att känna


Som en citron

Äntligen är jag hemkommen från skolan. Äntligen är jag någorlunda torr. Äntligen kan jag andas igen.



Den klarblå himmel och strålande sol som i morse väckte mig har plötsligt växlat om till regn, regn och regn. Hur mysigt som helst! Har längtat hem hela dagen. Mår inte så bra fysiskt, men ändå inte tillräckligt dåligt för att jag ska kunna ha det som anledning och sticka hem från skolan, så det suger.

Just nu är jag sur som en citron. Min thaimat blev till fiskbullar och jag har lite småångest över att jag ligger efter i fysiken och borde räkna lite. Ska kanske ta och göra det nu, så att jag sedan med gott samvete kan se OTH och Idol och äta popcorn. Guldkant i vardagen, eller vad är det man kallar det? Citronkänslan försvinner säkert när jag fått pluggat lite.

Alla de där tankarna man har i skolan - som att man planerar att dra ner täcket från sängen, poppa popcorn, bunkra upp med chips, släcka i hela huset och sätta på Härskarringen-filmerna - tycks försvinna så fort man sätter foten innanför dörren. Går alltid runt i skolan och verkligen drömmer mig iväg... eller ja, drömmer mig hemåt. Ständigt sneglandes på klockan för att avgöra hur mycket närme fritiden har kommit. Funderandes på om jag ändå inte mår tillräckligt dåligt för att sjukanmäla sig och ta bussen hem. 99 av 100 gånger stannar jag kvar, är duktig naturare och koncentrerar mig på lektionerna. Men ändå försvinner tankarna i väg på annat håll...

Passande bild till Härskarringen. Mähähä.


Sitter i skolan och drömmer mig hem

Jag ska göra en ruggig, brun design som är riiiktigt höstaktigt mysig, och sedan ska jag blogga för fullt. Känner att det är det som behövs. Nu när jag sitter här i skolan längtar jag hem till datorn så att jag kan sitta och skriva av mig. Mähähä. Men när jag väl kommer hem så försvinner den känslan så fort jag sätter mig framför tvn med mitt kära oboyglas.

Svenska
Matte
LUNCH
Kemilab <
Fysiklab
Ljudteknik

Om 10 minuter börjar kemin, sedan så är det bara 4 timmar kvar till skolan är slut... Yahaaay.

Mår inte så värst bra just nu. Vill bara bli frisk från vad jag nu har. En konstig förkylning typ.

Victor är här

Inget slår att vakna upp bredvid sin älskade. Han ligger i sängen och försöker förgäves få Diesel att hoppa upp till honom. Hon sitter bara där och glor nedlåtande.

Fått bajsigt ont i halsen just när han kom hit. Ska ner och dricka te så att jag kan prata igen. Till råga på allt är hans "enorma finne" som han kallade det inte en finne utan svinkoppor. Yaaay. Låter värre än det är, men hoppas innerligt att jag inte kommer bli smittad. Peppar peppar ta i trä... Men det är typ 90 % risk att jag blir det eftersom jag sover bredvid honom i två nätter.

Very well! Nu gick Diesel ner till köket och jag följer nog efter henne.

Kram!

Jag tippar på att en av dem ljuger

Matz och Tim har hela dagen klagat över att de har ont i nacken.

Sofie: Varför har du ont i nacken, Tim?
Tim: För vi gjorde massa övningar när vi sprang igår.
Sofie: Och du då Matz?
Matz: Nä, jag och Tim hade strypsex.

Vem ljuger?

Alexander Beard

Jag vaknar och min första tanke är "Ahh, vad jag stör mig på Alexander Beard!".

Ni som har sett idol i år förstår nog vad jag pratar om. Håller med de andra i juryn: "Om det bara varit Alexander i juryn hade det bara gått en enda person vidare". Sitter i soffan om kvällarna och bygger upp min vrede. Undrar hur många hatmejl tv4 fått vid det här laget.

Skola nu! Hej dååå!

Dagen slutade inte sådär underbart som jag hoppats på

Skit osså.

Kunde inte fixa cubase bajset för pappa stack iväg och jag behövde hans tekniska kunskaper om datorer och dess märkliga program. Så de planerna blev inte av.

I morgon kommer Victor hem. Fredag till söndag. I morgon firar vi även 1 år och 11 månader (+ 5 månader, beroende på hur man räknar). Så puttinuttigt.

God natt.

Lite sisådär

Idag känner jag faktiskt för att blogga! Äntligen.

Har precis kommit hem efter en dag som började åt helvete, men lyckats jobba sig upp till övre medel och som fortfarande kämpar på. Vem vet, den kanske slutar helt underbart?

Ska titta lite på Cubase (ett musikredigeringsprogram) sen. Har fortfarande inte förstått varför det inte blir något ljud från mina inspelningar... Fast först ska jag vara duktig och öva in franskaglosor.

Nej... jag skojade bara. FÖRST ska jag äta något. För jag är hungrig som fem vargar och deras sjuttioelva ungar.

Tjenixen.

Fult hår

Jag och Jojo har gjort en asbra låt som vi måste visa er senare. Den heter Manumahah och handlar om livet. Stenseriös.

Har klippt mig... det var riktigt hemskt, för Jojo var med, så hon tvingade mig att klippa kortare än vanligt... så nu har jag spikrakt hår... 1 dm kortare MINST! JÄTTEHEMSKT! VÄRLDEN GÅR UNDER!


Maaaaaaaaaaaahh

Jag orkar inte blogga just nu. Får se hur jag känner senare.

Det gör ont när jag gäspar

Då börjar man bli sjuk då. Jag förstår verkligen inte varför jag blir förkyld hela tiden. Går aldrig runt naken i detta kalla land, äter alltid massa C-vitaminer och lägger mig tidigt på kvällarna. Förstår bara inte vad det är jag gör för fel. För nu sitter jag här med tjock hals och snuvig näsa och ska pallra mig ner till köket och sedan skolan. Det suger.

Får bädda ner mig under en filt i soffan ikväll och dricka massor med te och annat gott som sägs hjälpa halsen. Typ honung. Mihihihihi.

Så himlans läskigt

Har hört av mig till en sångcoach. Man kan tydligen få nät-undervisning typ, så jag skickade in en låt till henne och så kommer jag få massa kritik tillbaks.

Nu är det bara att vänta och se vad jag kan göra! Hihihihihi.

En aning off

Tjenare.

Känner mig noll motiverad till att blogga. Inte så att jag inte har någonting att säga, tvärtom, mitt huvud spricker med saker jag vill berätta och förklara och bara skriva av mig till er, men jag känner inte för att sätta mig ner och skriva ner dem. Inte här.

Har varit duktig Sofie och räknat fysik och matte idag. Får la se om jag orkar räkna kemi också... Det värsta av allt är att inget av detta är läxor. Jag tar alltså hem detta frivilligt! Helt galet. Men men. Detta år ska jag inte panikplugga dagen innan och få magkatarr och liknande äckelskit.

Fotbollsmatch nu! Tjingeling!


En tandregleringsspecialist är en tandregleringsspecialist

God morgon!

Hade inte möjlighet att skriva igår, så jag skriver idag istället.

Var hos tandregleringsspecialisten igår (älskar att skriva det. T a n d r e g l e r i n g s s p e c i a l i s t e n) och bytte ståltråd. Det ömmar lite i tänderna nu, men inte alls i närheten av vad det gjorde när jag först fick den. Tandregleraren frågade om jag ville ha annan färg på gummibanden denna gång – hade grå förut som smälte in i resten – och jag föreslog blå. Fast sedan ändrade jag mig av feghet, så nu har jag 1 blått gummiband och resten grå. Hähä.

Ska städa igenom mitt rum nu och sedan ner och äta lite. HUNGER!

Maaaaaaaaajs

Tänker inte skriva blogg idag.

Ska njuta av kvällen och göra exakt vad jag känner för.


RSS 2.0