Heeeeeeeeeeeeeeeeej tönts

Kort uppdatering från Sthlm! Har det bra här! Solar och badar en massa och blir stucken av getingar och får fästingar och annat somrigt. Diesel verkar trivas här också, fast sover mest som vanligt. Har idag blivit bamseallergisk mot henne, antagligen, för min näsa bara rinner och rinner och min hals kliar och kliar... Kazzzz... Ska äta nu och sedan fiska! Göttans!

Ses snart igen!


Söt men ful hund

Japp, då var det bestämt (av de andra, inte mig): vi åker idag klockan 3. Yaaaahaaaay.

Det är inte så att jag inte vill åka upp dit, det är bara det att jag och Victor hade planerat sedan länge att vara med varann ikväll eftersom jag sedan försvinner upp till Sthlm. Han har jobbat och tränat och jobbat och tränat och när han väl får tid över så skulle hans kompis komma och hälsa på, så ja. Dessutom verkade det inte som att jag hade ens en röst gällande detta och det gör mig lite förbannad.

Får väl göra det bästa av situationen och försöka att inte sura ner hela resan. Om man ler, även bara fejk, så blir man ju faktiskt glad! Så det är vad jag ska göra nu. Le.

Kände att jag ville fylla ut med en omotiverad bild.

Järnspikar också

Det verkar som vi åker idag. Och det suger. Hårt.

Slutet gott allting gott

Dagen blev visst inte så förskräcklig som jag trodde. Gick ut en sväng med en kompis och byggde ett sandslott bland annat. Måste sett kul ut. En 17 och en 18 åring står böjda över en hög med sand och arbetar flitigt med en trasig liten spade.

Efter det anlände JB och vi fixade lite med en idé han hade! Vet inte om jag får avslöja den eller ej, men för hans skull hoppas jag den funkar.

Och bla bla bla. Nu på kvällen såg vi lite Scooby Doo som gick på... 3:an? Hade visst sett den förut, så det var lite fail.

Jag har ett tråkigt besked till er trogna bloggläsare. I morgon (om resten av min familj får bestämma) eller på söndag (om ynkliga Sofie får bestämma) drar vi iväg på en 2 veckors resa upp till Sthlm där det inte finns annat än en futtig iPad att blogga från. Gillar inte att blogga från en sådan för då måste jag koda allting själv... jobbigt. Tänkte bara meddela att det med andra ord lär bli en 2 veckor lång bloggpaus, men att jag återkommer den 7:e eller någon dag runt där. Sedan kan det ju ändå hända att jag skriver något från Sthlm också, men det vet man ju aldrig.

Än är det inte över. Skriver i morgon. God natt!

Dålig start på dagen

Åt helvete med den här dagen. Ingen bra morgon över huvud taget, trots att jag vaknade för 10 min sedan. Victor sov över, vi hade ställt alarm på klockan 8 för att han var tvungen att träna och sedan hem och träffa sin kompis, men hell no att alarmet ringde. Så han panikväckte mig och var tvungen att fly ut på några få minuter. Och jag själv – som ni redan vet – har börjat avsky att vakna typ efter halv 10, 10. Och nu är den 11.

Mitt morgonhumör är med andra ord åt helvete och det känns som att hela dagen är förstörd.

(Jag vet att det bara handlar om inställning och att jag kan välja hur min dag blir helt på egen hand, men jag orkar bara inte. Borde kanske orka.... hähh)

Jag suger

Inge vettig uppdatering idag inte. Ska få gäster om tjugo minuter, så ska göra mig i ordning genom att se lite tv.

Hej då!

Farligt farligt

Ska strax ut i på vägen med en metallsak på fyra runda andra saker för att ta mig till en annan sak som kallas Simone. Jag tror det är en hona. Hon är nog inte så farlig, men kan säkert bitas ibland, så ska ta det lite försiktigt och ta med en bil och båge för säkerhetens skull.

Återkommer huruvida jag överlevde mötet eller inte.

Sömnigt

Nu har våra ärade sysslingar åkt hemåt igen.

PAUS! Mamma kallade mig precis för fjortis... Bitch. UNPAUS!

Sitter bänkad i soffan och ska se på Easy A. Just nu sitter vi och kollar på videoblogg från vår Frankrike-resa förrförra året. Familjen – mest jag – spelade in små videosnuttar varje dag på resan. Vi bilade ner i en vecka och stannade en vecka i södra Frankrike och det var lätt bästa resan som vi gjort. Tror vi ska dit nästa år igen. Hoppas det i alla fall! Kanske kan ladda upp någon video på bloggen från resan.

Skype vill inte fungera! NU FUNGERAR DET IGEN! YEEEEEEES!!!

Ska se tv nu. Kram och sådant där gulligulligt.

Macka med korv på är gott

Kom nyss hem från haaavet. Träffade en familj vi känner där och satt med dem och solade och grävde ner fötter och sådant.

Jag, bror, Jonatan – brors klasskompis – och hans lillasyster Frida – som enligt mig kommer bli massa känd artist när hon blir större – bestämde oss för att hyra två trampbåtar och åka ut en sväng. Det var då det hände en rätt konstig sak. Vi skulle försöka putta ner våra trambåtar från stranden till vattnet, vilket visade sig vara svårare och tyngre än det såg ut, så vi kom inte så långt. Då kommer helt random Sveriges p17-landslag i fotboll och hjälper oss skjuta i dem. Jag whatefuckade ganska stort.


Jag, när jag whatefuckade.

Man blir sur om man blir panikväckt

Sur Sofie ska iväg och bada i Falkenberg nu. Återkommer om några få timmar!!!!!!!!! <-- utropstecken

Smarta citat från pojken min

Victor: OK är ingen förkortning av okej. Det är okej som är en förlängning av OK!



Victor: Vilken är den största och mest mäktiga kraften?
Sofie: Gravitationen?
Victor: Nä... vinden?
Sofie: ?
Victor: Vattenkraften?
Sofie: ?
Victor: Nä... SUPERKRAFTEN!

Det blir lätt så när man har tråkigt


För er som kan monopolregler

Johan spelar dunkadunkamusik på andra sidan väggen, någon duschar och jag gäspar.

Har precis spelat en förödande omgång monopol där det verkligen inte kunde gått sämre för mig. Det var maximal otur hela tiden. Jag lyckades gå förbi "GÅ", där man ska få 4000 kr, typ 5 gånger och gick antingen direkt till fängelset eller var tvungen att betala skatt på 4000. Yay. En viss omgång så slog jag först lika på båda tärningarna och hamnade på att betala lyxskatt på 2000. Eftersom jag fick lika slog jag en gång till, fick lika igen och hamnade på "GÅ" och bringade äntligen in mina 4000 kr (som jag de 2 tidigare rundorna lyckats gå förbi genom att hamna i fängelse). Så fick jag ju slå igen och om man får lika 3 gånger hamnar man ju i fängelse, så givetvis var det det jag fick och dessutom hamnade jag då på att betala skatt för 4000. Där försvann liksom mina "GÅ"-pengar.


Om ni fattade någonting av det jag skrev så får ni en kaka.

God natt!

Hungeeeeeeeeeeeeerrrr ... Aaarrrgh

Hej hopp i lingonskogen!

Sjukaste vädret nyss. Det började med att molnen helt plötsligt blev gröna och sekunden efter blev det 20 minusgrader och så regnade det badankor! Kan ni tänka er?!

Förlåt, fick ett ryck. Det var sol, verkligen strålande sol, och... wait for it... ösregn. Det dundrade, så mycket som det regnade! Shit pomfritt! tänkte jag och somnade i soffan med HP-boken bredvid mig.

Pappa försöker lära Diesel lite olika saker som t.ex. att stanna när man öppnar ytterdörren och inte smyga ut. När hon väl smyger ut så stannar hon kanske 2 meter utanför dörren, blir förbluffad över allt som finns där ute och står tittar sig imponerat omkring tills någon kommer och bär in henne igen. Töntkatt. Men i alla fall. Pappa försöker säga "stannaaa!" varje gång han öppnar dörren. Det han inte verkar förstå är att hon fullständigt skiter i vad han säger utan stannar om hon inte har lust att gå ut. Äh, han lär väl sig så småningom.

Rackarygarna - mina nya idoler


Mot teet!

Oj då.

Vaknade nu.

Hade ju tänkt att gå upp vid åtminstone halv 10 idag, men nehej, så blev det visst inte. Kan ha att göra med att jag gick och la mig vid halv 4 i natt. Rekord för den här sommaren, tror jag.

Huvudvärken har gått över! Yaaay! Halsontet är dock kvar, så kan inte träna idag... Hade velat det. Mina planer för dagen är att sitta i soffan, äta chips och fortsätta ha ångest över att jag inte kan träna. Låter bra tycker jag.

Här får ni en bild med mig åkandes i en kundvagn.


Jag är konstig

Sitter och laddar upp klipp på youtube – fast gjort det privat – så ni får inte se det! Hähähä! Visst är jag elak?

Vet inte vad jag ska skriva egentligen. Ville bara göra det. Så då var det gjort.

God natt.

Jaäintebitter

Kan ju inte svara så ni märker det i kommentarerna så först och främst: Tack för svaren jag fick om min fråga om blöt katt, och sedan:

Till Amanda, som länkade ett Scooby Doo-klipp:

Taaack! När jag såg klippet kom jag på att jag fasiken har just den filmen någonstans här hemma, haha, så ska ta och leta upp den nu, gömma mig under en filt i soffan och dricka en tunna varm oboy.



Spelade monopol för en stund sedan och för en gångs skull sög jag inte! Alltså, inte för att det är något spel som direkt går ut på skillz utan mest tur (anser jag som alltid förlorar, men ändå) men idag gick det väldigt bra! Peppar peppar ta i trä. Har nämligen inte spelat klart än, det är ju ett evighetsspel...

Huvudvärken vägrar ge med sig, så jag är lite bitter över det. Ska gå ner och fortsätta vara bitter, fast med Diesel. Hon skiter liksom fullständigt i sådant och är sitt vanliga busbitande jag ändå. Fast nu när jag är bitter kanske jag biter tillbaks. Tycker om ordet bitter. Jag gillar att vara bitter. Bitter bitter.

Vägrar ta tablett

Usch usch usch vilken huvudvärk jag fått. Brukar inte få det, så ska väl vara tacksam att jag slipper, men just nu är det bajs.

Fått ett sådant sug efter att se Scooby Doo... vet inte riktigt varför, men vill se se se! Någon som har en bra sådan som kan teleportera hit en? Inte? Hepp.

På tal om en teleport! Ska nog försöka bygga en. Hur smidigt hade det inte varit att inte behövt resa dit man ville? Typ som när man sitter i soffan och blir hungrig men inte orkar gå till köket.

Det måste vara så att jag har för mycket IQ

Sov till halv 11 idag. Börjar bli en sådan där gammal gubbe som får ångest när man "sover bort dagen". Får väl bättra mig i morgon.

Har massa massa ont i huvudet... det beror nog på att jag är så ohyggligt bakis efter igårkväll... drack ju ett och ett halvt glas cola och allt. Helt stört. Eller så beror det på att jag har så mycket IQ att det inte får plats i huvudet längre utan vill fly ut! Eller så beror det på att det var väldigt varmt igår och att jag inte drack särskilt mycket. Vätskebrist. En mera rimlig förklaring faktiskt.

Ska iväg till affärer med mamma nu för att leta upp en svart långklänning och ett par jeans. När jag kommer hem ska jag dra ner täcket mitt till soffan, duka upp med diverse onyttigheter och sätta på en film. Måste kurera bort mitt lilla halsont och min inte så lilla huvudvärk.

RKAM! <-- för att jag är cool

Jag ser rött...


Jag vet inte om ni kan se det, men min vänstra axel på bilden är helt sönderbränd. Försökte ta kort på det nyss, men ljuset ville inte samarbeta så ni skulle ändå inte kunna se att det var något vidare rött. Mjäh. Men nu vet ni i alla fall!

Hassle skulle spela halv 9 så vi orkade inte vänta, käkade upp vår pizza ute i det gröna gräset och åkte hemåt istället. Synd. Hade gärna velat se honom live. Får nöja mig med att ha honom instängd i min iPod. Blev även fotad av någon från en lokaltidning så om någon av mina läsare råkar ha någon Trollhättantidning lär jag dyka upp där. Usch. Precis efter att han hade ställt sina frågor och gått därifrån så kom jag på att jag hade en fet finne. Hoppas de redigerar sina bilder... Eller så får läsarna helt enkelt se lite mänsklighet för en gångs skull!

Vad hungrig jag är, märkte jag nu. Ska nog gå ut till köket och fixa något och sedan joina Johans Iron Man-film.

God natt!

Håurig Heng Pung


Ärik Fluff


Ska iväg på eller till, vilket man nu säger, Fallens dagar i Trollhättan. Förhoppningsvis får jag höra lite Hassle (Fluff i rubriken). Egentligen har jag ingen aning om vad detta är, men det ska väl bli roligt ändå!

Så, då vet ni vart ni har mig idag då.

Kram!

Fråga om katt

Ni bloggläsare som har katt, kan ni svara på en fråga?

Det är så att vår inte så lilla längre Diesel verkar helt obekymrad av vatten. Hon hoppar in i duschen och sitter och slår i vattenstrålen med tassarna, hoppar upp i handfatet när kranen är på och sticker in huvudet under kranen utan att reagera och idag, i ösregnet, sprang hon ut på balkongen utan minsta tanke på att det var vatten hon både sprang på och fick över sig.

Till frågan. Har ju hört att katter ska vara livrädda för vatten. Så brukar alla katter göra såhär och sedan springa för livet då man försöker tvätta stackaren eller har vi helt enkelt fått tag på en orädd kisse?


Vad ska jag göra idag?

Idag händer absolut ingenting för mig. Jo, Victor kommer hit på kvällen efter två veckors jobb och har äntligen lite tid för mig. Ska bil mysigt!

Funderar på om jag kan skrapa ihop tillräckligt mycket inspiration för att sätta mig ner och fortsätta skriva på min... ehm... sak... eller vad ska man kalla det? Det är ju inte riktigt en bok, men längre än novell. Öh. Fortsätta skriva helt enkelt. Får äta en fet frukost först och sedan avgöra huruvida jag orkar eller inte.

Borde fixa designen med. Det orkar jag nog inte för har inga förslag alls på hur den ska se ut.

P.S. Har massa träningsvärk i mina armar idag! Känner mig så otroligt duktig!

Barfota-Ernst

Sitter och tittar på sommar med Ernst eller vad programmet nu heter och jag måste bara säga att hur gärna jag än vill tycka att han är en supertrevlig, somrig, varm liten farbror så går det inte. Jag stör mig. På alla hans intryckta adjektiv och hans sätt att se på allt som ofantligt mysigt.


Ingenting om tankar

Ibland har jag så mycket tankar att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ibland vill jag bara släppa allt lös och möta konsekvenserna. Ibland undrar jag hur jag tänker. För jag tänker rätt konstigt ibland.

Jag fullkomligt älskar regn. Framförallt när det är mycket av det och mörkt på himlen. Jag älskar regn ännu mer när jag är inomhus och slipper bli plaskplaskblöt. Då är det som bäst. Och återigen till ämnet: jag älskar att tänka.

Det händer att jag bygger upp bilder av människor i huvudet. Människor, platser och ögonblick. Saker som skulle kunna hände och saker som absolut aldrig skulle kunna inträffa. Jag får det så verkligt att jag börjat tro på vissa saker. Det är inte så mycket crazytalk som det låter, det är alltså småsaker som att jag träffat en person en enda gång – fått ett intryck av att denne kanske är på ett visst sätt, men ändå inte varit säker – och byggt vidare på det första intrycket för att sedan plötsligt vara helt säker på att jag vet hur personen är. Förstår ni?

Jag älskar att tänka. Och jag älskar att skapa ögonblick. Sådana där fantastiska saker som inte händer, fast som ändå skulle skulle kunna hända om man faktiskt reser sig upp ur den alldeles för sköna, nedsuttna soffan och tar tag i hela händelsen och skapar den på egenhand. Men vad är det för roligt med det? Man vill ju att det ska hända av sig självt.

Ojsan hoppsan, vilket osammanhängande inlägg om ingenting det blev.


Depptime

Såhär deprimerad är jag nu:

|-----------------------------------------------------------------------...(gånger tusen)...-----------------|

Då har jag sett sista Harry Potter-filmen. Mesigt slut, men ack så bra den var. Blev helt tårögd och allt! Har inte läst alla böckerna än (fy skam) så hade ju ingen aning om hur det skulle sluta. Hade rätt om både Snape och Draco i alla fall, vilket jag är stolt över! Nu ska jag inte vara värsta spoilern för er som varken läst boken eller sett filmen så ska lämna det hela här. Kommer sörja ett tag framöver.


Snodde idén från Kimberly!



Jag har en ny bakgrundsbild på datorn. Mihihihihihihi.

Tack för komplimangen

I en kram.

Victor: Åh, vad gott du luktar!!!
Sofie: Tack tack.
Victor: Du luktar precis som Adams pappa!

God morgon hurtbullar

Vaken i bra tid idag, ska nämligen iväg och gymma lite grann som omväxling. Och om ni minns ska jag ju iväg på HP del 2 i eftermiddag så det fick bli nu.

Ska käka frukost nu. Kram, kram, kram.

För övrigt måste jag bara påpeka att jag slutat skriva käka med e bara för att man säger så i Sthlm och inte vill verka nollåtta inför min halva nollåtta till pojkvän. How badass.

Parfymincidenten

TJENARE GUBBAR!

Mina armar luktar väldigt olika dofter av manlighet. Rätt störande faktiskt. Det räckte liksom med att bara lukta på ena handen, men när den andre och båda mina armar började lukta blev det för mycket.

Efter att ha hälsat på farfar – som har världens bästa humor – åkte vi förbi Gekås (Ullared) och sprang runt ett tag. Köpte superman-t-shirt så nu är min asballhet fulländad. Det är i alla fall där jag fått min extrema manlighet. Johan och jag kilade nämligen omkring bland herrparfymerna och letade till honom och när vi var där först så luktade ingen särskilt gott, men ändå sprayade jag min vänsterhand med en. När vi gett upp och gått därifrån började plötsligt min hand lukta gudomligt så vi ångrade oss och gick tillbaks för att köpa med oss parfymen. Jag hade dock glömt vilken jag hade testat så vi var tvugna att göra om alla tester och då spraya mina armar också. Det slutade med att vi gick därifrån tomhänta med våra luktsinnen illa skadade.

Topp 3 på hotell

Positiva topp 3 på detta hotell:
  1. Aaaaaapgo middag!!!
  2. Det kom 3 busslaster med feta greker som var otroligt underhållande att kolla på.
  3. Skön säng?
Negativa topp 3 på detta hotell:
  1. Duschen varierar hela tiden mellan iskallt och skivarmt.
  2. Toapappret är ju hur tunt som helst! Vem fasiken kan hantera sådant?!
  3. De pratar skånska här.

Här kryllar det av skåningar...

Tjeeeenare! Har checkat in på hotellet, inhandlat en hel del kläder (för att vara mig) och är nu på väg till restaurang för att äta. Är så sjukt sugen på pomfritt! Får se vad det blir... Hoppas ni inte saknar mig alltför mycket redan!

Mot Skåne!

Då åker jag till Helsingborg. Kanske inte bästa uppdateringen idag och i morgon, men äsch, den har ju inte varit särskilt åsum de senaste dagarna ändå.

Här får ni en låt ni kan lyssna på medan jag är borta.

Och en bild som ni kan kolla på:


Omnomnomnomnomnomnomnomnom

Victor kallar mig fjortis. Då får han gå hem.

Har lagat mat till the hål family! Verkligen sjukt go mat... sjukt go sås... Åt den på nyår, så ni som var där vet vilken rätt jag snakker om.

Mat nu. Hej svejs.

Jag drömde en dröm

Jag älskar att drömma! Känner mig så fantastiskt kreativ då. Vaknade flera gånger i natt, men ändå så fortsatte jag liksom att drömma på min dröm och drömde enbart den drömmen i natt. Dröm. Det är härligt att drömma drömmar och när man vaknar kommer man kanske ihåg de drömmar man drömde när man drömde drömmarna under natten.

Förlåt, rycktes med av ögonblicket.

Drömde i alla fall om HP del 2 i natt! Är nu ännu mer ivrig än innan att gå på den och det ska bli skitkul verkligen!

Nu ska jag äta och sedan åka med hela familjen till havet och sola och bada. Ska tänka på alla er som jobbar. Då kommer jag garanterat gå runt med ett hånflin på läpparna hela dagen!


Ägna dem en tanke

Ser på Mona Lisas leende. Den går på 5:an i skrivande stund, om man kan säga så trots att det är reklam.

Ibland kan jag få sådana ögonblick då jag verkligen inser hur mycket vissa personer betyder för mig. För en stund sedan kom jag att tänka på Johan. Han är inte hemma just nu – han är och grillar med några kompisar – och mina tankar började sväva iväg till att något skulle hända honom medan han var iväg. Har saknat honom de 4 veckor han varit på läger och jag är så tacksam över att få ha en sådan bror. För han är så snäll och omtänksam och minst lika konstig som jag. Fast sådana här saker får jag inte säga eftersom jag är hans syster. Jag ska ju låtsas hata honom och bara tjaffsa så fort jag får chansen. Haha, nej, men jag tror ni förstår. Det är inte alltid man inser hur mycket en del personer betyder för en och bland kan det vara värt att ägna en tanke.

Filmen började för 3 minuter sedan igen så ska nog återgå till den. Hej så länge.

The maskerade bubbelman

Ja, om ni vill veta svaret på gåtan är det bara att läsa kommentaren till det inlägget.

Jag är yr och mår allmänt illa så ska gå och ta en sval dusch för att sedan bädda ner mig i soffan med en bra bok (som vanligt HP). Då mår jag säkerligen bättre sedan.

Det är så ovant att ha Johan hemma. Känns lite som att man hela tiden har en inbrottstjuv som smyger omkring och är allmänt läskig.


Gåta

Diesel fastnade i en ICA-kasse idag. Put it in your carebox.

Måste gå på toa, men bloggar här istället så NI får någonting att läsa! Ni avgudar mig... erkääännnn.....

Ni får en gåta.



Du är i en grotta och måste ta dig ut. Det finns 2 tunnlar. Den ena leder till helvetet och den andre till friheten (du ska givetvis ta den till friheten). Du vet dock inte vilken som leder vart. För att få lite hjälp så står 2 skelett utanför och ska besvara en enda fråga från dig. Det ena skelettet talar bara sanning och det andra ljuger. Du vet inte heller här vilket som är ärligt och vilket som ljuger.

Vad ska du ställa för fråga för att veta vilken tunnel som är vilken?

Efter några bilresor

Nu är jag hemma igen – en familjemedlem rikare. Det var en fin avslutning på lägret och hälften av konfirmanderna kom uttågandes med röda, tårfyllda ögon. Det var riktigt sorgligt att se. De har ju trots allt varit tillsammans – alla 62 st – under nästan 4 veckors tid och bara sådär skiljs man åt.

Över till något helt annat, nämligen var jag gör just nu. Sitter nämligen här och försöker få tag i min pojkvän. Han tycks vara väldigt svår att få tag på. Vågar inte ringa hem till honom då hans familj riskerar att bli väckt och hans mobil verkar vara avstängd eller bara lagd på ett ställe med extremt dåligt täckning. Så... bajs också.

Nu ska jag äta mackor för jag är hungrig. Då brukar man ju äta. Hej.

Sitter i bilen

Hej tjockisar! Som jag sa så har jag fortfarande inte tillgång till en dator, men istället en iPad! Sofie är asball. Usch vad jobbigt det var att skriva här. Och åksjuk också... Hej då...

Trött Sofie

Kom precis hem ifrån uppträdanden på brors konfirmation. Det var kul. Han dansade och grejer, haha!

Är jättehungrig och jättetrött och allmänt jätte av allting just nu, så ska väl snart dra mig mot sängen.

I morgon kan jag redan nu meddela kommer vara ytterst tråkig på bloggfronten. Ska iväg vid halv 9 och kommer inte ha tillgång till dator förrän sent, sent på kvällen.

Tills vi ses igen: Kram!


Dag 27 - min favoritfärg

Dag 26 - Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg.
Dag 28 - Det här saknar jag.

Ja, denna var enkel. Vilken tror ni?

Det är bara att se sig om på bloggen. Vilken färg dominerar?

Morgontankar

Första morgonen på väldigt länge som jag faktiskt sov hela morgonen.

OMG! DIESEL SMYGER PÅ MIG!

Igår gjorde jag något som jag helst aldrig mera gör om (trots att det var rätt kul ändå). Mitt hår är hur packat som helst. Av hårspray alltså. Mitt hår är ju ganska mjukt i vanliga fall och man kan tupera det hur man än försöker, det återgår ganska snabbt till det normala läget – dvs platt och tråkigt. Jag som inte brukar ha morgonfriss vaknade idag upp med världens största fågelbo! Haha. Tack hårspray. Måste duscha ur det efter frukosten.

I kväll ska vi till Johans konfa och kolla uppträdanden och i morgon ska vi dit igen för att sedan äntligen få hämta hem honom! Det är så tomt här hemma utan min på-morgonen-sjunger-jag-alltid-opera-för-att-störa-min-syster-Bror!


Den vill inte ens kurra lite grann

Min mage hänger inte riktigt med på att jag går upp tidigt. Den vill inte bli hungrig förrän efter en ganska lång stund, det är därför jag sitter här och låter tiden gå.

Jag måste verkligen ta tag i designen snart! Får bara hitta lite bilder som man kan ha och hjälp med hur det ska se ut. Kan väl inte ha samma upplägg en gång till? Or can I...?  ... dramatisk musik.

Ska fortsätta fördriva tiden nu. Hej.

Svaret

Och som svar på förra inlägget:

Jag har gjort klippet offentligt.

Piiiinsamt.

JB får inte gissa!

http://www.youtube.com/watch?v=v1K641gRGaA

Klicka på länken och gissa vad detta betyder.

Hundens & kattens dagbok

JB ÄR HÄR! Bästa:


Mitt på onsdagen

Sitter och väntar på JB som ska vara här runt kvart över. Kollar på South Park. De försöker klona en elefant och en gris.

Ska fortsätta med listan senare! Den ska allt bli klar inom en snar framtid.

Diesel är för övrigt busig, busig och busig. Så himlans medveten är hon! Förstår precis vad vi ska göra. Om familjen ska gå ut lägger hon sig antingen precis innanför dörren, över våra skor eller hoppar upp och lägger sig på en väska. Idag när jag skulle duscha smet hon in före mig och la sig i ett hörn. Pfft. Söt.

Aj min rygg

Att sitta vid datorn en hel dag, i soffan, ger inte världens bästa hållning. Just nu kan det vara svårt att skilja mig från ringaren i Notre Dame. Helt seriöst faktiskt.

Det är fortfarande tropiskt klimat här inne så ska in i duschen för att svalka av mig. Det är det bästa med duschar. Att kunnde duscha i dem.

Det är såhär en morgon ska vara

Låg och halvsov från klockan åtta och bestämde mig nu (klockan 9) för att jag kanske borde gå upp lite tidigare idag! Mycket bra val.

Solen sken och jag hörde genom väggarna hur fågelsången fyllde luften där ute, så jag gick ut och satte mig utanför dörren. Vilken härlig luft det är på morgonen! Det hade jag helt glömt av. Funderar på att gå upp vid sju  någon morgon och sätta mig i hammocken, bara för att få andas in den friska och goda morgonluften lite längre. Nu är den nämligen rätt borta. Och ja, luften var god, det var den verkligen! Det var som att jag inte kunde andas nog mycket, utan jag ville kunna sätta tänderna i den och smaka. Den luktade... söt och frisk.


Nu ska jag göra frukost och välja och vraka bland de nya flingpaketen pappa köpte igår. Har sett fram emot det ända sedan han kom hem med dem!

Oh my

Aningen bättre uppdatering idag faktiskt. Fast bara lite.

Ska bota min yttepyttiga huvudvärk och gå och lägga mig nu.

Sov så sött, god natt.

Något ni inte visste om mig

Jag ÄLSKAR att få post! Blir alltid så glad att någon tänkt på mig. Okej, ni kanske fattar att jag inte menar reklam och sådan skit nu utan brev som riktiga människor skrivit, till mig.

Fick ett vykort från Oliver senast! Han var ego nog att skicka ett vykort med sig själv på. Han är singel. Såhär ser han ut:


Han skickade det från Rhodos! Vykortet kom igår. Han själv kom hem för cirkus två veckor. Seg post eller vad.

Dag 26 - mina rädslor

(Dag 25 - En bild från mitt rum/lägenhet.)
Dag 26 - Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg.

Kom ihåg listan nu igen! Sitter på nedervåningen så orkar inte gå upp och ta bild på mitt kära rum som nu är fyllt med en säng till, så hoppar denna – tillfälligt eller inte – och börjar på nästa.

Ja, vad är jag då rädd för? En hel del, mer eller mindre, men kan radda upp några.
  • Döden, att dö, att någon nära mig ska dö.
  • Insekter. Eller ja, de flesta tycker jag mest är äckliga och lite creepy sådär, men framförallt stora spindlar! Små är inga problem.
  • Att inte kunna få barn i framtiden.
  • Att inte få jobba med det jag vill pga någon fånig anledning som ekonomin.
Ja, nu vet jag inte vad jag ska radda upp mer.

Visst vill man bara jogga i slowmotion?


Blir gaaaaaaaaaalen

Det är tropiskt klimat i vårt hus just nu och jag håller på att avlida av värmeslag. Sitter och jobbar med konfirmationsfilmen nu och det börjar bra i alla fall. Hittade ingen bra åsumlåt som man kunde ha till själva tävlingen så tog Save the world. Får se om den duger senare.

Ska jag lägga upp filmen här sedan? Vill ni det? Okej då.

Jag är vaken

Hej! Jag är vaken. Vaknade till och med halv 10 idag, så det var tidigt. Behövde ju inte måla idag.

Ska lägga in massa klipp från Kämpa Hoppet och sedan redigera ihop någonting finurligt. Jojo kommer även över hit, eller jag till henne, så det ska bli roligt! Hähä.

Åt nyss, men börjar bli hungrig igen. Why oh why äter jag så mycket? Tur att jag förbränner all mat redan i halsen, haha. Tur eller otur.

Nu ska jag gå och spruta lite vatten på Diesel. Hon tycker att det är kul.

Helt otroligt!

Detta är fasiken värt att skriva ner, så fatta penna och papper!

Jag går och lägger mig nu. Nu! Klockan 10! På sommarlovet!

Ja, det vara bara det. God natt.

Ullevi

Sådärja! Hemma från havet nu. Då är det dags att fortsätta berätta och denna gång om Ullevi. Inte så mycket att berätta egentligen.

Adam tyckte att vi skulle åka vidare till Ullevi och kolla konserten som var igår (The big 4), planka in – han hade gjort det innan och det skulle tydligen vara enkelt – så vi åkte dit. Till vår besvikelse hade de satt upp extra stängsel så vi kunde inte komma in... buhu. Vi sprang runt där i alla fall, försökte hitta någonstans att ta sig in. Till slut hittade vi en utgång som man kunde klämma sig in genom.

Sofie: Men det är klart det går att komma in här ju!
Securitasvakt som går förbi: Nej, det funkar nog inte.

Fail...

Nu ska jag se tv och vara slö.

Holy Bananas

Heeeeeeeeej!

Var väldigt extremt hindrad från att kunna använda mig av en dator igår. Dagen började tidigt. Familjen och min käre pöjk åkte upp till brors konfirmationsläger för att hälsa på och tävla i Kämpa Hoppet. Det var en stafett. Brors lag (Holy Bananas) vann av de 8 konfirmandlag från i år som tävlade. Najs bajs. Har både bilder och film från det som så småningom lär dyka upp på bloggen.

Efter konfirmationen – som slutade vid 4 – åkte vi hem igen och Victor och jag panikåt välbehövlig mat innan vi åkte in till Slottskogen för att återförenas med gamla klassen. Dock kom bara halva klassen dit och då kändes med ens klassåterträffen väldigt onödig. Tyckte redan den kändes rätt onödig efter bara ett år. Ett år som dessutom gått jättefort! De man vill fortsätta träffa eller umgås med ser man till att träffa efter att man gått ut grundskolan, så är det ju bara. Å andra sidan finns det rätt många jag skulle vilja träffa betydligt mer, men som jag inte har tid att träffa. Både deras och min skola är liksom lite ivägen. Men i alla fall! Sedan åkte vi till Ullevi, men det skriver jag om senare.

Har målat altanen sedan halv 9, så har precis gjort lunch och ska gotta mig i soffan framför en film. Sedan ska jag ut och fortsätta måla.

Återkommer senare!


Frulunda

Hemma igen efter shopping. Köpte ett enda linne... fail. Jag som aldrig, aldrig, aldrig är ute och handlar borde kanske passa på när jag väl är ute.

Köpt konfirmationspresenter till bror min och vår kusin! Kan tyvärr inte avslöja vad för trots att de inte har tillgång till någon vidare elektronik på lägret kan de alltid smygsitta vid datorn där. Och då blir det inte vidare bra.

Ska gå och leka med kattungen nu.


Världens undergång

Drömde att världen gick under i natt. Kände verkligen ångesten av att inte vilja dö. Vid en viss tid började hela världen skaka och allt var kaos en stund. Båtar gick under, byggnader rasade osv. Men sedan kom jag liksom på att det var folk som inte trodde att jorden skulle gå under och då slutade allt plötsligt. Jag gick till fönstret och kollade ut och såg på avstånd en stor, fet vägg av snö. Världen skulle nämligen fortsätta gå under senare.

Sedan kom jag till Hogwarts och pratade med Dumbledore och försökte hjälpa Ron att göra någonting jag inte minns. Efter det ringde jag Victor som var i Skåne, frågade hur han mådde och om han överlevt. Det hade han, men han hade inget vidare minne av någonting då. Mig kom han ihåg, men inte hur han mådde. Fail.

Jag är konstig.

Random uppdatering

Kekar reeekmacka med mina päron. Älskar räkor! Och kräftor! Och hummer!!!  ...  krävdes några extra utropstecken där.

Ska se tv nu och sedan kanske jag sticker ut på en liten promenix. Harry Potter-premiär snart med, måste beställa biljetter. Najs bajs.

Jävla skitkatt

Diesel trillade ner härifrån, från fönstret där uppe där man ser en krukväxt sticka ut.


När jag kom ner såg det ut såhär:


"Men vaddå? Jag har väl inte gjort någonting?"


Jävla skitkatt. Skrämma mig sådär. När jag hörde världens krasch gissade jag direkt att hon hoppat upp där och trillat ner. Visst hade jag rätt. Förväntade mig även att hon skulle ligga skadad på hallgolvet, men hon låg under soffan, chockad i några få minuter och sedan lika oskyldig som vanligt. Igen, jävla skitkatt.

W T F

Hundraaaartonåttahuuundraa...

Flygresor, flygresor punkt ess! e! Flygresor, flygresor punkt ess e.

Reklamerna fastnar så lätt. Gick och sjöng på flygresor-trudelutten en hel dag. Och 118800.

Varför skrev jag det här ens? Haha. Jag ska sluta skriva nu.

RSS 2.0