Helt sjuk video. Tänk att det faktiskt funkade!


Vänta lite nu!

Nu blev jag osäker. Sjunger man "Jag ser det snöar, jag ser det snöar" eller "ja se det snöar, ja se det snöar"? Hm... Jag som växt upp med denna låten. Skit osså.

Jag ser det snöar...

Nu snöar det även på bloggen!
  Vackert va?
    Jag är plågsamt medveten om att snöflingarna mystiskt försvinner rätt fort, försökte faktiskt göra något åt det, men fungerade inte riktigt.
      Om det blir snöstorm någon gång snart kommer jag ändra så att det snöar så sjuuuuukt mycket på bloggen att ni inte kommer kunna läsa något!
        Hihi!


Noreply

När jag var yngre så fattade jag inte att 'noreply', som vissa mejladresser heter, var engelskt utan jag trodde det var ännu ett påhittat ord från den sidan jag blivit medlem på. Har nästan alltid utalat det 'nåräpply'.

Tänkte... ni ville väl veta?


Din sjuke jäkel

För det första verkar jag ha något emot att säga 'jävel'. Säger hellre 'jäkel'. Däremot har jag inget emot att såga 'jävlar'. Weeeeeeird.

I alla fall. Har precis konstaterat att det inte är roligt att vara sjuk och ensam hemma. Brukar tycka det är mysigt att vara ensam, även om jag är sjuk, men idag känns det bara jobbigt. Går runt och får hostattacker varannan minut och denna sekund känns det som jag ska spy. Uuuh. Dessutom vill inte den nedrans huvudvärken från fredag ge med sig. Babianballesvett. Ska försöka få i mig lite frukost och se på pensionärsjävlar.

Det är för övrigt helt otroligt att vår klass redan har räknat klart matte A. En hel jäkla (<--- SE!) mattebok. Jag ligger 50 sidor efter, meeeeen det är en annan sak.

Nu måste jag spy. Hej!


Grotesco - riddarna

Vet inte hur många gånger jag sett denna.


Så mycket för uppdatering

A, B, C, D, E, F, G, gummy bears are chasing me.
One is red, one is blue, one is trying to steal my shoe.
Now im running for my life, cuz the red one has a knife.

Lite lagom smygdansk

Sitter och pysslar med en ny design! Näää... men en ny header. Vilket i princip är detsamma som ny design. Enligt mig själv. Den blir i alla fall väldigt röd. Och lite vit. Och lite svart. Och lite blå.

Sitter i skype med Isak. Han är tysk. Och lite lagom smygdansk.

I morgon ska jag uppdatera massor! Bestämde jag nu. Jag är så duttig. Mer uppdatering ikväll!

Motsägelsefull bild?


Ett centrerat inlägg

Har sötaste gardinerna. Orkar inte dra dit datorn och fota med camen. Trots att det räcker med att vrida den. Äh. Ikvälll får ni nöja er med en bild på moi! Den är väldigt schmexig.
Ojsan Hoppsan. Jag tror jag missade en bit!

Julbal?

Måste göra om designen på min blogg. Det skriker ju höst om den och det är ju inte höst längre. Det är vinter med -10 grader. Så in med rött, vitt och grönt! Fast inte grönt! Vet dock inte riktigt hur jag ska göra. Vill ändra bredden på hela inläggsrutan, så jag får plats med större bilder. Hade ju vart fett najs. Tvärbra.

Saknar min balklänning. Den bara hänger i min garderob och ser uttråkad ut. Borde nästan ha på mig den idag. Rasta den lite. Hm... fast det skulle se skumt ut om någon kom och ringde på.




Tjolahopp

Det är första advent idag! Och det är inte ens december! Inte ens 30 november! OCH DET SKA FUKKING SNÖA NÄSTNÄSTA VECKA! AAAAAHHH.

Nej, nu ska jag ner och äta frukost med massa lussekatter och pepparkakor och varm oboy och kolla på tv. Mums.

Har ni glömt av att jag har en liten hemlis förresten?

På en lördag!

Nu ska jag nana.

Vänta lite.

NU?!

Japp, nu.

Att knapra på en get

Sitter här i min ensamhet och knaprar på en get. Den är brun. Och smakar pepparkaka.

Orkar inte lägga in bilderna jag tog idag. Neeeeepp. För jag är lat.

Sett lite olika Harry Potter-filmer den senaste månaden, men känner på mig att jag sett dem i fel ordning. Denna ordning: 4, 6, 7 och ikväll ska jag se 5. Tror jag. Måste kolla om det verkligen var 5 jag skulle se.

Brb.

Det var det! Göttans.

Victor skulle loggat in nu. Sa han. I för sig sa jag till honom att jag antagligen skulle göra något annat. Så... eftersom de planerna flög åt fanders sitter jag här. Under korkeken. Och luktar på blommorna...

Mina ledsamma kvällsplaner

Jahopp. Då vet jag itte vad jag ska göra ikväll längre. Lär väl sitta hemma och deppa. Tycka synd om mig själv. Gråta en skvätt. Slå på kuddar. Dränka mig i ett handfat. Sånt man gör när man är allmänt depp. Fast! Jag är ju inte depp... det kan ju bli till ett problem. Hm... Kanske tar bussen någonstans?

Och våga inte våldgästa mig säger jag bara! Det blir inte kul för någon av oss. Morr!

Inte för att skryta eller så...

...men min pojkvän är bättre än din!

Han är alldeles, alldeles underbar.

Första advent på söndag, shitshitshitshit!

Ska runt och fota i huset idag så ni får se vilket fin julstämning mamma och pappa (egentligen bara mamma) lyckades fixa medan jag var hos Jowhannz!

För att bättra på stämningen ännu mer ska mamsen och jag baka lussekatter! Ja, med saffran. För annars heter det bullar och det är inte det vi ska baka. Vi ska baka L-U-S-S-E-K-A-T-T-E-R. Med två russin i. Annars är det är skam. Gillar inte ens russin.

Vaknade idag och min första tanke var "åh, det skola" men så skakade jag lite på huvudet och jag insåg att det är lördag! Jag blev så lycklig. Så nu är jag lycklig! Ja, jag är lycklig. Ja, jag är lycklig måndagtisdagonsdagtorsdagfredaglördag.

Och så en passande video.

Det finns bara ett ord för vad jag känner just nu:

SUUUUUUUUUUUUSHIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!

Migränflimmer

Gjorde svenskaprovet idag! Lektionen efter fick jag flimmer framför ögonen igen, så stack till sjuksyster. Hon sa att det antagligen var migrän, men att hon ändå tyckte att jag skulle kolla upp det. Jag som trodde att migrän var extrem huvudvärk, men det behövde det tydligen inte vara. Det kunde visa sig på olika sätt. Well, well.

Nu ska jag ta mig ett bad! Sedan äta sushi! Sedan kanske åka ... okej, måste pausa. Johan kom in och började mäta mitt hår. Haha! Har tydligen 40 cm. Ojsan hoppsan! Aja, sedan ska jag kanske kolla Johans lilla spelning. Annars drar jag direkt till Johannes.

Trevlig kväll hörrni!

Maia är kul... ibland

Jag citerar Maria:

          "Men vi kan dela hamburgaren på hälften så får vi lika mycket!"


Hinner inte skriva. Så ni får en bild istället.
Detta är kärlek för mig. ♥


AHgiödk

Jag har bråttom. Jag menar... Ska med bussen som går kvart över åtta. Nu kom jag på vad jag skulle göra! Skulle kolla vädret! HEJ!

Lista

Varför Sofie är glad idag:

  1. Datorkunskapsprovet gick så fantastiskt det bara kan gå!
  2. Franskan gick bra.
  3. Det är snö.
  4. Redan nu, halv fyra, börjar det mörkna.
  5. Måne kommer ikväll och äter pepparkakor.
  6. Ett enda prov kvar.
  7. Rolig helg att se fram emot!

 Varför Sofie inte är glad idag:

  1. Det är kallt.
  2. Blivit mulad.
  3. Blivit mulad igen.
  4. Vi har inga lussekatter.
  5. Det ska tydligen bli 10 plusgrader och regn om en vecka.
Fast mest är jag nog glad.
Åhå! Märkte precis att om man väntar tillräckligt länge så slutar mikron att pipa och stänger av sig själv. Fräsigt.
Nu. Äta. Tv. House. Dricka. Oboy. Kram.


Sitter i skolan

Ni som går in på min blogg innan skolan har inget liv. Fast det gör inget. Jag älskar er ändå!

Siterr i skolan och ska kolla igenom word innan vi ska ha datorkunskapsprov. Efter det blir det franskastudier. Woho! När jag kommer hem från skolan idag har vi bara svenskaprovet på fredag kvar! Kommer kännas skitskönt.

Och ikväll ska jag träffa min älskeling. Som för övrigt tvingar mig att baka pepparkakor för hennes skull. Pff...

Jahopp, då är man ett tuggummi

Aaah... Har precis duschat. Inte bästa läget heller. Precis innan jag ska lägga mig! Men aja, orkar inte masa mig upp i morgon och behöva tvätta det, så.

Men det var inte det jag tänkte säga. Bläsch. Jag provade ett random schampo idag! Det var naturligt och sådant så tänkte vara lite smart att prova. Men det var inte så smart. Nu luktar mitt hår tuggummi. Sådant där Extra pepparmint typ. Uuuh. Två gånger har jag rent reflexmässigt tagit handen till håret för att känna om jag har tuggummi i det. Seriöst alltså. Haha, yahay.

Två prov i morgon. Puss på det!

Pappas kommentar ♥

"Jag ska skaffa mig en carefacebook"


Mammas jobb

Vi pratade om mammas jobb.

Mamma: Så nu sitter Daniel framför mig.
Sofie: Är han trevlig då?
Mamma: Ja, han är lite kul. När han fick reda på att jag skulle sitta bakom honom sa han "Åh nej! Hon kommer bara sitta och kasta sudd på mig."
Sofie: Haha!
Pappa: Men det är faktiskt roligt! Jag och mina arbetskompisar brukade sitta och skjuta gummiband på varandra. När vi jobbade övertid brukade vi till och med smyga bakom bokhyllor och sånt!



Är jag galen som längtar efter att börja jobba?

Ännu mer svartvitt



Klicka för större bild. Bättre skärpa. Och ja... Större bild. Om era datorer inte är lika mongo som min.


Blåser bort

Det här är vad jag borde göra:
Äta någonting.
Plugga, plugga, plugga franska.
Vara en fantastisk dotter till min fader.
Inte sitta vid datorn.
Definitivt inte kolla House ikväll.

Det här är vad jag kommer göra:
Inte orka gå ut till köket, med andra ord svälta.
Läsa 1 sida franska och sedan dö.
Vara allmänt grinig för att historian gick åt helvete.
Sitta vid datorn.
Definitivt kolla House ikväll.

Puss. Hoppas er dag varit bättre än min.


Goder morgon

Ojskibojkski. Igår tycktes folk gilla min blogg! Kan ha varit för att det snöade. Då känner man nog automatiskt "ÅH, jag måste kolla Sofies fantastiska blogg!!!"

Anledningen till att jag är helt bäng som är uppe såhär tidigt när jag har sovmorgon är att pappa fyller år idag. Han fyller 23! Och alla andra familjemedlemmar verkar börja tidigt.... så jag var tvungen att offra mig så att vi kunde fira honom nu på morgonen.

Dagens planer lyder (hahaha skrev luder först!!):
Frukost
Leka i snön
Bussresa till skolan
Leka i snön
Ha matte
Äga alla i innebandy
Lunchrast - leka i snön
Biologi
Snabbkolla igenom historiasidorna
Historiprov DAMDAMDAAAAAM
Vara lycklig och leka i snön så vi missar bussen
Ta nästa buss
Leka i snön
Plugga till franskaprovet vi har i morgon
Leka i snön
Sova

Slutsats: Jag gillar snö.

Är jag konstig om jag började gråta?


Jag älskar Nalle Puh. Fick till och med tårar i ögonen när jag såg denna.


Två personer jag tycker lite om, i svartvitt

       
Klicka på bilderna för att få dem större.


Skön arbetarsnubbe

När jag gick genom centrum för att komma till bussen så var där fullt med orangea (stavas det så?) arbetare som var igång med att sätta upp julbelysning! Jätte mysigt. Det stod en stor, fet gran mitt på torget och det stod maskiner där så att de kunde sätta upp lampor även i den.

 En 30-årig arbetare stod vid en bil, där jag gick förbi, och hoppade upp och ner för att hålla värmen och när jag gick förbi började han sjunga "Jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp". Klart att jag brast ut i skratt. Det var så otroligt sjukt.

Gulligt! Han gjorde min dag i alla fall.

Små luddiga saker

Magen slog till idag igen så nu sitter jag här hemma framför datorn och dricker varm oboy. Inte helt fel, om man bortser från ontet då. Det snöar. Och det är vitt. Massa vitt. För att hedra snön idag så tog jag på mig mina snöflingorörhängen! Försökte få en bild på dem, men det var svårt. Här är en!




Ballroom Blitz

Bomdidibomdidibomdibomdidibomdidibomdi Are you ready Steve? Ahh. Andy? Yeah. Mick? Okay. Alright fellas, LET'S GOOO!

Jag ska fråga om jag får ladda upp en viss bild på bror sedan. Hihihihih. Nu ska jag skriva. KAFFE.

Min högra stortå fryser

Jag tror faktiskt inte det regnade i natt. Åtminstine inte vid 2.

Helvete då. Om jag inte misstar mig så får jag öroninflammation snart. Så himla lägligt med 4 prov. Vi får hoppas att jag misstar mig, undviker nämligen penicillin till vilket pris som helst! Det trycker och gör lite ont i högerörat, vilket i somras visade sig vara både hörselgångsinflammation och öroninflammation. Haha. Yeees. Jag är skicklig. I alla fall, jag får antagligen reda på det ikväll, för förra gången gick det från detta stadiet till att göra skitont på några timmar.

Igår läste jag historia, idag ska jag läsa franska. Sedan ska jag skriva lite till. Det är otroligt mysigt. Mih.

Drömde en dröm i natt. Jag var på IFK-match inomhus i en ganska liten lokal. Det var en bra dröm. Och vad förbannad jag blev på mig själv när jag vaknade mitt i halvlek. Tänkte bara "somna om, somna om, somna om". Vilket jag till min besvikelse inte gjorde. Usch och fy. Den hade varit magisk annars.

Bannemeh!

Jag ska bannemig vara uppe till 2 idag för att se om det verkligen kommer regna. För jag vill inte det. Usch nej.

Lika som bär?





Folk säger att jag och Johan är så lika hela tiden. Jag håller inte med.


Jobba på flygplats

Detta glömde jag skriva häromdagen.

Två anonyma personer - låt oss kalla dem Bärt och Himler - sitter och pratar.

Bärt: Det står en sak bakom den där. (pekar på en stor, hög sten)
Hilmer: Jag ser det.
Bärt: Men klart du inte kan se det där! Det är ju en fukking sten i vägen.
Hilmer: Jo, det kan jag visst. Jag har runkensyn.
Bärt: Då borde du söka jobb på flygplatsen där vid väskorna.
Hilmer: Jag jobbar redan där.
Bärt: Så kan du runka folk på flygplatsen.
Himler: Jäpp.

Mjöökglass

Everything that was lost comes along.

Fått i uppdrag att redigera ihop årets julkort på familjen - ja, vi gör fortfarande sådant, ni vet, skickar julkort! Funderar på att fucka upp det totalt, bara för att. De blir nog inte glada då. Aja. Förresten är mamsen iväg till mormor och morfar i helgen, så pappa är ensam med oss odågor. Av någon anledning har han bestämt sig för att göra hemmagjord mjukglass till oss ikväll. Är det någon som fjäskar inför sin födelsedag...?

Jag ser det snöar

Jag vaknade av att det var ovanligt ljust i mitt rum i morse. Av ren reflex blev jag arg på mig själv för att jag glömt dra ner persiennen, så öppnade ögonen och var redo att gå upp och dra ner den. Men den var redan nere. Jävla snö, tänkte jag och somnade om.

Nästa gång jag vaknade var klockan halv tolv och jag hörde mina kära familjemedlemmars pladder nere från köket. Frukost. Jag reste mig upp och gick ner för trappan, in i köket, sa hej och började göra iordning några mackor. Sedan kom jag på att kolla ut genom fönstret. Man kunde inte se gräset. 10 cm snö täckte allt. Där fick jag för min ickemagiska känsla förra gången. Vinter.

Å andra sidan ska det regna bort ikväll. Så känner mig lite deprimerad.

Nu blir det till att plugga historia. Så sjukt intressant att jag inte kan bärga mig! ...

02.55

Tack för en fin promenad i snön Tim och Johannes!

God natt.

Snööö

Nu ska jag ut och leka i snön! Hej!

Är jag en vädergud eller vad?

Vem var det som sa att det skulle snöa idag? Jo, jag!
Vem var det som blev lite smått kritiserad för att det inte snöade idag? Jo, jag!
Vem var det som sa att det säkert skulle snöa ikväll? Jo, jag!
Vem var det som hade rätt? Jo, jag!

De små bomullstussarna faller snabbt ikväll. Och jag gillart!

Ännu ett inlägg

Fick btw ingen hostattack igår. Hihihi!

Är helt slut efter denna vecka! Och då har vi ändå bara haft ett enda prov. Nästa blir det fyra. Ajsing bajsing lilla katt.

Tror jag ska tända massa värmeljus, släcka ner i rummet och läsa Sagan om ringen. Mys. Skriver i morgon, eller senare ikväll.

Harry fucking Potter!!!

Precis hemkommen från bion. Harry Potter and the deathly hallows. Fy fan vilken film. Fy faan. Jag kommer inte orka vänta ett halvår till! Det slutade såhär... Okej, riktigt så elak ska jag väl inte vara. eh,. Men i alla fall! Fick en hög popcorn över mig från de som gick i raden bakom mig. "Öh, förlåt" fick de fram för att sedan kuta vidare fort som saatan. Tack! Nu är mitt hår ofrivilligt salt.

I morgon ska någon tydligen prata med rektorn om en av våra lärare. Hoppas på förbättring! På tal om blåbär.

Nu ska jag skriva. God natt.

Är jag helt störd?

Johan: Svar ja.

Tack bror. Han läste rubriken och svarade åt mig. Skit samma.

Sitter och lyssnar jullåtar. Jag lääängtar. Julegran. Och sånt. Rött, grönt och vitt. Snö.



Detta är vad jag gör just nu:


Ojsan hoppsan, vad mogna gymnasie-engelska-övningar vår lärare skickade oss.


Bio i morgon

Jag har seriöst ångest. Är rätt förkyld just nu och får ibland hostattacker. Jag vet inte om det bara är jag, men jag hatar - med fet betoning på hatar - att få hostattacker! Framförallt bland folk.

Rethosta eller hostattack, whatever, för mig är det samma sak. Det känns som någonting sitter och kittlar mig i halsen eller något så man omedelbart måste hosta. Och hosta. Och fortsätta hosta! Det är inte ovanligt att det känns som jag ska spy för att jag inte kan sluta hosta. Det är det första jobbiga. Att man inte kan sluta och det känns som man ska spy. Det andra är att i morgon ska jag sitta i en stor, fullproppad biosalong och se Henry Potta och dödsrelikerna. Fan ta mig om jag får hostattack då.

Fatta att jag har ångest inför den här bion. Tänk om jag får världens hostattack mitt i filmen och får panik. Men ja, det är väl bara jag.

Googlegrej

Kimberly länkade ännu en kul googlegrej! Hihi. Klicka här.

Jag missbrukar

Jag tror bestämt att jag missbrukar mammas gamla tröja.

Tack för det fina argumentet ♥

Sofie: Nu tar jag självmord. FARVÄL!
Isak: Nej! Gör inte det! Du missar Harry Potter på torsdag!

Att jag inte bara kan ge mig

Jag är så fukking efterbliven.

Min kvinnliga stalker...!

Jag har en stalker. Hon är jätte jobbig! Hon är brunett och helt besatt av pizzor och hamburgare. Börjar bli ganska rädd av hennes påhitt. Hon kommenterade mitt pizza-inlägg bl.a... Hon förföljer mig till och med till skolan, hänger efter vår klass hela dagarna..! Kan ni tänka er? Senast idag kom hon upp bredvid mig med sin mobil i högsta hugg och skulle spela upp Dynamite! Nää... shit alltså. Orkar snart inte mer... Får kasta en hamburgare på henne asså. Och brunett! KAN NI TÄNKA ER NÅGOT SÅ GRÄSLIGT!?

Ute är det frost

Nu har jag tänkt lägga till lite fler kategorier till bloggen i en evighet. Eller fem evigheter rättare sagt. Skjuter bara upp det. För det är jobbigt. Då måste man gå in i alla tidigare inlägg och lägga till dem i den nya kategorin. Det är ju klart mycket bättre att vänta. För då får man ännu fler inlägg att lägga till i den nya kategorin! Jag är så smart.

Nu ska jag försöka äta en 600 g fiskgratäng! Har lyckats med det de 3 senaste gångerna, så varför inte öven denna? Sedan ska jag fysa lite (inte frysa, utan fysa! Nytt ord uppfunnet av moi!). Med fet fiskgratäng i magen.

För vi har fysprov på torsdag.
Då ska man göra 100 sit ups.
Och 20 armhävningar ner till 10 cm från golvet.
Och hänga i en ribbstolsakimoj.
Diiieeee....

3 oerhört vackra bilder från skogspromenaden




Sofie funderar

Vad kallas de som bor i Hamburg för?
...
Hamburgare?
...

Pizzabekymmer

Skulle göra mig en pizza alldeles själv! Ni vet... Ta ut den ur förpackningen och värma i micron.

I alla fall, jag tog ut förpackningen ur frysen omedveten om vad som väntade. Det var en sådan pizza man skulle värma i ugnen. Jag vände på förpackningen i godan ro och skulle läsa på baksidan då jag undrade vilken temperatur man skulle sätta ugnen på. 225 grader. Så jag vred på ugnens vridsaker! Än så länge var det ingen fara. Jag gick och plinkade lite på pianot medan ugnen värmde upp sig.

När den var tillräkligt varm så läste jag på baksidan igen för att se hur jag skulle göra härnäst. "Jaha, här står det på italienska. Norska. Vart är svenskan?". Till slut såg jag där det stod på svenska. MEN INTE VAR DET EN BESKRIVNING INTE! DET VAR FUCKING INNEHÅLLSFÖRTECKNING! TROR DE ATT JAG SKA KLARA AV ATT TILLAGA EN SÅDAN PIZZA UTAN EN BESKRIVNING OM HUR JAG SKA GÅ TILLVÄGA!? NEJ, FYFAAN ASSÅ. Så jag sjönk ihop i en hög på köksgolvet, grät en skvätt och satte sedan in hela kartongen i ugnen. Liksom, händer det något är det fan inte mitt fel. Jävla risorante.


Jag har hittat en till!

Jag la ju ut ett inlägg om kartorna på google. Google maps. Flashigt. Om du inte läst det klicka HÄR och lova mig att göra som det står.

Hittade nämligen ett till! Så följ stegen igen:
1. Gå in på google maps.
2. Tryck vägbeskrivning.
3. Skriv in Japan som startdestination och Kina som slutdestination.
4. Bläddra till nr. 43.
5. Läs.
6. Skratta.

Jag förstår mig inte på google. Om ni har tid för lite mer skratt kan ni även gå in på google translate och översätta ordet "är" från engelska till svenska. Checka översättningen! De är ju inte kloka.

Tillägnad Tim


Vändpunkt

Nu vet jag varför jag inte har något att skriva längre! Förut skrev jag för att det var skönt att skriva av sig, men nu tänker jag hela tiden på vad jag skriver. För er skull. Tänkte att ni inte vill läsa allt det där meningslösa pladdret om att jag är så sjukt trött på att ständigt få ont i magen. Eller varför jag älskar den där busschauffören som skriker "JALLA JALLA" till de som springer till bussen. Men vafan. Nu ska det bli ändring. Om ni inte tycker om det jag skriver så kan ni ge er fan i att läsa det, för från och med nu skriver jag även det jag vill skriva. En sådan bitch jag är va?

Kan ju tillägga att så jag skriver redan nu kommer jag inte sluta med. Som då jag citerar någon eller lägger in ett helt meningslöst inlägg om någonting oväsentligt. Om det är någon här som gillar det!

Någon liten random text

Håller på med en liten överraskning till en av mina läsare. Undrar ni vem? Kanske du? Hihihi. Vem vet...
Jo, jag!

Nu ska jag se den säxte Henry Potta filmen. Ska gå på sjuan på torsdag! Yeeeeheeey!

För övrigt fick jag flimmer framför ögonen förut igen. Så går runt med en stor, fet huvudvärk nu. Inte lika yeheey.

Hallonmumrikar, ljuva hallonmumrikar

Johan skulle ner till ICA igår, så jag bad honom köpa några hallonmumrikar - favoritgodiset - till mig. Kolla bilden nedanför om du inte vet vad jag pratar om.


Han köpte sådana, duktig som han är. Men inte 10 som jag förväntat mig, utan en halv påse. Så nu sitter jag här och får hål i tänderna. Tack Johan!

Familjen ser idol...

Pappa: Vilket nummer ska man ringa för att rösta på Peter Jihde?...

Måste erkänna att ...

Måste erkänna att jag aldrig i mitt liv gjort en hårinpackning innan igår, men fasiken vad mjukt hår man fick! Mitt slitna hår är ju alldeles mysigt nu. Detta ska göras om! Och på tal om hår så ska jag klippa mig i morgon. Har ju inte ens någon frisyr längre, det är bara massa hår. Bild på det! Men ni får inte bli för besvikna. Man ser oftast inte så stor skillnad trots att det ligger 5 ton hår på golvet hos frisören efter att jag klippt mig.

Idag har jag tänkt att vara duktig och plugga lite innan en viss märklig sak dyker upp utanför min dörr. Engelska, svenska, historia. Engelska, svenska, historia! Och kanske franska också. Om jag orkar. Den följande veckan har jag engelskaprov och veckan efter det har jag historiaprov, franskaprov, datorkunskapsprov och svenskaprov! Vad hände med regeln max 2 prov per vecka? Tur att jag inte kan öva till datorkunskapen i alla fall!

Den där hemligheten jag nämnde för några dagar sedan... jag kanske avslöjar något snart. För snart får jag besked om hur det blir!

En helt vanlig lördagskväll

Hårinpackning? Check!
Ansiktsmask? Check!
Fotbad? Check!
Gurkögon? Check!
Vattenkrig? Check!
Johanna? Check!

Jag och Jojo har haft en fantastisk kväll! Spa. Yes. Nu ska jag kolla lite tv. Pensionärsjävlar. KRAM!

Att köra bil

AAAH MIN STATISTIK GICK UPPÅT IGÅR!

Lade mig 11 vaknade 11. 12 timmars sömn med andra ord! Sköööönt.

Nu har jag precis duschat och ska strax iväg med pappa för att övningsköra. Har tagit på mig min älskade biltröja som är en aning för liten och det slog mig faktiskt först nu vilket sammanträffande det blev! Övningsköra. Biltröja. VROOOM! Måste vara ödet.


Jag suger på att komma på vettiga rubriker

Märkte precis att jag råkat börja bry mig om min statistik! Nej, vad är det med mig?! Usch och fy och sånt. Blev precis lite ledsen i örat för att min statistik börjat gå neråt. Fast den gick upp igår. Fast den är inte förbi den nedrans blå punkten idag. Än. Fasiken då. Måste sluta bry mig om det. För det orkar man inte bry sig om. Det finns så mycket annat att bry sig om. Som att skolkatalogen kom igår! Hihi.

Vår gamla grundskolekatalog är en liten plutt i mina ögon nu. Gymnasiekatalogen är ju fet! Och dessutom så mycket kreativare. Längst bak har vi de föreningar som finns på skolan. Bland annat en som heter "Vi som är lite bättre än alla andra". På den bilden sitter det en enda kille i en stol och ser bitter ut. Jag börjar gilla den här skolan.

Det är fredag. Och långhelg. Det är lördag två dagar! Heeell yeeeaaahhh.... yäh. Nu ska jag skratta åt lite fler youtube-videos.


Att skratta åt 2


Att skratta åt


Enjoy

Jag stannade två bussar i morse varav en av busschaufförerna gav mig en utskällning och den andre gav mig en mördarblick. Jahopp. Tredje gången gillt. Och så blev det med! Jag glömde dessutom inte mina nycklar! Då blev jag otroligt lycklig. Fick 88 % på den muntliga hörförståelsen. 30/34. Nöjd! Bra dag.

Så nu ska ni få en bra kväll genom att göra dessa punkter i tur och ordning:
  1. Gå in på Google maps.
  2. Tryck vägbeskrivning.
  3. Skriv in New York som startdestination och Kina som slutdestination.
  4. Tryck 'Hämta beskrivning'.
  5. Läs nummer 31.
  6. Skratta.
Hoppas er dag varit lika bra som min! Nu blir det kemi.

Testar ett tidsinställt inlägg

Jag har mina planer för framtiden och min blogg. MAHAHAHA! Så testar ett tidsinställt inlägg för att se om allt fungerar som det ska.

Detta är inställt på den 10 november kl. 21.26. LALALA!

Edit: Det fungerade!

En bekännelse

Jag måste bekänna en sak. En hemsk och avskyvärd sak dessutom. Lova att inte döma mig. Ni vet, igår, då de första vita tussarna av fruset vatten sakta dalade till marken? Då de lade sig på gräset som ett mjukt och gnistrande skikt? Då årets första snö kom? Ja, ni vet. Den där dagen då man får den där alldeles ivriga känslan i magen. Man blir alldeles upprymd trots att man inte är fem år längre. Det är ju det första snöfallet för den stundande vintern! Och det måste ni erkänna är magiskt.

Mamma väckte mig på morgonen, efter att jag undermedvetet stängt av väckarklockan på mobilen, och sa med en trött stämma "Det ligger snö på marken. Inte jätte mycket, men lite. Och det snöar fortfarande." Men istället för att bli klarvaken och få ett stort, brett flin på läpparna så drog jag täcket över huvudet och gjorde en mental axelryckning. Varför skulle det vara något speciellt? Snö. Det är ju inget speciellt. Å andra sidan blev jag klarvaken ögonblicket då jag insåg att jag inte längre fick den där barnsliga ÅH DET ÄR SNÖÖÖ!!!-känslan inom mig. Har jag blivit för gammal? Nej, det kan väl inte stämma. Jag är faktiskt bara 16. Bara 16. Det är inte så mycket. Jag har inte ens börjat leva.

Så under det senaste dygnet har jag gått och grubblat på en bra anledning till att jag inte fick ÅH DET ÄR SNÖÖÖ!!!-känslan i år och jag tror faktiskt att jag kommit på en!

Förra året så missade ju Moder natur hela hösten! Ena stunden var det slutet på sommaren, men så plötsligt en morgon var det bara 5 grader ute och alla löv hade fallit till marken. Dagen därpå blev det minusgrader. Vi fick gå och frysa arslet av oss i flera månader. Det var inte bara jag som varje morgon såg ut genom fönstret med förhoppningar om att det snöat under natten. Man blev alltid lika besviken när man insåg att det där vita som låg ute på marken, på bilen och på hustaken var isande frost istället för snö. Vad jag vill komma fram till är väntandet! Man väntade. Och väntade. Och väntade. Och väntade. Och väntade. Och väntade (... ni fattar poängen). Och till slut, en mörk morgon i december, då man sömnigt såg ut genom fönstret föll stora, fluffiga bomullstussar till marken i gatlyktornas sken och en vit matta täckte allt. fick man det där flinet.

Nog ska jag få den där barnsliga känslan igen. Det gäller bara att vänta till december. För den här snön regnade ju bort idag. Tur det. Annars missade jag ju hela magi-grejen med snön i år. Och det vill jag ju inte!



Kemiärsåfukinöverskattat

Jag har inget liv. Jag måste plugga kemi. Därför skriver jag senare. Hej.

Dagens sista planer

För att göra pluggandet roligt ska Tim, jag och Johanna ha en study group i morgon. Ser faktiskt fram emot det. Vem vet hur utflippat det kan bli!

Nu ska jag gå till badrummet. Om jag orkar. Borsta tänderna. Om jag orkar. Och sedan lägga mig i min underbara säng och fortsätta läsa Sagan om ringen! Därefter ska jag lägga boken på min vita fluffiga matta, dra upp täcket till öronen och sluta ögonen. Förhoppningsvis drömmer jag inga mardrömmar i natt. Har gjort det de senaste 4 nätterna nu. Inte trevligt! Men i morgon när jag vaknar...! I MORGON! Då ska det snöa hela dagen. Från klockan 1 i natt är det sagt. Klart.se in my heart.

Nu ska jag in i badrummet. Hoppas ni har haft en fantastisk dag. Kram.

Chock

HAHAHAHA! FYFAN VILKEN JÄKLA BASRÖST HAN PÅ SPOTIFYREKLAMEN HAR! HAHAHA JAG DÖR!

Sitter och lyssnar musik på spotify, men så plötsligt avbryter den jäkla reklamen allting. Och väggarna börjar vibrera av hans röst! Hahaha! Så otroligt fult. Hans röst ger mer bas än låtarna.

Johan och jag kollar hundraser på google

Sofie: Men så kan man ju kolla kennel också.
Johan: Googla kennel.

Sofie googlar kennel.

Johan: Men tryck på visa bilder istället.

Sofie trycker till bilder. Det dyker upp massa olika hundburar eller något.

Johan: Men va? Vad är det här?
Sofie: Jag gissar på att det är smartare att kolla webben istället för bilder om man ska söka kennel.
Johan: Jahaaa! Så kennel är ingen hundras?

Alla barnen läste Sofies blogg...

Jag har för vana att skriva i rubriken efter att jag skrivit det jag vill ha sagt i inläggsrutan. Ibland blir det förståeliga rubriker och ibland kanske ni undrar "Hu fan hänger dä ihop?". Jag har ingen aning varför jag skrev detta. För det var ingenting jag ville skrivit. Haha. Aja.

Under svenskan idag kom jag och Jojo upp med ett flertal underbara små vitsar.

  Alla barnen älskade Johanna utom Tim.
   Han sniffar lim.

  Alla barnen sålde jultidningar utom Frank.
   Han sålde knark. (wtf?)

  Alla barnen bodde i ett hus utom Matz.
   Han bor på en parkeringsplats.

  Alla barnen sitter still utom Sofie.
   Hon har kli.

  Alla barnen ser bra ut utom Johanna.
   Hon har ingen panna.


Nej, nu blev jag hungrig!


Johan In Action


Kemi

Har gjort alla frågor till kap 2 och 3 och är nu inne på kap 4. Hur roligt som helst! Hade ju inte hellre gjort något annat.

                  Mina mjukisar luktar pojkvän.

                                        Jag har en hemlis. Ni kanske får reda på den senare! Hihihihihihihi!

Mitt rum är inte stökigt. Mitt rum är mysigt!



Osammanhängande är vad det är

AAAAAAAAAAAAAAHH JAG ÄR TRÖTT!

Vet ni vad mamma sa förut? HAHA! Hon failade hårt! "När pappa och jag åkte skidor i somras..." OCH JAG DOG! FÖR DET VAR KUL! Och sånt! Jag är trött!

Vart i skogen. I ett hus med. Och på ett berg. Och i en geggamojja. Sedan har jag vart i ett annat hus. Och spelat ett märkligt spel där man bland annat kunde vara en fet gubbe i röda och blå kläder med en mustasch och han säger "SUPERMARIO" hela tiden. Vet ni vem? Suckers.

Jag borde sova. AAAAAHH. Det borde jag. JAAAPP. Det borde jag göra. Fan vad jag ska missbruka caps då. SKOJA! Det är inte caps. Det är shift. Ägda är vad ni är!

Jag är sämst. Skulle säga "you owe me" till Victor i förrgår. Råkade säga "you own me" och då brast han ut i ett skrattanfall för att efter det mobba sönder mig för att jag sa fel. Han måste verkligen älska mig. GOD NATT!

Äh

Vilken hemsk morgon. Får se till att rycka upp mig. Frukost. Hej.

Victor failar

För att klargöra en sak. Nej, jag ska inte färga håret svart. Jag bara skojade! Ska färga det blått.



Victor gör en tyken min och håller upp sin ena knytnäve.


Victor: Har du träffat den här?
Sofie: DU har träffat den där knytnäven.
Victor: DU har träffat den här knytnäven.
Sofie: DIN MAMMA har träffat den där knytnäven!
Victor: MIN RUMPA har träffat många killars knytnävar!

*Paus*

Victor: NEEEJ! JAG ÄGDE MIG SJÄLV! FAN!


Kommer inte skriva mer ikväll. Sista kvällen jag spenderar med honom innan har åter drar till Sthlm. Sedan ses vi inte förrän till jul. Ha en bra kväll. Det ska minsann jag ha!

Mårrn!

God morgon.

Vad är det bästa som finns?
Svar: Nypressad apelsinjuice!

Sagan om den något ensamma Erik

Se och älska. Se och älska... Om man är som jag så kommer man dö av skratt. Puss!

Marsmallåws

Idag blev en lång dag. Lite som en Berg åh dahl banan!

Det slog mig att jag kan skriva i princip vad som helst här om handära. Handära ni vet... min pojkvän. Han skulle inte klaga. Han skulle inte ens märka det. För han läser inte min blogg! Visst är det ledsamt? Å andra sidan kan jag ju verkligen smutskasta honom här! Han är så ful... så äcklig... så... alldeles alldeles underbar... Nej, där blev det lite för askungen inspirerat! Men seriöst nu. Han är verkligen äcklig! Nej... just kidding.
... or am I?

Ska förresten färga håret svart i morgon. Om någon undrade. Eller idag blir det ju. För klockan är över midnatt! På tal om det! Borde nog sova. Så god natt med er!


Jag vill också lana!

Min käre bror och typ 15 kompisar till honom ska tränga ihop sig i en lokal i 2 dygn, äta chips, spela och ha kul! Det låter faktiskt rätt åsum, eller hur? Tror de ska spela cod och cs. Ser ni? Jag kan också!

Även om man inte är en sådan liten spelnörd så borde man ändå "lana"! Tränga ihop sig med massa goa människor, ha typ filmmaraton och göra massa annan skit i 2 dygn. Jag får inte vara med och lana. Nu er ja lite lessen. För jag är tjej. Dessutom suger jag på cod. Tydligen. Och så känner jag inte hans kompisar. Vilket kanske är en hyfsad anledning.

Men jag ska ta mig fan också lana någon gång. Med chips och film. HIHIHI! Eller så kan jag lana sims! Om någon har en dator att låna ut...

Och så en helt opassande bild.


Nagelnack

Mitt läskiga svarta nagellack har börjat försvinna. Sadface. När jag var liten trodde jag det hette "nagelnack". Bara så ni vet alltså.

Tandläkarmorgon

Bra start på dagen! Mamma väckte mig och panikade om att jag skulle till tandläkaren snart. Jag bara "men det är ju  inte förrän 8.20." och mamma bara "NEJ DET ÄR 7.40!!!!!!!!" så jag dog.

Avgjutningen gick bättre än jag förväntade mig. Det skulle ju smaka jätte äckligt och skit, men det smakade mest mint (om man bortser från eftersmaken). När hon skulle ta bort den jäkla avgjutningen från tänderna höll de typ på att lossna och det gjorde ont må ni tro! Annars gick det väl bra. Hon kallade mig Sofia som alla andra, men äh.

Kom hem 8.10 och däckade i sängen där jag legat å sovit tills nu. Idag är ja liiiite gladare än igår. Men måste få i mig mat innan jag svimmar av! Min mage kurrar så att Johan hör i rummet intill! Och han sover!!!

Ups

Idag har jag puffat jätte många på facebook. Så för en minut sedan upptäckte jag att det är "puffa-alla-du-vill-ligga-med-dagen" idag. FFML.

Det är verkligen inte min dag idag

Usch. För att vara optimist blev jag väldigt deprimerad idag. Men ibland behöver man sådana dagar då allt känns skit och man kan gå runt och vara sur och ledsen och grinig hela dagen. FFML:a lite.

Familjen kom nyss hem från bion. Orkar inte ens svara när de frågar mig något. Så påpekar mamma att jag ska till tandläkaren 8.20 i morgon. Vilket förjävla bra slut det blev på den här dagen. Och det är inte vilket tandläkarbesök som helst! Jag ska göra den där avgjutningen som smakar skit. Till vilken nytta då? Lär ju inte ens få tandställning. Min vridna tand är inte skäl nog för att få en. Tandläkarna menar alltså att jag vill ha tandställning för utseendets skull! Men vafan. Tandjäkeln sitter ju långt in i munnen och syns inte ens. Jag stör mig på den när jag biter ihop. That's why. Alltså ska jag göra den nedrans avgjutningen för ingen anledning alls.

Världen kan bara kyssa mitt arsle idag. Fy fan en sådan dag. Till råga på allt har jag gått runt och haft ångest för att jag inte pluggat kemi. Inte pluggat alls. Skulle pluggat hela dagen. Har verkligen inte gjort någonting alls idag.

Svooosch

Det regnar och blåser. Det är läskigt.

Jag er räd.

En tanke

Det är nog bara jag, men ni vet den där filmfrasen som alla någon gång vill ha skrikit - "FÖLJ DEN DÄR BILEN!"? Ja, klart ni vet. Jag har en annan sak jag alltid velat göra.

Vet inte vart jag sett det, men definitivt i någon film. Here we go! Man ska tvätta. Man stänger igen luckan och startar tvättmaskinen. Sedan kommer man på att man typ råkat lägga in sin katt där i så man öppnar luckan lite dramatiskt så att allt vatten som precis fyllt tvättmaskinen strömmar ut!

Ja, som sagt. Det är nog bara jag.

Jag går en mörk framtid till mötes

Jag måste hitta på någonting idag. Vet ni varför? Jo, för att idag är inte min dag. Måste plugga kemihelvetet + göra svenskan idag, då idag är enda dagen jag inte är uppbokad! Skulle gått på bio på kvällen, men så blev roligaste människan som skulle med sjuk, så då skippar även jag det. Ensam hemma hela dagen, hela kvällen.
Yay.
Plugga hela dagen.
Yaay.
Plugga hela kvällen.
Yaaay.

Lid med mig. Hej.

Ta mig härifrån

Jag vet inte hur många gånger jag lekt med tanken att sätta mig på första, bästa tåg eller buss och sedan byta till en annan, byta igen, igen och igen tills jag är långt borta. Långt härifrån. Det skulle nog aldrig riktigt falla mig in att göra om dessa tankar till handling, jag är en feg människa, men jag kan inte undgå att säga att det hade varit en befrielse.

Man är så fast här. Fast med samma människor, likadana dagar och samma vanor och ovanor. Nu är det inte så att jag kritiserar mina vänner, det är inte er jag syftar på, utan jag syftar på alla andra random människor som man gång på gång stöter på på bussen, i centrum eller till och med har åkt iväg någonstans. Världen är för liten.

Jag vill bara bort, bort, bort. Flytta. Ta alla mina närmsta vänner med mig och flytta långt härifrån. Börja på ruta ett igen. Är det någon som är på?

Därav inget inlägg

Upptagen från klockan 09.00-03-00 igår! Därav inget inlägg. Nu ska jag in i duschen och förhoppningsvis skriva någonting här efteråt innan den skumme individen ringer på dörren. Annars får ni ha en underbar måndag!

RSS 2.0