Uppdatering

Jag tycks inte ha någonting att skriva här längre. Brukade skriva för att skriva av mig, men nu vet jag inte vad jag ska skriva alls. Det är så tomt här.

Hur mår jag?
I detalj? Fysiskt så mår jag ganska bra just nu. Magen gör bara lite ont ibland och inte alls lika mycket som förut, vilket gläder mig som f-ordet. Det underlättar ju liksom allt jag gör och jag går runt och är sketglad.

Mentalt är det sönderstressat. Det är kaos där uppe. Och så har jag en finne bredvid läppen och det är så fult! Tillbaks till stressen. Vet inte vad det är som gör mig stressad faktiskt. Jo, en sak vet jag, men det är så sjukt hemligt att jag sitter och dör här på plats bara för att jag avslöjade att det finns en sak som är hemlig! Ohmygadd. Sedan är det väl pluggandet. Jag har inte så mycket läxor som jag förväntat mig, men det är några och jag gör dem inte. Det bidrar säkert. Jag pluggar inte! Därför blir jag stressad. För då går jag runt och tänker att jag borde plugga! Och den sista saken som orsakar mitt mentala tillstånd är att min kärlek bor och lever livet uppe i Stockholm, den jeveln.

Vad har jag gjort idag?
Jo, fysiskt har jag inte gjort ett piss. Mentalt har jag tänkt plugga, men ändå inte gjort ett piss.

Där! Varsågod. Nu finns det lite mer text än vanligt på denna tomma blogg.

Som fan

Hemma.

Tv.

Dator.

Soffa.

Plugga.

Tv.

Kaka.

ÅH! MÅSTE TA KORT PÅ MIN KAKA! JA!


En minnesvärd dag

Den 29 september 2010.
En minnesvärd dag.
Jag gick utan smink till skolan. Och då menar jag helt utan smink! Jag! Smink! Utan! My god. Detta måste ni anteckna.

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Lite. Ganska.



Tim uppfann ett nytt ord idag. Vegitariansk. Han fattade inte att han sagt fel stackarn.


Dagen innan slussarna stänger, hehe

Bokat! Här ska hoppas! Iiiiih!

Har pluggat nitrit... eh, kemi, och nu ska jag ta och leta upp en nyhetsartikel till i morgon. Kommer ändå inte få läsa upp den förrän typ nästa lektion, men det känns bra att ha gjort det ändå. Så kan jag sitta på arslet i vår nedsuttna soffa och vräka i mig chips ikväll helt utan skuldkänslor. Pärfa..

I dag eller i morgon vid midnatt upphör röstningen på filmerna och jag ger det ett sista försök här. Ni som inte har röstat får hemskt gärna göra det här, då gör ni nämligen mig och alla andra filmstjärnor i vår perfekta film sketglada!

    Lättvikt > Som en mardröm > Rösta

TACK!

V som i vacker

Det känns tomt utan dig.
Ja, det känns så tomt utan dig.

Har roliga planer för i helgen! Hihihihih! Kan inte vänta. Vill bara skrika halsen av mig igen. Hihihihihi!

Jag är lite nervös. Orolig. Jag är cepe just nu. Och det menar jag. Hela jag! Och jag gillar det inte. Det är så läskigt. Tänk om. Tänk om. Tänk om.


En shalalalalala-bild på mig.


Svengelska

Jag har englishk läxa tills torsday. Man ska finda en nyhet som man ska reada upp för the lärare. Hittar ingen alls ju. Some help tack?

"I Svengland pratar man svengelska och där finns bara rondeller."


Kimberly-inlägget

Idag ska jag hylla Kimberly. (Som för övrigt bloggar här).

3 saker som gör henne bäst:
  1. Hon läser min blogg - antar jag då hon faktiskt har kommenterat!
  2. Ja, som jag precis skrev, hon kommenterar!
  3. Hon är bästis med min kära mellankusin!

Jag som aldrig får kommentarer! Och så sitter man här, lite smått sinnessjuk av facebook, uppdaterar bloggen och ser att man har 1 kommentar! Ett HALLELUJAHMOMENT som hon med pricken i pannan skulle sagt.

Därför hyllar jag nu Kimberly med ett fyrfaldigt leve! Hipp hipp HURRA HURRA HURRA! OCH HURRA!


(Tänk om ni alla som faktiskt läser min underbara blogg skulle få sådana här mysiga inlägg tillägnade er! Då skulle ni nog allt kommentera.)

Bara en vanlig dag

Heeeeeej korv.

Sitter och skriver på någonting. Har skrivit 30 sidor nu, men vet fortfarande inte vad den handlar om. Haha. Det är bra! Mamma tycker jag ska försöka få den publicerad när den är klar. Enligt mig tror jag inte det går, men vem vet, det är ju värt ett försök i alla fall.

Skoldagen har rullat på som vanligt. Planerar helgen redan nu. Kanske en filmkväll på fredag. Filmtävlingen på lördag (!). Det ska bli så jäkla kul! Tääänk om vi vinner. Tänk om! Hihihihi. Fast ja. Har väl inte sådan tur denna gången heller. Åååh... trollywood. Hehe...

Varje gång jag sitter på datorn här nere lär jag ladda upp en systemkamerabild. Det får ni leva med!


Den perfekta lösningen

Tänkte bara dela med mig om vad jag gjorde i morse.

Ni vet alla hur lat jag är? Jag är jättelat! Förmodligen den lataste människan ni vet om. Ja, nu vet ni.

Till saken. Idag när jag skulle klä på mig tog jag av misstag på mig ett par trosor som tydligen var för små, men jag orkade inte byta till några andra, så istället hämtade jag saxen och klippte upp dem lite på både höger och vänster sida. Det funkade det också!

Den perfekta lösningen.

Lägg er! God natt!

Lite random pics från systemkameran

Klicka för att få dem större!


Mm!

Jag
har
absolut
ingenting
att
skriva
.

Därför
fyller
jag
ett
inlägg
detta
sätt
.

Skit morgon

Hata att vakna med magont. Hata hata hata.

Men nu ska vi vara positiva! ..

Jahaja.

Bonk

Glömde skriva att Tim sprang rakt in i en gren!

Förlåt att jag skrattar åt dig, men det såg så gudomligt kul ut!

Det hela gick till såhär: Det var mörkt. Vi var vid kyrkan, på vägen där, och när det kom bilar sprang jag in bland träden för de körde så snabbt. "Vad ska du?!" undrade Tim och sprang efter. Han glömde dock ducka för den lågt hängande grenen och så hörde jag ett bonk, vände mig snabbt om lagom för att se Tim flyga baklänges och landa på rygg i gräset. Det måste gjort redigt ont för han låg kvar på marken ett bra tag. Men det såg så kul ut att jag höll på att dö. Haha!

Hoppas huvudet kryar på sig!

"Det måste vara en älg!"

Haft bästa kvällen med Tim, Johannes, Coffe, Tim och Måne! Haha!

Tim messade mig och frågade ifall jag ville hänga med Johannes, honom och Coffe ut på promenad och det tackade jag ja till, såklart. Så Tim och jag gick ut för att möta de två andra och då jag messade Måne också och frågade om hon ville följa med. Då visste hon bara att jag var med Tim. Och hon var med sin Tim. Men i alla fall.

När Johannes och Coffe mött upp oss så svarade Måne att de ville hänga med en stund, så vi sa att de kunde möta oss vid en lekplats nedanför kyrkan. De visste fortfarande inte att Johannes och Coffe var med, så de två gömde sig i några buskar för att sedan hoppa fram och skrämma kärleksparet när de väl kom gåendes. Men när de kom så hoppade de inte fram. Utan de knäckte grenar och hade sig. Prasslade så gott de kunde.

Måne och Tim fick halvt panik och Tim och jag spelade med så bra som möjligt. Vi sprang omkring buskarna och letade, skapade teorier om vad som befann sig där inne när Måne kom med den briljanta teorin om att det var en älg. En älg i busken. Och hon var så säker på det! I 40 minuter sprang vi omkring och spanade in, trodde det var en älg, sedan en katt, sedan något som föll ner från ett träd där inne, sedan en grävling och sist men inte minst en fyllegubbe. Asbra!

Det slutade med att Johannes och Coffe hoppade fram och Måne dog av en hjärtattack.

Tack för kvällen gubbs.

Tjockis

Min mamma älskar kräftor och räkor och skaldjur i största allmänhet, så sitter här med ett fat med små räkmackor. Gott!

Jag har så fett hår att det snart kommer bli omöjligt att tvätta det. Det kommer vara vattenavstötande. Haha! Jag har humor på hög nivå.

Här är jag som otroligt fet:



Jag menar, KOLLA MINA KINDER! Iiiiiiiiiiihhhh!


Psykbryt

Fick psykbryt på pappa i morse, så sedan dess har jag suttit på mitt rum.

Vet inte vad jag ska göra riktigt. Eh... hm... Jag kommer väl på något. Messa mig gärna!

Gomårn

Vad har jag för planer för idag? Inga planer alls!
Så vad ska jag göra idag? Absolut ingenting!

Go dag. Bra möjligheter. Inget plugg. Heeell yeah.

God morgon!

Helt slut

La mig lite för sent igår, så satt och halvdäckade under hela franskan idag. Inte lite dåligt av mig.

Haft en jättekul kväll med Matz, Tim, Johanna och senare även Johannes och Isak. Vi gjorde pizza och jag råkade starta ett tomatpuré-krig. Hehe... Vi har plåtat lite då å då så om jag orkar försöker jag lägga in bilderna i morgon så ni får se vår härliga kväll.

Förresten ägde jag de andra på poker. Vann stort över Johannes. Nu ska jag lägga mig. Natti!

Photo Booth ♥

HAHAAHAHAHHAHA! ALLTSÅ, JAG BRUKAR INTE LÄGGA UPP MIFFADE BILDER, MEN DEN HÄR ÄR SÅ JÄVLA KLOCKREN SÅ JAG VET INTE VAD! Och ja, jag har tråkigt.





Och för att ni ska se att jag inte ser lika efterbliven ut i verkligheten kommer här andra bilder på moi från denna tråkiga kväll.




Kan inte riktigt fatta att jag lägger upp såpass många bilder på mig själv, jag ogillar det lite granna. Visst, säger emot mig själv lite eftersom jag precis la upp 6 st, hahah. Aja.

Amen

Jag ska ta massa bilder på vår überfantastiska pokerkväll i morgon och lägga upp dem på bloggen. Okej? Förlåter mig mig då?

Haha!

Gissa vart vårdcentralen jag var på ligger på för gata?

Sjukstugegatan.

Åååh. Jag dööör!

Magutredningen

"Hej!

Vi har fått svar på prover som inte ger några hållpunkter för glutenallergi. Övriga prover inkl ämnesomsättning och blodvärde var också helt normala."

Ja, då vet man vad man inte är allergisk mot och likväl som jag känner mig lättad känner jag mig besviken.

Utredningen fortsätter.

En bortsprungen bok

Aj då. Den är borta. Engelskaboken alltså! I'm sooo fucked. Måste leta lite till (eller kolla idol). Puss.

Shalalalallaaaaaalala

Usch, vad b jag är på att blogga. Ska bli bättre! Tror jag! Måste plugga engelska, men vet inte riktigt vart jag gjort av min engelskabok. Hm...

Idol-miss

Hade spelat in idol redan i fredags, men så kommer jag hem och vad skådar mitt högra öga?! Jo, idol har inte alls spelats in och jag har missat 45 minuter! Tvn tycks inte gilla mig. Det positiva är att House går på tv nu, så det blev liksom lite vinst trots allt.

House är bäst. Hell yeah!

Fuck you

NANANANANANANANABATMAN!

21 september

Jag fick precis för mig att det var fredag, haha. Vad härligt det hade varit ändå. Fredag. Helg! Men men, så är det ju inte riktigt.

Vi hade ingen historia idag så slutade efter tredje lektionen och kom hem hyfsat tidigt! Sitter och lyssnar dunkadunkamusik i mina fantastiska högtalare. Ska läsa kemi och fysik om jag orkar. Idag är jag duktig!

Om du har goa bashögtalare, så klicka på länken och vrid upp volymen på max! The Riddle

Jag är lite lost

AHMAGAD. Lost!

Jag borde lägga mig! GAH! Det gör jag! Natti. NU KOMMER MAMMA OCH FÅR UTBROTT PÅ MIG! AAAAAHHHH!

Mahahatte...

Måste jobba fem sidor matte. MATTE! Gymnasiematte. Matte suger. Varför går jag natur?


Gammal bild för att det inte ska se fullt så tomt ut.

Uh

Hatar min mage. Den har problem. Ja, det har den ju faktiskt. På riktigt! Kunde bara vara med på yogan i 30 min innan den fick ont igen! Helvete då. Hoppas läkaren lyckas ta reda på vad som är fel. För jag får snart ett allvarligt ryck!

Söndagsyoga

Jag ska på yoga. Yoooga. Ikväll. Med Måne. Måne! Och Jojo. Jooojo! Den du. Det ska inte du. Vad jag vet. Eller inte vet. Mhm. Taste the powah of the force. Jag har absolut ingen aning om vad jag snakker om.

Har pluggat ordklasser hela dagen och kan det fortfarande inte, men orkar verkligen inte plugga mer. Så vad gör jag? Lyssnar musik? Japp. Äter choklad? Japp. Stirrar in i datorskärmen. Japp. Har inget liv. Som fan!

Äh. Jag fattar inte att ni orkar läsa detta dag ut och dag in. Ärligt talat. Fortsätt gärna med det. För mig gör det inget att ni inte har ett liv. Jag är så awesome att jag älskar er ändå.

Ordkunskap

Jag har gått miste om otroligt viktig kunskap i mitt liv. Hela tiden har jag gått och trott någonting helt annat! Och så igår fick jag höra den förfärliga sanningen om vad det egentligen hette. Buktala!

I hela mitt liv har jag trott att det hette bugtala! Det heter det inte! Visste ni det? Det har ett logiskt namn istället! Buk-tala. Tala med buken. För det gör man ju när man bugtalar. Buktalar. Äh. Det låter dock så mycket bättre att säga bugtala. Eller hur?

När vi ändå är inne på ord. Satt och pluggade svenska igår. Så såg jag ett ord jag sett hur många gånger som helst, men så plötsligt såg det jättefult ut!

efter

Det är så fult! Kolla på det! Hahah!

Ja jävlar ja

Titta vad cool jag är som svär i rubriken! Aha! Fatta vad fräck jag är! Ball! Awsum!

Har pluggat ordklasser mest hela dagen och framåt kvällen åkte vi till sysslingar på middag! Blev en lyckad kväll med massa foton och klickandes. Mhm. Kul kul.

All about you.

Jag saknar dig.

Funderar på att lägga mig. Orkar jag det? Naaaaaaaaaaaaaahh....

I natt blev jag mamma

Allt är lite suddigt, så kommer inte ihåg exakt allt som hände i natt, men ska försöka berätta så gott jag kan.

Jag var hemma och gjorde ingenting speciellt och plötsligt gick vattnet! Så jag och mamma åkte in till BB där en sköterska tog hand om mig. Hon var jätte snäll, hjälpte mig med allt! Allt gick ganska fort. Plötsligt var det dags för den lille att komma ut. Jag har inget minne av att det gjorde sådär ont som alla påstod att det skulle göra och hela processen gick hyfsat snabbt. Plötsligt hörde vi lillans skrik. Det var en flicka! Strax där efter kom nummer två ut. Också det en flicka. Inte heller den gången gjorde det särskilt ont.

Ärligt talat var det en jätte märklig känsla att få barn! Men också helt fantastisk!

Vi fick åka hem samma dag med dessa små underverk. Mamma tog hand om flicka nummer ett (som fått det tillfälliga namnet Nina) och jag tog hand om nummer två (som fått heta Emma).

Nu ska jag bara berätta detta för Victor också, som naturligtvis är pappan. Han har ingen aning om att detta hände i natt.

Mensfläck?

Det var pannkakor i bamba. PANNKAKOR! Med jordgubbsylt visserligen, men samtidigt; PANNKAKOR! Till saken.

Jag lassade upp tre st om jag minns rätt och hällde på jordgubbsylt trots att jag inte är så förtjust i det och gick och satte mig bredvid de andra. Så ska jag börja skära. Det går bra. Pannkakan delar sig. Fortfarande går det bra. Men så ska jag försöka sätta gaffeln i den lilla pannkakebiten och det går inte! Den är jättetrög, så jag kämpar å lyckas välta ner hela tallriken med sylten och allt ner i knät. Som tur var landade den inte uppochner, men den landade tillräckligt på sned för att sylten ska börja rinna ner i knät på mig. Med mina überreflexer tar jag efter några sekunder tag i tallriken och får upp den ur mitt knä precis när sylten hunnit sig över kanten! Så där sitter jag med en röd, fet fläck högt, högt upp på vänster lår. Mensfläck tror somliga. Jordgubbsylt säger jag.

Uhuu... Hade inte tillräckligt stor tröja för att kunna dra ner den över fläcken och dölja den utan fick glatt gå runt med min fina fläck. Bra där, Sofie. Bra!

Helg helg hälg älg

Jag är hemma nu och jag lever! Nu ska jag äta och se Vänner.

Jag är Norge förresten. Inte kul. Inte kul alls.

God natt

Nu lägger jag mig! Natti!














Åh.... fan vad lurade ni blev va. Ehe... jag har tråkigt.

Korv

Det är verkligen inte värdigt att vi ligger efter "Las Ramblas" i röstningen. Inte värdigt alls.

Ute är det regn, fast ändå inte jätte mulet. Sämst. Hoppas på soligt väder eller världens oväder i kväll alltså. Glömde försöka lägga in bilderna igår. Orkar inte försöka idag. Ska läsa lite kemi om det går. Antagligen kommer det inte gå så bra. Jag är väldigt okoncentrerad just nu. Kanske behöver en kaka! Mmm... kakaaa... Nej, nu måste jag fasiken ner å hämta kaka! Hej så länge!

Dagens sanning:
Tim gråter till Dexter.

Dagens snygging:
Jag själv, klicka på bilderna!


The Impossple Game

Först av allt... THE GAME!

Hähähää...

Och nu till det väsentliga: JAG HITTAR INTE THE IMPOSSOBLE GAME PÅ INTERNET! Dö. Det är så att jag blivit beroende av ett spel på Tims iPod. Det är riktigt förnedrande. Fullständigt älskar det! Och så finns det inte på nätet! Nu ska jag gå och tröst-fota lite. Hej.


Jag har blivit kär..

Jag har gått och blivit kär.
Menar det.
Förlåt Victor, men så är det.
Han är så fin.
Han minns allt vi gjort tillsammans, han och jag.
Han har ett så skarpt sinne, så smart.
Men framförallt så fin.
Jag älskar dig, systemkameran.


Han är så underbaaar! Allt blir så skarpt och massa bra! Har gått runt och fotat allt och alla när jag kom hem. Om jag lyckas lägga över det på datorn sedan så får ni se själva! Det är som sagt en han. Han är döpt till Sture av mamma och mig.

Systemkameran ♥

Maria

Maria: Vad är det för grönt täcke vi ska äta idag?


Idag är jag trött

And Sofie is going to bed! God natt!

Magutredningen

Pappa har ringt labbet där de ska testa blodproverna. De sa att för vissa prov måste man ta blod från armen eftersom blodet inte får komma i kontakt med luft vilket det gör om man tar i fingret. Jag får dock välja själv om jag ska göra testet eller inte.

Det kan vara så att det är gluten-testet som inte går att kolla med fingerblod (håhå) och i så fall så tar jag i fingret. Är nämligen mycket skeptisk till att det kan vara gluten. Då får man massa andra symtom än ont i magen. Vill verkligen inte ta blodprovet i armen. Nej, fy fan alltså. Aldrig mer.

Uuuuhuuh.... och så vill mamma vara ond mot mig och vägra packa upp systemkameran (ja, jag måste skriva system innan, det är sååå coolt!).

Systemkamera

Först vill jag bara påpeka att vår film ligger 2 röster ifrån ettan nu. TACK alla som röstat! Fortsätt med det.

Nu till ämnet. SYSTEMKAMERA, HELL YEAH! (Eller yääääh som Elmegren hade sagt). Äntligen köper vi en! Hoppas jag. Den vi ville ha kom in till affären igår så mamma ska dit och förhoppningsvis köpa den idag! Ehe! Yeees.

Nu ska jag på toa! Hej så länge!

Jag har 2 magrutor förresten!



Lansettfiskar

På biologin idag pratade vår lärare bl.a. om lansettfiskar. Vi undrade vad det var och hon förklarade.

Lärare: Det är ett mellanting mellan fiskar och ålar... nej, det är ju fiskar. Snarare ett mellanting mellan fiskar och ålar, den har en liten öppning till mun och där bak är den rund.
Joel: Jaahaaa, du pratar om Ludde!

Hahah, han gjorde min dag! Ludde är för övrigt ännu en kille i klassen, även kallad Kryckan.

Regn!

Yeeeees, det regnar och blåser! Nu tänker ni alla "hon borde bli inlagd någonstans", men nu ska jag förklara för er. Det är så att... idrott... idag... jobbigt... springa ute... om det inte regnade. Antagligen! Så då blir det nog till att vara inne och spela handboll.

Nu ska jag vakna genom att gå ner och äta frukost.

IFK

Klart att IFK vinner mot GAIS! HAH! KÄNN PÅ DEN JOHANNES OCH MIMMI OCH ALLA ANDRA GAISARE! KÄNN SMÄRTAN! HAHA! IFK! HÅHÅHÅHÅ! MWAHAHAHH!

Nej, men seriöst.
Fan vad skönt att de vann.
IFK hjärta Sofie för evigt.

"Not afraid to get dirty"

Det stod "NOT AFRAID TO GET DIRTY" på vår matte/fysiklärares tröja idag... jag dog lite inombords. Så messade Jang som satt bakom mig på den lektionen.


"Det står not afraid to get dirty på hans tröja!!!"

"Vet! Vi kastar jord på honom på rasten!"


Hahaha. Härliga människa.

Vem har bästa mamman?

Min mamma säger att jag är söt.
Min mamma lagar mat åt mig.
Min mamma skjutsar mig till busshållplatsen på morgonen.
Min mamma ordnar med ett fobad!!!

Så nu ska jag ner å få fötterna alldeles mjuka! Ihihiii!

Telefon

Pratar i telefon med min älskling.
Han är så mysig.

Rubriklös

Tja coolingar!

Idag kändes det som att jag var den enda glada. Alla var så tysta och såg deprimerade ut. Har jag missat något? Eller?

Min familj har gett mig uppdraget att skapa dagens middag. Då blir det chili con carne! Det är lätt att göra och så smakar det ju rätt gött med alla kryddor jag slänger i! Återkommer med information om de överlevde eller blev förgiftade.

Ska läsa lite kemi, sedan slappa. Sedan... eh... vem vet, det kanske blir till att gå promenad med någon annan glad människa!

Hörs senare!

Glöm inte att rösta!

Hosta + magont = ingen bra kombination

Då har man sett Kenny Starfighter. Den var bra.

Sitter å hostar hela tiden och har samtidigt ont i magen. Det är inge vidare döhh! Varje gång jag hostar gör det ondare i magen. Funderar på att ta en halstablett så jag slutar hosta... orkar jag gå ner och hämta en? Naaah... skull inte tro dä.

Ska borsta tänderna. Typ. Och sova snart. Typ.

Typ. Typ.

SÅHÄR mysigt hade jag det!




Mina underbara planer för kvällen

♥ Ett badkar fyllt med ångande varmvatten.

♥ Massor med tända värmeljus.

♥ Världens mest väldoftande tvål.

♥ Musik.

♥ Chips & cola.

♥ Mobilen någon helt annan stans.

♥ Lugn och ro.


= happyface.

All about you

I’ve done it all
And it becomes harder towards the end
Now all my hope is blown away and my will is starting to fade away

I start to give in
Give in for what my hearts keep on telling me
I tried to forget all the things that been said, and I’ll guarantee
I’ve done it all for you

11 september 2001

Jag vet att jag är en dag efter.

Till minne av människor som miste sitt liv i 11 september-attackerna.


Drömfis

Jag tror att jag drömde allt i extraspeed i natt! Jag drömde hur mycket som helst på jättekort tid! Och alla drömmar varade kanske i två sekunder innan de bytte till nästa. Minns att jag vaknade en gång, men jag hann inte vakna för jag drömde fortfarande när jag vaknade. Jag var medveten om stegen i trappan när mamma eller pappa gick ner, men samtidigt var jag inne i 5 drömmar samtidigt. Förvirrande.

Och nu undrar ni vad det är för fel på rubriken. Drömfis? Jo, det är logiskt. Tänkte döpa den till någonting som relaterade till inlägget. Och då tänkte jag dröm... hm... och så ville jag ha någonting som visade att mina drömmar gick på extraspeed så tänkte fart... drömfart... och fart på engelska (JAG RÅKADE STAVADE ENGELSKA MED Ä FÖRST, HAHAH!!!) blir ju fis... Därav Drömfis!

Well well, nu ska jag äta frukost!

01.31

Gick upp 7 i morse. Fatta att jag är trött nu. Mina ögonlock känns som tegelstenar. Eller något sådant..! Haft en mysig kväll med TJM och mig själv!


Upptäckte att Jojo hade skrivit på denna "Kropps puder-burk", haha. Fråga mig inte varför vi har en sådan. Hon skrev i alla fall "Bra om ska spela död!" Hahah. Fail där. God natt!

Hemma igen

Kom hem från Ullared för 20 minuter sedan. Är rätt slut i huvudet nu. Kundvagnar överallt och människorna armbågades fram. Aldrig mer dit på en lördag. När blodsockernivån i kroppen sjunker och massor med tjocka tanter kör på en med kundvagnar slinker ett och annat ord ur en. Haha, ja ja. Hittade åtminstone lite saker. Både användbara och lite mindre användbara prylar.

Nu ska jag mysa ner mig under en filt i soffan och se OTH från igår. PUSS.

Ullared

Om 30 minuter bär det av mot Ullared! Nu blir det shopping, shopping och shopping! Vette fasen vad jag ska köpa, men det löser sig väl, heh!

Älskar vädret förresten. Och nej, jag var faktiskt inte ironisk, det är underbart.

Tidigt i säng

Är... trött... så ska sova... om jag orkar... ta... mig till... sä...ää...äängen...

God natt!

Man vs. Wild

Denna film tävlar i tungvikt på samma filmtävling vi är med i, så om ni vill rösta på vår film i lättvikt tycker jag samtidigt ni bör rösta på denna film i tungvikt! Haha, så otroligt rolig! Ni som sett programmet och snubben de gör parodi på kommer garanterat uppskatta den!


I bilen på väg till läkaren

Sofie: *Nyser!!!*
Pappa: Protes!

Magutredningen

Sådär ja.

Det var en kvinnlig läkare som tog emot oss. Fick börja med att dra igenom hel grejen. Att jag haft ont i magen fram och tillbaks sedan fyran, att jag inte orkade gå runt med det längre och att det fanns en chans/risk för att jag är laktosintollerant. Sedan pratade vi massor och hon skulle klämma på mig mage, men den kändes bra.

Vi påpekade också lite om hjärtat, att det fortfarande slog lite för snabbt, så vi ska till Östra för att kolla upp allting igen. Göra en uppföljning från 2005 (då jag låg på sjukhus fram och tillbaks pga hjärtat).

Hon ville att jag skulle testas för gluten och laktos, så jag måste ta ett blodprov i nästa vecka. De fick för sig att jag skulle ta det i armen. Hell no! Aldrig att de sticker in den där nålen och slangen i min arm en gång till. De får glatt ta och sticka mig i fingret i stället! Hoppas bara att det går.

Har en fobi mot framförallt kanyler och fick tårar i ögonen när hon sa att de antagligen var tvungna att sticka mig i armen även denna gång. Hon försökte muntra upp mig med att säga "men de är jätte proffsiga här och har gjort det många, många gånger", men vad skulle det hjälpa? Nålen är fortfarande där och de sticker fortfarande in en slang i armen på mig, det är inte smärtan jag är så rädd för. Sedan sa hon också "Det finns emla-salva som man kan lägga på för att...", sedan avbröt jag henne. Den hjälper ju inte. Den bara bedövar en aning. Och kylsprej hjälper inte heller. Usch.

Men det löser sig säkert på ett eller annat sätt. Det blir bra. Snart får jag väl reda på vad som är felet på min älskade mongomage!

Magutredningen

Varit hos läkaren nu. Ska ner och städa och fixa lite nu, men berättar senare!

Nu bjuder jag på en färsk bild på ett ljushuvud. (Håller i mobilen å pratar med V där.)


Och så var klockan kväll

Efter ett oerhört givande samtal med mina föräldrar ska jag nu stänga in mig på rummet och läsa fysik. Yay.

God natt på er allihop!

Tandregleringsspecialisten del 2

Just det! Var hos tandläkaren i morse. Det var tre stycken tanter där inne som skulle kolla på mina tänder. De kollade på den tanden som är största anledningen till att jag villl ha räls (den är vriden typ en kvarts varv), men de tyckte inte att det var tillräckligt fult för att ge mig räls. Ska ändå göra en modell av tänderna och sedan ska de besluta i fall jag får räls ändå. Ligger liksom på gränsen.

"Om du inte får tandställning nu kan du ju alltid komma tillbaks om 2 år. Tänder flyttar sig hela tiden." Jamen tack! Glöm att jag vill ha räls i 3an! Det är ju hemskt. Eller ja... vill ha det nu. Vill få raka tänder! Stör mig något fruktanvärt på den felvridna tanden när jag biter ihop.

Well well cykelställ (HAHAH!). Nu ska jag göra något annat.

Något vi grubblade på igår

Jag är ingen normal människa. Jag umgås inte med normala människor. Heh... Så vid lunchen igår diskuterade jag och några andra om höns hade mens. Någon föreslog att det var gulan som var hönsens mens... Äh...

Precis hemkommen från skolan, ska äta, se på tv och sedan plugga. I den ordningen!


Tandregleringsspecialisten nästa

I morgon ska Sofie till *dramatisk musik* TANDREGLERINGSSPECIALISTEN!

Kanske inte mycket till dramatik egentligen med tanke på att hela överraskningsmomentet står i rubriken. Jaja. Ska dit i morgon i alla fall. Det ska bli... intressant.

Måste sova nu. Mamma har fått för sig att jag är svår att få ur sängen på morgonen... Pff... Vart kan hon fått det ifrån tro?

God natt.

Jag är lycklig

Jag är glad.
Jag är lycklig.
Trots att jag haft en riktigt skitdag.
Trots att jag saknar dig, Måne.
Så är jag glad.
Trots att jag haft en nedrans jäkla skitdag.
För jag är lycklig.





Jag skriver autografer på allas block förresten, så kan de sälja dem för en miljon när jag blir massa kändis. Visst är jag givmild och inte alls självgod? Puss.


Asså... om ni gärna vill så...

Idag är jag på en dator som har bilder, nämligen datorn på nedervåningen och därför blir det bilder idag! Visst är det bra!

... Okej, vi hade visst inte så många bilder här nere. I alla fall inte fler än jag har på min egen dator. Här är jag när jag var liten!


(Klicka på bilden för att få den större)



Ni ser min dubbelhaka va? Har en ännu bättre bild på hur jag såg ut när jag var bebis. FET! Såg ut som en bulldog. Och då skojar jag inte.

Jag är en sådan människa somverkligen avskyr när folk säger "rösta på mig, klicka HÄR" osv. Därför gör jag inte det. Men om det nu skulle vara så att... så... asså... heh... att någon ändå gärna skulle vilja rösta, utan påverkan från mig då - naturligtvis -, så kan man göra det här. Och om ni nu ändå tänkt rösta, gör mig då hur glad som helst genom att rösta på Lättvikt - Som en mardröm!

Nu ska jag äta och se OTH. Uppdaterar senare!

FRAME

De har lagt upp filmerna på frames hemsida nu! Fan, vad arg jag blir! De har ändrat om formatet eller något för den är helt utsräckt!!! Vad vill de mig!? Jag har suttit och redigerat skiten och lagt ner tid på den för att få den perfa, men så sträcker de ut den så alla helt plötsligt blir jätte feta!!!


Okej, en sak till innan jag lägger mig

Johan: Serri på dirren.

Wtf?

22.20

God natt gott folk.

Idol 2010

Vi sitter och ser Idol och en kille kommer in och sjunger falskt.

Johan: Han ser ut som en kille. Och en tjej. Och en fisk.
Sofie: ...!

För att citera mig själv...

"Om jag någon gång inte svarar på mobilen är jag antingen i duschen eller död."




Och för er som inte förstår så är jag faktiskt inte seriös. Or am I ... ?

Och ännu ett inlägg

Om några minuter börjar Idol 2010! Audition, helle yeah! Så ska bänka mig framför tvn. Funderar på att tvätta håret först, hinner aldrig på morgonen. GAAAH! Blir galen! Det kliar sönder på mina ben! AAAH! RYYYYHYYYCK! Nu ska här räknas myggbett!

... dåligt ljus här inne.

9 på det högra och... 3 på det vänstra! Brukar nästan aldrig få myggbett. De gillar inte mig. Igår gjorde de tydligen det. Jäkla... ah! Fjantmygg. Ska stämma dem.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen!

Sofie ♥ vinbär

Jag är så fruktansvärt glad idag! Bara så ni vet. Har precis varit ute i det fina vädret och krattat gräs - trots att det blåser! När jag kämpat och gjort alla de där högarna med gräs på gräsmattan så tar vinden tag i det och så ligger det än en gång överallt, men vad gör det? Glad ändå! Håhå! Åt lite gigantiska blåbär också, fast de var inte mogna, så de smakade inte så gott..! Men det gjorde vinbären.

Sofie ♥ vinbär liksom!

Och så har det alltid varit. Minns att jag nära på grät när vi flyttade från det förra huset för där hade vi en GIGANTISK vinbärsbuskesak! Mina älskade vinbär. När jag gifter mig ska vi heta Vinbär i efternamn. Sofie Vinbär. Åhå! Perfekt ju!

Nu ska jag hitta något att äta till lunch. Vinbärsgratäng kanske?

PLAY

Jag vet inte vart sladden till min mobil är! Har massa fantastiska bilder där, men kan inte koppla den till datorn. Kanske borde börja med att leta efter den innan jag klagar, hehe.....
Volymen är på max, basen likaså och musiken ska fylla hela huset. De där extra härliga låtarna ligger på min underbara spellista på spotify och det är bara att trycka play så ljuder de ur högtalarna.
~ PLAY.
Åh, just idag lever jag i en drömvärld! Musiken strömmar ur högtalarna och väggarna och golvet skakar av basen. Sitter här med världens bredaste leende. Skulle tro att mina mungipor är ända uppe vid hårfästet vid det här laget. Nu ska jag ta en dusch och sedan vrål-sjungandes hoppa omkring i huset och leta efter en mobilsladd. Åh, just idag lever jag i en drömvärld.



PIXAR - Kiwi!


Feel the paaain

Ibland känns det verkligen skönt att sova medan andra inte sover. Ha!

God natt


Livet är för kort för att hinna känna annat än lycka.
God natt.

forts. på föregående

Åh, just det! Glömde helt tillägga att de faktiskt blev räddade! Allihop!


Behöver väl knappast berätta hur lättad jag blev när jag läste det.

Vad fan tänker hon med?!

Okej, vet inte när detta hände, troligen rätt nyligen, fick precis reda på det. En tjej - någonstans ifrån - har lagt upp ett klipp på youtube där hon kastar hundvalpar i en flod! Helt stört! Vad fan tänker hon med?! Har själv sett klippet och det är hemskt! Fruktansvärt! Vill bara ge henne en fet jävla käftsmäll.

Varför skulle man över huvud taget vilja kasta någonting i en iskall flod? Och framförallt, varför skulle man vilja kasta något levande i en iskall flod? Som en hundvalp till exempel. Eller fem!? Blir så arg. Vaknade hon en morgon och bara "Hm... har verkligen ingenting att göra idag, vad ska jag hitta på. Jag vet! Jag kastar hundvalpar i en iskall flod! Vilket bra idé!!!" Jävla arsle! Vet inte om de hittat henne än, men när de gör det ska hon fan spärras in och få vad hon förtjänar.

För er som inte sett filmen än kan ni kolla HÄR, men varnar er verkligen. Tro mig. Hon plockar upp dem ur en hink samtidigt som de piper och gnyr, men hon kastar bara iväg dem en efter en ut i floden! Jag ska leta upp henne personligen och slänga henne i floden själv. Men inte utan att ha gett henne den där feta käftsmällen!

Änna

Okej, NU ska jag plugga. Änna!

Måndag

Hej gott folk.

Jag ska läsa biologi nu, så har egentligen inte tid att plugga.

Avbrott i skrivandet!!! Faaaaaaaaan vad nervös jag blev! Är ensam hemma och så öppnar någon dörren där nere och går in. Sedan hör jag nerifrån ett märkligt uttalat hej med en röst jag aldrig hört förut. Aldrig någonsin. Så går jag ut ur mitt rum och börjar fundera på om jag ska hämta ett basebollträ eller något, men så hör jag pappas lugna nynnande nerifrån och min puls går tillbaks till det normala igen. Han får inte skrämmas så!

Okej, tillbaks till biologin. Såg att jag skrivit fel. Nu skriver jag om! Jag ska läsa biologin nu, så har egentligen inte tid att blogga. Så ni får en bild på den längsta pomfritten (japp, exakt så stavas det) jag någonsin ätit istället. Vet att ni ville se den.


All denna text för barndomen

Lade upp denna texten på min förra blogg och läste den nu igen. Kan hålla med mig själv lite. Skrev detta samma dag jag började nian.


"Jag vaknade i morse och ångesten var tillbaks.

Nu är det bara... en evighet kvar till nästa sommarlov.

Idag när jag kom till skolan fick jag den där känslan att jag inte haft lov över huvud taget, att jag bara hade haft helg. Den känslan har jag fått de senaste åren när jag kommit tillbaks till skolan. När man var liten var det som att sommarlovet var en hel livstid. Den bara fortsatte och fortsatte. Varje dag var ett år långt och man hann med allt från att bada i havet till att cykla runt med kompisar. Man funderade inte så mycket och när skolan väl började kändes det som något roligt, att träffa alla kompisar igen. För då, ja, då var alla vänner med varandra och ena veckan hade man en bästa vän som nästa vecka blev någon annan.

Då var det värsta som kunde hända att någon på dagis eller fritids tog dockan man själv ville leka med. Kärlek existerade inte ens som det gör nu, alla sprang runt med lappar där det stod "Får jag chans på dig?" eller bad kompisen fråga åt en. Man blev inte deprimerad över att pojkvännen plötsligt gjorde slut. Livet fortsatte och nästa dag var man kär i någon ny.

Nu går sommarlovet snabbt och man förstår inte att det är sommarlov ens när det är över. Skolan är ett helvete som ingen vettig människa borde längta till.

Hjärtan krossas hit och dit. Får inte bli alltför sårbar. Öppna inte upp din själ för någon, den är viktig för din överlevnad. När man tror sig hittat kärleken så är den obesvarad och man längtar bara efter att våga ta livet av sig. Det kan man förresten inte heller göra, man får tänka på sina kompisar. Vara med alla.

En lojal vän.

Måste hinna med alla. På det har vi läxor, redovisningar osv. Stress. Man får magkatarr och missar skolan så att det blir ännu stressigare.

Solen skiner och för en gångs skull orkar man faktiskt gå upp. Bara för att ta på sig den där fina klänningen och gå till skolan. Bara för att få höra rektorernas närmast patetiska tal. Bara för att få gå hem igen.

Men det är ingen vanlig dag. När man kommer hem den dagen, så är man fri. Fri att göra vad man vill.

Jag kommer ihåg den där frihetskänslan man fick när man sjungit "Den blomstertid nu kommer..." För då var det officiellt. Det var sommarlov. Äntligen. Man var lycklig, solen värmde än i ansiktet när man skyndade hem. Friheten var närvarande. Inte en ända tanke ägnade man det som väntade efter lovet.

Nu får man också en frihetskänsla. Dock inte den man fick när man var liten. Man är villkorligt utsläppt från fängelset, fullt medveten om att man gör något dumt åker man in igen. Men i det här fallet åker man in igen. Även fast man sköter sig utmärkt.


"Barndomen pågår inte från en viss ålder till en annan ålder då barnet växt upp och stoppat undan allt barnsligt.
Barndomen är kungariket där ingen någonsin dör."

Edna St. Vincent Millay

Såg texten i Så länge vi båda andas"

Yoga-utvärderingen

Nu är jag hemma igen efter mitt allra första yogapass någonsin! Detta måste antecknas.

Vad tyckte jag då? Det var faktiskt helt okej. Trodde det skulle vara sådär konstigt med massa prat om själen och sådant (vet inte varför jag fått för mig det), men det var bara skönt. Sträckte ingenting! Jag är dessutom vigare nu än jag var för en och en halv timme sedan och det är något stort! Tror jag ska fortsätta med yogan så att jag känner mig duktig på söndagskvällarna, hähä. Kanske ska börja på något annat pass också som såg rätt kul ut. Det var en stor grupp i salen bredvid, hälften killar hälften tjejer typ, som tränade lite livligare än den avslappnande yogan.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det förhoppningsvis mat. Är jättehungrig! Det kan ha att göra med att Tim har läskat mig med att han är på böffhus och äter revbensspjäll och något annat creepy. Lät så gott!

Är sugen på grönsakssoppa. Vart är jag på väg egentligen?! Grönsakssoppa och yoga!? OMG.

And there was yoga

Nu bär det av mot yogan! Wiho...! Hostar för övrigt halsen av mig och har absolut ingen aning varför då jag inte är förkyld för övrigt.

Såhär kommer jag dock inte kunna göra idag utan att bryta någonting:


Jåga

Kan någon gissa vad Sofie ska göra ikväll? Någon? Ingen? Okej, såhär är det..! Jag ska testa yoga! Hähä! Tillsammans med Jojo. Så hoppas att det är kul, kan behöva komma igång med någonting igen och yoga låter lagom ansträngande, haha!

Sitter och gör en låt. Har inte skrivit ett enda ord till den än, utan pysslar ihop själva musiken först så får vi se hur det blir sedan. Har döpt den till det kreativa namnet "a song" än så länge. Vem vet, kanske håller jag fast vid det namnet.

(fortfarande väldigt lycklig över att jag lyckats fixa tillbaks menyn!)

JAAAAAA!

FATTA ATT JAG ÄR GRYM! JAG HAR LYCKATS FIXA TILLBAKS MENYN EFTER HUR MÅNGA FÖRSÖK SOM HELST! OCH DET KÄNNS HEEELT UNDERBART SKA NI TRO! Jag skojar inte, det är värsta befrielsekänslan! Vem är grym? Jo, SOFIE är grym!

Som en mardröm



Nu håller jag tummarna för att ni kan se den då jag gjort den privat. Och det är 20 sekunder svartruta förs. Det stod att den var tvungen att ha det i reglerna. PUSS!

Ledsen folk

Det blev ingen film idag. Det är nu 98 minuter kvar, så lägger upp den i morgon. Måste komma i säng i hyfsad tid idag. Eller, ja, det hade jag åtminstone tänkt mig. Så, god natt!

Fuckface

Den här bilden har så smått börjat växa. Den är ju riktigt fräsig!

Men wtf?

Upptäckte nu att min meny - den som brukar finnas på höger sida om inläggen - har lagt sig under hela skiten! Hoppas bara det är min dator som fuckar eller något, för orkar inte fixa till det. BLÄÄÄ...! Idag är allting argt på Sofie. Idag är Sofie arg.

dumdumdumdum ...

BAJS! Klippet stannade igen!!! Tror jag. Eller den har stått på 76% hur länge som helst nu...! Varför har youtube något emot mig!?

Fick starta om skiten igen! Nu sitter jag här och vaktar den!

Dagens sanning

Jag borde fan skaffa mig ett liv.

dumdumdumdum ...

Men AHMED vad dum jag är! Drog ur den extra hårddisken för att kunna sätta in ett usb utan minsta tanke på att filmen jag laddar upp på youtube ligger på just den hårdisken. Ibland är jag allt bra dum. Well well, bara att börja om igen!

Och den laddar och den laddar

Funderade på om jag skulle lägga upp filmen vi gjorde till filmtävlingen här på bloggen. Jag beslutade mig för att testa om det gick trots att man var tvungen att göra den privat. Så nu ligger den och överförs på youtube och det är bara 259 minuter kvar. Hahah! Ha tålamod.

Nu ska jag ner och äta frukost. Fast orkar egentligen inte. Det är ju helg. HELG! Är det inte underbart?

Drömbild

Detta är Sofie idag:
Och vad får vi ut bara genom att endast observera denna bild?
Jo, vi kan se att Sofie är slarvig då vi ser en obäddad säng i bakgrunden.
Hon är dålig på att plocka undan efter sig eftersom det hänger en t-shirt över stolen bakom henne. Den luktade mys förut. Alltså t-shirten. Inte stolen.
Sofie har av en mystisk händelse svarta örhängen.
Hon ser också allmänt efterbliven ut av den ofantligt snygga minen hon gör.
Det svarta linnet och örhängena kan tyda på att hon håller på att bli emo.
Vi kan även se att hennes föräldrar + Sofie har varit väldigt duktiga med tapetseringen förra året.
Det är också en svartvit bild, alltså har Sofie ingen färgkamera eller så var kameran inställd på svartvitt. Eller så är din dator trasig!

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Har redigerat en bild på tre saker förut. Eller ja... tre bilder blev ihopsatta till en! Och det bidde finfint! Fast ni får inte se den.

Jag drömde om en kille i klassen i natt förresten och jag kan verkligen inte släppa det! Inte för att drömmen var så himlans speciell, det är mer det att jag brukar drömma om saker som hänt under dagen. Saker man pratat om eller något man sett. Alltså lite smått undermedvetet. Till exempel sa Victor en mening om cancer en dag, sedan tänkte jag inte mer på det, men på natten drömde jag om att både pappa och Johan fick cancer!

Så mitt problem nu är att jag inte kan minnas att jag gjort, hört eller sett något som kan ha gett upphov till min dröm...! Det är grymt störande. Framförallt om man tänker på innehållet i drömmen (som jag för övrigt inte orkar skriva här). Ja, ja. Jag kanske kommer på det senare!

Åh, åh!! Förresten! Om jag drömmer om någon jag vanligtvis inte brukar drömma om eller någon jag inte känner särskilt väl (som snubben i klassen) känns det helt mongo att träffa den sen! Jag brukar bli lite avvisande mot den personen för att jag får känslan att denne vet att jag drömt om denne eller till och med vet vad! Känner någon igen sig? Det är skumt. Läskigt. Nu ska jag sluta babbla! Kraaaaaam.


PS. (NI MÅSTE VERKLIGEN ÄLSKA MIG FÖR DE FYNDIGA RUBRIKERNA JAG HITTAR PÅ! SOM DENNA! DRÖMBILD, HÖHÖ! ELLER DEN DÄR ANDRA... VAD DEN NU HETTE.)

PS2. (kollade upp det. Den hette "lårkaka"!)

PMS. (var bara tvungen att lägga till det!!)

Erik Hassle - standing where you left me

CHORDS! LYRICS! (jag är grym som faktiskt tagit ut alla ackord helt själv! Dyrka mig!)


Intro: Dm C/E x2

Dm Bb C Gm

Pretty lights with no concern
When we love we never learn
Break apart , crash and burn
Couldn’t handle this sharp turn
10 o’clock where its dark
On that cold October night
You’re out there, I’m still here…
Standing where you left me

 

 

F         Dm                               C

I’m standing where you left me
C/E                            Dm
Man you really hit me hard
Bb          F
And Oh. My. God.
Dm                              C
I’m standing where you left me
C/E                  Dm
You better come get me
Bb                              C
I’m standing where you left me
Bb                                         C
Right here where you left me, yeah


Dm Bb C Gm

Empty heart, empty bed
Been so long, since I last left
Never knew what I was in for
Still in shock, kill the clock
Nothing lasts forever
What the hell am I doing here…

Standing where you left me


F         Dm                              C

I’m standing where you left me
C/E                            Dm
Man you really hit me hard
Bb          F
And Oh. My. God.
Dm                              C
I’m standing where you left me
C/E                  Dm
You better come get me
Bb                              C
I’m standing where you left me
Bb                                         C
Right here where you left me, yeah

Bridge (osäker på ackorden här)
Bb              Dm            Bb
Oh my god, this is too intense
Dm
It makes no sense,
Bb             Dm               F
This isn’t me, all this weakness
C                    Dm        C/E
It makes me so sick…


F         Dm                               C

I’m standing where you left me
C/E                            Dm
Man you really hit me hard
Bb          F
And Oh. My. God.
Dm                              C
I’m standing where you left me
C/E                  Dm
You better come get me
Bb                              C
I’m standing where you left me
Bb                                         C
Right here where you left me, yeah

Svammel

Jag har inga bilder på min dator! Jo, det har jag. Fast inga nya. Tror inte jag har nya på kameran ens... aja. När kommer vår systemkamera då? Nej, inte fan vet jag! Oj, jag svor, såg ni? Vi har inte köpt den än. Men vi ska. Hoppas jag. Nu ska jag hämta kameran. BRB!

Här ska det då vara en rubrik

Pokémoncover klar förresten. Funderade (obs! funderade) på att lägga upp den här på bloggen, men vet inte hur jag ska bära mig åt utan att behöva lägga upp den på youtube... för det vill jag itte. Så det får väl vara.

I morgon blir det sovmorgon för alla fransmän i ettan! Härligt. Börjar därför 9.30. Love love love.

Ska byta dator!

TGMkhdadcmnnp

Tera giga mega kilo hekto deka deci centi milli mikro nano piko
tera giga mega kilo hekto deka deci centi milli mikro nano piko
tera giga mega kilo hekto deka deci centi milli mikro nano piko

T
G
M
k
h
da
d
c
m
konstigt tecken
n
p

I'm goin' crazy biaatch.

God natt


Lårkaka (shit, vilken kreativ rubrik!!!)

Jag förstår inte! Jag har träningsvärk! Helt absurt (vet att jag är cool som säger absurt). Känner mig som en gammal gumma eftersom varje gång jag suttit ner ett tag gör låren ont å känns otroligt stela! TRÄNINGSVÄRK. Ja, ni läste rätt! Och i magen också! På sidorna typ. Gång på gång har jag gått igenom vad som kan ha orsakat detta. Jag kommer inte fram till någon vettig anledning alls, det närmaste är idrotten vi hade igår.

Alltså, gott folk: Sofie har fått träningsvärk av att springa 60 och 100 meter. Och hoppa 1,6 m i längdhopp - vilket är en klass för sig. Förstå hur otränad jag är!

Måste berätta att jag köpte goda kakor idag. Det var chokladbitar i dem. Heh.

Datorkunskap

Elmestam är en babe. Enligt hans lösenord alltså.

Sitter på datorkunskapslektion och flanar. Hej!

RSS 2.0