År 2011 incoming!

På två sekunder har 2010 passerat. Det känns som igår jag började gymnasiet. Okej, på riktigt känns det som en månad sedan. Hemskt. Hemskt och alldeles underbart på en och samma gång.

Hemskt för att tiden inte brukade gå så här snabbt när man var liten skrutt. För tiden går bara snabbare och snabbare. Vipps så är man död.

Underbart för att då kommer gymnasietiden vara över på ett kick. För jag hatar gymnasiet. Och jag vet hur starkt ordet hatar är, och ja, jag hatar gymnasiet. Eller rättare sagt: jag hatar natur. Och det känns även underbart för att då är Victor snart hemma igen. Då finns han snart vid min sida hela tiden. Och som jag saknar det.

I morgon (egentligen idag) ska jag sammanfatta mitt år i bilder och lite text, vare sig ni vill eller inte. Egentligen bryr jag mig inte om vad ni tycker. Ni ska bara le och vara glada. Le och vinka, le och vinka.

Positivt&negativt

Jag har ingen tid  för att blogga egentligen. Det är jullov och allt är helt underbart. Victor är hemma. Det är nog det skönaste med hela lovet. Som jag saknat den tönten!

Men det finns något som hela tiden gnager i bakhuvudet på mig. Jag har 3 eller 4 prov i januari. Första provet ligger på den första fredagen efter vi börjat. Fy fan. Jag vill bara döda någon.

BADAM-DISH

Ojsan hoppsan Kerstin! Här var det tomt. Jag orkar inte skriva något idag heller faktiskt. Min pöjk ska komma förbi en sväng och kolla på min NYA GITARR. Eller ja, det är väl kanske inte därför han kommer hit, men eftersom han ändå ska hit så kan jag visa honom den NYA GITARREN. Den NYA GITARREN är brun och fin och låter fasiken kungligt. Den är så fin min NYA GITARR.

Någon som missade att jag fått en gitarr i julklapp? Nä, trodde väl inte det.

Vi ska få gäster

Testade lite olika poser. Hähä. Första bilden. Våra gäster kommer inte tro jag är riktigt frisk.

Sen försökte jag se lite överlägsen ut. Det gick ju sådär.

Tredje bilden! Här hittade jag till effekterna! Ni ser hur skeva mina tänder är va? Hrm, tandställning.

Sen försvann jag in i mörkret....

GOD MORGON SOFIE

Vaknar av att en Victor står vid sängkanten och flinar skitstort. "GOD MORGON SOFIE!!" ... Underbart, och jag menar det. Kunde inte blivit en bättre morgon.

Nu ligger han och sover i min säng och jag ska in i duschen. Min mage kurrar JÄTTEHÖGT, tror den väcker honom alltså. Mongo. Men god morgon!

1337

Alla som var uppmärksamma såg att jag ställt in det förra inlägget att publiceras kl 13.37. HIHIHIHI! Jag är så rolig.

Thaimat och risgrynsgröt

Sitter nu på en thairestaurang med hela tjocka släkten. Typ. Väntar på min beställning... nä, jag vet inte vad jag gör faktiskt då detta är ett tidsinställt inlägg. Jag kanske har blivit överkörd eller något. Då tror ni att det är spöke som skriver... fast det är det inte!

Men antagligen sitter jag på en thairestaurang vid denna tid och äter något. Kyckling? Fast helst inte jordnötter. För då dör jag. Hahahaa..hahah...haaa.... Vet inte varför jag skrattar. Jag är förkyld. Det är då inget att skratta åt! Lid med mig. Det är så synd om mig.

Ska i alla fall vidare till farmor och fika lite snart. Vetebröd, eller vad hon nu sa. Senare blir det risgrynsgröt, som jag för övrigt inte tycker om men av någon jäkla anledning gillar resten av Sverige det jätte mycket(!), och sedan blir det till att fara hemåt igen. Hemma runt 10 trodde far min. Om ni ville stå utanför min dörr med en överraskningsfest. Då vet ni ungefär när jag är hemma! Bra! Hej då!

Farmors place

Ajsing bajsing! Börjar så smått få ont i halsen. Ska se till att dricka massa varmt på morgonen nu, för sedan bär det av ner till farmors place! Fan, vad coolt det lät. Farmors place. Ska träffa kusinerna och farfar också! Kul kul.

Måste förresten ta kort på några julklappar senare och visa er.

Ha en bra dag, ut å rulla er i snön nu!

Maria är fail

Maria har med andra ord råkat radera ALLA kontakter hon har på sin mobil. = fail

Chacha Victorboi här


Helt Hysteriskt

Dagen efter julafton då. Känns det bra? Skönt att allt är över? Naaah.... Ett år kvar till nästa julbord, uhuhuhh... Julbord är en underbar företeelse. Aha! Företeelse. Vilket ord!

Sitter här och väntar på att min pöjk ska komma pulsande i snön. När han väl kommer hit ska jag håna honom för att han var tvungen att gå hem till mig i -10 grader! Han bor en bit härifrån nämligen och hans moppe är inte en vintervän. Hah! Rätt åt honom. Nä. Han är snäll. Ibland.

Min farmor är en rolig prick. Hon tycker även att vi är roliga prickar. Moder, fader, broder och jager spelade nämligen Helt Hysteriskt igår. Det är ett stört spel som är hur roligt som helst när man är lite lite lite trött. En spelare i taget får ett ord på en bricka... så ska de andra gissa ordet. Alltså... Ni får googla om ni är nyfikna! Det slutade i alla fall med att hela familjen var tvungna att sjunga allt vi ville ha sagt istället för att prata, samtidigt som man skulle rynka pannan varje gång man öppnade käften och så var vi ju såklart tvungna att ha ena ögat stängt hela tiden. Mamma sög på tummen, Johan ylade som en varg och pappa kallade alla för Börje. Jag själv skulle peka med armbågen på den som pratade.

Som sagt. Stört spel! Farmor satt och skrattade åt oss och tyckte vi var efterblivna.

God Jul! (för det kan man fortfarande säga)

Såhär glad är jag just nu:

Såhär glad är jag just nu:
Näää... jag hoppar inte alls i sängen. Inte alls...
Men kör sanning eller konka med en vän i skype!
Han sa åt mig att hoppa i sängen. Då blev det så här...
God natt.

God Jul

Julafton.

Snön är på plats, julmusiken strömmar ur högtalarna på nedervåningen och det luktar lussekatter och gran i hela huset. Det kommer bli en underbar jul.

Hoppas ni får en fin julafton med mycket mys och värme.

Från mig, till er alla
EN RIKTIGT GOD JUL!

Julafton, om någon missat?

Om jag räknade rätt så är det runt 20 st personer som efter 14 minuter skrivit "GOD JUL" på fb.
Nu har jag en fråga till er. HAR NI INGET BÄTTRE FÖR ER SÅHÄR PÅ JULAFTON?!
Ska jag ha smslan med min fd make nu.
Jag ska inte vara sämre jag, så: God jul!

En julig reklampaus

Victor kikade in här förut. Han träffade då farmor för första gången. Nu sitter farmor här och lovordar Victor, hon har träffat honom en gång, men på något jävla vänster har han lyckats smöra in sig totalt!

Johans rim:
"Du är väldigt klen, du är väldigt lat,
Och du reser dig upp och kvider.
Så av mig får du lite anabola steroider."

Bingolottos uppesittarkväll

Bingolottos uppesittarkväll. De har en rimstuga. Alla suger på att rimma utom Måns. Han är söt dessutom. Och Järvheden har jag faktiskt inte hört något rim ifrån än, så han kanske också är duktig!

Detta ger mysig julstämning! Och så helt random vinner man miljonen. Gött. Aa fast ne. För jag vinner ADLRIG någonting. Man står där på Liseberg bland alla sina kompisar som alla har varsin stjärnvinst under armen medan man själv står där med en tom plånbok.

Nu ska jag fortsätta kolla. Snart julafton. Kram.

Dan före dopparedan

Okej! Idag gäller det alltså.

Dagen innan julafton. Dan före dopparedan om man så vill. Idag är sista dagen för att köpa de sista julklapparna. Skönt att jag faktiskt är klar. Årets julklappsinköp låg på en betydligt högre summa än tidigare år, uuusch, så nu är jag i princip pank. Får hoppas att jag får lite pengar i julklapp, haha!

Idag gäller det även för mig att få ihop 3 juliga julkalendrar och kanske även fixa den sista, så att den blir jättebra! Tveksamt att jag kommer orka det. Det är lov. Sov 11 timmar i natt, men ändå sitter jag är och gäspar. Helt underbart!

Så, igen, dagen före julafton. Idag ska jag göra hårinpackning, kanske ta ett bad, göra ansiktsmask, läsa Sagan Om Ringen och se på någon film man får julkänsla av. För julkänslan är lite svag i år för min del. Det brukar den i för sig vara och det tycker jag suger. Hårt. När jag var liten var allt sådär magiskt. Fan. Ikväll blir det nog även bingolotto med familjen och farmor! Det är faktiskt mysigt, att sitta där bland massa värmeljus i olika färger med familjen och skrapa och inte vinna någonting. Mhm. Mysigt.

Kanske även borde nämna att Victor kommer hem ikväll... fast nää... lovade honom att jag skulle möta honom på centralen, men jag kommer antagligen inte göra det. Dels för att han ska åka tåg, och i den här kylan lär tågen bli minst 34 timmar försenade. Han har ingen mobil så han kan inte smsa och berätta om tågen är försenade. Dessutom kommer ju farmor hit och mamma och pappa är rätt skeptiska till att jag ska rymma iväg vid sjutiden och sedan inte komma hem förrän vid 12.

Nu ska jag ner och sätta igång en julskiva, lukta på granen och äta frukost.

Ha en bra dag!

God kväll

Jag älskar jullov. Vet ni vad som är gott? Varm mjölk med honung. Det är jättegott! Testa det! Fast inte om ni inte gillar honung. För det smakar nämligen det. Honung.

Ska se klart på Elf nu. Den är konstig. Julkalender (plural egentligen) i morgon! Kram.

FFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

OCH SKYPE FUNGERAR INTE! MITT LIV SUGER!

Mutter

Förkyld. Magont. Fan. Bajs. Jag blir så arg. Min mage ömmar jätte mycket! Hemskt. Och jag kan inte låta bli att trycka på den! Det är det som är problemet. Därför det ont. Ganska jätteont. I hela magen. Punkt. Punkt. Punkt. Och så är jag bamseförkyld. Och offline i fb-chatten med flit! För jag är sur. På det här. Det är jul, det är jullov! DÅ SKA JAG VARA FRISK! FÖRSTÅR DU DET GUD!? FÖRSTÅR DU!?

Jag är inte särskilt logisk. Inte detta inlägg heller.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNDEEEEEEEEEEN!
Hela mitt fukkin inlägg raderades! FÖR ATT JAG ÄR KLUMPIG NOG ATT TRYCKA PÅ EN KNAPP!

Varför bloggar jag? Jag gillar ju att skriva. Men jag skriver ju inte! Alltså. ÄH!

Försov mig i morse. Och så hittade inte min bh! Då gör man såhär:

[Sofie sms] Tim! Har du tagit min bh!?
[Tim sms] så du visste :( trodde jag var diskret :(

Hahaa.... sekunden efter hittade jag den i alla fall! Skickligt värre.

Men allvarligt! Varför bloggar jag? Bara så.... AAAAAAHMEEED! ÅH PÅTAL OM DET! Näästa gång vår engelskalärare säger åt vår klass att vara tysta har Sabat en plan. Det kommer låta såhär:

Lärare: Silence!
Sabat: ... I kill you!

Hahahaaa... fattar ni? Hahaaha.... Men seriöst nu! Varför bloggar jag?! Jag tycker om att blogga. That's why.

Kommer i alla fall inte blogga mer ikväll. Allltså! Ni kommer inte få julkalender ikväll, hah! In your face. För jag vet att ni egentligen sitter där vid era skärmar och uppdaterar varannan minut för att se om Sofie lagt upp dagens julkalender. Jag vet.

Alfa Beta på tid

Jag har så otroligt tråkigt. Försöker få mina fiskar att överleva på världens mest meningslösa fb-spel - happy aquarium. Så kom jag på ett annat meningslöst tidsfördriv! Alfabetet på tid! Mitt gamla rekord var något på 2 s. Faktiskt! DET är skills. Fast det var raderat eller något (sadfejs). Slå mitt nya rekord om du kan, ha! Klicka på bilden.


Tisdag tisdag tisdag

Jag är glad. Jag är glad. Jag är glad.

Vem fick MVG på nationella!? VEM?! Gissa! Gissa då! ... JAG! Hihihihihihihi! Nu kan jag äntligen andas ut. I morgon är det julavslutning och sedan är det lov. Som jag längtat till lovet. Behöver det verkligen!

Jag missbrukar utropstecken. Verkligen missbrukar. Nu ska jag gå och lukta på vår gran. Den luktar jul.

Indeed

Fan, vad cool jag är.

20 december


Glitterspray

Jag gav Matz en julklapp idag. Glitterspray. Sådan där glittrande, vacker hårspray som kostar 30 kr. Han blev glad.

Jag är dock helt totalt sönderglittrad nu. Något jag lärt av mig av dagen, förutom att inte ge Matz glitterspray, är att det smakar skit! Riktigt äckligt var det. Mitt hår, min tröja och min mun blev alldeles glittriga idag. Jahapp. Fint vare i alla fall!

Nu ska jag äta. Försöka må bättre. Titta tv. Och sedan så småningom sova.

Det är ett roligt liv jag lever alltså.

19 december


18 december


Den förbannade kyrkan

Johan och mamma är precis hemma från kyrkan och står nu i köket och förbereder mat. Själv sitter jag i arbetsrummet och lyssnar på dem.

Johan: MEN! Vad små mackorna är! Har de alltid varit såhär små?!
Mamma: Japp.
Johan: Allvarligt? Har inte tänkt på det! Har de alltid vart så små!?
Mamma: Japp.
Johan: Det är den förbannade kyrkan asså...

God morgon gott folk

Borde äta frukost nu. Johanna kommer om någon timma. Och jag ska hinna spela in låtar också... Julkalender kommer ikväll!

"Vad kallas de som städar tomtens släde?
- Medarbetare."

Nanana

Det blir julkalender i morgon istället. Bara 7 minuter kvar av dygnet ju.
Nu ska jag se klart Mission Impossible. Natti.

Oattraktiv film det där

Kollar Mission Impossible 2. Nä, 3. Är det bara jag som tycker att han är så oattraktiv en man bara kan bli?

Kom på nu att jag glömt ladda upp julkalender idag. Hm... om jag orkar gör jag det senare. Annars får ni den i morgon! Döda mig inte.

Saknar dig

Saknar dig, mobilen. Mobileo som det stod innan jag la in dig i ordlistan. Uhuhhu... och nu har min bror lagt beslag på den! Hur ska den överleva? Den är så skadad redan.


Han där snubben i Stockholm

Om man har en pojkvän i Sthlm får man inte mycket gjort när man upptäcker att han är online på skype! Suttit och pratat med den jäkeln i 2 timmar nu. Måste duscha nu ju! Dagen bara flyger fram.



Grapefrukt, Simone. Grapefrukt.

Har vi honung?

Shit pomfritt gubbar! Jag har dragit på mig världens förkylning och det skär som knivar i halsen.

Vaknade nyss efter att ha vaknat och somnat om med en timmes mellanrum sedan klockan 7. Det brukar bli så när jag lägger mig innan 12 på helger. Det senaste jag vaknat någonsin är nog halv 3, haha! Mamma fick spader på mig när de kom hem och märkte att jag inte vaknat.

Men det var inte det jag skulle säga. Ska ner och äta frukost och dricka något varmt. Sitter här och har beslutsångest över vilken varm dryck jag ska dricka. Dessa 3 står det mellan:
  1. Te - med 1 eller 2 sockerbitar i.
  2. Te med honung - aldrig smakat, men folk säger att det är gott och bra för halsen.
  3. Honungsvatten - usch, men bra för halsen.
  4. Honungsmjölk - ingen text här inte!
Det blev visst 4. Jag ska nog först och främst gå ner och kolla om vi har honung, för annars är beslutet rätt sjävklart. Sitter ju här och grubblar i onödan i så fall! Ciao.

Nu har jag skrivit om denna text 1 gång för råkade klicka på någon fukking knapp förut! AAHH!

Julstämning

Snart borde jag få någon slags julkänsla. Det är bara en vecka kvar till julafton! Herregud. Åh, kom precis på någonting jag skulle göra, men glömde av det... fan... Jo! Nu kom jag på det! Måste se någon julfilm så jag får in rätta stämningen.

Jul alltså. Julig film. Med snö. Och tomtar och sådant. Eller dinosaurier. Vilket som.

17 december


16 december


TJA!

Jag kan höra kyrkans klockor härifrån. Det är fräckt. Dong dong.

Precis hemkommen från skolan och ska skynda mig laga mat så att jag hinner äta upp den innan jag ska iväg in till stan! Ska bli mys.

Ska gå musikhögskolan bestämde jag nu.

Juleklappar

Efter att nationella blev klart har min hjärna ställt in sig på lov. Med andra ord har den stängt av helt. Har läxor och grejer till i morgon, men jag orkar verkligen inte göra dem. Det är jul. Någorlunda mycket jul. Så istället för att plugga ikväll ska jag iväg med familjen och köpa juleklapper!

Blev förvånad när jag hörde att de flesta bara köper julklappar till mamma, pappa och eventuella syskon! Själv är jag uppväxt med att köpa till hela tjocka släkten. Nä, men typ. Jag köper till:

Moder.
Fader.
Broder.
Mormor.
Morfar.
Farmor.
Farfar.
Kusiner på ena sidan.
Kusiner på andra sidan.
+ 50 ton vänner.

Ja. Räkna med att jag är pank efter jul, så ni får bjuda mig på allt sen! Hihihihi. ... För att jag inte har råd. Fattar ni?


Ont i röven

Pratar telefon med Herr H.

Sofie: Har du ont i röven???
Herrn: Va?! Näj, hahahahah! Jag sa: Jag har dem först till våren!

Alltså... har inte skrattat så mycket på hela dagen som jag gjorde när jag hörde fel då.

15 december


14 december


Jag hänger inte med!

Jag har legat en dag fel i julkalendern nu ett par dagar, haha. Faktum är att jag vet om detta men inte har orken till att ladda upp 2 st på en dag... Jag tror dock jag ändrar mig idag och lägger upp två stycken!

Matte A är avklarad! Gôtt. Det gick bättre än jag förväntat mig och om jag har lite tur kanske jag faktiskt får mitt efterlängtade MVG. Men då ska jag ha mycket tur.


Naturhelvete

   Jag har på senare tid fått frågan "Varför valde du natur då?" ställd till mig av människor omkring mig. Ständigt går jag och klagar över att jag hatar matten och fysiken, att jag inte kommer ha någon som helst användning av min utbildning osv osv osv. Men det är ju sant!
   Vi har som tidigare nämnt nationella prov i Matte A i morgon. Med andra ord har vi läst klart en hel mattekurs på en termin. Stört! Och det som oroar mig mest är att jag inte kommer få MVG på det. För som naturare förväntas jag definitivt få MVG i Matte A. Matte A är ju lätt, eller hur? Naturare är översmarta och klarar det lätt som en plätt. Jag menar, vi ska ju läsa Matte-fukking-E.
   Och sedan, själva utbildningen i sig behöver jag inte ens. Egentligen borde jag gått estet, media eller något annat färgglatt så att jag sluppit råplugga sönder mig i onödan. Men nu sitter jag här, med exponetialfunktioner upp till taket, försöker förstå allt vi ska kunna tills i morgon och funderar på att gå och begrava mig direkt.
   När jag får den där frågan blir svaret tråkigt och otroligt idiotiskt, enligt mig själv. Antingen låter det såhär:
"Varför valde du natur då?"
"Öh.. Jo, för jag hade bra betyg."
  För det var min första tanke när jag skulle välja gymnasium. Att jag hade väldigt bra betyg och att det därför skulle vara någon sorts miss om någon med bra betyg inte skulle välja bra-betyg-linjen.
   Ibland låter det även såhär:
"Varför valde du natur då?"
"Jag ville ha en bra bas till universitetet."
   Det däremot håller jag fortfarande fast vid var ett bra beslut. Natur är ju den bredaste linjen och om man har en naturutbildning i ryggsäcken ligger man oftast bra till när man gått ut. Om man inte vet vad man vill jobba med senare så är natur bäst. Framförallt om man tror man klarar det.
   Där är dock problemet. Problemen till och med. För det första visste jag redan i nian vad jag ville jobba med och det håller jag fortfarande fast vid. Film, media, musik, musik eller musik. För det andra så trodde jag bara att jag skulle orka pluggandet natur innbär. Eller egentligen trodde jag väl inte det heller, för sanningen är den att jag är en ytterst lat person som pluggade sönder sig totalt på vårterminen i nian.
   Men nu är det som det är och jag ska nu välja inriktning. Natur, mattedata eller miljövetenskap. Miljövetenskap verkar lugnast och där är det dessutom inte Fysik B, vilket jag skulle döda för att slippa! Det finns bara ett problem. Det måste vara minst tio personer som väljer Miljövetenskap och just den inriktingen är inte speciellt populär.
   Natur gör mig galen. Önskar jag kunde gå tillbaks och skälla ut mig själv innan jag gjorde mitt val.
   Vill bara lägga mig ner och försvinna.

Orkar inte läsa igenom det jag skrivit. Låter nog extremt deprimerande, haha.

13 december


Hata

Jag hatar det. Jag hatar natur.

Det är såhär de skriver nationella

Nationellt prov i Matte A, del 2, på onsdag. Sitter och pluggar järnet! Laddade ner ett gammalt nationellt från 1999 tror jag och jag dog när jag läste en uppgift.

"Forskaren B Acterie odlar fram en speciell bakteriestam i labratioriet......"

B Acterie. B Akterie. BAKTERIE! Asså...... nä, vet inte vad jag ska säga.


12 december


Klamp, klamp

Pappa klampar omkring med pjäxor på sig på nedervåningen. Tror jag håller på att bli galen!
Klamp, klamp, klampetiklamp, klamp.

Åh! Försöker lära mig franska också. Ord som "en fransk lilja" tycker jag inte är nödvändigt att kunna. Likaså "lönnsirap". Une fleur de lys & sirop d'érable. Då kan ni de orden då! Nu är ni redo till att ge er av till Frankrike!

Tredje advent idag

Oh, herre min skapare vad tiden går fort.

God morgon.

11 december


Tänkte bara säga tack

Pappa: Tack för att du svarade så fint!
Sofie: Tack för att du frågade så fint!
Pappa: Tack för att du tackade för tacket!
Sofie: Tack för att du tackade för att jag tackade för tacket!
Pappa: Tack för att du tackade för att jag tackade för att du tackade för tacket!
Sofie: Tack för att du tack tack... nä, nu orkar jag inte mer.

Timo Räisänen julkonsert

Jag är kär, förlåt mig Victor, i Timo Räisänen. Han är en gud.

Vi har precis varit på julkonsert med han dära, min blivande make, och det var jättebra! Göteborgs symfoniorkester och en stor fet fantastisk kör var också där, men de var mindre viktiga, hehe... Okej då, de var jättebra! Framförallt när de sjöng julafton kl 15. Hihihihi. Då dog vi lite allihop.

Satt i bilen och tog massa kort med systemisen på vägen hem! Ska lägga in dem senare ikväll, för eeer skull! Kram!

Det är lördag

Rubriken tilltalar mig något enormt.

Det regnade igår. Eller i natt. Ni fattar. Det var inte roligt i alla fall.

Vaknade precis, halv tolv, och måste egentligen speeda på med frukost och sånt för ska snart iväg på konsert! Familjen är ute någonstans så jag kan skrika bäst jag vill! Fast det vill jag inte. Skrek för mycket igår. Vi körde gladiatornerna förstår ni! Nu har jag ont i halsen. Sadfejs.

Äh, nu vet jag inte vad jag ska skriva. HEJ DÅ!

10 december

FÖRLÅT för försening.


Jag är bäst

Sitter hos en människa och har precis sett klart en zombieserie! Den var läskig. Ett stort hus sprängdes i slutet. Fast det kommer fler avsnitt typ nästa år. Sämst. Nu ska han tvinga mig se någon ännu läskigare zombiefilm. JAG VÄGRAR! Vill inte vill inte vill inte. För er som inte visste kan jag inte se skräckfilmer. Jag skiter typ på mig!


Random bild från hans dator.

Är aldrig med på snöbollskrig men råkar alltid illa ut

Precis fått en snöboll (AV IS!?) mitt i pannan. Måste erkänna att det var en klockren träff, men alltså... Fy Matz! Och hann inte hämnas innan bussen kom, så sedan släpade vi ut honom från bussen och mulade honom några gånger som straff. Hihi!

Ikväll är jag inte hemma. Om man säger så. Mm!


Nationella prov i matte A avklarat

Haft nationella i matte A idag då! Del 1 bara, del 2 gör vi nästa onsdag. Känns ändå som en lättnad att ha gjort den ena i alla fall. Det var inte så himla komplicerat prov. Får la se vad jag får för betyg!

Ikväll ska jag unna mig själv att inte plugga, ligga i soffan hela kvällen och se på tv (som om det inte är vad jag brukar göra). Kanske blir det pepparkaksbak!

Åt förresten sushi igår. Köpt på ett annat ställe än där vi brukar köpa och den var inte goood. Bläää. Riset smakade inte ens något. Uschi. ... SUSHI! Hahaha! Nu dog jag hahaha!!!!

9 december ♥


Disney

Jag är verkligen helt såld på Disneyfilmer. De klassiska filmerna givetvis. Den mysiga känslan man får av att kolla på någon av dem - som Lejonkungen, Skönheten och Odjuret eller Pinocchio - är underbar. Måste försöka hitta någon av dem! Lejonkungen är bäst. Punkt!

8 december


MJUKISBYXOR

Datorkunskapsläraren släppte oss en halvtimma tidigare idag och franskan var inställd. Det gav oss 3 timmars håltimma så vi letade upp matteläraren och frågade om vi fick studera till nationella hemma istället. OCH DET FICK VI! Så är hemma nu. Hade 1,5 lektioner idag och ska kvart över 2 iväg och plinka på ett piano i 20 minuter. Go dag med andra ord.

Ska laga mina berömda makaroner-med-smält-ost-och-köttbullar-och-ketchup-och-sweet-chili till lunch nu. Måste fota så ni får se mästerverket. Heeeeeeeelt underbart.

        Grattis till pj som fyller 16 år idag! Hipp hipp hurra hurra hurra hurra!

Julklappsshopping

Idag har äntligen varit och handlat julklappar! Hade buffertdag med matte hela dagen, men varken läraren eller klassen verkade särskilt intresserade av det och det chockade mig lite. Först och främst är vi en naturklass (gymnasiets stora plugglinje) och för det andra så är just matteläraren överentusiastisk till skolan och lärandet och försöker alltid pressa in 5 timmars extra matte på våra 1 timmars lektioner. Men idag tog alla rast lite hela tiden. Efter 5 minuter av första lektionen säger läraren "Efter jag är klar med den här genomgången så tycker jag vi alla sticker ut på rast och dricker kaffe." Jag = chocktillstånd.

Efter mattedagen så stack jag och 4 andra från klassen till K-gallerian (SÅ OTROLIGT COOLT NAMN) och shoppade loss. Efter shoppingen i diverse kläadaffärer, kicks och rusta så promenerade vi vidare till IKEA där Jojo och jag käkade mjukglass, chokladboll och drack läsk. Vi handlade även där och jag är av med min kort-oskuld! Med andra ord betalade jag med kort idag! Fräckt vare.

Nu ska jag se House. Älska House. House är bäst. Ska nog gifta mig med House.

Och så en random bild på det!


Johans kk

Johan har en klasskompis som lyckats bryta olika kroppsdelar på ett underligt sätt senaste tiden. Först slog han handen i väggen och krossade två knogar. Sedan blev hans fot överkörd av en buss.

Alltså... vet inte riktigt vad jag ska säga.

Skickligt.

7 december


Flugor

En stor fet fluga surrade omkring i mitt rum! UUUUUSCH. Har seriöst aldrig sett en så stor fluga. Den var typ lika stor som min dator!!! Iaf, den landade på mig, så jag blev rädd och sprang skrikandes ut ur mitt rum, pappa offrade sig och kom upp och smällde den och avslutade med "Vad har jag gjort för att förtjäna detta?".

Ja du pappa. Det undrar jag också!

6 december


Allt blev visst centrerat, ehe...

Har varit extremt duktig och pluggat massa matte med pappa! Förstår förtfarande inte vad exponetialfunktion är, men jag lär mig det på buffertdagen i morgon.

När pappa och jag skulle sätta oss med matten sa jag att jag bara suklle gå på toa först. Så slänger sig mamma in framför mig precis vid toadörren och tjuter "VÄÄÄÄÄÄNTAAAAAAAAAA" och jag stannar förvånat. Hon slinker snabbt in i badrummet och stänger dörren om sig. 2 sekunder senare kommer hon ut igen med ett stolt flin på läpparna. "SÅ!" säger hon glatt och går ut till köket igen.



Hon tyckte tydligen att jag behövde ett tänt värmeljus när jag skulle på toa. Tack mamma! Hon har fått värsta julstämningen nu! Hon är precis som jag. Vill pynta huset med allt juligt vi har redan i november. Hon gick t.ex. ut och gjorde en fin snölycka igår, haha!

  
(KLICKA!)


CAAAPS

MÅSTE RÄKNA MATTE! SÅ JAG SKRIVER SEDAN. OCH HAR FUKKIN NO IDEA VARFÖR JAG SKRIVER MED CAPS. HEJ!

5 december


God morgon gott folk!

Som jag förutspått blev det en jättebra dag igår. Jojo och jag gjorde ett fantastiskt snyggt hemmagjort pepparkakshus med 1000 nonstop på. HIHI! Vi drog ut och åkte pulka och slogs lite med två tomtar senare vid halv tolv typ. Typ.

Drömde konstigaste drömmen om en konstig individ jag absolut aldrig har drömt om tidigare. Bara så ni vet.

Nu ska jag äta lussekattfrukost och tända ljus. Det är andra advent idag.

Julekörv

Åt nyss lunch. Julkörv och potatismos! Gott. Det var en trevligt måltid. Fast det hände en sak. En sak som gör att jag nu sitter och hostar oavbrutet. Jag tror jag fått körv i lungorna. HAHA! Faaail säger jag bara. Råkade liksom andas in korven förut och nu kan jag inte sluta hosta.

Johan har fått sin moppe nu! Cross. ASBALL! Han lär dock inte låta mig låna den, om man tänker på vad som hände med Johannes moppe... Hehe... Synd. Sedan kommer jag inte få skjuts av honom om jag inte betalar. Bitch.


4 december


Om jag inte varit förkyld

Tänkte göra en video någon dag. Alltså till julkalendern! Och jag kom på bästa idén också!!! Bara för att underhålla er hade jag tänkt att offra mig och springa ut i bikini och hoppa i snön. Hihihihi. Hade vart något. Kallt. Typ. Faaast, nu är det så att jag är förkyld och har nationella på torsdag.... så inte bästa läget att bli ännu mer sjuk. GOD JUL!

Idag är en bra dag

Idag är en bra dag. Vaknade av mig själv vid kvart i tio och gick ner till köket en kvart senare. När jag är i trappan får jag höra ett utrop från mamma "Men! Är det Sofie som kommer nerför trappan!? SÅHÄR TIDIGT!?" Hon lät verkligen chockad får jag säga, haha!

Nu ska jag äta en stor fantastisk frukost, se lite på tv och sedan ta en dusch. Efter det har jag planerat att räkna matte, skriva in labrationsrapport och göra klart franskan. Jag är så duktig så. Men sedan gott folk! Då ska jag baka pepparkakshus och göra pepparkakor för att sedan spritsa glasyr på dem! Hihihihihihihiihihihih.

Ikväll ska jag till Jojo. Mit family. Jah. Fammily. För hoppningsvis ska det inte regna ikväll å då kanske vi ska ut å åka pulka. Fast jag vill hellre åka snowräjser. Det är så mycket coolare. Am I right? YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Alltså... Det är fel på mig idag. Så jag ger er en fin bild och går och gör frukost istället.



3 december - made by Maia


Liten uppdatering

Snart kommer lucka 3!

2 december


Hej

Jag har engelska till i morgon. Faaast jag orkar inte göra den. Så jag skippar det. Hej.

1 december


Tjolahopp

Jahopp gott folk. Det är nu 24 dagar till julafton, 31 dagar till nyår och cirkus 2 månader tills jag blir 17.

Bytte design idag. Headern är inte klar, måste fixa bilder till den hade jag tänkt, men eftersom det idag är december tyckte jag att jag var tvungen att byta. Så nu har jag rött, vitt och snö! Fint va? Hihihi... och så cool text där det står "coming soon" med lite för många o. Ballt.

Jag ska dessutom inviga min bloggjulkalender idag! Snart så! Vet bara inte vad som ska dölja sig under luckorna. Tror jag kommer fylla dem med random saker. Text, bilder, något minne eller något annat! Får se vad jag kommer på. Ikväll börjar jag i alla fall från början.

 Well well, jag uppdaterar snart igen! God jul så länge!

RSS 2.0