Lika albino som innan jag brände mig

Har gått runt hela kvällen igår och hela dagen idag i denna härlighet:


Visst är den fin? Det är Victors... eller Victors pappas. Den är i alla fall massa storlekar för stor för mig vilket bara gör den ännu mer perfekt att ha på sig. Nu ska jag bara klura ut ett sätt att få behålla den. Är dock rätt säker på att det är omöjligt. Nåja.

Har med hjälp av Victor målat altanstaketet idag. Vi fyllde i det som var avskavt sedan förra sommaren, så det var inte så mycket jobb egentligen. I morgon däremot ska jag på egen hand måla hela staketet. Det roliga med att jobba med Victor är att det oftast flippar ur. Som idag. Målandet slutade med färgfight. Vi stod med penslarna i högsta hugg och försökte få in snygga träffar på den andre, så när vi gick in var vi båda två nerklottrade med vit, vattenfast, målarfärg. Yaaay.

Ska krypa ner under mitt tunna täcke nu och försöka få lite sömn innan målandet i morgon. God natt.

Jag har liksom bättre för mig

Häääj.

Jag har ingen lust att blogga när det är såhär fint väder. Så ni får vackert vänta lite till.

Snart ska det börja regna och vara mulet igen och då börjar jag plötsligt dra mig för att gå ut, så då kan ni räkna med att det blir bättre uppdatering. Men inte nu. Ack så tråkigt. För er.

Holy bananas

Aj! säger jag bara. Ni anar inte hur brända mina vader är. Och mina baklår (ja, det heter baklår). Det schviiiiiiiiiider som tusan ska ni veta!

Varit vid havet hela dagen, badat, solat och kastat macka - bokstavligen. Det var riktigt kul. Ska tändra en eld med Victor i kväll när solen gått ner, det ska bli mysigt.

Nu ska jag göra en cover på en låt jag hörde på radion för första gången idag. Ska göra den lugn. Omnomnom.

Tempo

Jag borde ta kort på min pöjks bränna. Han råkade visst somna på mage ute i solen igår, så hans rygg är verkligen varningsröd. Sedan är han heeelt kritvit där han hade badbyxor på sig. Haha. Så sjukt roligt när han upptäckte det också. "ÄÄÄÄLSKLIIIING HAHAHHAHAHAHAA DU MÅSTE KOMMA OCH TITTA PÅ DET HÄR!!!!!! HAHAHAHAHAHHAH!" Något åt det hållet.

Måste ner och sällskapa lite med Diesel, äta frukost och göra matsäck nu. Ska kanske iväg till havet vid 10. KRAM!

Ett mirakel har skett!

Tjenare tjenare!

Något otroligt har hänt! Jag har blivit röd! Bränd! Solbränd minus sol! Helt ofattbart!

Jag som nästan gett upp hoppet om att kunna skifta i rött. Det kanske är så att de tidiga timmarna på dygnet påverkar mig mer än 11-14 då alla säger att solen är som starkast. Kanske. Vi var nämligen ute från 9 eller halv 10 och blev inte klara förrän halv 2. Nu är i alla fall hela altanen oljat och staketet vitmålat ett lager. Riktigt nöjd. Tack för hjälpen kusin!

Hade tagit bild och lagt upp på min snyggingbränna, men då hade ni klassat det som porr, och det är ju lite dumt.

God natt!

Uppe tidigt!

När jag vaknar minns jag aldrig vad jag skriver i de inlägg jag skriver på kvällen. Random. Får lita på mig själv.

Ska ut och olja nu. Redan väldigt varmt så vi får se hur länge vi överlever. Hej så länge.

Det slutade i alla fall med en gul blomma

Det är vid denna tiden på dygnet jag just nu har tid att skriva här, det är därför alla inlägg som trillar in under dagen blir så korta och konstiga. Jag har nämligen sommarlov och försöker att spendera den tiden så smart som möjligt – vilket resulterar i att datorn blir andrahands prioriterad. Så ni får förlåta mig.

Nu däremot kan jag skriva och skriva och skriva. Har dock inte så mycket att skriva om. Jag mår bra om man bortser från en liten irriterande snuva (jag börjar tro att det är kattallergin som slår till där), jag försöker att leva i nuet och tänka bort skolan som lurar runt hörnet om två månader, jag har min pojk här och det är jätteskönt och det enda riktigt negativa just nu är att jag suger på att ta mig för någonting. Vill göra så mycket, men ändå så lite. Har årskort på Liseberg och allt, men har bara varit där en gång och då när Johnossi spelade.

Fick en mobilräkning på några hundra den här månaden. Ojsan hoppsan, vad hände där?! Har tydligen spräckt gränsen på 4000 gratis sms och skickat 4800-någonting och ringt för en hel massa, så det blev inte billigt. Det sjuka är att jag är rätt säker på att jag inte alls skickat så många sms. Jag suger på att svara och just denna månaden har jag varit otroligt off gällande sms, åtminstone 3/4 av den. Märkligt.

Ska försöka göra mig trött nu och sedan sova. Ska upp åtta i morgon för att olja. Hujedamej. Men Maria har lovat att göra frukost! God natt!


Årets första dopp

Tog årets första dopp idag. Eller i kväll. Vid sjutiden i alla fall. Och det var inte ens särskilt kallt! Naaajs. Älskar även att ha håret fullt av saltvatten. Sommar.


Varit ute nästan hela dagen och varje gång vi kommit in har Diesel varit skitsur för att vi lämnat henne. Likaså när vi kom tillbaks från havet nu. Hon var verkligen skitsur.

Bättre uppdatering någon annan dag. Ska olja i hettan i morgon, får se när det ploppar upp ett inlägg här.

Som ett smultron

Vi plockade smultron.

Maria: Uuusch! Den här var inte god. Den såg bara mogen ut på utsidan.       ... ungefär som du, Sofie.

Tack kusin, tack.

Hur avis blir ni nu?


Det är vad jag ser fram emot

Man får hitta det roliga i vardagen och ja, det har jag verkligen gjort. Roar mig själv genom att gå omkring med uppsatt hår hela dagen efter jag tvättat håret för att sedan bara få släppa ut håret till kvällen och se skapelsen! Riktigt kul faktiskt!

Håret i kväll blev lätt snyggaste frissen på länge.



Brukar ju ha helplatt hår egentligen. Hell yeah!

Uppdaterar som ett svin, igen

Idag har jag:
  • Blivit väckt och därför fått sämsta morgonhumöret.
  • Övningskört flera kilometer!
  • Hämtat en tysk.
  • Åkt till kusinerna och ätit och ägt på super mario.
  • Övningskört igen!
  • Kommit hem och mötts av en väldigt sur Diesel.
Nu väntas en härlig HP-läsning i soffan och sedan kommer kusinerna och tysken hit för att äta middag.

Denna spelar jag för övrigt på piano just nu. Den är sjukt rolig att spela! Har spelat till 3.10 eller någonting.

Mah plans for tonajt

Ska fira Måne idag! Hon fyllde 17 förra veckan! GRATTIS I EFTERSKOTT MÅNE!

Har precis haft finbesök av mormor, morfar och lillkusinen Maria – som inte är så värst liten längre, 13 år, men hon är yngst i kusinskaran. Väldigt trevligt! Hon ska komma hit i morgon och sova över tills tisdag. Ska bli miket bra, miket bra. Mamma tog in ett grässtrå idag som Maria övertog och höll framför Diesel. Diesel fick fnatt och gjorde ett par fantastiska svanhopp i luften för att få tag på det.

Nu ska jag göra mig i ordning! Ska ta bussen om en halvtimma.

Anger

Förstår ni hur förbannad man kan bli om man sitter och söker efter en pianolåt på youtube – i en halvtimma – men hela tiden får upp en annan? Och sedan inser att man antagligen råkat läsa av namnet på ett par andra noter och då fattar att man suttit och sökt på fel låt?

FML.

Ögontjänare? Näää...

Mina ögon har varit rödsprängda de senaste dagarna. Varför? Jo, för att jag är trött och uppenbarligen sover för lite – ja, 8 timmar verkar vara för lite för mig på lov, haha. Då suger det att bli väckt av en ilsken fader klockan 10 för att jag måste hjälpa till att städa huset. Pfft! Varför ska man städa? Så onödigt! Det räcker med att skicka Diesel under soffan så är dammsugningen avklarad.

Solen skiner idag, men det är ändå inte riktigt sommar som i sommar. Det är runt 15 grader och det blåser, så inte vidare skönt ändå.

Ska låtsas städa nu. Hej svejs!

Det långa landet falukorv

Jag har egentligen ingenting alls att skriva här just nu, men jag skriver ändå.

Är jätteslut i huvudet, se bara rubriken (wtf). En anledning är nog att det är sprängfullt med surrande tankar där inne eller att jag är sömnig. En blandning kanske. Varenda liten tanke jag tänker just nu, varje lite åsikt jag får fram är helt förvriden och jag märker själv att jag tycker massa saker jag vanligtvis inte alls tycker. Öh. Förstod ni?

Hm. Har ont i huvudet så borde krypa ner under täcket och bara sova, sova och sova tills solen går upp igen. Då klarnar nog allt.

God natt på er.

Kort om min midsommar

Shit pomfritt! Dålig uppdatering här va.

Likgiltig Sofie.

Varit på en kall konfirmationsträff på brors läger idag. De dansade runt midsommarstången, sjöng och eh... ja, det var visst inte så välplanerat. Kändes onödigt att ens åka dit (om man bortser från att jag fick träffa min saknade bror). Sedan stod jag och frös arslet av mig resten av tiden.

Är allmänt trött och sur och hungrig just nu. Något säger mig att det mittersta beror på det sistnämnda, så ska ta och leta upp något ätbart här hemma. Sedan blir det popcorn, chips och någon gammal tecknad film! Det är vad jag känner för att göra av min kväll.

Ha en skön midsommarkväll i detta svenneväder vi tilldelats! Återkommer kanske senare.

Ahmagad

Idag har jag gjort någonting jag väntat så länge på att få göra:

Träffat min pojkes föräldrar.

Och inte nog med det! Hans kusiner, bror, brors flickvän och en måsunge vid namn Mozart var där! Plus 2 katter. Det var otroligt hur nervös jag var innan, haha. Nu i efterhand har jag upptäckt ett helt nytt härligt gäng med människor. Han har verkligen en go familj.

Det 1118:e inlägget på denna blogg

Det är rätt sjukt va. Att här på den här sidan ligger 1117 inlägg och med detta 1118. Och ja, jag har räknat för hand... eller kanske inte.

Den nya designen jag pratade om förra veckan tycks inte bli klar. Den ligger och sover på andra datorn och vill inte bli väckt, så ni får tålmodigt vänta lite till.

Återkommer när jag har något intressant att skriva. Det har jag nämligen inte nu.

Just sayin'

Om jag skriver "konfirmation" på min mobil ändras det om till "konspiration".

Gäsp gäsp gäsp

Åååååååååååh baaaaaaaaaaajskorv. Jag gick upp halv 10 idag (kan ni förstå hur plågsamt det är för en Sofie som helst sover till klockan 2 på eftermiddagen?) och vill inget annat än bli så sömnig att jag kan somna om. Sitter vid datorn på nedervåningen och gör absolut ingenting. Skulle hitta ett filmredigeringsprogram som pappa kan använda sig av, men det slutade med gamla hederliga Movie Maker.

På tal om film. Det var väldigt länge sedan jag gjorde en. Oj, faktiskt ett helt år om jag tänker efter. Kazz. Någon som erbjuder sig som skådis så kan jag filma dig lite och sedan göra en riktig badassfilm av det hela? Inte? Nehe.

Måste äta nu. Inte för att jag är hungrig, utan mer för att jag verkligen inte har något bättre för mig.


En fundering

Funderar på att göra om mina klipp på youtube till offentliga istället för olistade som de är nu (betyder att man måste ha länken för att kunna se). Skulle ju våga leva ut så det vore ju ett steg framåt.

Får se hur jag gör.

Da da dam

God morgon.

Mina morgnar blir bara segare och segare. Sitter längre och längre vid tv:n och ser program efter program tills jag fått dåligt samvete av att jag inte gör någonting av min dag. Ska försöka komma på något att göra idag om det så är att bara baka eller ta en promenad i det svenska sommarvädret. Någonting.

Funderar på att börja pyssla ihop en ny låt. Fast min fantasi tryter så får se om jag ens kommer på någon bra melodi. Brukar inte vara så. Well well.


Mitt i natten

Jag har ont i magen, fast i vänster sida istället för höger, så det känns ändå inte så jobbigt. Jobbigast är det i höger när jag inte kan stå upp. Det var väldigt intressant information kände jag nu.

Börjar bli ganska trött och tur är väl det. Ska upp halv nio i morgon och olja altangolvet om det inte regnar så det vore väl dags för mig att krypa ner i sängen.

Är dock väldigt hungrig igen! Min mage klagar och klagar och vill nog få mig till att gå ner till köket och bre mig en macka eller äta en trerätters middag. Sak samma liksom, lär vara lika hungrig efter en timma ändå. Orkar bara inte gå ner och vill inte råka väcka den så sött sovandes Diesel som förhoppningsvis ligger i soffan och snarkar högt. Om jag väcker henne får hon knattfnatt och kutar runt som en dåre tills hon tröttat ut sig själv tillräckligt för att somna om och jag orkar inte vänta på det. "Gå bara upp och lägg dig igen då" tänker ni, men nej, det är inte så lätt. När hon är vaken följer hon gärna efter en så hon slipper vara ensam och eftersom hon inte kan vara på mitt rum lär hon stå utanför och jama. Ingen bra idé. Får vara hungrig tills jag ätit frukost helt enkelt!

Nu faller snart ögonlocken ihop så ska nog ändå se till att lämna min älskade dator. God natt.

Det gångna dygnet

Bestämde mig för att inte uppdatera någonting idag. Kände att det var dags för en lite avskärmad Sofie för en stund.

Har varit iväg på sista körlektionen för juni, men funderar på att boka in ytterligare någon i juli eller augusti så man håller det man lärt sig färskt om ni förstår vad jag menar. Vill ju inte tappa alla de fantastiska körskillzzz jag har just nu.

Över till något helt annat. Brukar alltid ha min dörr en aning öppen när jag går och lägger mig, kanske någon knapp decimeter, så att lite av ljuset från lampan på bokhyllan (som ständigt är tänd) kan sippra in i mitt rum. Är alltså van vid att inte ha det helt kolsvart, men nu när Diesel flyttat in och mitt rum ska vara en frizoon för mig måste jag hela tiden ha dörren stängd och då blir det med ens himlans mörkt så fort jag ska sova. Ovant. Man vänjer sig väl vid det, men jag har kontrollbehov och tycker inte om när jag inte ser någonting, haha.

Pojken min var här och sällskapde i mörkret i natt och det var mysigare än jag kom ihåg det. Att inte sova ensam. Hade inte förrän igår förstått att han verkligen är här för att stanna. Tja, åtminstone i två månader, men det är i vilket fall som helst längre än han stannat tidigare. Åh, vad skönt det är att kunna prata med varann och faktiskt se honom samtidigt. Skype kan slänga sig i väggen, det är så annorlunda i verkligheten.

Det blev ett ihopknåpat inlägg om lite av varje den här kvällen. Ska ut och borsta tänderna nu. Det tar aningen längre tid med tandställning. Kanske uppdaterar en gång till innan jag lägger mig, jag är inte så trött än – kan vara för att jag somnade i soffan förut – så det dröjer nog innan jag blir så sömnig att jag vill sova.

Hej så länge.


Tyckte det behövdes en bild, så här har ni mig och mitt gigantiska hår. Haft knut nästan hela dagen. Gillar när mitt hår är massa fluff, mihihi.

K a o s

Det var KAAAAOOOOS idag. KAAAAAOOOOOOS I tell ya!

Min körskolelärare ringde mig när jag satt på bussen och åkt hälften av vägen, men jag missade hennes samtal och lyssnade av telefonsvararen. Enligt henne hade min lektion börjat för 5 minuter sedan och undrade vart jag var. Så jag ringde mamma, frågade förvånat om hon skrivit fel tid i kalendern, hon ringde upp körskolan och sedan tillbaks till mig samtidigt som det ploppade i bakgrunden av att någon annan ringde. Det hela slutade i alla fall med att hon sett fel på tiden.

Ojsan hoppsan. Råkade glömma att publicera inlägget. Var nyss med Tim. Men ja, här har ni det.

Hon är självmordsbenägen

Det var något nytt. En självmordsbenägen katt. Hon ställde sig högst upp i trappan och tittade ut genom spjälorna, smög ut nästan hela sin kropp och planerade att gå på utsidan (där finns dock inget golv) så fick lyfta tillbaks henne innan hon gjorde något dumt. Enligt mamma och pappa trillade hon även ner en gång, fast det såg inte jag. Busmaja.


Ska iväg på ännu en körlektion idag. Förra gick helt okej och de 40 minuter jag hade på mig bara for iväg. Börjar bli hungrig och ska se till att äta något innan jag åker iväg, men orkar inte pallra mig ut till köket. Mjäääähhh. Kämpa Sofie, kämpa!

Lillasyster Diesel

Sådärja! Då ska bilderna på missen upp.

Låt mig presentera Diesel!






Så fort vi öppnade buren smög hon ut och luktade sig försiktigt igenom första våningen på fem, tio minuter. Hon började med köket, luktade verkligen på varenda sak som fanns på eller fäst i golvet och fortsatte sedan så in i hallen och vardagsrummet. Sedan sprang hon runt, hittade en kattleksak och lekte lite med den innan hon till slut upptäckte att hon var jättetrött och la sig på en köksstol där hon sedan somnade på två röda sekunder. Och jag måste säga att det ser otroligt skönt ut!


Söt kisse i hus

Miiiiiiiiih hon är hemma hiihihihi. Och ni ska bara veta hur modig den här lilla tjejen är!

Ska spela M.I.G. med moder och fader nu. Eftersom de saknar lillebror som är iväg på konfirmationsläger för tillfället så måste jag ge dem fäder och barn umgänge dubbelt upp nu! Haha.

Antagligen lägger jag in bilder på henne senare i alla fall.

Iver

Om några timmar är jag tillbaks här med misse. Vi åker om en halvtimma och ska kika in i en djuraffär där vi förhoppningsvis ska hitta något hon kan klösa på.

Blev väckt i morse – tycker nio, halv tio är alldeles för tidigt just nu – och låg och vred och vände på mig och ville inget annat än få ligga kvar under täcket, men så plötsligt slog det mig att "vi ska fasen få katt idag!" och vips var jag uppe. Fick sådan där känsla jag kunde få när jag var liten, då man skulle åka iväg med klassen till Universeum, det hade snöat ute eller helt enkelt skolavslutning. Då blev man klarvaken sekunden man kom ihåg vad man skulle göra på dagen. Helt underbar känsla i alla fall.

När jag skriver nästa gång smyger det omkring en fluffig sak på fyra ben här hemma.

Kram!

R.I.P.

Sitter och lyssnar på Salem Al Fakir och sjunger med så gott jag kan till I'm so happy. Den gör mig glader.

Åkte en sväng till ikea nyss och fick efteråt höra att det varit något med bomb och ikea? Äh, jag fattade inte helt, men det var skumt. Vi köpte bland annat en växt till mitt rum. Får se hur länge den överlever, har en förmåga att döda varenda levande varelse (bortsett från människor – hittills) som överträder min tröskel. Jag ger denna växt kanske fem dagar innan jag upptäcker den död för att jag glömt vattna.

Tur att misse inte ska få komma in på mitt rum då. Vi ska hämta hem fluffbollen i morgon! Mihihi. Är ju fortfarande lite osäker på om jag tål henne eller inte så mitt rum ska få bli en fristad för mig, helt utan katthår, och ja, tur för henne. Annars skulle hon väl ligga död här inne efter ett tag.


Hittade en till

Kollade igenom lite bilder och hittade ännu en bubbelbild och började skratta åt minen jag gör. Ser så otroligt konfunderad ut. Inspekterar den stora bubblan.


Hähä, kolla min tå! FJONG!

Hemma igen

Jag är trött och sur och nere trots att jag haft en riktig toppenkväll. Tack för kvällen förresten, jättefint ordnat!

Men nu när jag är på detta humör tror jag att jag ska krypa ner i sängen och bara sova. Sova tills solen gått upp och en ny dag tar vid. Så god natt.

Update för jag är cool som skriver på engelska

Värmer mat som ska ätas upp om några få sekunder. Är återigen hungrig som en varg som skulle kunna äta upp den där hagen full av hästar (jo, jag kommer och äter upp dina hästar, mähähä)!

Ikväll ska vi till Tim, träffa massor från klassen och lite andra sköna snubbar. Ska bli riktigt roligt och längtar. Fast ska som sagt först äta, sedan ta en för lång powernap för att orka vara vaken länge i kväll och sedan bli skjutsad av min pojk upp till Tim.

Hörs snart!


Det är någon veckodag idag

God morgon mina små äckel.

Idag är jag förkyld. Nah, inte förkyld förkyld, men min näsa är lite fucked up. Anar att jag är allergisk mot något annat pollen än bara björk, för när jag och the flying dutchman var ute och gick igår reagerade jag mot någonting. Han med för den delen. Ett random tips till er som ska gå långpromenad: Gå inte i converse. Fötterna avlider så smått efter ett tag.

Ska inte göra någonting idag, vilket känns väldigt skönt. Eftersom det regnar - eller åtminstone regnade, har inte orkat kolla ut igen - så kan jag inte olja. Yay! Skulle inte orkat ändå.

Här är en till bild från bubbelblåsningen som ni kan observera medan ni F5:ar tills min nästa uppdatering oväntat ploppar upp här.


Kram.

Rälsen

Just det jag! Glömde nästan.

Nej, skoja bara! Klart jag kom ihåg!


Fick jag inte till en väldigt sexig min så heter jag Börje. Inte bästa bilden, men känner inte för att ta en bild där man ser hela mig just nu. Är rätt trött.

God natt!

Bilder från bubbelblåsning

Som jag lovade:

Annan hus-i-bubbla-bild jag tog.


Virrig Sofie.

Hm

Dagen har gått alldeles för fort och det känns som jag inte hunnit göra någonting. Tur då att jag har ännu en ledig dag i morgon, mähhähä.

Måste dock olja i morgon också, om det är fint väder, fick jag reda på nu.

Har hänt en olycka här någonstans i närheten, om det är någon som vet något, säg till! Hoppas alla där ute är okej! Blir orolig.

Ska ta promenad nu. Hej så länge.

(Bilder från bubbelblåsning kommer upp senare ikväll + räls, som jag lovat)


Ojsan hoppsan!

Jäääklar, är helt slut! I 4 timmar har jag oljat altanen och utemöbler och ändå är hela golvet kvar! Uh. Har olja lite överallt, bland annat på överläppen och i håret. Eh ja. Skickligt.

Det var så varmt och eftersom pappa sagt att jag borde ha "oömma kläder" på mig så drog jag helt enkelt bara på mig en bikini och körde igång, haha. Så av den anledningen är ganska stor del av min kropp nersölad med olja. På armen har det torkat, men på högerlåret är det fortfarande kladdigt... haha.

Ni vet de där lättklädda tjejerna som tvättar bilar och grejer? Som ska vara übersexigt enligt killar? Ni vet va? Så kände jag mig idag! Alltså, inte så att jag stod och porrade mig själv ute på altanen och tyckte jag var jättesexig, men gick liksom runt där i bikini och målade. Och eftersom jag inte hade någon att prata med så kommer de mest bisarra tankar in i huvudet på mig och en av dem var det jag just nämnde. Fast jag viftade bort den tanken ganska snabbt med "men sådana tjejer är säkert topless, så haha, hell no att jag är som en sådan tjej just nu" och sagt och gjort. Gud tycker det är jättekul att retas med mig så kanske bara en kvart senare lossade min bikiniöverdel! Ni skulle sett paniken som spreds i mitt ansikte, hur jag kastade mig (ninja-style) efter bikinin och slog en bakåtvolt in bakom huset där ingen kunde se mig. Okej, det kanske inte gick till helt sådär, men panik fick jag. Tror inte att någon hann se mig som tur är!

Nu ska jag in i duschen och försöka få bort oljan. Bådar väldigt gott då vatten och olja inte går att mixa.

Återkommer efter jag ätit! Skrattar fortfarande åt det som hände, haha.

Idag är det sommarlov

Idag ska jag ut och olja altanen! Så av den anledningen kan jag tyvärr inte blogga förrän i eftermiddag, men eftersom jag är helt ensam idag (och efter jag oljat klart kommer ha så grymt, förbannat, efterblivet tråkigt) så kommer säkert en del inlägg dyka upp här. Kanske lyckas jag jobba lite mer på headern.

Jag är förresten väldigt öm i högerlåret. Råkade nämligen köra ner en skruvmejsel där i förrgår. Genom mina leggings. Det är ett rött, ganska litet sår där nu, men det ömmar som sagt för jäkligt och är svullet.

Just det! Jag lovade ju bild på käften min, så den dyker väl också upp här senare idag.

Ut i solen med er så länge!

Flippar på headern

Gaaaaah!

Sitter och experimenterar med en ny header, men den tycks inte vilja bli bra! Flippar. Dessutom vet jag inte hur många och vilka bilder jag ska ha där. Hm. Blir galen.



Inte så klar, haha. Den ska antagligen inte vara gul heller. Och... ja. Tjuvkik!


Goood morgon

Har min första körlektion idag. Snacka om att jag är nervös! Kommer garanterat köra in i någonting. Uuuh...

Nu har mina tänder slutat göra ont, det gör bara lite lite ont när jag äter, vilket jag kan stå ut med! För jag är stentuff. Hähä.

Mat. Nu. Är så hungrig. Igen.

Mötte upp honom på station

Satt på en bänk vid spår 6 och väntade, hoppades på att jag stod vid rätt spår. Ett grått stort tåg rullade in och pulsen började skena. Vet inte varför, men blev väldigt nervös. Sedan började folk strömma ut. Han skulle sitta i den sista vagnen så jag reste mig upp och började sakta gå däråt. Men människorna slutade strömma ur och ingen Victor hade gått ut. Var jag vid rätt tåg?

Någonstans inuti anade jag att han skulle - antingen för att reta mig lite eller för att han helt enkelt är väldigt lat av sig - gå ut sist. Plötsligt hoppade en kille ur tåget och ställde ner sin väska på marken, med ryggen mot mig. Det var han. Han vände sig om, ett stort leende bredde ut sig i hans ansikte och så gick han mot mig. Mina ögonlock brände och så, 4 meter ifrån honom, började tårar sippra fram ur ögonvrån på mig och han omfamnade mig.

Fy fan vad overkligt det kändes! Har inte gråtit när vi mötts innan, men nu har det gått väldans lång tid. Har fortfarande inte riktigt förstått att han faktiskt är hemma. Mysko.

Vi får väl se om han verkligen är det i morgon. Då ska han komma hit. Mihihihihi.

Snabb uppdatering

Ni får bild på min kära räls i morgon. Orkar inte bära upp min ofantligt tunga dator till mitt rum och ladda den nämligen, hähä.

Ska leta upp busskort och grejer nu, sedan äta (ja, igen! Är som sagt väldigt hungrig) och efter det bär det av in till storstaden för att möta upp Mr V.

Hörs kanske senare ikväll!

Jag? Hungrig? Neeesch...

AHMAGADD JAG ÄR SÅ HUNGRIG SÅ JAG SKULLE KUNNA ÄTA EN HÄST! NEJ! JAG SKULLE KUNNA ÄTA EN HAGE FULL MED HÄSTAR! SÅ HUNGRIG ÄR JAG!

Vem visste förresten att det var svårt att koka potatis? Inte jag. Jag misslyckas ganska fatalt med min matlagning hela tiden. Om man bortser från panpizza i mikron och mina omtalade makaroner avec ost, sweet chilli och ketchup! Omnomnom. Nu blev jag ännu hungrigare.

Ska iväg runt åtta-tiden och möta min äckliga pojkvän som har glömt ladda sin mobil. Fast som tur är tycker jag om honom ändå.

Mat nu! Panpizza.

Vad ska jag göra senare då? Jo, jag ska dricka mjölk.

Hemma igen

Sådärja! Då har jag varit på sjukhuset! Namnam.

Jojo ska komma hit en stund, men har ingen aning om vad vi ska göra! Kul kul.

På sjukhuset sa de att du inte hittat något. Så det är väl både positivt och negativt. Ska demonstrera med en bild:


Magutredning - the end

Eller ja, förhoppningsvis är det slut på hela grejen i morgon. Ska till sjukhuset i morgon bitti för att prata om någonting. Antagligen är det om proverna jag gjorde (röntgenbilderna bland annat) och eftersom de inte har bett mig komma dit förrän nu så bådar det ju gott!

Får väl höra av mig när jag kommer hem och berätta huruvida jag är konstig eller inte.

God natt!

Min dag

Har haft en väldig soft dag, men ändå hunnit med att tränat lite, så känner mig rätt nöjd med mig själv.

Laddat ner en hel del nya penslar till gimp! Satt nyss och experimenterade med dem i en ny header. Funderar på att ändra om det mesta i bloggen, kanske göra en annan bakgrund som inte är en och samma färg, men får se. Det lär ju ta ännu längre tid att fixa ihop det i så fall. Antagligen kommer jag hålla mig till en enda färg som nu.

Har även sett en film (eller serie, förstod inte riktigt vad det var) som var helt okej, spelat massvis med piano och för bara tio minuter sedan hjälpte jag bror min med att lägga in musik på en mp3 som han ska ha med sig på sitt konfirmationsläger.

Han åker i morgon och sanningen är att jag kommer sakna honom (men säg det inte till honom! Då blir han bara förjäklig, haha). Så man kan nästan säga att min pojke byter ut min bror i morgon, så jag har ju åtminstone alltid en kille här hemma, haha.

I det stora hela kan man säga att jag haft en väldigt bra dag.

Ska äta jordgubbar med mjölk nu! Tjingeling.

Positivt med räls

Himla bra att ha tandställning.

Man slipper gå hungrig. Har liksom alltid ett litet matförråd i rälsen.

Bild från igår

Bubbelblåsning!


Emma Stone

Holy moly jag är kär i Emma Stone!

Så förlåt Victor, men nu är ni två som delar mitt hjärta. Du har ju Jack Black, så... Nu är de rättvist!

http://www.youtube.com/watch?v=jtna7qrBmEk

Emma Stone intervju på länken ovan om ni undrar vem Sofie har fallit för.

Gravitation

En sak jag gått och tänkt på är att ju äldre man bli desto ondare gör det om man trillar. Det suger. Minns när jag var en meter lång och kunde ramla omkull hej vilt.

Nä, det minns jag kanske inte. Men visst vore det bättre om alla var lite kortare så man inte fick så ont?

(Ja, jag måste hitta något att sysselsätta mig med)

Drömt för första gången på länge

Drömde en mardröm i natt. Drömde att vi var tillbaks i skolan igen. Sommarlovet hade redan gått och vi skulle börja i tvåan. Det drömde jag. Malin (om du läser detta), du var med i drömmen och skulle hålla tal på din skola om vad du saknat och tyckte var bra den. Du pratade bland annat om några tvålar, haha. Själv stod jag i korridoren i min skola och frågade förvirrat folk varför jag var där. De svarade med "Vad tror du? Sommarlovet är ju över!" och jag tänkte direkt 'men... redan? Jag har ju inte hunnit göra någonting'.

Så idag borde jag fasiken sätta igång och göra någonting. Har ett sommarjobb här hemma, ska olja och måla om hela altanen. Det kanske jag ska sätta igång med.

Sedan drömde jag även något annat, inte så mardrömsaktigt. Drömde att du, JB, var här och gick runt i svarta cykelhandskar. Sånna här:


På tisdag

Svar till Anonym:
Jag tar kort och visar tandställningen på onsdag eller möjligtvis tisdag, min pojk läser min blogg och han ska inte få se den förrän han kommit hem!



Detta svar leder mig lägligt in på det ämne jag tänkte skriva om denna kyliga måndagsnatt.

Victor.

Han kommer efter 2 ofantligt långa månader hem igen och stannar hela lovet. Det riktigt suger att ha ett förhållande på distans, men vi klarar oss ändå. Vi är starka. Vi har redan gått igenom det mesta ett par kan gå igenom. Både Victor och jag har oavsiktligt (och kanske även ibland avsiktligt?) gjort saker som fått oss på glid. Men vi har överlevt. Vi har till och med överlevt ett år utan varann. För små korta tillfällen då vi ses i 2 dagar kan knappast räknas. Jag hinner inte ens fatta att han står vid min sida förrän han återigen är uppe i Sthlm och ännu en lång månad, om inte mer, väntar oss.

Den längsta tid vi har varit utan varann nu är dessa 2 månader och det har varit och är otroligt jobbigt. Om det inte vore för de små tillfällena som så snabbt är förbi skulle vi vara helt fucked up vid det här laget. Nej, vi hade antagligen klarat oss rätt bra då också, men det hade varit betydligt mycket tuffare.

Om ni bara visste allt det där han har gjort och om ni bara visste allt det där jag har gjort (nu låter det som vi är värsta tänkbara människor för ett förhållande, men riktigt så är inte fallet). Då skulle ni också tycka att vi är starka.

Vi kan inte läsa av varandras kroppsspråk. Vi kan inte prata om alltför viktiga saker. Vi kan inte ens kramas. Men hur långt vi än är ifrån varann finns det i alla fall 1 sak som står kvar. Att vi faktiskt älskar varandra. Och det räcker.


Jag är för glad för att blogga

Köpt både transportbur och kattlåda, kattsand och kattsaksspade nu. Det var riktigt roligt!

Var även ute med bror min förut och blåste såpbubblor, haha. Roligare än det låter. Försökte fotografera huset vårt i en bubbla, det var rätt svårt. Kan lägga upp några bilder på hur det blev senare.

Nu ska jag ut i solen igen. Hej så länge.

Random morgoninlägg

Tjenare tjenare!

Massa pepp idag. Ska iväg och köpa kattgrejer med mamma efter frukosten! Dessutom tror jag att jag ska köra dit. Värst vad jag utvecklats snabbt i min bilkörning. För bara några dagar sedan skulle ni hitta mig på en parkering medan ni nu hittar mig på en väg körandes i 90. VROOOM!

Körde över en fluga med min skrivbordsstol nyss. Det var rätt kul. Stackars fluga.

R.I.P.

Förresten! Grattis till Jojo som ska iväg och hämta sin hund idag! Måste träffa den pälsklädda sötnosen! Hunden alltså, inte Jojo. Hon är inte klädd i päls. Tror jag.

God natt

Är himlans trött. Haft en väldigt slapp dag och läst, övningskört och pratat med mamma om vartannat. Även sett filmen Bröderna Karlsson, vilken är en oerhört knasig film med massa fasen-också-varför-gör-han-sådär-och-förstör-för-sig-själv-scener, och den var faktiskt helt okej trots att jag trodde den skulle vara kazz.

Ska in i badrummet nu och borsta tänderna och skölja fluor. Tandläkarens order. Får se hur länge jag orkar följa det, haha.

Ska sova sedan. Natti.

(Idag är det exakt 1 år sedan. Mjäh. Det är jobbigt.)

Lista - massor om Sofie

Har verkligen nada att göra så jag gör en sådan där ego-lista så får jag något att göra och ni får lära känna mig lite bättre!


ALLMÄNT...
Namn: Sofie
Piercingar: Har bara hål i öronen, men det räknas inte som piercing.
Tatueringar: Inga, men vill ha någon.
Längd: 1,72 km.
Skostorlek: 38, 39.
Hårfärg: Blond.
Är du kär i någon: Japp, ganska mycket dessutom!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nepp. Det är fint här om man bortser från vissa lite onödiga människor.
Tänker du på självmord: Nä.
Tycker andra att du är attraktiv: Vissa, vissa inte.
Vilket shampoo använder du: Haha, brukar ta något random av det som står på hyllan i duschen, så vet inte.
Vilken parfym använder du: Ingen! Någon från The Body Shop typ 4 ggr/år.
Vad är du rädd för: Mörker, död och kanyler!
Gillar du att tvätta: Näää.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jaaa.


SENASTE...
Film du hyrde: HP och dödsrelikerna på Lovefilm.
Film du köpte: Minns jag inte, köper nästan aldrig film.
Låten du lyssnade på: Hm... I'm so happy? Kanske?
Låten du hade på hjärnan: Ingen aning.
Låten du laddade ner: Ingen aning där heller.
Personen du ringde: Mormor. Eller Victor. Minns inte.
TV program du tittade på: Talang i morse.
Personen du tänkte på: Simone, som åker in i Norge vilken sekund som helst.


FAVORIT...

Mat: Tacos mähähä.
Låt: Finns en del här, men Belief kanske eftersom den betyder mycket.
Sak att göra: Sova!
Sport: Fotboll, tennis, dans.
Dryck: Mjölk.
Kläder: Ingen åsikt riktigt.
Film: Härskarringen trilogin, om man får säga så.
Bil: Fråga Tim.


ANTAL...

Gånger du varit kär: 2.
Gånger ditt hjärta brustit: 1.
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet jag inte.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 1 kanske.
Ärr du har på kroppen: Hm... 8 eller 9.


SENASTE...

Bok du läste: Harry Potter and the Goblet of Fire.
Personen du fick mail av: Oj, glömt kolla mina mejl, haha!
Personen du fick brev av: Ojsan. Mormor tror jag nog.
Personen du fick sms av: Simone.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I går.


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Övningskört! Har kört i 90 idag, mamma var skräckslagen.
Var det kul: Oh ja!
Hur tidigt stiger du upp: Beror på. Allt från halv 7 till halv 3.
Gillar du att slåss: Japp.
Vad ska du göra ikväll: Gå en promenad några hundra meter och sedan ska jag se film.

Är du seriös: Absolut.
Vad är du allergisk mot: Nötter, pollen, massa skit som är korsallergi till pollen och katt.
Var har du ont: I mina tänder, fast inte så mycket som tur är.
Använder du hårspray: Nä.
Kan du stå på händer: Nä.
Favorit serie: OTH.


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Socker.
Gillar du ketchup: Man kan ha ketchup till precis ALLT.
Är du glad nu: Japp!
Var du glad igår: Japp!
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Japp!
Vad dansar du till: Japp! Eller jaha. Dansar till allt.
Stockholm är: Sveriges huvudstad.
Göteborg är: 1000 ggr bättre än Sthlm. Gbg är kärlek.
Kan du sjunga: Ibland.

Mer värt än guld: Diamant?..
Spaghetti eller makaroner: Makaroner!
Ett land jag helst vill besöka: Ingen aning. Någon gång i livet vill jag ner till Afrika i alla fall.
Ska bli skoj: Att köpa kattgrejer i morgon.
Ska inte bli skoj: Äta mat.
Sparar till: Min framtid.
Väntar på: Ingenting, haha.
Pålägg som gäller: Kalvkorv.
Dagens dryck: Juice.


Meeeeeen baaaaaaaaaajs

Efteeeeeeeeeerblivna tjej!!!

Man skriver inte på sin blogg vem som vann talang när Sofie inte har sett det än! Bajs. Har sett halva talang och redan fått reda på vem som vann. Vad kul resten blir.

Jon Wallner spelar just nu på sin gitarr och sjunger lite vackert. Så rynkar Johan pannan, ögonbrynen sänks och han ser extreeemt olycklig ut och säger "Spola förbi..."

Hahah.

Sen kom Charlotte Perelli in i bild och mamma börjar gapskratta (detta har hon gjort från början av programmet) och säger "Hahahaha, vad ful frisyr hon har!!!"

Väldigt intressant.

Kommentarer om tufftuff

När jag kom hem efter att ha fått räls möttes jag av pappa, som brast ut i gapskratt när han såg mig och sedan sa "vad gullig du ser ut!".

Jag vet inte om jag ska ta det positivt lika lite som jag vet om jag ska ta det positivt när jag får höra "du passa i tandställning".

Äh. Jag överlever nog! Ska äta flytande föda och se på HP och dödsrelikerna nu. Har fastnat i HP-träsket alltså! Hej då.

I'm So Happy

Solen ligger dold bakom ett vitt moln, träden vajar i den svala brisen och jag sitter med ett fult metalleende på läpparna. Kan det bli bättre än såhär? Tveksamt.

Jag har sommarlov. Lov lov lov. Ingen skola. Inga tidiga morgnar då man ska släpa sig upp till bussen för att möta ännu en dag med desperata försök att hålla sig vaken under lektionerna. Nu släpar jag mig upp för att vara ledig. Eller få metallkäft, men det gör inte så mycket. Ska försöka att hålla tyst om jag får ont (eller när jag får ont, tandläkaren var väldigt säker på detta) för jag är så lycklig just nu. Allt går så bra.

Förutom en sak. Jag är så sjukt hungrig hela tiden! Det spelar ingen roll hur mycket jag äter och hur ofta jag äter, jag är ändå ständigt hungrig och vill ha mer. Hm. Fast det går väl över. Får väl äta ännu mer! Magen kanske vill ha chips? Popcorn? Godis? Värt ett försök, eller hur? Hähä.


Loket

Då har jag fått räls.

Satt och skrattade åt mig själv under hela bilturen hem. Fan vad ful jag är! Haha. Och ni får inte ens se bild just nu, av den anledning att jag inte vill att min pojke ska få se innan han kommer hem. Så på tisdagkväll, onsdag någon gång kommer det antagligen dyka upp en bild här.

Jag har haft några otroligt hektiska dagar må ni tro. I onsdags slutade vi skolan och inledde ett härligt sommarlov genom att dra till Lisberg och se de magiska Johnossi spela på stora scenen. JAG ÄLSKAR DEM!

Orkar inte skriva ner allt om det nu, kan berätta om igår istället.

Vaknade som sagt en timma innan jag skulle till riskettan, åkte dit, var där till 5, åkte hem, sprang runt och fixade till grill"festen". Jojo kom kvart över 6, grillpojkarna Victor och Tim halv 7 och resten anlände mellan tio i och kvart över 7. Så det var full rulle! Sedan fick jag reda på att jag skulle upp klockan 6 idag, så gick och la mig halv 2 och de andra stannade här nere och gud vet vad de gjorde... Sedan har jag åkt in, fått räls och nu sitter jag här i soffan och ska lugna ner mig lite med HP 4. Har läst ut 3:an! Så duktig är jag.


Stress stress stress

HEJ FOLK!

Vaknade mycket lägligt en timma innan avgång till riskettan, så fick stryka alla de förberedelser för i kväll som jag tänkt göra på morgonen och istället stressa järnet för att hinna med bussen. Kom hem för två minuter sedan, ska hoppa in i duschen, byta om, fixa uppdragslappar och välkomna de vänliga själar som ska komma hit och hjälpa mig fixa med grillen och dukning och grejer! ANDAS SOFIE ANDAS!

Så. Nu har jag sänkt axlarna för första gången idag. Om jag bara tar det lugnt kommer allt går bra. HAHA. Kan ju åtminstone intala mig det. Nä, nu åkte axlarna upp igen.

Skriver kanske i natt om jag inte är för trött!

Ska upp tidigt och få räääls i morgon... Iiiiiiiihh vad nervöst.

Ont i halsen nu

Varit på en oförglömlig Johnossikonsert på Liseberg. Därför har jag inte skrivit här.

Skriver i morgon. God natt.

YEEEEEEEEEEEAH ÄNTLIGEEEN!!!

Häj.

Det är skolavslutning idag. Jag skulle tro att detta är det mest välbehövliga sommarlovet för mig hittills. Aldrig varit så lättad att vakna upp avslutningsmorgonen som idag.

Ska ner och äta frukost och göra i ordning mig i övrigt nu, vill inte komma försent just idag och jag har en förmåga att hur tidigt jag än går upp alltid få springa ner till bussen.

Ha en fantastiskt bra dag och om ni inte slutar idag så får ni se fram emot fredag eller nästa tisdag eller när ni nu slutar! KRAM!

Sofie-power

Något med mig har ändrats under det senaste året. Första låten jag la ut var jag sjuuukt noga med att göra den bra, sjunga bra, sjunga rätt, fixa videon och sedan var det även otroligt jobbigt psykist att lägga ut den på nätet. Nu blev det ju ändå så att jag sjöng helt fel text på ett ställe, men nu förstår vad jag menar? Denna gången spelade jag in den, ändrade på två ställen där det lät åt tjotahejti på grund av min förkylning, la in några bilder ii ett bildspel och la upp utan att så mycket som fundera över vad ni skulle tycka om den, om ni skulle tycka den är bra osv.

Likadant med bilder jag tar med cam. Förut ville jag inte lägga upp bilder där jag var osminkad och tog hellre bilder från en annan dag om jag just den dagen var osminkad. Nu går jag osminkad överallt och är ovan vid att ha mascara (så av den anledningen är jag alltid massa svart under ögonen eftersom jag alltid envisas med att klia mig i ögonen varje gång jag har smink, för jag glömmer av det, haha) och det är jätteskönt!

Vet inte varför det blivit såhär. Är lite starkare än jag var för ett halvår sedan i alla fall. POWAH!


Slutet är nära

Väldigt onödig skoldag... vi kom dit, fick vårt idrottsbetyg, rensade ur skåpen och fick sedan sluta. Gick till SYO också, men fick inte gjort så mycket där.

Har precis kommit hem efter en tung färd där jag och tre andra vänliga själar har burit tunga påsar med skolböcker och grillstuff. Köpte 3 fulla kassar, haha. 495 gick det på, men då inräknat en pizza jag köpte med mig som jag ska äta nu! Gott!

Ska slänga mig i soffan med en bra bok och bara njuta av att inte ha några läxor.



Find the man in the tree.


Sista dagen innan sommarlovet tar vid

Johan ligger och sover i rummet bredvid, mamma och pappa har åkt till jobbet och jag själv kan inte sova. Vet inte riktigt när vi börjar så tänkte vakna i god tid, men inte hade jag tänkt att vakna kvart i sju. Jefla mage. Vaknat med ont i magen de senaste tre (?) dagarna och det suger rumpa. Jag som älskar att sova.

Dagen ser ut som så att vi ska in till skolan för att rensa ur våra skåp, gå på mattelektionen och inte göra någonting och sedan spela brännboll - i regnet? Vi får se hur det blir med det. Efter skolan är slut ska i alla fall jag och de som vill köpa mat till grill"festen" på torsdag. Det hinns nämligen inte med att göra det i morgon då vi ska på Johnfuckingossi, hähä.

Vaknade ni av åskan i natt förresten? Det gjorde inte jag, jag var nämligen fortfarande vaken. Hur mysigt som helst. Mamma beskrev det i morse som "en sprängladdning exploderat", men det tycker jag inte riktigt. Eller så råkade jag somna innan dess. Tror faktiskt jag somnade mitt i allt mullrande, haha, blev så avslappnad på något vis.

Nej, men oj, se vilket långt morgoninlägg det blev helt plötsligt! Så kan det gå när man har tid.


Random bild från Kreta jag tog förra sommaren. De är duktiga på svenska där nere alltså.

Youtube hade visst damp

Okej, youtube hade visst damp. Försöker ladda upp den på nytt nu, så får vi se hur det går sedan.

Antagligen dyker den inte upp här ikväll, men vem vet. Ett mirakel kan ju ske.

Everything that was lost

Youtube bearbetar fortfarande klippet, så om det står "videoklippet är inte tillgängligt" är det bara att försöka senare.

Bilderna i bildspelet har ett minne fäst vid sig och några kanske kommer förstå vissa bilder, men kan lova er att ni inte kommer förstå alla, hähä.

Måste igen påpeka att jag är rätt förkyld, så ha överseende. Lyssna och njut. Eller något sådant.


Ni gör mig så glad, haha

Haha, vad söta ni är!

Statistiken på antal sidvisningar har skjutit i taket! Sitter ni där och uppdaterar och uppdaterar? Vad glad jag blir!

Snart så, snart så... Den är nästan klar nu. Slängt ihop lite bilder. Nu ska den bara upp på youtube.

Ett löfte jag faktiskt verkar hålla

Oh yeah! Nu kan jag på riktigt lova er att en låt kommer dyka upp här i kväll.

Om inte youtube råkar ha fnatt. Eller strömmen går i det lovade åskvädret som till min ilska aldrig tycks komma.

Well well, ska försöka göra något slags bildspel så att ni slipper stirra in i en helsvart ruta. Visst är jag snäll och omtänksam och allt sådant där fint.



Och där fick ni till och med ett halvt bratleende! Smile like you mean it!

Brum

Ska ut och övningsköra nu!

Återkommer om jag överlever.

hhh


Sång på g

Igår när jag gick och la mig – vilket för övrigt var klockan 3 – tänkte jag "i morgon spelar jag in det sista på låten och lägger sedan upp den på bloggen", men det tyckte visst inte Gud om för jag har som sagt fått ont i halsen och fått en rinnande näsa. Nu trotsar jag dock Guds vilja och gör klart den ändå, fast lite mindre normal sång, men det kan ni väl ha överseende med?

Så nu ska här spelas in! Häj så länge.

Vaknade halv 12 ahmagaad

Om fyra dagar får jag räls. Det ni. Så vad är det nu man ska undvika att äta? Knäckebröd? Tuggummi? Får tugga ordentligt nu då, de kommande dagarna.

Har blivit förkyld. Antingen har jag blivit smittad av bror eller... nä, det är nog enda möjliga anledningen eftersom det är SOMMAR alldeles strax. Lät som jag menade om typ fem minuter, haha.

Ska snyta mig nu. Hörs sen!

(Det ska åska idag. Mums!)

Min kärlek är så långt borta


Dålig shoppingdag

Åkte in ganska tidigt i morse och skulle leta avslutningskläder, men kom hem tomhänt. Kazz. Bättre lycka nästa gång.

Kände att jag lika gärna kan gå dit i underkläder om jag nu inte hittar något att ha på mig. Kommer ändå bli en aaasbra dag eftersom vi får SOMMARLOV då!

Hell yeah.

Dålig uppdatering idag också, ska iväg strax och äta middag med Jojo och sedan ska vi träffa några randoms här hos mig.

Ni kan väl få en kram ändå.

Jag överlevde

Hemma nu. Kände lite ångest över att ha lovat er att jag skulle höra av mig när jag kom hem, så jag var tvungen att logga in här och skriva detta. Det är sorgligt, har jag ens lovat något sådant? Minns inte säkert... haha.

Ska sova strax. Så... eh. God natt i förväg typ.

Härligt väder och härlig dag

Jag har mascara på mig. Vad märkligt det känns. (Intressesmurfarna hoppar av glädje)


Väntar på min käre vän Malin som ska hit för att sedan joina oss på grillfesten. Har haft en väldigt härlig dag idag också, Jojo kom förbi som sagt och vi gjorde lite allt möjligt! Ska ha hit klassgänget på en grillfest när sommarlovet tar vid så vi planerade lite på den innan vi tyckte det blev för tråkigt och hoppade studsmatta istället.

Ser ni att jag fått liiite färg åtminstone? Nu skiftar jag äntligen sådär fint i rött som jag brukar. Härligt att vara tillbaka.

Hör av mig när jag kommer hem ikväll.

Tidig morgon idag

Vaken såhär tidigt! Oj oj oj. På en lördag?

Ska ner och läsa lite HP tror jag, nästan klar med den. Älskar den mysiga känslan att bara krypa upp med en bok i ett soffhörn och läsa och läsa och läsa.

Senare idag ska Jojo komma hit och spela ping pong, sola, hjula (FÖR JAG KAN DET JU MAHAHA) och ha det allmänt skönt! Solen lyser på en klarblå himmel även idag, så blir sur på er om statistiken går upp idag.

Kram!

Mutter mutter

Sitter på nedervåningen i soffan och väntar på att mina kära föräldrar ska komma in så att vi kan se talang. Lagom mycket kul, haha.

Bror min är och tältar någonstans, ingen aning om vart faktiskt, hade varit kul att gå dit och skrämma dem mitt i natten.

Pojken min är på grillfest uppe i Sthlm och har det mys.

Timponken är i Holland.

Jag känner att jag också borde hitta på något sådant. Fast det blir det väl någorlunda i morgon. Ska grilla hos några vi umgås med så får hoppas på att det blir roligt!

Jag är sur. Hej då.

Inne från en väldigt utomhusig dag

Bloggstatistiken idag sjönk antagligen av samma anledning som jag inte uppdaterat, am I right?

Det har varit så förbannat fint väder idag! Vill bara skrika. Har legat ute på altanen och solat i någon timma, men inte fan ser man mycket skillnad på mig. Vill skrika av den anledningen också.

Ryggen min kliar, har legat på gräsmattan och pratat med mamma som pysslade lite med en kruka. Hjälpte henne att plantera alla olika sorters plantor hon köpt hem. Glömt hur mycket jag älskar att hålla på med växter. När jag var mindre var jag alltid med när de skulle åka till Plantagen och köpa växter och alltid köpte jag någonting själv som jag skulle ta hand om på sommaren och få den växa ännu bättre än de andra växterna. Framförallt tyckte jag om matväxter. Typ morötter, smulbär och alla sorters kryddor! Så när mamma kom hem med timjan, basilika och persilja blev jag väldigt ivrig på att få åka iväg och köpa mig ett eget litet trädgårdsland!

Ska hoppa in i duschen nu, vi får nämligen besök om knappt en timma. Mysigt värre.

Förresten! När jag förut var ute på gräsmattan sa jag till mamma och pappa (som var där också):
"Mamma, pappa, kolla nu när jag ska hjula. Jag är så himla grym på det, ni kommer häpna!"
Sa det bara för att jag visste att jag skulle faila så hårt, har aldrig i hela mitt liv kunnat hjula hur mycket jag än tränat och försökt, men när jag sedan tog sats, satte i händerna och slog runt var det mer jag som häpnade. JAG KAN HJULA!

Det var tamejfan någonting nytt.

Nattankar

När någon dör tror alla att man säger "Rest in Peace" men det är väl inte riktigt sant?

Man säger väl "Rest in peas"?

Plonkeliplonk på datorn

Nu ska jag sätta på mig mina nya asballa notörhängen och spela in en låt på datorn som kaaanske kommer dyka upp här sedan! Vem vet! Häähähä.


Suddig bild.

GOD morgon

Vad springer över matbordet?
- En leverpastej i form!

Precis vaknat, i ganska bra tid, och ska alldeles strax gå ner och äta frukost. Nu har jag äntligen fattat att vi ska få henne! Känns så bra.

Två bilder från bagageluckan igår. Mobiltagna bilder!


Diesel

Varit och hälsat på Diesel.

Läste ni rätt?..

Säkert?..

Diesel?..

Just det! Ni läste rätt! Diesel! Alltså är hon vår nu. Sötsötsötsötsötsöt.

Fast Diesel kanske blir utbytt mot Mississippi (Misse), vi kommer inte riktigt överens. Själv håller jag fortfarande fast vid Müsli, men blir gång på gång nedröstad. Pussel är också fint. Hennes ansikte är ju som ett litet pussel.

Jag gjorde något så märkligt som satt i bagageluckan med sötnosen och lekte med henne. Först var hon väldigt rädd och kröp ihop i ett hörn, men efter 30 sekunder tog nyfikenheten över och hon smög fram till mig och började jama. Och var det inte sötaste jamandet någonsin heter jag Kurt! Sedan sprang hon fram och tillbaks över golvet och försökte klättra över till baksätet. Fick såklart lyfta ner henne därifrån så hon inte smet, men det tyckte hon var jättekul och fortsatte därför smita dit när hon trodde jag kollade ut genom fönstret.

Reagerade inte särskilt mycket i alla fall och om vi håller hyfsat rent i huset framöver kommer det nog inte vara något problem med att ha henne här!

Häj

Tjenare tjenare.

Sitter i skolan och väntar på att tiden ska gå... ska till pianot sedan som sagt. Maria, Matz, El Davido och Susanna sällskapar med mig och Maria och jag håller på med ett hemligt projekt... hähhäähä.

Skriver ikväll och berättar om hur det gick med katten!

Hej så länge.

Sista skolonsdagen i ettan

La mig inte alltför tidigt i natt, men ändå blev jag väckt för 10 minuter sedan och var klarvaken direkt! Kan det bero på att det är sista vanliga skoldagen idag? Sista gången i ettan jag behöver släpa mig upp extra tidigt för att möta trista, sövande lektioner. Behöver jag ens påpeka hur skönt det känns?

Ska i alla fall till pianot direkt efter skolan, sedan in till stan för att möta upp mamma och efter det hem till Bonny för att bära ut henne till bilen. Ja, jag fattar inte själv varför jag ska göra så, men mamma och pappa verkar ha kokat ihop någonting med ägaren så att jag kan testa min allergi utan de andra katterna.

Det känns som att det kommer bli en bra. Det känns så.

RSS 2.0