Definiera kärlek

Kärlek.

Vissa påstår att kärlek inte är något speciellt. Att det är bara en känsla. En känsla som alla andra. Att kärlek är något vi inbillar oss. Att det inte ens finns något såsom den kärlek folk kan beskriva ibland.

Det vi kallar kärlek är bara en känsla som får oss att så småningom skaffa barn så att människorna fortsätter att existera. Kärlek är bara en av de känslor som hjälper oss överleva. Det är så det fungerar. Om vi inte känt den där nyfikenheten, den där pirriga känslan när man sitter nära honom eller den där längtan när man är utan honom skulle vi förmodligen inte skaffa barn.

Vi blir kära. Den där underbara känslan när man får fjärilar i magen av att bara höra personens namn. Men känslan försvinner. Så är det.

Folk skiljer sig. Folk är otrogna. Folk gifter sig för pengar. Folk blir kära. Folk slutar vara kära. Folk söker spänningen i en människa, men när förälskelsen lägger sig försvinner också spänningen. Intresset.

Man kan jämföra kärlek med skräck. Vi känner rädsla och kroppen förbereder sig både fysiskt och metalt på att fly bort. Vi blir kära och vi för vidare människosläktet. Vi är djur. Människan har helt enkelt förstorat kärleken för att vi har den möjligheten.

Vissa påstår att kärlek inte är något speciellt. Jag påstår motsatsen.

Okej för att det finns en känsla för att vi ska föröka oss, men det är inte kärlek. Kärlek är så mycket större. Och det vet alla som någonsin råkat ut för det.

Den där känslan som fyller en när man är hemligt kär och sitter precis intill personen fjärilarna i magen börjar flyga omkring av. Värmen som bubblar upp när man pressar sina läppar mot hans. När han lägger armarna om en, andas in hans doft och blir alldeles yr.

Kärlek är en klass för sig. Kärlek kan inte klassas som en känsla som alla andra. Kärlek är inte en speciell känsla. Kärlek är olika. Kärlek är kärlek. Ingenting annat.

Tvivla aldrig.

Kärlek är alltid kärlek.

Sofie hjärta pokémon

Varför sitter Sofie på sitt rum och spelar ackorden till pokémonlåten? Varför sjunger hon texten? Varför gör hon en cover på just pokémon?

Ja, inte fan vet jag.

Där ljög jag. Jag vet! Men jag tänker inte berätta! Tvinga mig! Ni vill gärna veta, va? Va? VA? Det vill ni allt, va? Glöm. Jag tänker inte berätta. Någonsin. Det är min hemlis. Tim tvingade mig. True story.

Timon? Timpan? Timmiboooi? Tim.
I alla fall, jag och Tim fick skäll av historialäraren idag. Fail. Han verkar ju bra, men vi var så trötta så vi satt mest och klottrade på ett papper. Det började innan lektionen. Jag kladdade ner en mangagubbe i mitten av Tims tomma block. Sedan skrev jag "<-- Tim" också. Sedan skrev jag "Musik imorn!!!" och så skrev han "asgutt :D" och så var vi igång. Jag lyssnade faktiskt på allt läraren sa, men det trodde nog inte han. "Ni har chans på G i alla fall." TACK! Tack för den.

Här har ni resultatet av historialektionen:


Stockholm i helgen

Den 10:e september har jag fått tid på vårdcentralen och då ska de undersöka mig och kolla om det är något fel på min älskade mongomage! (om jag inte redan sagt detta)

Varit hemma idag pga ovanstående mongomage, men nu ska jag om 5 minuter åka till Stockholm. Skriver på söndagkväll eller måndag. KRAM!

Djur

Pappa har gjort en tipspromenad på sitt jobb där frågorna är baserade på vad hans jobbarkompisar har svarat på hans konstiga frågor. En fråga var bland annat "Vilket djur skulle du vilja vara? (ej människa)" och den ställde han även till oss vid samma måltid som Johan pratade om tigerbalsam.

Pappa: Vilket djur skulle ni vilja vara?
Sofie: Katt.
Johan: Hm... typ en örn. Eller något rovdjur som flyger omkring i alla fall.
Mamma är tyst.
Pappa: Nästan alla på mitt jobb har svarat "katt"! Sedan var det några som sa tiger, lejon, örn och grön trädpyton.
Sofie: Grön tr...? Jaja, vad ville du vara då?
Pappa: Jag var också inne på örn. Först tänkte jag fiskmås, men nej! Sedan blev det örn. Fast funderade också på svala. De är ju så fina där de flyger om somrarna.
Johan: Är inte det lite... eh... bögigt?
Sofie: Haha!
Pappa: Men katt då? Det är väl ändå bögigt!
Johan: ...?
Pappa: Jag menar, de håller på och myser och vill bli klappade och mjauar *gör jamande läten* och så kurrar de *försöker kurra*.

Ungefär här dog den konversationen.

Tigerbalsam

Vi sitter och äter och mamma pekar på en burk tigerbalsam som hon precis köpt. Jag har alltid undrat hur man gör det, är det gjort på tigrar eller? Höhö. Nu fick jag mitt svar.


Sofie
: Vad är det som är så speciellt med tigerbalsam? Jag menar, är det något speciellt i?
Johan: Jo, men vet du inte hur man tillverkar det?
Sofie: Nej?
Johan: Man tar en cool tiger som går samhällsprogrammet och så pressar man ut vätskan ur denne. Sedan blandar man det med... öh... lera, och så är det klart! Då har du fått ditt tiger-ball-sam.


Någon som förstod? Det tog nämligen ett tag för mig.

Västtrafik - makes people walk

Nej, nu jäklar. Jag gillar inte västtrafik, jag har aldrig gillat västtrafik och jag kommer aldrig gilla västtrafik! Först missar jag bussen med 30 sekunder - vilket visserligen inte är deras fel, men i alla fall - så jag sätter mig och väntar på tåget. Det kommer ett tjugo i och fem i. Om jag tar tjugo i-tåget måste jag vänta ca 20 minuter på bussen sedan, så kan lika gärna sitta inomhus och vänta på fem i-tåget, vilket jag gjorde. När jag väl gått av tåget för att möta upp bussen kom den inte! Alla andra bussjävlar kom, men inte min! Så, där sitter jag, genomfrusen av den fördömda blåsten och väntar i 25 minuter på att en konstig mongobuss kommer och hämtar upp oss överblivna resenärer.

BLÄ!

Gjort klart filmen också. Därför laddar jag upp en bild från den förra succén Äpplet och Bananen!


Låt er inte luras av tomaterna. Den heter fortfarande Äpplet och Bananen.

Inlägg

Jag lovar högtidligt att göra ett längre inlägg i morgon. Med bilder till och med! Eller åtminstone en bild! Jag lovar.

Skräckfilm?

Borde jag förstå?


Johan
: Det blir ju som en skräckfilm.
Pappa: Sexfilm?!
Johan: Jo, ja, fast skräckfilm.


Jag börjar bli orolig.

Mjau

Jag måste bara skriva här innan jag lägger mig.

Mamma körde över en mus idag! Med bilen! Den dog.

Nu tycker jag att vi ägnar denna en tyst minut. Klara färdiga gå.










Klar.

Jag hittade en berlock i min jackficka idag. Då dog jag lite inombords. Det tar aldrig slut. Och så spelade Angels & Airwaves på One Tree Hill idag. Och så dök ett klipp upp på datorn igår. Det tar aldrig slut.

Låt låt låt

Jag är snart klar med ännu en låt. Malin var här och spelade in med mig igår, var jättekul! Nu ska Johan bara fixa ett solo till mig så är jag nöjd. Sedan ska Malin visa den för Danny så att jag blir berömd.

Och till er som undrar

Och till er som undrar: Idag är jag inte bakom flötet!

Jag är så sjukt hungrig! Måste ner och äta frukost. Nu! Gaaaah! Min mage skriker på mig. Jag skriker tillbaks, hehe...

Nästan klar med filmredigeringen nu förresten. Den blev inte så läskig, men jag älskar den ändå! Det gör ni också, jag lovar. Nu vet jag bara inte hur man skickar in den... vilket kan bli ett problem.

Nej, nu blev jag ännu hungrigare. Puss. Puss. PUSS.

Filmdag

Nu har jag varit ute i 2 timmar och 14 minuter och skapat. Vi har nästan filmat klart alla scener i vår jätteläskiga film och jag känner mig ovanligt nöjd med mig själv!

Det var kanske en aning stressat, men det fick bli så för att få ihop det med allihopa!

Tack Simone, Tim, Tim, Johanna och Johan för ett utmärkt samarbete!

Jahaja

"Jag gillar henne inte. Hon känns lite dryg och kaxig. Tanken på att jag ser bättre ut naken gör mig lite bättre till mods."

Glader

Hej hopp gummisnopp!

Jag är glad idag! Äntligen! Hihihi, vet inte riktigt varför. Kan ha att göra med att det är fredag... hm... hm...

Idag har jag vart i skolan och lekt. Drog hem rätt tidigt och sitter nu och skriver på min lilla saga. Och vet ni? Det är fredag idag? Visst är det härligt! Om en vecka åker jag till Stockholm dessutom. Ska bli kul! Mamma ska ringa någon vårdcentral för hon har bestämt att jag ska göra en magutredning, eller vad det kallades, för att ta reda på vad jag kan göra för att slippa få ont! Det finns väl alltid hopp för min lilla mongomage. Hähä!

Glöm inte att det är fredag idag! Kram!

Hej då

Nu har han åkt.

Skolan börjar 13.15 och slutar 14.15 idag. 3 lektioner inställda.

Gymnasiet.

Jag skrev ingenting igår. Ärligt talat hade jag inte mycket att skriva. Okej, första dagen på gymnasiet. Kanske är något att berätta om, något man ska minnas resten av sitt liv. Såhär besviken är jag på det:


Vi kom till skolan och alla ettor samlades i aulan för ett upprop. Vår klass blev uppropad som tvåa och vi gick iväg till vårt klassrum med våra två mentorer. För det första kommer jag aldrig klara natur. För det andra pallar jag inte buss och tåg varje dag. För det tredje är idrottslektionerna en pain in the ass! Vad hände med den där 10 minuters promenaden och de hyfsat lättbegripliga mattelektionerna på högstadiet?

Klassen är helt okej. Har inte fått en uppfattning om alla än, men de jag börjat prata med verkar vettiga. Jag känner att jag inte orkar med gymnasiet just nu. Efter en dag är jag så skoltrött att jag nästan funderar på att hoppa av hela grejen. Fast då skulle jag inte ta studenten. Och det vill jag ju såklart.

Allt händer på en gång. Magen har ryck, gymnasiet har ryck, Victor sticker i morgon och så har jag massa skit idiotiska problem runt omkring dessa.

Ser ni hur less jag är på det?


Idag var jag duktig med bilder. Victors tröja förresten. Jag fick den. Hej då.

Gymnasietiden inleds

Ska snart lägga mig för att vara utsövd i morgon. För i morgon är första dagen på ytterligare tre år med läxor och skola. Yaaay! Jag vill gärna ha lite längre lov. Några fler dagar man kan sova ut på.

God natt så småningom.

Ångest

Jag börjar gymnasiet i morgon. Känner inte det minsta för det. Har inte tänkt ordentligt på det förrän idag heller. Vill inte vill inte vill inte vill inte.

Nya människor.

Ny skola.

Nya lärare.

Nya hinder att komma över.

Jag klarar inte det här.

13 augusti

Någon mer än jag som märkte att det var fredagen den 13:e igår? Själv upptäckte jag det inte förrän på kvällen. Gårdagen var ju inte alls pjåkig, men den här dagen har vart riktigt jäkla otursdrabbad. Vaknade med ont i magen och det gjorde bara ondare och ondare ju längre tid det gick. Till typ 1 kanske. Då började det lugna ner sig lite. Har fortfarande ont. Bläääsch. Jag får hoppas att jag vaknar obekymrad i morgon.

Nej, obekymrad lär jag väl inte vara.

Han åker på onsdag.

Om ungefär 87 timmar.

Jag kommer kunna vara med honom i 15 timmar. Som max. Innan han flyttar.

Hej då.

Nej nej nej

Neeej. Jag orkar inte. Jobbigt. Snälla, låt det bara gå över. Jag har haft skit för detta länge nu fram och tillbaks och så kommer detta! JAG PALLAR INTE, FÅ DET ATT SLUTA! ASDFGHJKL

Mushrooms

Mamma och jag hittade massa kantareller! Gott gott. Vill ut i skogen idag igen, det var fint. Det duggade lite bara och mina skor tålde visst inte vatten. Heh...

Märkte hur jäkla dålig kondition jag har fått! Det är otroligt! Den är till och med sämre än förut, och då är den dålig. Blev andfådd efter 2 minuter. Usch då. Måste verkligen ut och öva upp den när jag väl får anstränga mig igen. Bläsch. Nu ska jag in i duschen! PUSS.

Jag hörde inte riktigt, vad sa du?

Kom inte riktigt ihåg vad vi pratade om, men jag skriver ner själva poängen så att det hänger ihop i alla fall.


Mamma: Ja, men han får väl göra negern.
Victor: ... va?
Mamma: Han får väl göra negern.
Victor: Men va?
Mamma: Han får väl göra en egen!


Hihi, det tyckte jag var kul. Sedan sa Johan någonting förut som jag glömt av, men det var också kul!

Tjoflöjt!

Usch, vad trött jag är! Vet inte riktigt vad det beror på. Har 3 möjliga anledningar.

  1. Jag har sovit för lite.
  2. Det är en effekt från körtelfebern.
  3. Utmattad efter paddlingen.

Ja, som sagt. Vet inte riktigt vad det beror på. Paddlingen igår var i alla fall jobbig! Hade motvind på vägen tillbaks så det var riktigt tungt. Dock fick jag ingen träningsvärk i dem. Mycket märkligt. Vi stannade till på en ö eller något och spelade in några av de sista scenerna i filmen vi ska göra. Vi ska försöka spela in resten i helgen. Hoppas den grym!

Snart ska jag ut i skogen med mamma och plocka svamp. Tror inte vi hittar någon, men trevligt med skogen!

Snart är min cover klar! Hihih.

Kanadensare

Idag blir det till att paddla kanadensare, om ni vet vad det är. Annars - GOOGLA!

Sitter och pysslar med en cover på ***. Den du! Orkar inte skriva mer. Uuusch... usssch... hej... då...!

Ja, se det regnar

OH JENNY DON'T BE HASTY.
Jag älskar mina nya högtalare. För att inte tala om baslådan på golvet som får undervåningen att vibrera.

Det regnar inte idag. Det gjorde det igår. Därför gick vi ut i skogen för att vända hemåt och strunta i den omtalade filminspelningen. Om jag lyckas få tag i min flickvän så ska jag försöka samla ihop folket igen för att göra ett försök idag istället! Äh, detta kommer inte gå. Pessimism på hög nivå!

Varberg

Otroligt lyckad dag idag! Var med Johannas familj i Varberg och badade först i havet (alla utom jag, fniss) och sedan satt vi utanför en konsert med 80-tals musik! Jätte mysigt! Här kommer bilder!
Här satt vi då. Jag känner mig supercool i mina matchande solglasögon!
En glad Johanna.
Jag rev mig på en sak vid havet å så fick jag värsta härripåtterärret! Asballt!
I denna bilen kom vi då va. Den var lite för trång. Ska nog ta en större nästa gång.
Nu ska jag ner och se film tror jag. KRAM.

Varberg

Det blir till att åka till Varberg idag. Ni finner mig på mobilen! Tjoflöjt! Puss.

God morgon Lördag

http://www.youtube.com/watch?v=JGYO4w_cl_c

Kolla! Jag är inte rasist, jag bara diggar låten!

Kom att tänka på en sak förut som jag glömde av nu. Nej, nu kom jag på det! Johan brukar dra skämt om Brat Pitt. Typ "Bred Pitt" å skit, hahah! Då kom jag att tänka på en sak. Tänk om Brat Pitt skulle döpa sitt barn till Dick! HAHAH!

DICK PITT.

Stackars unge.

01.47

God natt.

Inte nu igen!

Jag är uppe sent idag med. Kommer säkert inte lägga mig tidigare idag heller... Att jag aldrig lär mig av mina misstag. Hah.

Det är mörkt här. Leskit. Vet ni vad som är det jobbigaste med att lägga sig sist just nu? Det är den jävla proppen i örat som gör att jag inte hör någonting när jag ligger och försöker somna. Ligger ju på andra sidan av huvudet, så då automatiskt försvinner allt ljud. Yahaaay...! Det är jätteleskit då. Åsså äre mörkt. Som attans!

Lär dyka upp minst ett till inlägg här innan jag lägger mig. På återseende.

Footer

Kolla min ascoola footer längst ner på sidan! Den har jag gjort. Alldeles själver. Hihi!


Edit: ÄNTLIGEN FICK JAG DET ÄR FUNGERA! Funkade tydligen inte förut.

Nyduschad, klar och luktar gott

Ni fattar inte hur krångligt det är att tvätta håret när man inte ska få in vatten i örat! Man får fixa å trixa med huvudet och på något sätt så lyckas man pallra sig ur duschen med någorlunda rent hår och torrt öra!

Nu tänker ni kanske "men varför har inte bara en sådan där liten sak i örat?". Då ska jag tala om att Sofie är inte mainstream utan hon gör annorlunda för att hon är bäst. Eller så vill hon helt enkelt inte köra in en öronsak i örat å putta in dropparna ännu längre in i örat så hon får ännu mer lock. Antingen det eller mainstream. Välj själv!

God morgon

Hm... har jag många inlägg som har rubriken "God morgon"? Det känns så.

God morgon!

Kunde inte somna igår kväll. Inte förrän kanske tre. Brukar ju alltid kunna somna.

GAAAAAAAH, måste... gå... på... toa...! Orkar... inte...

Ska i vilket fall som helst äta frukost nu. Vårdcentralen lite senare. Vill inte. Blä.

01.47

Seriöst, vad är det för fel på mig? Borde lägga mig. Nej, nu drar jag från datorn i alla fall. Hej.

Till Victor

Oj vad jag gör inlägg nu då.

Detta inlägget är tillägnat min käre pojkvän som påstår att han vet vad min blogg heter. Det får vi allt se. Jag gissar på att han inte kommer kolla bloggen. Well, well.



Till Victor.

Minns du första gången vi träffades? Det gör inte jag och om du gör det måste du ha ett superminne!

Jag minns när jag insåg att jag var kär i dig. Det var hemskt. Det var mulet den dagen och jag var jätte glad. Så helt plötsligt, BAM, så insåg jag det. Det bara slog mig.
Nej, men! Jag är ju kär i honom! I Victor! Åh, det känns underbart. Jag är kär! Nej... Han gillar inte mig. Fanfanfanfanfanfanfanfan. Äh. Jag är inte alls kär i honom. Jag bara lurar mig själv.
Jag minns att jag försökte ignorera det till en början, men att det inte gick efter ett tag.

Åh, Gud. Jag var så körd, va. Vi träffades och jag kunde naturligtvis inte hålla käft. Som vanligt. Jag var ju tvungen att få reda på vad du kände för mig, så på något jävla vänster lyckades jag höra mig för. Du sa att du inte visste, men vet du vad? Du blev kär i mig. I mig! Hela livet var så underbart.

Haha, födelsedagspresenten! Mandariner! Åh, vad jag blev glad. Det var gott förresten, så tack igen. Minns du de gånger du plötsligt stod utanför min dörr? De gånger du överraskade mig med att hälsa på? Eller den gången du kom med glass å pez när jag var sjuk? Jag vet att jag är fånig, men varje gång jag hör en moped så hoppar mitt hjärta över ett slag. Fortfarande! Det är störande att jag går fram till fönstret för att kolla om det var din moppe eller någon annans. Det är oftast någon annans.

Jag vet att det har fuckat ibland, från bådas sidor, men det gör inget. Det är vad som händer just nu som räknas. Trots allt som varit älskar jag dig mer och mer för varje dag som går. För varje minut, för varje sekund blir jag bara mer och mer kär i dig, Victor. Ibland känns det faktiskt riktigt jobbigt. När du åker kommer du ta en del av mig med dig upp till Stockholm och det kommer kännas. Jag kommer sakna dig. Det kommer vara en jobbig tid. Men när du kommer hem igen så kommer jag krama dig och kalla dig lille gubben. Då kommer jag hålla din hand och försöka slå lite på dig när du kallar mig babe. Då kommer jag misslyckas med misshandeln som jag alltid gör, eftersom du är starkare än jag. Varför vet jag inte, jag är väl minst lika biff som du?

Äh, ord som ord. Jag älskar dig Victor. Min konsonant. Puss.

Natt

Usch, vad depp jag blev. Logga in på msn förihelvete Tim! Funderar på att lägga mig.

Ha! Som om. Kommer inte lägga mig än.

Det är ensamt här. Och jag har en propp i mitt öra. Eller något. Det känns som att jag har lock, men det har jag inte. Det är dropparna som jävlas och det är irriterande. Är ju halvdöv typ. Typ. Tiiep. OJ! Där blev jag nästan fjortis! Kanske bäst att lägga sig.

....

La mig inte. Borstade tänderna. Och Tim är on! Yaaay!

Kom att tänka på en sak. Ni vet, i olika filmer har någon tjej eller kille bakat. Och så ska denne bjuda på kakorna. Så ser denne sådär tveksam ut och frågar sedan "var det gott?" och ätmänniskan inte tycker det var gott. VARFÖR SMAKAR INTE DEN EFTERBLIVNA MÄNNISKAN KAKORNA INNAN DENNE BJUDER DÅ?! HA?! SVARA MIG?!

Jag är trött.
2010-08-06 @ 00:34:46 Permalink Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smink

"Egentligen borde jag lägga lite mer energi på innehållet i själva inläggen än designen." tänkte jag precis.

Då kom jag att tänka på en annan sak. Jag borde göra så med mig själv också.

Alla borde göra så med sig själva.

Om jag då utgår från mig själv. Jag kan inte gå till skolan utan smink. Eller gymnasiet då. Jag antar att jag inte lär gå osminkad dit heller. Vart är världen på väg? Det hör till att man ska sminka sig. Dessutom ser man ful ut utan smink. Det är det vi tjejer snappar upp. Och det blir bara värre och värre! Jag ville inte börja sminka mig, så jag började använda mascara först i sexan... Eller sjuan. Vilket det nu var. Nu ser jag folk i fyran som sminkar sig! Det är inte okej. Inte okej. Det är på tok för tidigt.

Alla borde lägga mer energi på att bli en bra människa inuti än att se bra ut på utsidan. Jag upplever ofta att det är just de där översminkade tjejerna som är sådär kaxiga och dryga. Inte alla, men många. De borde lägga mer tid på insidan än utsidan. Och förresten, jag har inte sett en enda människa jag tycker ser ful ut utan smink.

Jag tålde inte mig själv utan smink förut. Enligt mig själv såg jag död ut, men efter att fått höra "Tycker du kan vara osminkad i morgon" och "Du är så fin utan smink" av min älskade Victor så har mitt självförtroende stigit när jag är osminkad. Alla borde få höra det. Att man ser fin ut utan smink. För så är det. Det är naturligt. Man är vacker utan alla de där kemikalierna.

Bara något som slog mig.
2010-08-05 @ 19:37:09 Permalink Tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny design

Jahopp gott folk. Det blev visst en ny design! Hoppas ni gillar den - 'cause I do! Om ni inte kan se den än så är det inte så konstigt. Det brukar ta tid för vissa datorer att inte vara efterblivna.

Nu känner jag mig très trött på datorn (OMG FRANSKA) så jag ska nog gå ner och parkera mig framför tv:n istället. Vilket liv jag lever, va?

Usch. Klockan är visst fyra. Penicillin-dags! Mums...
2010-08-05 @ 16:09:28 Permalink Random Kommentarer (0) Trackbacks ()


The Shit

Jag är en jäkel på att bli sjuk.

Telefonen ringer!
AH!
SVARA PAPPA SVARA!
Det ringer fortfarande...
... borde jag svara?
Nej, nu svarade pappa!

Hahah, jag är nog mentalt sjuk också. Well, well. Nu är allt uppe! Hyllorna and the shit menar jag. Bilder på the shit snart, när jag blivit frisk. Ska bara orka städa också.

Min planer för dagen: ...

Där har ni dem! ^

Nu ska jag nog knåpa ihop en ny header. Mest för skojs skull! KYYYYYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS...
2010-08-05 @ 13:40:25 Permalink Random Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ego

Känner för lite egobilder. Hihih! Har inte en enda här tror jag. Så jag har kopplat in min extra disk där gamla egopic ligger! AHAHAH vad löjlig jag såg ut ibland.

Från min gamla dator.             Från september 2008.
Så denna är typ massa gammal.                                            .


Äh, vafan, jag pallar inte ladda upp fler. Haha, jag suger. Men jag ska iväg å fixa hyllorna nu. Om jag orkar. Puss.
2010-08-04 @ 15:17:10 Permalink Foton Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pff

Och här är en bild tillägnad alla omogna idioter.

2010-08-04 @ 13:40:13 Permalink !"#¤%&/()=)(/&%¤#"!#¤% Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu är det som det är

Öroninflammation, bronkit, någon halsskit - halsfluss? = penicillin
Öronen nästan bra, lungorna bra, hade visst körtelfeber = all medicin tas bort
Värsta förkylningen jag haft = vila
Öroninflammation OCH hörselgångsinflammation = penicillin och örondroppar

På 2,5 veckor. Ett mirakel! Haha! Något säger mig att mitt immunförsvar har fuckat upp totalt. Well, well, bättre nu än i morgon. För i morgon hade det varit 5 dagar från i morgon, men nu är det 5 dagar från idag! Alltså jag ska fortsätta käka mediciner i 5 dagar från idag.

Har haft hörselgångsinflammation en gång tidigare. Då fick jag en förfärlig huvudvärk i kanske 1 vecka och gick ständigt på ipren. Vaknade mitt i natten och nästan skrek för att det skar i vänstra delen av huvudet. Men gissa vad! JAG SOV GOTT I NATT. Vaknade för 30 minuter sedan och det gör bara liiite ont. Tar nog ändå en ipren för att slippe ontet helt. Ska nämligen få upp hyllorna idag! Frukost på g.
2010-08-04 @ 11:32:51 Permalink Random Kommentarer (0) Trackbacks ()


FCE

Jag får ryck. Ryck ryck ryck ryck ryck ryck.
Jag måste rendera allting jag gör i FCE (Final Cut Express för er ickevetande) och jag orkar inte! DET TAR SÅN JÄKLA TID ATT JAG ÄR ÅTTIO INNAN EN ENDA EFFEKT ÄR TILLAGD!
Fram tills nu har jag lärt mig leva med detta, men nu börjar jag störa mig på det. Något otroligt! Ibland skulle det ta en timma innan klippet skulle bli klart, men även om det bara skulle ta 20 minuter så är det ju fortfarande grymt irriterande eftersom man då inte kan fortsätta redigera förrän renderingen är klar!
UNRENDERED! "€#"%€&%/€&(=(&)/%(&€/%#&€"JTG;I=#EKX€T!
Jag blir galen!
2010-08-03 @ 15:25:21 Permalink !"#¤%&/()=)(/&%¤#"!#¤% Kommentarer (0) Trackbacks ()


Quicktime

Upptäckte precis att jag inte har något som helst inlägg som heter något på Q, därav rubriken. Fast vette fasen hur jag ska få ihop ett inlägg som relaterar till quicktime...

Satt upp skrivbordsskivan igår, hoppas på att hyllorna också kommer upp idag! Då ska jag flytta om allting och sedan kommer förhoppningsvis bilder på hela rummet! Ihihihi! Jag hoppas det blir fint!

Idaaaaaaaaaaag ska moder och broder åka fiskebåt eller något sånt. Min fader haver onter i huvudettetet. Och jag är föschyld så jag stannar hemma och snorar ner mitt fina skrivbord ... planka ... sak ... istället!

Testade också att göra en inledning till filmen. Ni vet... THE MOVIE! MWAHAHAHHA! Den heter Som en mardröm. Har jag bestämt! Och det får jag. För jag är regissör! HAHHAA!

2010-08-03 @ 12:24:35 Permalink Random Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hum...

Såg precis att jag hade skrivit igår. My bad!

... och så måste jag våldta caps liiite till!
ASDFHGHKJÖSKLÖ
WAOMCMASCMIBÖDSJ
EROÖVMVAHMEDKMSLBNIL
EJGWEROÖHKSDLÖHF!!

(Ni som upptäckte att det står AHMED i den texten får en kaka.)
2010-08-02 @ 09:33:47 Permalink Random Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frökkåst

Jag känner mig dålig på att blogga!
Skriver varananan dag. <--- HAHAHA VARANANAN!!!

Nu ska jag äta frukost. Vaknade tidigt idag! TITTA NEDANFÖR!!!!! Klockan är 09.30! OHMYGOD.

Jag måste sluta våldta caps nu. HÖRS SENARE!
2010-08-02 @ 09:30:32 Permalink Random Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0