Valborg valborg valborg

Jobbigaste grejen med magkatarr är att den dyker upp när man verkligen inte kan ha ont! Som nu. Stressar omkring för att springa ut till Tim och vipps så kan jag inte ens stå upp för att det gör så ont. Helvete.

Sitter och lugnar ner mig för tillfället. Märks det?

Snart är jag off till Månes mansion där vi ska grilla. Vi vet inte vart vi ska riktigt så vi får gå runt och leta lite på måfå. Skriver senare ikväll!

Ha en bra valborg och försök att inte däcka i en förstamajbrasa. Deal? Bra. KRAM!

Om ni någon gång skulle hamna i onåd med mig

... då finns det en sak ni kan göra för att få mig glad igen:

Ge mig Lindt chokladballs. Jag avgudar dem. Bästa chokladen ever. Ever ever ever.


Det är otroligt

Kan ni tänka er vad man hinner med om man går upp tidigt? Nu är klockan 11 och det är tidigast den här tiden som jag vanligtvis går upp på helger.

Detta har jag hunnit med:
  • Suttit en timma vid datorn.
  • Räknat matte.
  • Se ett helt avsnitt talang och slötittat på tv.
  • Spelat piano.
  • Skrivit lite på en låt.
Allt detta bara för att jag gick upp lite tidigare än vanligt. Random.

Ska strax hoppa in i duschen, ska bli skönt med en dusch nu! Sedan blir det ut på altanen och steka i solen som enligt väderprognoser ska försvinna snart.

Tidig morgon

Klockan är 8.11 och jag måstes slagit något sorts rekord. Har inte gått upp såhär tidigt på helgen frivilligt sedan jag var liten och ville se pokémon. Men ändå så sitter jag här, fullt vaken.

Familjen ligger fortfarande och sover, vilket är jätteskönt. Morgonen är bästa tidpunkten att vara ensam på. Då finns det heller ingen som tar illa upp av mitt fantastiska morgonhumör.

Som en pusselbit i fel kartong

Jag passar inte in. Jag är som en pusselbit som hamnat i fel kartong. Det känns inte som att jag hör hemma någonstans, annat än med några få vänner. Jag har hamnat fel någonstans på vägen, råkat välja fel väg och hamnat åt tjotahejti.

Det är jobbigt, då jag hela tiden ser människor som agerar utifrån andra, som är annorlunda mot nytt folk för att få alla att gilla en. Och vet ni vad det värsta av allt är? De lyckas med detta falskspel. Folk köper det. Själv går jag upp varje morgon för att inte vara någon annan än självaste mig själv. Och folk får inte se en falsk fasad, en annorlunda Sofie. Folk tar mig för den jag är och de flesta tycker faktiskt inte jag är speciellt irriterande och otrevlig. Men jag passar inte in.

Jag är bland massa bra människor, snälla ända in i själen, men jag känner mig ändå ensam. Som att jag inte riktigt hittat min plats än.

Får väl leta lite till.

Mat i alla dess former

Luften känns spänd, varm och tjock, som att åska är på väg. Jag hoppas så innerligt att det åtminstone blir ösregn ikväll. Då kan jag sitte ihopkrupen i soffan under en filt, se film och äta massor med onyttigheter. För det är vad jag känner för just nu. Äta, massor.

På tal om att äta. Jag har aldrig riktigt förstått grejen med att tröstäta. Kanske för att jag aldrig känt begäret att proppa i mig en liter glass eller vad det nu är man tröstäter. En gång var jag dock ledsen över ett proc som gått skit, tror det var i nian, så jag gick hem och bakade sockerkaka. Sedan åt jag utan svårigheter upp den. Förutom det jag råkade bränna, vilket inte gjorde mig gladare direk, haha.

Men nu känner jag för att äta. Kanske inte tröstäta, men äta äta äta. Bara för att ha något att få tankarna på.

Vissa säger att jag tänker för mycket. Det kan säkert vara så, att jag överarbetar allt in i minsta detalj och inte kan släppa taget om det förrän jag helt förstått allt den tanken innebär. Ibland kan jag bli förbannad på det. Som när jag äntligen slutade tänka på en sak och sluppit ångesten i flera månader. Så plötsligt råkade jag tänka en endaste tanke om detta och vips var jag tillbaks på ruta ett. Då ville jag bara lägga mig under täcket och somna om igen.

Kanske är det ett tröstäta-begär jag känner nu. Eller så kan min längtan efter mat helt enkelt bero på att jag inte ätit något sedan 12, vilket då var några futtiga pannkakor. Antingen eller.

True

Låt inte någon påverka dig, ditt humör eller din personlighet om det inte är till det bättre. Ok?


Yesman!

Yesman! Allergin verkar lite bättre idag. Kanske för att jag var inne större delen av dagen igår? Skönt är det i alla fall!

Det är dessutom fredag idag, för er som har missat det, så släpa er till skolan och sov er igenom sista vardagen. Ses senare! Kramp på er!

Oh nej! Nu skriver hon om det igen!

Innan jag sätter igång med det jag egentligen skulle skriva så måste jag bara berätta hur glad jag är just nu. Jag har inte varit såhär glad på länge. Trots att jag har femtusen prov framför mig så känner jag att jag klarar det här. En månad kvar till sommarlov! Jag känner mig... nej, kan det verkligen vara så? Att jag känner mig lycklig?

Åter till inlägget! Kommer äään en gång skriva om pollen!

Såhär ser jag ut:


Såhär känner jag mig:


Hoppas ni ser skillnaden på de två bilderna, annars blir jag ledsen i örat. Nu ska jag förklara den nedersta bilden för er!

Ser ni de snygga pilarna jag gjort all by my self? Så klart ni gör! Ögonen kliar - det känns som jag blivit kines - och näsan rinner konstant! Måste hela tiden gå och snyta mig! Så den känns massa gånger större än normalt!

Sedan, den sista pilen... äh, ja. Den har ingenting med pollen att göra egentligen. Ville bara visa er mina muskler. Mina gigantiska hulk-muskler!

Lycka

Det känns som min inspiration sakta börjar krypa tillbaks. Satte mig ner vid pianot, slog an några ackord och ur mig kom en ny vers till den nedrans låten som aldrig tycks bli klar! Ett tecken till på att den börjar komma tillbaks är att jag faktiskt vågar skriva om låten på bloggen! Jag har varit lite vidskeplig med det nämligen; lyckas aldrig skriva klart en låt om jag nämner här att jag håller på med den!

Det går helt klart mot bättre tider nu. Alla jefla prov kan dra åt h-ordet, jag mår bra nu. Riktigt bra. Psykiskt alltså (fysiskt vill jag bara ta livet av varenda björk jag ser).

En gammal bild som matchar mitt humör:



Nöjd.


Mihihihihi

MAAAAAAAAHAHAHAHAHAAHHA! Vet ni vad jag precis fick reda på!?

Gavin DeGraw är född samma datum som jag!! Fast inte samma år. Det hade vart lite läskigt då han är äldre än jag.

Ett inlägg till ingen nytta alls

Kom att tänka på Victor (ja, jag tänker på honom iblaaand) och kände mig tvungen att skriva ett inlägg. Han tjatade massor på mig igår om att jag borde skriva ett inlägg som han kunde läsa. Detta var medan vi pratade på skype. Man ba wtf?

Så nu ska jag skriva ett inlägg om... ja, det har jag ingen aning om. Det framkommer kanske efterhand.

Nej, jag vet inte vad jag ska skriva - alls. Har suttit här i en kvart, skrivit och suddat ut om vartannat, men ingenting vettigt framkommer. Är tom på ord. Måste kanske få bort plugget från hjärnan.

Snart tillbaks.

ATCHOOOOOOO

Gick hem efter andra lektionen. Har aldrig haft såhär mycket problem med pollen innan. Då brukar det mest vara att ögonen vill trilla ut, nu är det massa grejer!

Men men. Har käkat lunch och nu sitter jag och ska börja skriva om indianer och vitingar. Kul. Not. Oooooooh.

Skriver sen!

Lista - tips till pollenallergiker

Har ett halvfärdigt inlägg om minnen och grejer, men orkar inte skriva klart det just nu. Har sådana jefla allergiskareaktionersaker för tillfället så måste lägga mig. Tänkte dock radda upp några tips till er andra pollenallergiker där ute som brukar fungera mer eller mindre bra för mig. Listar utan inbördes ordning.
  • Tvätta håret!!! Tvätta - eller åtminstone skölj ur - håret innan du lägger dig. Framförallt om du har långt hår. Då riskerar du inte få massa pollen i ansiktet under natten så att du vaknar med värsta igensvullna ansiktet.
  • Byt örngott. Detta gör jag just nu var tredje kväll på ett ungefär. Samma sak som med håret.
  • Kliar det sådär outhärdligt i ögonen? Kallt vatten hjälper. Det kyler ner och dämpar den kliande känslan. Ta pappersbitar doppade i kallt vatten och tryck mot ögonlocken.
  • Kli i ögonen igen? Gör ett vattenbad - för ögonen. Fyll en hyfsad stor skål med kallt vatten upp till kanten, stick ner ansiktet och blinka några gånger under vattnet.
  • Åk till havet! Eller annat ställe där det inte finns så mycket pollen. Det gjorde Johan och jag härom året när det var som värst. Efteråt var det inte alls lika jobbigt.
  • Klia inte! Framförallt ögonen då. Om du börjar klia blir det bara jobbigare.
  • Och slutligen: Käka medicin! Ta tabletter, nässpray och ögondroppar. Kör med allt! Då, förhoppningsvis, går det bättre.
God natt!

I väntan på bättre tider

Sitter här och blickar ut över den extremt gröna gräsmattan utanför och väntar på att jag ska få tillräckligt mycket ork för att börja plugga. Har en franskagrej tills fredag som jag känner att jag borde göra idag så att jag kan göra historian i morgon. Enda nackdelen är att historian ska in i morgon. Jag är inte så duktig på att planera. Men äh. Känner inte för att skriva om vitingar som tar över land just nu.

Jag vill ha tillbaks det liv jag hade förut. När allt var mycket lättare och jag hade andra problem än de jag har idag. Allt var så mycket lättare förr.


Ännu ett hemskt "brb"

Hemma nu!

Skriver snart, är för varm (het) och trött för att orka trycka ner tangenterna........!

Det är onsdag va?

Har en sådan sjuk träningsvärk i magen! Skitskönt och jätteirriterande på samma gång.

Kommer antagligen inte skriva förrän i eftermiddag. Efter skolan ska jag och basTim iväg och checka det nya skolbandet när de spelar. Bror min har tagit över efter basTim, hähä. Så...

Vet inget mer att skriva nu. Ha en bra onsdag!

Kvällsuppdatering

Sitter och ser på Mästarnas Mästare med familjen. Mysigt program med lite lustiga karaktärer. Stackars Anders Limpar verkar dock bli mer och mer deprimerad för var program som går. Nu är han sist i poängtabellen. Oj, vad ni som inte ser på detta program bryr sig.

Gäspar käken ur led en gång var femte minut så tror det är dags för mig att gå och lägga mig. Engelskaprov i morgon, suger hårt, men måste säga att jag älskar känslan man får när man är klar med ett prov. Då kan man sudda ut det ur hjärnan och vara lycklig för en stund.

Nej, nu stänger jag av datorn hörni!

God natt!

Dag 20 - någon jag vill byta liv med för en dag, & varför

Dag 19 - Min absoluta favoritlåt
Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 - Ett annat ögonblick.

Jag är nöjd med mitt liv som det är... men om jag verkligen var tvungen att välja någon så... så skulle jag först och främst välja ett liv som är annorlunda mitt. Jag vet! En kändis! Justin Bieber! Nä, skoja.

Ärligt talat så vet jag inte riktigt. Antingen Victor, för att få en mer förståelig bild av hur han lever där uppe, vilka sysslor han måste ta itu med varje dag.

Men om jag skulle välja något mer dramatiskt skulle det väl faktiskt bli en mer känd person. JAG VET! Kissie! Nä, då skulle jag inte kunna sova på mage. Och det är wwuuunderbart.

Äh, det får väl bli gamla hederliga Gavin DeGraw. Bara för att jag typ avgudar honom.

Så. Nöjda nu?



brb

Återkommer senare ikväll!

BBBRB!

Benvaxning? Va?

Jag är återigen besviken på något! Denna gången benvaxning. Det gjorde ju inte ens ont! Jag som förväntat mig fruktansvärda smärtor och gälla skrik. Det var mer att det sved till lite och ett "öh?".

Då har man i alla fall fått gjort det. De blev alldeles rödprickiga först, hähä. Såg jättekul ut! Fast nu har det gått över.

Så ni får ingen rolig paniksmärta-film. Det skulle inte bli så kul för er.

Tjeeenare mannen

Morgonens +
Älskar att det på pollensidan står att det ska regna idag. Det är liksom en helt klarblå himmel och dessutom säger de andra väderprognoserna att det blir en dag med enbart sol. Fail.

Morgonens -
Kan inte ha shorts eller klänning på mig idag eller i morgon trots denna värmen! Och det bara för att jag är ett hårmonster för tillfället. Ska nämligen vaxa benen i morgon kväll! Filmar, och om det blir några roliga reaktioner lägger jag ut på bloggen, hähä.

God natt

Nu har jag tränat klart inför en debatt om genmodifiering i morgon. Vårt lag, som är för, kommer äääga sönder det andra! Hehe. Deras motargument kommer inte hålla när de får höra våra!!!

(Har inte riktigt kommit på något dunderbra argument - än! Men de vet de ju inte - än!)

Ska sova nu. Natti!

I mina drömmar

Den här skönheten drömmer jag om att få äga någon gång. Kolla bara vad vacker den är. Tänk att få sitta där, på en pianopall och lägga fingrarna mot de becksvarta och elfenbensvita tangenterna och höra de klara tonerna ljuda genom rummet. Åh, alltså, det är en sådan mäktig känsla det där med piano. Jag vet en hel del, inklusive mig själv, som känner den där starka dragningskraften. Det blir som en drog.

Kommer dock aldrig ha råd med en sådan här. Men drömma kan man. ♪♫

Högskoleprovet i höst

Jag, som flera andra, siktar in mig på högskoleprovet i höst. För er lyckligt ovetandes är det ett fett prov som innefattar matte, svenska och engelska - om jag fått veta rätt - och om du får bra på det så behöver du inte få mer än G i ämnena på gymnasiet. Så jäkla soft!

Men nu är det ju såhär att det provet är rätt svårt. Ändå är det ju lätt värt ett försök, för shit pomfritt vad soft gymnasietid jag skulle få då. Mm!

Så ska bunkra upp mig med tonvis med böcker, engelska filmer och ... nä, inte matte. Det orkar jag faktiskt inte.

Poff

Jag sprängs snart av allt som snurrar i huvudet. Måste skriva av mig här, men hinner inte nu. Får bli en annan gång...

Och kattletandet rullar vidare. Vi har hittat några potentiella kattungar, men vi måste få tag i dem först. Ägarna alltså, inte kattungarna.

Dag 19 - min absoluta favoritlåt

Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min absoluta favoritlåt
Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.

Något som slog mig för någon dag sedan var hur länge den här listan har pågått. Tycks ju aldrig bli klar med den.

Min absoluta favoritlåt måste bli:

...för tillfället: Coming home eller någon av The Baseballs nya låtar som tyvärr inte finns på spotify än.
...den jag alltid kommer älska: Belief

Det är inte samma sak

Sitter här - inomhus - och surar över att jag måste plugga. Vill ut i solen och springa omkring och hoppa och skrika. Det är inte samma sak inomhus. Då tror folk att man är galen.


Björkishpollenishsäsongish in my rumpa!

Fyfan för pollen. Fyfan för kliande ögon och rinnande näsor.

Jag minns pollensäsongen för några år sedan. Det var så extremt mycket pollen att jag inte klarade av att vara hemma längre, och broder Johan som inte reagerat på det innan, alltså inte varit allergisk, reagerade ungefär lika starkt som jag på det. Så vi var tvungna att åka ut till havet för att kunna andas ren luft. Det var ett roligt minne va?

Riktigt så hemskt är det inte just nu. Å andra sidan har ju björkpollensäsongen just startat verkar det som, så vi får väl vänta och se hur det blir. Just nu låter jag som ett tilltäppt äckel med rödsprängda ögon.

"Undrar hur man låter om man har rödsprängda ögon" tänker ni då.

Nu ska jag ner och äta frukost! Äter väldigt mycket frukost.

För övrigt hade jag tänkt lägga ut min ofärdiga låt här på bloggelibloggen (OMG Flanders!!!) men vi får se hur det blir nu, jag gör det om jag jag kan sjunga med denna täppta nästa. Näsa.

Random

Här är jag. Osminkad och fräsch.


Denna finurliga människa ska se filmen Dumpa honom! nu och funderar på att göra en macka först. Tills vi hörs igen: Gurka!

Fast nä

Måste fasiken ta en bild på mig så ni får se min apsnygga bränna.
Fast nä.
Den är inte så fin.
Mest rosa-röd.

Åt precis en hallontryffel för första gången i mitt liv. Den var en besvikelse. Nu ska jag aldrig mer äta hallontryfflar.


Honey i'm home!

Oj jääääääävlar vad ni dissar min blogg bara för att jag ska bort.

Nä, skoja. Älskar er ändå.

Jag är hemma nu och har precis vinkat av Victor. Nu åker han återigen upp till Sthlm, men denna gång ska jag inte skriva deprimerande inlägg om hur hemskt det känns att se honom fara iväg i bilen. Nej, denna gång är det strålande sol, jag har lyckats bli lite solbränd, gräset ser grönare ut än det någonsin gjort förut och det bästa av allt: det är bara en månad kvar av plugg och sedan så har vi i princip det där efterlängtade, avlägsna sommarlovet! Och det känns hur bra som helst! Så hell no att det kommer vara någonting deprimerande på min blogg idag!

Har fotat en hel del där borta, mitt ute i ingenstans, men ingen vet när fotona dyker upp här! Om de ens gör det! Damdamdaaam...

Här är några foton från Victors och min promenix i veckan!






Han har 2 katter, den jäveln. Tål dem ju som sagt inte. Här är en av dem, den yngsta. Visst är hon söt!


Glad påsk!

Hinns inte med mer än ett stort

GLAD PÅSK!

Ha en bra påskafton. Kommer hem i morgon och uppdaterar sönder er, puss!

Goddagens

Goddagens mina små kycklingar!

Nu är jag ute i vildmarken och har det gött. Jag har rymt från björkpollen i min hemstad och är nu på en bättre plats med mindre allergi!

Ska inte skriva mycket mer nu. I själva verket är det fortfarande torsdag och jag måste packa.

Ha det bra så hörs vi kanske i morgon!


Hej då

HEJ DÅ.
Messa gärna.

Dags för nya ägg

Ni vet äggbilden till vänster på min blogg?

Denna:



Den gjorde jag för exakt 1 år sedan. Nu är det dags igen.


Ursäkt numero 2

Okej jag suger!

Jag vet att jag knappt skriver någonting här just nu, men det är bara för det är påsklov och för att jag har en underbar liten pojke som är med mig. Och idag åker jag dessvärre iväg till landet och solar mig i form till skolan som återigen börjar på tisdag.

Kanske har jag förberett med ett tidsinställt inlägg de kommande dagarna? Hähä. Ni får väl vänta och se... Efter söndag lär uppdateringen vara bättre igen och alla bilder dyker upp.

Skriver innan jag åker (förmodligen), men annars får ni ha ett fortsatt träääävligt lov och skit i plugg och skola nu. Det gör jag! Fast egentligen är det väl inte så bra kanske. Men men, jag lever i nuet. Bokstavligt talat. PUSS!

Majskolvar å sånt

Åh vad mitt hår luktar rök! Fast ändå så älskar jag det. Det luktar så mycket sommar och frihet att jag får fnatt. Å andra sidan går jag ju och förpestar möblerna, gillar att slösitta i dem nämligen. Hähä.

Strax ska jag ner och se House-inspelningen från igår. Men först ska jag spela lite tetris!

Vi höres!

Jag klagar av mig

Jag har så fruktansvärt ont i mina båda lilltår och mitt knä! Nä, det kanske inte gör riktigt så ont, men jag klagar så fruktansvärt mycket!

Man måste faktiskt få whina när man har ont eller tycker något är jobbigt. Då känns det lite bättre och inte fullt så efterblivet att handskas med. Som nu. Victor (pojkvän hit och pojkvän dit, ni får vänja er att det blir mycket sådant när han äntligen är här) körde hårdhänt ett glas i mitt knä på studsmattan tidigare idag - fråga inte vad glaset gjorde där - så nu kan jag av någon märklig anledning knappt gå i trappor. Så det har jag gått och whinat över hela eftermiddagen och kvällen.

Mina lilltår är en annan historia. Det var ju när vi var ute och gick i solskenet igår som jag fick ont. Dum som jag är tog jag mina guuulaaa conveeeersssse på mig, barfota, och de är ju inte ens rätt storlek för mina små fötter egentligen. De är för stora. Så efter den långa promenaden upptäckte jag att jag har röda äckliga blåsor på mina lilltår varav en som gått sönder. Så det har jag också gått och whinat över idag.

Sedan finns det en sak till jag whinar över just nu. Och det är att jag använder ordet whinar. Det är så fult! Tycker inte ens om det ordet... Typ.


God natt från mig.

Uppdatering!

Uppdatering! Ska om några minuter iväg till gymmet. Victor har blivit mer och mer angelägen om att få gymma med mig, så jag ska göra honom glad. Sedan ska vi iväg en spontangrillning med en annan Victor och hans flickvän. Ska bli mys.

Skriver ikväll.

Har solat förresten! Man ser dock ingen skillnad. Är inte ens lite rosa...

Dagen efter-bloggare

Jag kan inte lägga in vissa bilder på bloggen för att de är för färgglada... Allvarligt. Och så kanske de är lite för stora. Lyckades i alla fall ladda upp den här bilden så att ni får någonting tills vidare! Kommer alltid vara den där bloggaren som lägger upp bilder och skriver inlägg om dagen dagen efter det har hänt, haha. Så segt. Ni är väl vana. Hoppas ni tycker om mig ändå.

Puss.


Han lever

Ja, läs rubriken. Nu ska jag slå honom. Hej då.

Solen skiner ännu en dag

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva här idag. Sitter och spelar tetris och jag äger. ÄGER I tell you. Fast det är inte fb-tetris faktiskt, så jag spelar mot datorn. Det, däremot, suger.

Victor är spårlöst försvunnen. Efter att vårt samtal bröts igår när han var på väg hem (han gick) vid 11-tiden, så har jag inte kunnat få tag på honom. Och nu är hans mobil död så... usch. Han ska allt få förklara sig när vi ses. Det är inte roligt att vara orolig, framförallt när ingenting hänt. Hoppas jag.

Detta inlägg tog 30 minuter att skriva. Va fän! Nu ska jag ner och äta (det känns som jag äter hela tiden enligt min blogg).

Det är måndag förresten. Se till att för en gångs skull njuta riktigt ordentligt av den. Ni är lediga.

Kram.

Deprimerande söndag? Hell no!

Vi har varit ytterst flitiga och både gått på fotbollsmatch och fått upp studsmattan!

Sedan satt vi i soffan och försökte komma på något att göra. Victor kom med det fantastiska förslaget att gå och sätta oss i bilen. Verkligen bara sitta där och inte göra någonting. Så det gjorde vi i 5 minuter. Sedan tröttnade vi och gick in igen, haha.

Hörs mer sent ikväll eller tidigt i morgon!

Solen lyser på en halvblå himmel

God morgon!

Ska sticka ner och äta frukost nu, så hinner egentligen inte blogga så värst mycket.

Om Victor inte blivit sjuk så ser det ut som att vi ska ner och kolla brors fotbollsmatch. Gjorde alltid det när jag var yngre och det var hur mysigt som helst. Få stå där och skrika halsen av sig samtidigt som man är så stolt man kan bli över en talangfull fotbollsbror.

Men som jag sa; nu ska jag äta frukost.

PUSSSSS!

Han är här

Nu, såhär i efterhand, ska jag gladeligen berätta om min lördag.

Vaknade prick 10.00 och hade planer på att äta frukost och hoppa in i duschen innan min Victor skulle komma hit vid 12, men 10.01 ringde det på dörren. Mamma var och handlade så det var bara jag och Johan hemma (pappa äro utomlands), så med andra ord var det jag som var tvungen att gå ner och öppna.

Nyvaken med håret åt alla håll och endast iförd en stor, rosa t-shirt släpade jag mig nerför trappan för att öppna åt den väntande pojken utanför. Med ett klickande ljud låser jag upp dörren och och öppnar. Där står han, med ett praktfullt leende och granskar den sömniga Sofie.

"Jag hatar dig" muttrar jag surt och han börjar skratta.

Det finns inte ord för att beskriva den känsla som fyller mitt bröst när jag återigen får känna hans armar om mig. Efter att endast ha fått se varandra på skype och höra varandra i telefon börjar man så smått tro att han är inbillning. En påhittad människa som finns där ute, som man vet älskar en och vet att man kommer få träffa igen. Så det är rätt overkligt när han verkligen står där, i hallen och sparkar av sig skorna.

Denna lördag har jag alltså tillbringat med min älskling - som ni såg förut gästbloggade och kallade mig bitch. Och nu väntar oss 5 dagar tillsammans. 5 underbara dagar.

God natt.
♥♥♥♥♥♥

MVG i svenska

Victor: Du är sämst!
Sofie: ...
Victor: HAHAHAHA nej jag menade söt! Jag menade söt!
Sofie: ...
Victor: Det blev fel, båda börjar ju på ö.
Sofie: ...
Victor: Nej! Hahahahaha...

Jag gästbloggar!

Är hos Älskling nu! Bästa Lördagen på riktigt länge faktiskt <3 vi ska laga hamburgare nu, men jag är lite busig för det Sofie inte vet om är att jag ska be om att få TVÅ hamburgare! Hon tror jag ska äta en den lilla bitchen<3

//Victor

Hallå stalkers

Hallå stalkers.

Sitter här i min ensamhet och tuggar tuggummi. Riktigt ensam är jag väl ändå inte. Har en pojkvän som sitter och skriker i vardagsrummet om att han inte fattar hur man startar vår tv. Tänker då inte gå in och hjälpa honom. Hehe.

Skriver igen senare, ska in och störa honom genom att spela lite piano. Hoppas ni har en lika underhållande lördag som jag!

Nattinlägg

Jag är inte trött än. Har inte ens börjat gäspa. Det lär bli en lååång natt för min del.

Skit! Fick precis hicka! Sitter och hoppar till i stolen var och varannan sekund.

Över till något annat:

- Vem är han där som har massa salva i ansiktet?
- Det är min korte son.

Alla som fattar får en kaka!

Där gäspade jag första gången. God natt.

Dag 18 - min favoritfödelsedag

Dag 17 - Mitt favoritminne.
Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min absoluta favoritlåt

Kan inte säga att jag har någon riktig favorit, men däremot har jag många bra.

En som de flesta redan hört lyder följande:

Det var någon dag innan jag fyllde 15? Tror så. Mormor och morfar var hemma hos oss och vi satt och såg på tv i februarimörkret när det överraskande ringde på dörren. Jag gick för att öppna och där stod Simone och Johanna och flinade brett. "Kom, du ska hänga med ut på promenad!" sa de.

Jag anade absolut ingenting, det var inte så märkvärdigt att någon kom och tvingade ut mig på promenad, men när jag kommit ner för trappan efter att ha hämtat en tröja fick jag plötsligt en ögonbindel för ögonen och blev utföst genom dörren. De satte mig i en bil och den brummade iväg. Jag fattade inte helt vad som hände, men sedan stannade bilen och jag hade en ungefärlig koll vart vi var, trots att de kört omvägar för att jag inte skulle kunna märka när och var bilen svängde. Jag var vid Johannas hus.

De ledde fram mig till dörren och öppnade. Glada grattistjut välkomnade mig så fort dörren for upp. Där stod ett helt gäng underbara tjejer med en banderol och ballonger. Jag blev så glad och tacksam att jag var på vippen att börja gråta, de såg åtminstone att jag fick tårar i ögonen.

Blev bara så glad att någon tänkte på mig såpass mycket och orkade ordna och fixa för min skull. Det betydde så himla mycket. TACK IGEN!

7 minuter kvar av dagen

Första dagen på påsklovet är snart över och jag har inte fattat att det är lov än.

Victor har varit hemma i lite mer än en timma nu, men har inte träffat honom. Känns sådär.

Lär vara vaken några timmar till, inte trött alls.

Och så har jag inte ens träffat hans familj

Sitter och surar. Om tåget hade kommit som det var tänkt hade jag suttit i en bil med Victors hand i min vid denna tid. Då hade jag fått träffa honom idag. Men han hinner inte komma förbi här ikväll. Så himla surt.

Jag måste erkänna en grej. Möjligt att jag har sagt det tidigare, men nåja. Jag är ganska blyg av mig, så har inte träffat hans föräldrar särskilt mycket. Okej, nu är ju inte det hela sanningen. De har 2 katter också och jag kan knappt vistas inomhus där mer än 5 minuter utan att mina ögon börjar rinna. Det är anledningen till att han alltid kommer till mig och inte jag till honom. Och det är så tråkigt! Snacka om fail, jag har träffat hans moder kanske 5 gånger och hans fader som högst 2. Det börjar kännas extremt märkligt att ha varit tillsammans med någon såhär länge utan att lärt känna hans föräldrar.

Och nu återkommer jag till blygheten. Anledningen till att jag nu inte bara proppar i mig medicin och åker upp och träffar hans familj är att hans kusiner tillfälligt bor hos dem. Så det är rätt mycket släkt och sådant där uppe. Det skulle inte bli bra om jag kom dit och träffade ALLA bara sådär. Hade typ... dött.

= inte bra.

Måste träffa dem snart innan jag flippar över detta faktum.

Påsklovsdagen

Dagen började dåligt, blev bättre när vi fick sluta 2,5 timmar tidigare och drog till en pizzeria och blev slutligen dålig igen när Victors tåg kommer in senare än vi trott. Skulle egentligen åkt in till station och överraskat honom, men nu blir det för sent och för lång tid att vänta.

Var jättetrött när jag kom hem idag så jag somnade i soffan vid tre-tiden och vaknade igen för en halvtimme sedan. Hehe. Snacka om att jag kommer ha problem med att somna ikväll!

Nu blir det middag! Kraaaaaaam.

Kaos

Tjeeenare mannen!

Nu är det påsklov, men den där fria känslan jag brukar få av lov har inte sköljt över mig riktigt än. Kanske är det för att jag inte hunnit slappna av.

Det har varit ett himla tjötande om estet hit och natur dit, inte nog med att rektorn kom och kidnappade mig från en lektion idag (det var hur läskigt som helst förresten! Aldrig blivit hämtad så) och pratade om lite allt möjligt - inklusive att jag skulle byta - så fick jag detta brev idag:


Jag är tydligen intagen på ett annat gymnasium nu. Och ändå skulle jag kanske kunna byta till estet i min nuvarande. Nä, det är kaos det här.

Klassen ska inte splittras så nu har jag ännu en anledning att inte byta, men å andra sidan vet jag inte om jag pallar två år till på natur.

Vi får väl se hur jag gör. Damdamdaaam! (fortsättning följer...)

En aning trött


Jag är trött. Det är mitt hår med. Och min mascara.

God natt.

Talangen Frida

Har precis varit och lyssnat på en tjej med en otrolig begåvning. Namnet är Frida och jag lovar er, ni kommer om några år höra henne i radion och se henne på tv. Jag satt med gåshud på armarna hela låten.

Nu ska jag återgå till mitt gråa liv och skriva in engelskaglosor i exel.


Bra dag *tumme-upp*

Tjeeeeeeenare coolingar.

Jag har varit ute hela dagen och till vår stora glädje har det varit strålande sol som stått för dagens väder. Jag ser nu ut som en kräfta i ansiktet och funderar på om det ändå inte var bättre då jag var albino. Ni vet, igår?

Friluftsdag idag. Spöade alla i brännboll, gick för långa promenader genom Göteborg och luktade på blommor i botaniska! Det har varit en väldigt bra dag helt enkelt.



Det är vår i luften.
... och på marken.


Ansiktsbok

Jag kanske skaffar facebook igen, men frukta inte mina kära läsare! Jag skaffar det i så fall endast för det otroligt underhållande spelet tetris som jag spelat på min brors fb! Äger nämligen på det spelet, hähäheäähä.

Det är synd att jag inte längre är beroende av facebook men att resten av världen fortfarande är det.


Våga

Hum, jag kanske ändå inte behöver ändra om designen! Har fått både kommentarer och sms om att den ser helt okej ut, så jag låter den vara tills vidare.

Jag måste börja våga leva ut. Göra massa misstag som man ångrar så innerligt att man knappt står ut. Ta alla de där chanserna som tills nu bara fått stå och samla damm. Göra allt jag vill och inte strunta i det för att jag inte vågar eller orkar. För om jag fortsätter att bara ta mig igenom den ena dagen efter den andra kommer jag inte ha någoting att vara stolt över och le åt när jag sitter där, gammal och skrynklig och tänker tillbaks på mitt liv. Jag måste ändra någonting. Mina alltför enformiga vanor till exempel.

Nu ska jag lägga in bilder på datorn och sedan fly bort från verkligheten genom att läsa en bok.

Jag är inte arg, nej, inte alls

Jag borde hänga upp någonting som jag kan avreagera mig på. Som jag kan slå sönder när jag blir förbannad. Känner mig så nu. Det poisitiva är att jag kan skrika och vara hur jävla sur som helst nu eftersom jag är ensam hemma. SÅ BRA.

Nu ska jag slå in något. Och då menar jag inte ett paket, utan snarare en vägg.

Hej då.


För bred blogg

Jag har lagt märke till att min blogg är en aning bred för vissa datorer? På familjens dator och min mac går det bra att se hela bloggen och den är sådär fin som jag vill att den ska vara, men på t.ex. skolans datorer så är den för stor.

Så idag ska jag försöka knåpa ihop en design så att den blir 700px bred eller någonting, men ändå ser ut som idag. För jag tycker om den.

Kommentera gärna huruvida designen funkar för er eller inte. Hade vart jättesnällt!

Min bror har ett tråkigt liv

Ni vet den Strutting Johan bilden jag hittade som bror min redigerat ihop?

Hittade precis en till...


3 paranteser och en Yoda

Sådärja. Då har man gymmat tredje veckan i rad. Rekord! HÄJFÄJV!

Det gick inge vidare idag. Det är som att all min brutala muskelstyrka försvann med solen (för er som inte bor just här så har det regnat heeela dagen (som jag i för sig nämnde förut (måste ha en till parantes bara för att kunna säga att jag har haft en parantes i en parantes i en parantes))). Nej, men allvarligt talat. Det var liksom för tungt att inte ha någon vikt alls. Luften tyngde på mig och gravitationen var förödande. Ack så hemskt.

Nu ska jag se på total blackout.

"Bästa programmet ever. Det är epic!"
- Johan

Ja, och man måste ju lyssna på the master Johan.

Johan: Ja, för Johan låter nästan som Yoda.

Studiedag i morgon = SOVMORGON OCH DET HAR INTE NI!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAH!

Tufftufftuff

Den 10:e juni får jag räls. Ska bli både kul och jobbigt! Fast som tur är behöver jag bara ha den i knappt ett år, har redan hyfsat fina tänder, hihi. De kollade mest på mina tänder idag. Åh just det! De tryckte in speglar i käften på mig.

Som jag trodde så har vi fått en del extra arbete en det jag skrev upp i den lilla kalendern härom veckan. T.ex. har vi biologiredovisning om genmodifiering, historiauppsats och engelskaprov veckan efter påsklovet. Suger rumpa. Men man får se det positiva! Om bara 6 veckor är allt över. Då har vi inga fler prov eller skolskit efter oss.

Det regnar ute. De flesta suckar högt och önskar sig solsken, men jag vet inte jag. Detta är la änna rätt mysigt ändå? En grå himmel och regn. Det säger jag inte nej till faktiskt. Dock vore det ännu mysigare om det var ännu mörkare på himlen och regnade ännu mer. Mmm!

Återkommer senare.

Tandis

I morgon ska jag till tandregleringsspecialisten. Borde göra en förkortning av det ordet, får träningsvärk i fingrarna av att skriva det hela tiden. Vad sägs som tandis? Perfekt.

Antagligen lär jag inte få räls i morgon, så mitt fina leende finns nog kvar här ett tag till. Börjar ändå bli lite nervös. Adam sa att de kör in speglar i käften. Hm.

I morgon ska jag även försöka undvika simningen, gå utan smink och på kvällen gymma!

Och just det! Nämnde jag att jag måste gå upp kl 6 på en dag då vi börjar kvart i 10? Nä, trodde väl det. DET SUGER kan jag tala om.

God natt.

Min eftermiddag

Jag har så sjukt ont i mina fötter nu. Sitter och och ropar efter en fotmassage men det verkar inte som att någon kommer och gör det. Vad är det här för familjemedlemmar!? Det är ju tänkt att de ska älska mig?

Såhär såg jag ut när jag kom hem med fotont:



Men sedan, när jag höll ett tänkargrepp om min underläpp, kom jag på en sak!



"DET ÄR HIMMELBLÅ IKVÄLL!" tänkte jag och drog på mitt charmigaste leende.


God morgon

Ögonen kliar, näsan rinner och jag nyser konstant - det är pollensäsong.

Skitkul.

Ska försöka speeda upp mig lite så jag hinner med bussen. Är hur trött som helst, somnade lite för sent i natt.

Ha en bra dag!

Goooood natt

Nu väntar mig en rätt soft vecka. Ska dessutom träffa grymt bra människa i morgon, så det känns som en bra måndag också.

God natt.

Rubrik

Pappa och jag åt lunch idag och började diskutera hur vi var som barn. Vi kom in på det här när jag som liten var hos en kompis eller på dagis och så springer jag och gömmer mig när mamma eller pappa kommer för att hämta hem mig eftersom jag vill vara kvar.

Sofie: Aaw, vad gulligt!
Pappa: Javisst, absolut: "Sofiiie! Aw, vad söt du är som gömmer dig! Var är du?" fast egentligen tänkte jag: "var är du nu då ungjävel!? Jag måste ju hem och laga mat!!"

Ja. Eh.

Parararabener

Ni som inte vet vad parabener är: Det vet inte jag heller.

Jag vet inte riktigt vad det är eller vad det är bra till, men det finns tydligen i olika hudvårds- och hårvårdsprodukter. Detta ämne sägs framkalla cancer och vara hormonpåverkande. Dock är det bara propylparaben och butylparaben som förbjudits, så de andra verkar vara okej.

Tänkte att ni ville veta, själv har jag rensat bland mina och min favorit-body lotion var tvungen att kastas. Så nu sitter jag här och deppar för tredje dagen i rad. Skit osså.

Det verkar som det blir ett djur ändå

Pappa läser på flitigt om det, mamma letar kullar på nätet och Johan... ja, han bryr sig fortfarande inte särskilt mycket. Det verkar som det blir en katt för oss i sommar!

Ska åka till ett "testhem" där jag kan kolla så att jag tål rasen. Det är inte bevisat att sibirisk katt är allergivänlig, men det verkar som att den fungerar för de flesta. Håll tummarna för att den gör det även för mig!

Nu ska jag in i duschen och sjunga falskt. Hej så länge!

10 april

Goder morgon.

Himlen är så fint blå idag också och jag känner riktigt hur jag dras utomhus. Har spänt fast mig vid datorn för att skriva en sak till franskan, men sen, då jävlar ska jag ut.

Drömde om min Victor i natt. Drömde att han skulle komma hem på lovet och undermedvetet trodde jag att det var fredag om en vecka. Så när jag vaknade och upptäckte att det var söndag och en hel vecka kvar innan han kommer hem bidde jag ledsen. Men så kom jag även på 'men! Det är ju bara en vecka kvar! Omgomgomgogmomg'.

Dessutom en vecka utan läxor (typ), utan prov, en studiedag, en friluftsdag och en tisdag hos tandregleringsspecialisten!

Undra vad de kommer göra på tisdag. Lite nervös faktiskt. Det kommer la gå bra ändå!

Grattis till Victor och mig! 1,5 år igår, eller 18 månader. Beror på hur man räknar.

Dagens konstaterande

Man blir inte mätt av att bara äta popcorn och chips, hur mycket man äter.

Min dag

Tog en 3-timmars promenad med Johannes, Tim och Coffe förut. Kändes lite som att jag var skyldig det fina vädret det, för visst var det fint idag? Och varmt! Vi köpte piggelin, lekte sadistlekar, klättrade i en stor hög nedhuggna träd och  annat som normala 16- och 17-åringar brukar göra.

Jag har en hel del massa tankar i huvudet just nu som inte rör skolan. Det är på ett sätt härligt och på ett annat sätt besvärligt (ja, det rimmade!).

"Ska jag göra något med håret, som t.ex. sätta upp det i en toffs och klippa av?"

"Tänk om vi alla levde i the matrix. Eller som i inception... Usch vad hemskt. Eller typ styrdes som sims-gubbar."

"Det är tragiskt att allt vi gör i livet är för att få ett jobb som vi sedan ska jobba med resten av livet tills vi blir gamla och inte klarar det längre. Man hinner ju inte leva innan man dör."

"Undrar fortfarande vart jag lagt min inspiration någonstans. Kan verkligen inte hitta den."

+ tusen andra saker jag inte orkar skriva ner.

Nu ska jag snart sova. Först ska jag borsta tänderna med min nya rosa tandborste som jag köpte på Gekås. Den är ascool.

God natt.

Inkompetent frisör

Var inte inne på datorn igår, alls. Stack nämligen till Gekås (Ullared för er okunniga) direkt efter skolan och kom hem någon gång vid tio, halv elva.

Idag har jag klippt mig. Jag kan lugnt säga att jag aldrig varit såhär missnöjd och besviken på en frisör som jag är nu. Är så himla förbannad. Mamma såg att denna hade någon erbjudande och tyckte vi skulle dit. Mitt hår ser ut exakt som det gjorde när jag kom dit, trots att jag bestämt sa till henne att jag ville klippa av rätt mycket på längden och klippa upp håret lite. HON HAR INTE ÄNDRAT ETT PISS! Och ändå tog det längre tid än det brukar.

Fan vad besviken jag är. Fick flipp och klippte av en del nu när jag kom hem. Funderar på att sätta upp håret i en toffs mitt på huvudet och bara klippa av. Vågar jag?

EFTERLYSES

Har tagit bort mitt facebook-konto helt nu! Inte bara inaktiverat. Var jätteglad nyss.

EFTERLYSES

Min inspiration. Jag kan ha tappat den någon gång senaste månaden.

Upptäckte att den var borta i samband med att jag skulle skriva på datorn. Sedan låt. Och inget av de två sakerna gick.

Hör av er om ni hittar den.

MVH
Ledsen-i-örat-Sofie

2012

Den 21 december 2012 går världen under.

Eller om det var mänkligheten som går under, sak samma, nästan.

Jag kan inte säga att jag tror på det där tramset. Kan inte säga att jag kommer springa omkring och göra allt det där jag aldrig vågat göra bara för att mayaindianernas kalender spår att jorden ska gå under.

Men så slog det mig att "tänk om jorden verkligen kommer gå under" och så fick jag tusen bilder i huvudet. Om ni också törs leka med tanken att allt kommer vara borta efter den 21 december 2012, vad tänker ni då? Får ni kanske panik? Tycker ni att det ska bli spännande att se vad som händer? Skulle ni våga ta risker?

Nu, i detta ögonblick, kom jag på att jag kopplar detta inlägg helt fel. Tänkte koppla det till hela undergångsgrejen, men det blir väl till en s.k. "bucketlist" som Tim kallade det. Ni som har sett filmen vet vad det är. En saker-att-göra-innan-man-dör-lista.

Nej, kan inte skriva längre! Detta blev inget bra inlägg. Måste göra mig en egen bucketlist. HEJ DÅ!


Detta inlägg är skrivet i en gäspning

Jag mår illa. Har pluggat sönder mig idag. Borde jag pluggat mer? Ja, kanske.

Ska snart lägga mig, vill sova. Det är bland de mest underbara saker som finns. Sova. Ligga i sängen, under duntäcket och bara sova. Ännu bättre med min andra hälft bredvid mig, men det duger såhär också.

Inget 2012-inlägg idag heller. I morgon då? För i morgon ska jag inte plugga något.

God natt.

Löften är till för att hållas...

... och med de orden kommer jag fram till att jag inte borde ge löften, alls.

Glömde lite smått bort att jag skulle till gymmet igår (JAG VET, VISST ÄR JAG COOL!) så jag kom hem vid halv tio-tiden. 2012-inlägg KANSKE kommer idag istället.

Nu sitter jag i den nästan tomma datorsalen med Matzi och El Davido. De andra har gått för att äta lunch, men jag själv orkar inte. Gjorde klart min hemsida istället.




Den blå sidan är sidan man kommer till om man klickar på listor. Min lärare ska ju kolla denna sida sedan, så tyckte det var bäst att lägga in honom som topp 3 på bästa människorna. Hell yeah. MVG HERE I COME!

Nu ger hon ännu ett löfte

Tja ma tönts!

Jag är precis hemkommen ur detta fasansfulla regn - som egentligen är rätt fantastiskt och extremt mysigt - och ska strax äta lite.

Ska senare idag göra ett litet inlägg om 2012, året alltså, inte filmen, bara för att det kom på tal på historialektionen idag.

Skumbanan!

5/4-11

~ Life is a journey, not a destination. Enjoy the trip. ~

Och nu blir det på något jävla vänster värre

Pappa fick ett mejl idag som gör hela den här gymnasielinjegrejen ännu mer invecklad. Jag hade ju i princip bestämt mig för att stanna på natur nu när det inte gick att komma in i tvåan på estet, så min hjärna var nu mera helt inriktad på det. Men i mejlet stod det att det kanske visst gick att kompromissa fram en lösning så att jag kunde gå estet - utan att gå om. Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till längre.

Alla dessa för- och nackdelar får mitt huvud att snurra runt, runt och runt och jag vet knappt vad jag själv vill längre. På något sätt har jag nog undermedvetet bestämt mig för att gå natur nu, för jag ser mig själv gå kvar här. Kan inte se mig välja estet trots att det nog är det vettigaste valet.

Vad är det för fel på mig? Kan jag inte bara sluta vela.

Gissa vad jag ska göra


Mitt nya jag

Jag har bestämt mig för att se allt positivt! Nu tänker ni "men det har hon sagt förut" och då tänker jag "fuck you".

Även om allt suger ska jag se ljuset i det! För det finns alltid lite ljus i mörkret. Och om du inte kan hitta något får du väl hjälpa dig själv på traven och tända en ficklampa.

Vad bra det där lät. Serri på dirren.

Nu ska jag sova så att jag orkar gå upp i morgon. För i morgon är det skola! Och det ska bli SKITKUL! Okej, nu ska jag inte överdriva. Börjar med min optimism i morgon är för trött nu. Göd nätt.

Strutting Johan

Haha, kolla vad jag hittade på datorn:



Någon har haft kul.


April april

Dag 16 - Det här är jag beroende utav.
Dag 17 - Mitt favoritminne.
Dag 18 - Min favoritfödelsedag.

Nu i tid med första april kom jag att tänka på detta. Inte ett favoritminne, men ett rätt roligt.

Det var för en väldans massa år sedan på just första april. Johan och jag dyrkade på den tiden Markoolio (kan fortfarande hans låtar utantill) och mamma tyckte hon var lustig när hon kom på detta skämt.

Mamma hade precis kommit hem från jobbet och säger "Gissa vem som satt mittemot mig på tåget idag!?" och vi hade så klart ingen aning. "Markoolio!!" säger hon och våra ögon blir klotrunda och vi blir jätte glada! Kommer fortfarande ihåg hur upprymd jag var.

Sedan, eftersom vi fortfarande inte fattat att det är ett aprilskämt, bygger hon på sin historia med "... och han bad mig sjunga lite och det gjorde jag. Han tyckte jag sjöng jättebra så jag ska vara en av hans nya körtjejer!"

Blåögd som jag var blev jag skitglad! Verkligen skitglad! Tänk att min mamma skulle sjunga med den gudomlige Markoolio!!!

Sedan kom det. "April april!" och jag började gråta. Blev så knäckt.

Haha, ja, nu i efterhand är det rätt kul i alla fall.

Stressad

Får jag aldrig någon ro? Sedan den där veckan med 3 prov har jag varit uppe i varv och inte kunnat slappna av. Inte ens när det sista av de 3 var gjorde kunde jag andas ut. Trots att jag hade en helt provfri vecka förra veckan... Jag orkar inte.

Jag känner mig helt enkelt skitstressad över den kommande månaden maj. Det är bara en månad, men den känns så fullproppad.


Det kommer dessutom tillkomma mer saker. Som ett ekologiprov. Som ett historiaprov. Som ett svenskaprov.

Proven i sig är väl helt okej, man kan ju plugga så att man kan det, men jag hinner inte plugga till jag kan det. För när jag gjort Engelskaprovet, hur kommer jag hinna plugga upp mig till fysikprovet? Eller till Biologi A-nationella? Det är helt stört.

När man får proven såhär tätt så är det alltid något prov som kommer gå dåligt för att man inte hann plugga på ordentligt. Så blev det för mig veckan med 3 prov. Då hade jag lagt ner tid på biologiprovet på tisdagen och på exelprovet på onsdagen. Därför hann jag inte plugga allt jag ville till fysiken och fick G. Innan låg jag på MVG, så jag hoppas att jag åtminstone ligger på VG nu.

Jag spyr på skolan. Jag spyr på prov. Jag vill ha sommarlov nu. NU!

Bild på jeansen

Tog bild på jeansen jag köpte igår. Lapparna är inte bortklippta än, har inte helt bestämt mig för om jag ska behålla dem nämligen och då är det ju lite dumt att klippa bort dem, right?

Fick censurera mig, kände inte riktigt för att visa upp mig själv i bh på nätet. Men ritade en fin bild istället! För visst är den fin?

Det är ett jobbigt liv jag lever

Neeeeeeeeeeeeeej jag fick precis sms!!! Och mobilen ligger i ett annat rum.

Livet kan vara jobbigt ibland.

Ska bli bättre på att uppdatera igen

Oj, vad jag har sovit.

Gick och la mig innan 12 igår, var så otroligt trött, och vaknade först nu. 11 timmar och en kvart. Det ni! Fast behövde det nog. Veckorna är tuffa.

Uppdaterar senare. Puss och kram, skumbanan.

Det är bara siffror

Hittade ett par helt fantastiska högklackade skor idag! Nackdelen är att de är högklackade. Och jag är 1,73 eller något, så jag blir en aning hög i dem. Skyhög! Typ längre än min pojk och det går ju inte an.

Egentligen är jag helt nöjd med min längd, min skostorlek och min vikt. När jag var yngre tyckte jag det var jätte jobbigt att vara olik andra, men det ändrade sig med åldern. Nu vill jag hellre vara mig själv än en av de där kopiorna som travar omkring i Göteborg med sina håliga leggings och pälsjackor. De ser verkligen likadana ut.

Storlek 38/39 på skor är perfekt.
Att vara 1,73 har mer fördelar än nackdelar
och
den vikt jag har är jag nöjd med nu.

Önskar dock jag kunde tänka bort folks blickar om jag går runt i sådana höga klackar. För lång, det blir jag.

Perfekt avslutning på veckan

Tjabba tjena hallå!

Precis hemkommen från den goa staden Göteborg och sitter med ett stort leende över hela ansiktet. Det blev en lyckad dag med Highburg-Maria! Även mesen Johannes och räkan Rikard var med på ett hörn.

Fått med mig ett par jeans, en spontanköpt väska med blommor på, underkläder och en hemlig present till Emma i klassen! Hähä. Hoppas hon tycker om den!

Nu ska jag äta en nyttig middag bestående av thaimat eftersom vi ändå åt så vettig mat tidigare. BIG mac och pommes. Hell yeah.

Håret är uppsatt i en knut mitt på huvudet, leendet är fortfarande kvar, så nu är det bara mjukisar som saknas.

Helg nu. Helt underbart.

RSS 2.0