Hjälp med headern

Ska ladda upp designen nu. Om den inte uppdaterats när ni läser detta får ni bara vänta ett tag och kolla senare igen.

Jag har i alla fall en fråga till er.

Ni ser det tomma utrymmet i headern här ovan? Jag är hyfsat nöjd med den för övrigt, men har verkligen ingen aning om vad som ska vara/stå där. Så, lite hjälp tack!

Vad tycker ni passar in där?

Edit:
Ni kan kommentera allt för övrigt också. För mesig gul färg! En helt annan färg, typ blå! Ta bort den där filmremsan till vänster, vi är trötta på den! eller vad ni nu kan tänkas komma på.

Designen kommer i morgon

Ni ska få hjälpa mig med designen i morgon.

God natt!

Hooome

Sitter här, framför datorn, och ska göra engelskan. Vår lärare har gett oss en som är waaay över vår förmåga... kul. Ska pränta in glosor ochsvara på frågor nu.

Sedan är jag faktiskt nääästan klar med designen till bloggen (blir väldigt lik den nuvarande) så då kanske jag pysslar klart den också så att den dyker upp här. Då känns det antagligen roligare att skriva här igen!


VIDEON

Haha, nu lär ni bli sura på mig. Jag har inte alls gjort en video.

Enda anledningen till att jag gått runt och påstått det är för att jag inte haft tid att uppdatera särskilt mycket, och ville att ni skulle ha någonting roligt som ni väntade på medan jag var lite off. Så förlåt om jag gör er besvikna.

Min dag har varit helt förskräcklig! Började 8.20 och slutade 16.20 = ÅTTA TIMMARS SKOLDAG!

Fast lektionerna var faktiskt helt okej. Ska se om jag minns dem...

Svenska
Matte
LUUUNCH (ja, det är ett ämne)
Kemilab - enkel för en gångs skull
Fysiklab - rolig, tävling
Och sist men inte minst:
Ljudteknik

Vi har börjat med individuella val förstår ni (insåg för en halvtimma sedan att jag inte går i ettan, haha) och då valde jag ljudteknik och musik. På ljudtekniken ska man mixa ihop låtar, lära sig fixa PA och göra musik. På musiken ska vi spela musik... No shit.

Okej då! Ska inte ljuga mer.

KLART ATT JAG GJORDE EN FILM! Fick ju ceperyck och allt på den.

Innan ni klickar plaaay är det 3 saker jag vill göra er uppmärksamma på.

1. Jag lade massa autotune på sången, men glömde ta bort det innan jag slutförde filmen, så det kommer låta både falskt och fejk lite varstans.

2. Jag hade tråkigt.

3. Ljudet är ganska lågt, så höj volymen folk!

DEL 1 (vet inte om jag kommer lägga upp del 2, men detta är i alla fall första halvan)


Slutet gott allting gott

JA! DE STÄNGDE INTE AV LJUDET! NI ANAR INTE VAD JAG UTSTÅTT FÖR ER SKULL!

Först ska jag till skolan!

JAG ORKAR INTE

Bara 350 minuter kvar.

God natt.

Tråkigblogg.se

Nej, usch vad trött jag är på bloggen just nu. Det märks va?

Vill bara byta ut designen och lyckas få bilder igen, men men. Det tar den tid det tar.

Ska göra klart filmen sen i alla fall, mähhäähä.

Ingen video

Ingen video idag heller.

Kom precis hem. Har varit och köpt gympadojjor och hjälpt bror med parfym tills jag var helt yr i huvudet. Sprang 3 km igår, vilket var det längsta jag sprungit på jättejättejättelänge. Tog i dessutom! Varje gång det är kondition på idrotten försöker jag undvika det, men inte igår. Fick i alla fall ont i benen (som jag alltid får när jag anstränger mig med mina "gympaskor") så därför åkte vi och köpte nya.

Ska iväg igen vid halv 6 så kommer inte hinna ändra om ljudet idag.

Ha en bra kväll!

Oskar

Det åskar! Jag har längat så mycket efter åska! Vet inte om jag vaknade av det, men gick i alla fall upp när jag hörde det, och nu sitter jag här. Iiiih! Borde göra varm oboy och sätta mig och läsa en bok. Känner mig som ett barn på julafton typ, haha.

Förresten funkade det inte att ladda upp den igen, de mutade det klippet också...! Så får väl sätta mig och lägga till annat ljud på skiten efter jag ätit frukost.

Hej så länge!

Och nu får jag damp

Det är så fruktansvärt varmt i mitt rum, i vårat hus, att jag håller på att smälla av. 26 grader närmare bestämt. Har tagit av mig mina mjukisar som kanske bidragit en del till mitt smärre värmeslag och satt upp håret till en boll mitt på huvudet, så nu borde det snart bli lite svalare.

Nämnde jag att jag är arg på youtube? Åh, jasså jaha, det gjorde jag ju, ja. Usch ja. Youtube är dum -t. Försöker ladda upp videon igen i hopp om att de inte ska muta detta klipp också och det är bara 342 minuter kvar.

...

5 timmar. Orka, säger jag. Men men, vad gör jag inte för er skull. Eller min. Jag vet inte längre.

Hej då.

Nu har youtube fått damp på riktigt

De har stängt av mitt ljud. WTF. Så kan tyvärr inte ladda upp klippet här än, får försöka att mixtra lite till då. Yaaay. Kanske kan jag fixa på annat sätt.

Sur blev jag i alla fall. Jäkla youtube!

Edit: Någon som vet hur man får tillbaks det?

Det dröjer inte länge förrän...

Filmen på väg! Tålamod, mina unga padawans..!

Update

Haha, jag tror ni kommer tycka att videon suger. Men men! Jag hade inget att göra.

Den kanske kommer upp sent idag, annars i morgon. Dessutom blir den i 2 delar. Tjolahopp!

Video på ingång

En förkyld Sofie bestämde sig för någon timma sedan att spela in en film och lägga upp här. Sagt och gjort. Den är på uppladdning och kanske dyker upp senare ikväll om det inte tar för lång tid.

Ni ska få en ledtråd på vad det är för film. Egenskriven musik.

Duschaduschaduschaduscha

Hemma nu. Fortfarande rastlös. Vi får väl se vad som händer.

Sova? Nä, inte jag! Jag går natur

Längtar efter helgen nu. Denna vecka går otroligt segt och vill helst skippa morgondagen. Börjar nämligen 20 över 8 i morgon, vanlig tid, alla lektioner drar igång då... yahaaay. Ska visa mitt schema för er när jag får tillbaks familjedatorns internet. Ingen sovmorgon på hela veckan. NÅGONSIN! Förstå min vrede.

Frukost nu.

Mina naglar håller på att trilla av

Jaaaaaaaag tänkte spela in en video där jag spelar lite random låtar jag gjort under min livstid, men så skulle jag plötsligt iväg på fotbollsmatch så får göra den i morgon eller någon gång snart.

Ska ner och se True Talent nu. Vet inte varför jag ska se det, såg det igår och tyckte det sög rumpa. Jag som sett fram emot det så länge (en månad typ) och så har de bara svårt att fylla ut programtiden... Tacka vet jag Idol. Där är i alla fall vissa helt rubbade så det blir åtminstone lite kul.

Rastlöst

Tjaaa...!

Hemma från ännu en dag av icke sommarlov. Igår mobbade vi ettor och idag drog den riktiga skolan igång. Försöke tappert koncentrera mig på de lektioner vi hade, men tja, vad kan jag säga? Det gick väl på den första, men efter lunch var jag helt borta. Och då hade vi engelska och svenska... De lättare ämnena.

Jag har fått något slags ryck och känner mig rastlös! Måste göra någonting!

Framtiden

Sitter i skrivande stund och lägger över videoklipp på datorn. Men inte vilka videoklipp som helst! Har spelat in en film till mig själv fast om 10 år, när jag är 27. Där berättar jag hur jag upplever vissa saker, vart jag ser mig själv när jag är 27 och vad jag nu vill jag göra med framtiden. Ska bli roligt att få se den när det väl gått 10 år.

JB har också gjort en, så ska bränna den på en DVD till honom som han ska spara till sig själv.

Känns läskigt att jag någon gång kommer bli 27. Att jag någon gång kommer bli 40. Att jag någon gång kommer dö. Känns extremt overkligt. Tiden står väl ändå stilla här? Eller? Så jag kommer väl alltid leva? Eller?

Andra dagen på natur

Hej!

Blev ingen uppdatering igår. Efter den kanske en och en halv timmes långa skoldagen bestämde sig folk för att komma hem till mig, så hade ingen riktig ledig stund förrän efter 10 och då var jag tvungen att sova.

Har fått ett helvetesschema och det är inte särskilt tröstande att det bara är jag i hela klassen som fått det. Men vafan. Det löser sig! Eller hur?

I morgon drar allt i gång, men idag ska vi ha någon slags invigningsrit för naturettorna. Någon föreslog att vi sa börja med nollning och rulla dem nerför avenyn i mattor, men det förslaget blev borttaget. Kasst.

Vi ses i kväll!

Blondie


Ingen aning om ni kan se det, men jag gör det i alla fall. Har blivit blooooooond till tusen nu. Solblekt hår. Jag får varje höst gradvis mörkare och mörkare hår – vilket i sig inte är så mörkt utan bara mindre ljust, haha – men jag tycker om att vara blond. Om det blir för mörkt så lär jag slinga det blont igen.

Fast ändå. Kanske borde testa brunt hår någon gång. Om man bortser från att mitt ansikte sett helt likblekt ut på vintern, hade jag passat i det tro? Hm. Skulle nog ändå aldrig våga.

Med ett leende på läpparna

God morgon!

Idag kommer bli en bra dag, det känner jag på mig. Efter alla år som jag vaknat dagarna innan skolan och bara vill försvinna är alla sådana känslor som bortblåsta dagen innan jag ska börja andra året på natur. Det känns jättebra! Jag klarar det här.

Det är soligt ute, vilket betyder att jag måste måla klart altanen idag. Även det känns bra. Då kommer mina pengar inrullandes och det är välförtjänta pengar. Ska använda dem på tågbiljetter under året.

Till och med min ångest över att Victor har tuffat iväg till Sthlm är borta. Allt verkar vara så förbaskat bra idag.

Idag kommer bli en väldigt bra dag!


God natt

Jag är hungriiig. Ska äta något och sedan sova.

Har varit med JB hela dagen och flanat omkring här hemma. Vi (det vill säga bara han) har bestämt att jag ska färga hans hår brunt nästa gång vi ses... Han har blont nu... Något säger mig att han är helt ute och cyklar! Jag kan liksom inte färga hår på folk utan att det blir fel. Men aja.

I övermorgon börjar skolan igen. Förhoppningsvis blir det ett betydligt bättre år än det förra. Det blir det nog.

God natt.

Datorpaj

Åt en macka och satt i soffan en stund, sedan gick magontet över och vips så somnade jag. Sov till halv 11 och är nu helt utsövd!

Tänkte förklara varför bilderna som jag lovade skulle komma upp här aldrig kom upp här. Det är så att vi la in alla bilder på den gemensamma datorn och sedan raderade dem från kameran, men sedan pajade datorn så vi var tvungna att lämna in den. Bilderna är kvar på den och datorn är tillbaks, men nu är det så att internet på den fungerar inte riktigt så kan ändå inte ladda upp dem här.

Så ni får vackert vänta lite. Det gäller designen också, som också ligger på den datorn.


Dum mage

Vaknade tjugo i 7 av ont i magen. Kunde inte ligga ner så bestämde mig för att gå ner till soffan och läsa eller någonting annat. Blogg till exempel.

Just nu skulle jag göra vad som helst för att få luta mig mot hans axel. Få känna hans doft. Bara kunna ringa och be honom åka ner på moppen. Snart kommer hela jag inse att han är i Sthlm, det är bara en tidsfråga.

Ändå känns det okej. Det gör faktiskt det.

Impossible game

Den här filmen är för er som någon gång spelat The Impossible Game. Det är precis såhär jag känner när jag flippar, slänger tillbaks Tims iPod(?) till honom och tjurigt går iväg.


Fasiken, vad roligt det är att se!

På återseende

Regnet faller inte lika tungt nu som förut. Det känns som att vädret samspelar med mina känslor och ändrar därefter mängden regn.

Sedan jag vaknade i morse har jag bara gått och väntat på en enda sak; att klockan skulle bli halv ett. Det var den tiden Victor skulle åka förbi för att stanna i futtiga minuter och för sista gången på detta sommarlov prata med mig ansikte mot ansikte.

I flera dagar har jag gått och fasat för detta ögonblick. Ögonblicket då han försvinner. Redan igår bröt jag ihop när jag insåg att vår sommar var över, att han mot min och hans vilja skulle bege sig tillbaks upp till Sthlm för att gå år 2. Nu är ögonblicket över. Och ni anar inte hur befriande det känns.

Denna sommar har varit den bästa hittills. Till en början var det svårt att ta sig tillbaks till ett förhållande och leva som vanligt då det hade gått 2 hela månader utan att vi setts. 2 hela månader av tomt tjaffs och bråk. Vi hade otroligt mycket i skolan både han och jag och det riktigt tärde på en att inte kunna uttrycka sig som man ville. Jag hade glömt hur det kändes att ha hans armar om mig. Hur hans läppar kändes mot mina. Hur hans ögon lyser när han börjar le. Jag hade glömt. När jag sedan plötsligt föll tillbaks i förhållandet började lyckan fylla mitt tomma bröst.

Det var länge sedan jag kände sådan här lycka. Framförallt de senaste veckorna har varit otroligt härliga. Först följde han med till sommarstugan och var där, bara min familj och han (värt att tilläggas är att bror min och Victor kommer onödigt bra överens och dampar hela tiden så fort de är tillsammans), och efter Sthlm blev det bara bättre och bättre. Nackdelen var bara att när man varit med varann såhär mycket så blir det ännu jobbigare när han ska ge sig av.

Jag ville inte släppa honom. Ville inte att han skulle säga hej då och gå tillbaks ut i bilen. Han pussade mig, sa hej då, att han kommer sakna mig och att han älskar mig. Sedan gick han tillbaks till bilen. Jag fick kämpa emot min instinkt att öppna dörren och springa efter honom och när jag hörde att han åkte blev alla de tusen tårar som fallit plötsligt tusen till. Nu är det över.

Det känns lättare nu. Vi har mer pengar och kan ses oftare än föregående år. Dessutom har vi båda kommit in i hur våra linjer är och vad som förväntas av oss. Våra mål är:
  • Gå och lägga oss tidigt varje kväll så vi inte kommer till skolan och somnar (som hände ett antal gånger för oss båda).
  • Vara uppmärksamma på vad läraren säger och koncentrera oss.
Då slipper vi plugga ihjäl oss på helgerna vi ska ses och kan ägna oss åt varandra.

Vi kommer klara detta år bättre än det förra. Och vi är ju fortfarande tillsammans efter året som gått, så det bådar gott.

Nu är alla tårar som ska falla borta. Ser nästan fram emot att komma tillbaks till skolan och få tillbaks sina rutiner. Det är dock ett ganska stort nästan.

Det regnar

Jag är tillbaks.

Nu ska jag bara säga hej då till Victor.

Minipaus

Jag orkar inte blogga just nu. Spenderar mest tiden med Victor nu då han åker på fredag. Han är efterbilven och efterblivar sig med sin iPhone nu, så han är efterbliven. Han skickar fejk-sms till sig själv.

(Tycker om honom ändå) (lite)

Hörs snart igen!

Facebookmani

Överväger att skaffa facebook igen, av anledningen jag så ofta nämner: resten av världen är uppkopplade där och jag missar en hel del.

Vill inte egentligen. Vill heller inte veta vad alla gör hela tiden, vart de är och vad som händer i deras liv. Men det är rätt svårt att inte veta när man ständigt ser deras uppdateringar.

Om jag skaffar det igen blir min vänner-lista på max 20 pers jag har bestämt! Mina närmsta.

Lamalamalamalamalama

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaag ska ut och äta chips med mammaaaa..!

Huvudvärken vägrar ge med sig, men det går nog över snart. Diesel sover som bara den, myser ner sig i knät då och då eller sitter mitt på golvet och jaaamar. Jag fattar inte riktigt vad hon vill.

Har målat av min kusin Maria. Det tog bara typ 4 timmar, haha, och ansiktsformen blev skev. Blä. Fast blev änna lite nöjd ändå. Målade av ett foto på henne från när vi var vid stranden och det linnet hon har på sig på bilden är helt efterblivet jobbigt att måla av för det är massa blommor över hela! Så jag lämnade det blankt, haha. Så lat är jag. Lägger kanske upp den senare, typ i morgon, för ska laga mat hemma hos Victor i kväll!

Ha en fin kväll suckers.


Migräääääääääääään

Vaknade i morse till en underbar dag! Vädret var fantastiskt och jag hade Victor bredvid mig. 1 timma in i dagen började det jävla flimret framför ögonen och ytterligare en timma senare satt jag där med en extrem huvudvärk. Har tidigare gånger inte fått särskilt ont i huvudet i samband med flimret, men denna gång bara exploderade det.

Nu kan jag härmed säga att jag fullt förstår vad folk menar med migrän. Mådde så illa att jag inte lyckades få i mig så värst mycket till frukost, var tvungen att bädda ner mig med en hink bredvid sängen och sedan efter 2 ipren försöka somna.

Men nu mår jag bättre! Verkar som jag har druckit lite för dåligt också för nu har jag fått en annan huvudvärk också, fast det är inte så farligt! Nu ska jag äntligen resa mig ur sängen och gå ner och mysa sönder Dieseldorf. Hej!

Då drar jag till schtan

Ska träffa kusin Karro i stan nu!

Kunde inte bestämma mig för vilken av dessa två bilder jag skulle lägga in eftersom de var lika coola båda två, så lägger in båda!



Sedan kom jag på att jag måste visa mina naglar! De har nog aldrig varit så här långa samtidigt någon gång i mitt liv. Det har alltid varit minst 3 som gått av och dampat.


Jag, personligen, ser helt retarded ut bakom händerna.

"Tiden går fort när man har roligt"

Vaknade aldeles nyss med ångesten väl placerad i magen min igen. Fy vad hemskt. Inte sovit särskilt bra heller, men det var Diesels fel. Hon skulle vara överallt samtidigt.

Tiden går för snabbt. Det är första gången någonsin jag faktiskt skulle vilja pausa tiden och bara kunna vara. När jag var liten var en dag som en vecka och en månad som ett år. Åren i sig varade i evigheter och vid varje nyår hade man glömt av den förra. Till och med sekunderna tycktes gå långsammare förr än nu.

Nu går åren hur snabbt som helst och när ett nytt år kommer känns det som att det var i förrgår som man välkomnade det förra. Tiden går fortare ju äldre man blir, säger man. Jag vill inte. Jag vill inte behöva vara rädd för att alla de där små ögonblicken bara försvinner som alla andra dagar gör.

Jag ska försöka tänka på detta under året nu. Hur jobbigt det än kommer kännas med prov och åter prov så ska jag ta vara på tiden, kunna tänka tillbaks på dessa 3, futtiga åren som något bra, inte något plågsamt. För det kommer gå så fort. Första året gick ju fort.

Men faktumet att Victor inte är här kvarstår fortfarande. Det är nog det som just nu är grunden till ångesten. Han är här nu. Hemma. Om en en vecka åker han tillbaks igen och då står jag här med ett långt år av saknad framför mig. Men ett snabbt långt år. För det går ju faktiskt snabbt, även om det är jobbigt under tiden.

Ändå hatar jag att allt går så förbannat fort.

Onsdag

Åh, vad fint han hade gjort det!

Tända ljus, massa gooosaker och film! Underbar den killen.

Sitter återigen och pysslar med designen. Letar febrilt efter bilder som ska passa in i filmremsan till vänster - har bestämt att den ska få vara kvar. Designen ändras inte så mycket. Nya bilder, that's all typ. Och så blir det lite blekare gul färg nu när sommaren tynar bort. Inte är det tragiskt! Då kommer mörkret och jag känner att jag faktiskt kan välkomna det med öppna armar. Säger inte nej till mysiga kvällar under en filt, varm oboy upp till näsan och asbra filmer.

Vi hörs!

Grattis till oss!

Ojsan hoppsan! Det blev en väldans lång dusch.

Skulle ju ladda upp bilder, men när jag väl satt vid datorn och skulle börja ladda upp så fastnade jag i design-träsket och satt och grejade med en ny header! Så det kanske blir något av det snart?

Victor och jag firar årsdag idag, trots att det inte är årsdag förrän i oktober för vår del. När den är så är han ju antagligen i Sthlm och detta är den sista 9:e vi är tillsammans innan den "riktiga". Så det fick bli idag.

Just nu sitter jag på mitt rum, beordrad att stanna här till han säger till, medan han gör något skumt på nedervåningen. Är jättenyfiken! Han kom hit med en påse jag inte fick kolla i och det är den han sysslar med nu. Iiih! Nyfiken!

Idag har Victor och jag varit tillsammans i 1 år och 10 månader. Jag älskar honom.


Gammal bild från balen i 9:an. Hinner inte leta reda på en ny!

Ren

Ett stort, mörkgrått moln ligger och lurar ovanför våra grannars hus. Sitter och stirrar på dem - molnen, inte grannarna - och försöker avgöra vilket håll de åker mot. Det går inte så bra då molnen verkar så näst intill helt still. Håller alla mina tummar för att det ska bli spöregn som det var i natt!

Jag känner att jag inte gör mycket annat än att duscha, men det är i alla fall det jag ska göra nu.

Återkommer när jag är klar! Har bilder från Sthlm på datorn nu, mähhähä!


Såhär gör man om man vill ha uppmärksamhet när någon spelar spel på iPaden.


Hopp in i duschen och så är Diesel redan där!

God morgon mina damer och herrar! Eller snarare god dag!

Gick upp 8 i morse, var pigg och glad på mig själv fram till kvart i 12 då jag råkade somna i soffan och bli väckt 45 minuter senare. Är fortfarande glad, men inte lika pigg. Trams.

Ska få gäster vilken minut som helst och jag har inte ens hoppat in i duschen ens. Ehehehehe. Låter lovande. De ska komma 13. NÄMEN OJSAN HOPPSAN! Klockan är visst det nu. Jahaja. Ska väl duscha snart då. Snart. Typ senare.

Har börjat få yttepytte träningsvärk nu... ahmagaaad. Härligaste känslan va! Förutom om man får det i vaderna. Då kan man inte gå. För det skär då. I vaderna. Om man har träingsvärk. I... vaderna.

Hej då.

Jag har gått upp i vikt ahmagaaad

Tjenare! Inte mycket till uppdatering igår heller. Om jag ska vara ärlig gissar jag på att det kommer fortsätta med ett större inlägg per dag, då jag faktiskt ägnar mina dagar åt annat än datorn just nu.

Idag ska jag till exempel (om 5 minuter) iväg till gymmet! Känner mig jätteduktig och eftersom jag planerade det redan igår så känner jag mig taggad också! Det gör jag inte om jag bestämmer det samma dag. Konstigt det där.

Över till något annat. Har ju redan innan i flera inlägg skrivit om min vikt och hur jag upplevt mig själv genom åren. Alltid varit sådär "för smal" som en hel del gör klart för mig och förbränt all mat på ner i halsen så det gjort det omöjligt för mig att kunna öka i vikt. I alla fall. Nu när vi var i Sthlm åt jag inte särskilt mycket. Frukost som alltid, men rätt lite till lunch och rätt lite till middag. Åt gjorde jag ju, men det var värmen som tog bort aptiten. Jag var hur som helst helt bombis på att jag hade gått ner i vikt (hade ju inte tränat någonting heller så där skulle mina små muskler försvinna) när jag vägde mig här hemma. Men nehej. Just nu väger jag mer än jag gjort under hela året. Haha!

Skum kropp jag har. Hähä.

Dagens coola fråga

Ekorrn satt i granen, skulle skala kottar,
fick han höra barnen, då fick han så bråttom,
hoppa ner från tallegren ...

Hur fasen kom han till tallen då?

Bild på solbrännan

Sitter på mitt rum och funderar över huruvida jag orkar ta mig ut till badrummet eller inte. Borde borsta tänderna. Tvätta järnvägen (inget konstigt här inte, ni som fattar får en kaka).

Efter att ha haft pojken min med mig i en vecka i sommarstugan och sedan en natt här hemma, så känns det väldigt tomt helt plötsligt. Nu ligger han och förhoppningsvis sover gott i sin egen säng några ynka kilometer bort. Ska hem till honom och äta middag på söndag kväll... verkligen läskigt! Jag är aningen blyg och har aldrig ätit där förut.

I morgon ses vi i alla fall inte. Jag ska iväg till släkten nedåt i landet och vara borta hela dagen, så inte heller ni lär få se så mycket av mig. När jag får tid över ska jag sätta mig ner och faktiskt ta itu med den nedrans designen, den börjar änna bli lite gammal nu. Dock lär det ta ett tag innan jag får tid. Ska nämligen proppa dessa kommande veckor fulla med saker så att jag inte slösar bort dem på ytterligare några ligga-i-soffan-och-se-på-program-jag-inte-ens-tycker-om-men-jag-kollar-på-dem-ändå-för-jag-har-inget-liv-dagar. Snart börjar ju det där vi helst inte tänker på igen.

Vill ni se min solbränna förresten? Här är jag i mitt mörka rum:


Ser ni? Jag bara smälter in eftersom jag är så fruuuuuktansvärd solbränd. Hell yeah!

Ska nog ut till badrummet nu. God natt!

Det riktigt vattnas i munnen

Just det ja... jag skulle packa upp... aja. Tar det senare...

Nu ser jag fram emot en härlig måltid bestående av KRÄÄÄÄFTOR! Hujedamej vad jag längtat efter de röda små krabaterna alltså.

Fast inget slår hummer. Inget slår fan hummer.

Édé tiishöörtda idada Jonas?!

Sådärja! Då är jag inflyttad i mitt eget hem (har inte packat upp bagen och lär inte packa upp den på tusen och åter tusen år (som vanligt)) och vant mig vid tanken att det från denna punkt bara kommer gå utför. Nej, men det känns som att det fanns två sidor av sommarlovet – den innan vi åkte till Sthlm; den efter vi åkte till Sthlm – och jag befinner mig nu på den andra sidan, den där skolstarten tar vid vid slutet. Får helt enkelt se till att göra denna sida till en väldigt utomordentligt fantastisk och massa underbar sida!

Som en liten fortsättning till mitt random-inlägg mitt i Stockholmsvistelsen får jag börja med att säga att jag inte alls reagerat på Diesel. Jag blev faktiskt sjuk en dag men en väldigt orklös kropp och ont i huvudet. Kortvarig förkylning typ. Så som tur är kan jag fortfarande mysa sönder min lilla Dieseldorf!

Vad jag gjort denna tid? Jo, jag har gjort en hel massa saker, men det orkar jag inte skriva nu. Ska se till att lägga in lite bilder när de väl kommit in på datorn så då kan jag skriva lite mer.

Skriver vad rubriken är för något också.

Skriver senare. Kram kram!

Cheese back

Kom hem i natt. Snart är jag tillbaks här också!

RSS 2.0