Bilder på Bonny Lee

Nya bilderna inlagda! Det är märkligt vad mycket tid jag har när jag inte behöver plugga. Hinner sova ut, plinka på pianot, äta framför en film, sitta ute i solen och sola mig lite (blir fortfarande inte ens liiite röd! Vad har hänt med mig?), läsa HP 3, baka och sitta en hel del framför den kära datorn. Ska dessutom skriva lite nu och sedan krypa upp i soffan med en skål popcorn. Livet är härligt.

Så, då får ni se mina egna bilder på Bonny! Måste påpeka att kvaliteten kunde varit lite bättre, använde inte blixt nämligen. Tog en bild med blixt, men då blev några av kattungarna lite smårädda så jag skippade det.

Ungarna har förresten en förkärlek till mina fötter. Satt på golvet och vid ett tillfälle satt alla fyra samlade runt miin ena fot och turades om att anfalla den. Tur att jag hade rena strumpor på mig!


Mina fantastiska schackrutor


Gladare

Mähähäh... hej.

Nu är jag lite mindre sur och har accepterat att jag är allergisk. Fortfarande bajstråkigt, men inte lika sur. Ska dit i morgon kväll och trippelkolla.

Letar runt efter andra husdjur - måååste ha något att ta hand om, mår så bra av djur - och har hittat tillbaks till hundarna. Äh. Jag går runt i cirklar.

Studenten = ledighet

Sov till halv 12 idag och gick runt som en zombie i någon timma efter jag gått upp.

Ska sätta mig på altanen nu, i solen, och bara vara. Kanske smyger upp till hammocken som nu på den här tiden av året är omgiven av  vita och lila syrener. Helt underbar känsla att sitta dold där och blicka ut över folk som kommer och går ute på gatan. Jag blir så lugn.

Hej så länge.

Behöver vila

Jag är väldig off just nu. Min hjärna och mitt hjärta tycks arbeta i otakt och jag hänger inte riktigt med själv i hur jag tänker och tycker. Har en sådan dag då ingenting överensstämmer med någonting annat. Allt verkar så konstigt. Så ologiskt. Frågor som "varför?", "hur?" och "vad menar jag?" dyker hela tiden upp i huvudet.

Är så besviken. Jag som trodde att jag skulle tåla Bonny, men nehej, sådan tur ska vi inte ha. Ska dit ännu en gång för att trippelkolla att jag verkligen inte tål henne. Har hittills varit inne i huset med alla katter och mina päron säger att man kan tåla olika katter olika bra, så ska testa med att vara ensam med Bonny. Får inte hoppas på för mycket. Då blir det bara ännu mer besviket när jag får klart för mig att jag är för allergisk.

En annan grej jag går och tänker på är pojken min. Det har gått alltför lång tid sedan vi senast sågs och jag vill bara att han ska komma hem just nu. Behöver det. Behöver krama honom.

Jag vet inte vad jag har i huvudet just nu. Svara "vet inte" på allt nu för tiden och det har börjat bli ett uppriktigt svar. För jag vet inte. Och även om jag skulle veta så hade jag inte orkat tänka efter tillräckligt mycket för att få fram ett svar.

Har en känsla av att det kallas skoltrött.

Promenaddags

Fortfarande redigt sur.

Alla borde gå in på Egoinas blogg och kolla hennes lårprojekt! Hon är en så härlig människa hon.

Ska ut med Tim på promenad nu. Känner att både han och jag behöver prata av sig lite. Dessutom ska han få visa alla galna bilder från Tjärnö! Klassen var ju där i torsdag-fredag och har hört massa märkliga berättelser om vad som hände där... några försvann visst ut på vinglig vandring i skogen mitt i natten?

Är ledig i morgon för er som undrar. Det är förmodligen inte ni. Suckers!

Ja men givetvis ...

Så nedrans sur.

Åkte till katterna idag igen, nu helt utan pollenmedicin i kroppen, och såklart reagerar jag mot sötbollarna. Självklart är jag allergisk mot de allergivänliga katterna också. Självklart!

Jahopp. Då blir det kanske ingen katt. Nu ska jag gå iväg och gråta en skvätt.

Sofie goes deprimerad.

Ops

Återigen är det söndag och återigen sitter jag och tittar på Mästarnas Mästare. Limpar slog precis Stenmark i klättring! Helt sjukt. Fast tycker fortfarande synd om Limpar, han har hela tiden sådan otur. Haha, han är helt hög på adrenalin från klättrandet! Störtskön snubbe.

Oj, glömde skriva! Hej då.

Tjingeling

Ska till farmor nu, skriver kanske senare i kväll.

TJARÅ!

Mama: "Du kan sola på tisdag. 20-25 grader och sol"

Kan det vara dags för en ny header snart? Sommaren är ju på ingående. Kanske lite ljusare bakgrund och andra bilder?

Ska plugga det jag kan plugga - om jag inte redan sagt det så har något snille snott min svenskabok och vi har prov i morgon - men sedan kanske jag kan börja pyssla ihop något.

Nu har jag 4 dagar kvar i skolan, varav 1 städdag och 1 avslutningsdag. Måste jag berätta hur fantastiskt detta känns? Måndag och onsdag nästa vecka måste jag tvinga upp mig själv för att gå och ha vanliga lektioner, få reda på provresultat och annat, men redan efter i morgon tycker jag det är lov. I morgon är allra sista provet och det ska bli hur skönt som helst att få det gjort. Då har jag nada att tänka på, bara ett långt, härligt sommarlov där jag ska bada, lära mig laga mat, bada, sola, grilla, umgås, lära mig stå på händer (haha), åka till sommarstugan, bada, le och njuta. Fy fan vad grymt det kommer bli!


Ni måste ha tröttnat på den här bilden, så många gånger som jag laddat upp den.

I rymden finns inga känslor

Har precis sett I rymden finns inga känslor. Jättebra film! Man mår verkligen bra av den. Och sedan har jag ju också en förkärlek till Bill Skarsgård, hähä, så det gör kanske filmen ännu lite bättre.


Nu ska jag stänga ner datorn och krypa ner i sängen. Förhoppningsvis hinner älsklingen min prata lite innan jag ska sova.

Mh

Skit fudge. Ska aldrig mer göra fudge. Fudge fudge fudge. Usch! Eller... det blev gott... men jag fick göra om det för det brände fast första gången och andra gången kokade jag det för länge så det blev alldeles för smuligt!

Arg.


Morsdag i morgon

Påminnelse

Det är morsdag i morgon, så om ni är sådana som brukar göra något speciellt för eder mor är det dags att sätta igång och göra något! Själv ska jag göra fudge. Aldrig i hela mitt liv gjort detta, än mindre ätit det, så vi får väl se hur bra slutresultatet blir.

Det ser dock väldigt gott ut, eller hur?


Ett till

Glömde ett namn! Tyckte väl det saknades något.

Shuffle.

Fast det ville inte mormor för hon kunde inte uttala det. Mähh.

Namnförslag på misse

Har suttit och kollat kattbilder en stund nu och de är hur söta som helst! Kollade "kattwebbcam" på Tunsjis sida (där vi tänkte köpa katt först) och ungarna har verkligen växt! De är så söta. Fast håller ändå kvar vid Bonny.
Åh, vad jag längtar efter lille misse! Vill ha henne här nu nu nu! Kan lägga upp lite namnförslag vi hade på henne, haha.

Ägarens namn på henne: Bonny Lee

Förslag:
Citrus (det tänkte vi ha på den ljusa, då hade det passat bra)
Müsli
Wasabi
Glenn
Lill-Sofie, Sofie Jr, Sofie II
Senap
Bengtsson
Pussel
Kiwi
Mrs Norris
Smeagol
Supen, SuparN (mammas förslag ...)
Farmor
Diesel
Pepsi

Mormors förslag:
Ester
Lisa
Ingerd
Kitty

Haha, ja. Det är en hel del matnamn... Jag vägrade Ester. Det får mig att tänka på kemi. Karboxylsyror och sådan skit.

De namn jag har fastnat lite extra för är Müsli, Mrs Norris och Diesel. Och självklart Sofie-namnen! Fast de blev tyvärr nedröstade av resten av familjen. Bajsfamilj. Men ni tycker väl ändå Sofie-namnen var bäst, finast och vackrast? Tack tack.

Just nu lutar det åt Diesel, det är det enda namn alla verkar kunna tänka sig. Först tyckte vi alla Müsli (vill fortfarande ha det namnet) men sedan ångrade sig pappa med anledningen "jag äter müsli" och föreslog istället Pepsi.

Vi får väl se vad det slutar med!


Slut för idag

Orkar inte skriva mer idag.

Sitter och se på inspelat Talang med mamma och pappa och sitter och kommenterar gång på gång de små sakerna juryn gör hela tiden. Jättekul, haha.

God natt!

Sär skrivning

Vi pratade om svenska språket under middagen. På den enda svenskalektionen idag pratade vi nämligen om stavfel, meningsbyggnadsfel osv. och jag måste säga att jag är en språkpolis. Jag är en språkpolis så det tjuter om det. Har en siren och allt vettni! Fast nä.

Jag hejdar mig för att rätta folk som säger fel, mest för att jag själv tycker det är extremt besserwisseraktigt. Stör mig själv på folk som rättar och ska visa sig bäst. Men jag stör mig också på folk som säger han istället för honom, skärt istället för skurit. Vissa rättar jag hela tiden, mest för att jävlas. Min pojke till exempel. Eller mamma. Fast det är mest för att hon inte riktigt orkar bry sig om hur hennes sms ser ut. Får isärskrivna sms hela tiden från henne! "Skriv bord". Mamma, du "sär skriver"... Det är för att jävlas, för vem tar egentligen skada? "Fryst kyckling lever" hähä. Så bäst.

Folk bryr sig mindre och mindre om språket och jag stör mig mer och mer på folk som på allvar skriver "mej" istället för "mig", "dom" istället för "de" eller "dem". Det är okej i sms. Det är okej på msn, facebook, skype, ja, ni fattar. Men det är inte okej i uppsatser, jobbansökan, tidningsartiklar och andra officiella grejer! Jo, jag vet att "mej" och "dej" har blivit godkänt som grammatiskt korrekt, men jag tycker fortfarande det är fel.

Mejl istället för mail är okej. Mest bara för att jag gillar stavningen bättre på mejl.

Detta är bara mina åsikter! Jag är ju som sagt en liten språkpolis innerst inne.


Johan om Paris (Bloom): "sicken modig man han är.."

Troja var en smärre besvikelse. Det var bara strider, strider och strider. Trodde den skulle innehålla åtminstone liiite mer handling än sådär. Och okej, den handlar om Illiaden, men strunt samma! Lite bättre kunde de allt gjort den.

Tumme-ner för Troja.

Jag vill plugga? Yeees man det vill jag

Jag har en otroligt varierad kost!


Ni fattar inte hur gott det ääär!

Nu kan jag med glädje meddela att jag ska plugga. Genom att se en film. Och inte en sådan där tråkig utbildningsfilm utan en riktig film. Troja! Med Orlando Bloom och grejer så den blir nog bra, hähä. Barnförbjuden också, men jag är väl ändå vuxen. Inte? Lite grann åtminstone?

Skynda skynda skynda

Nu ska jag skynda mig iväg till skolan för att gå på 1 lektion som vi ska ha med någon random lärare vi inte ens brukar ha. Känns väldigt onödigt. Men men, vad gör man inte för... för... eh, jag vet inte.

Hej!

Äh

Jag är jättehungrig. Jag har jätteont i huvudet. Jag har inte gjort min biologirapport som ska vara klar idag. Jag är inget jäkla offer. Jag har mig själv att skylla.

För jag är fullt kapabel till att laga mat. Jag kunde ha druckit lite mer förut, eller sovit lite mer i natt. Jag har haft hela eftermiddagen och kvällen på mig att skriva biologirapporten. Så det är inte så synd om mig.

Ska skriva den nu, sedan äta och sedan sova, så är mina futtiga problem borta lagom till när jag vaknar i morgon.

God natt.

Omnomnomnomnomnom

Hemma!

Har gjort makaroner med ost, sweet chili, ketchup och KÖTTBULLAR. Så jäkla gooott!!! Nu ska jag äta och se på Off The Map för jag är cool. HEJ DÅ.


Den första sovmorgonen ... på en torsdag!

God morgon!

Denna sköna torsdagsmorgon vaknade jag nio, rätt utvilad, men inte så pepp på att åka till Universeum och studera djur. Men men, jag får väl ta mig i kragen, släpa mig på bussen bort dit och göra klart arbetet så snabbt som möjligt. Sedan ska jag med stor glädje hoppa på bussen tillbaks och slänga mig framför tvn och se på Titanic! Sugen på att se den. Och hur mysigt är det inte att vi har den på VHS? Hihi. Man måste liksom vänta på att den ska spola från början. Helt knasigt, right?!

Johan spelar bas på nedervåningen och har ropat saker till mig var tionde minut, men har inte hört ett skit av vad han sagt. Bara skrikit "jaaa!" och "neeej!" tillbaks och hoppats att det passat in.

Mööööööööhhh

Jag är trött... Borde träna. Men sitter här och gör ingenting.

Det finns så mycket jag vill göra. Saker som inte går. Och det suger! Så jag deppar lite nu. Deppelidepp. Ska träna. Bada. I badkar! Poppa. Popcorn. Äta popcornen. Se på tv. Se på tv.

Slut!

Då var Kemiprovet gjort!

Min dag:

Kemiprov --> lååång rast --> indrouktion i Matte C (omfg) --> piano --> klippt mig --> tugga tuggummi

Det sista gör jag just nu.

Mitt hår har aldrig känts såhär kort! Och det är inte ens kort! Johan märkte ingen skillnad, haha. Ändå tycker jag det är supermegaultrafluffigtmycket kortare än förut. Och det låg stora berg av blont hår på golvet efter att jag klippt mig (gissar på att hon inte gick och strödde ut någon annans hår på golvet medan jag klippe mig...) så det borde se mycket kortare ut! Very well.

Naturarna drar i morgon iväg på någon studieresa, men jag är hemma och går på universeum med en klasskompis, Jan, istället. Vi ska skriva en rapport om djuren där eller något sådant finurligt. Sedan ska jag baka kakor åt Johan för han orkar tydligen inte göra det själv. Han ska stå och sälja dem utanför ICA för annars får han inte vara med och spela fotboll. Haha. Fail. Nä, jag vet inte varför de ska göra det faktiskt.

Nu ska jag spela tetris för jag äger på det. Punkt!

Snart är det över

Häääääääääääääääääääj.

Maria och jag kom på värsta idén, men kan inte berätta. Fniss. För då förstör jag allt. Så jag vet inte riktigt varför jag skrev det här. Avskyr nämligen själv folk som säger A men inte B eller C.

Sista kvällen med studerande idag då. Känns konstigt. Vad ska jag göra sedan liksom? Har jag ens ett liv utanför skolan? Hm. Får väl kanske börja umgås med folk igen, eftersom jag faktiskt äntligen kommer ha tid! Det känns däremot väldigt roligt och välbehövligt. Lite mänsklig kontakt, fast ja... inte på det där kontaktiga viset...

Satsar på ett VG på provet i morgon, då får jag VG i slutbetyg, och det måste jag ju vara nöjd med. Får lära mig att inte alltid sukta efter det där feta MVG:t som jag har gjort sedan vi fick betyg i åttan. Varje gång jag inte lyckas uppnå högsta betyg - vilket tyvärr är oftare och oftare nu för tiden - så känner jag mig ganska besviken på mig själv, trots att jag egentligen bara behöver ha ett G för vidare utbildning. Det sitter väl i huvudet på mig. Jag är dessutom för lat för att orka plugga sådär extremt mycket att jag kan få ett MVG. Så det måste räcka med VG nu, okej Sofie?

Nu ska jag i alla fall läsa igenom det sista i kemin och sedan blir det House klockan nio. I morgon ska jag fira!



Bild från i påskas.


Skön tisdag

Tjenare tjenare.

Det känns så härligt att gå upp och veta att en skön, lugn dag står framför ens fötter. På matten ska vi läsa det sista i fysiken, på idrotten... ja, vettefasen alltså, sedan biologi där vi gjorde nationella förra veckan - med andra ord har vi ingenting kvar där - och sedan någon random film på den långa historialektionen. Gött!

Ska packa i ordning min badass sportbag och sedan få skjuts av min vänlige fader.

Vi hörs!

Nörsk

Nu ska jag se Himmelblå! Jag vet, jag suger på att blogga, håll keft.

Majs på er alla!

Hahahahaha... "abonnenten du söker kan inte nås för tillfället. Du kan skicka ett sms istället!"

...

Nerd

Sitter och spelar bloons tower defense för att fördriva tiden. Ska ta tag i kemin nu och sedan ska jag gotta mig med onyttigheter såsom chips och cider ikväll, mihihihihihih. Tror för övrigt att jag ska fortsätta med listan, om ni minns? Glömmer den hela tiden.

Hej så länge! Hörs säkert snart igen.

Hejsan

Jag har hamnat på en uppdateringstorka eller vad de coola bloggarna brukar säga. Uppdaterar ju lite då och nu, men det är ju bara för att fylla ut tomheten och därför blir det inte alltid så roligt innehåll kanske.

Ska sticka upp i duschen nu och sedan ska jag softa! Ska bli skönt. Kanske blir det lite Mästarnas Mästare på tv ikväll med familjen. Mysigt program det där.

Ni får en gammal dubbelbild för att göra det hela än mer deprimerande:


God Morgan

Oj oj oj. Sov visst ut idag också. Rekordet är dock vid tre-tiden, så får väl ta och slå det på sommaren.

Nu ska även jag konstatera det uppenbara: jorden är kvar, vi lever, allt är frid och fröjd, tjalalalalaaa.

Har äntligen blivit med post-it-lappar! Hihi. Så nu sitter det massa små lappar med onödigt kludd på över väggen bakom denna kära datorskärm. Najsigt värre.

Frukost... eh, lunch-dags!

Nattmacka

Funderade på om det var lönt att gå och göra mat förut. Eftersom jorden ändå skulle gå under menar jag. Så jag väntade en stund och eftersom den inte gick under halv 1 som någon så fint räknat ut att den skulle göra i svensk tid, gick jag och bredde mig en macka.

Göttans.

Så nu sitter jag här och smaskar på min macka i godan ro. Fast nu kom Johan hem, ett ögonblick!

....

Jahopp, jag som tänkt lägga mig. Nu blir det visst till att poppa popcorn och se film istället. Vilken trevligt överraskning såhär mitt i natten!

Varför inte

Kom precis på en sak. Varför strävar jag efter ett MVG i kemin? Jag behöver det antagligen ändå inte och ett VG i kemi A på natur är ändå guld värt. Jag får ändå bara MVG i slutbetyg om jag lyckas ta mig över gränsen på provet på onsdag, och med tanke på att jag inte lyckas pallra mig över den på de tidigare proven så har jag väl ändå ingen större chans att just lyckas denna gång?

Så varför lägger jag inte bara boken åt sidan och går och poppar popcorn? Ja, varför inte! Hihi.


Oh nooo

Nu har jag skjutit upp det tillräckligt! Dags för lite kemipluggande.

Förövrigt sitter jag och knåpar på en ny blogg, mest för att det är kul att göra designer och headers. Massa kul.

Hej.

Okej.

Jag orkar bara inte ta tag i kemin just nu. Får göra det senare.

Är så fruktansvärt skoltrött! Sover mig igenom lektionerna och sätter mig automatiskt och pluggar när jag kommer hem från skolan. Det är tungt. Behöver det där omtalade sommarlovet. Nu helst. Bara två prov kvar. Bara två. Sedan är det över!

Överväger om jag ska skaffa facebook igen. Det känns dock som att jag sviker mig själv en aning om jag ansluter mig till hela den där världen igen. Jag trivdes ju inte ett piss och klarar mig mycket bättre utan det. Anledningen till att jag funderar på det är att hela den där världen fortsätter utan mig. Istället för att ringa eller smsa folk så bjuder man in dem till ett evenemang, så jag blir lite smått utstött och utelämnad gällande sådant. I bästa fall får jag ju höra det från kompisar, men det är ju inte alltid det blir så. Ibland blir man bortglömd. Jag är trött på att bli bortglömd.

Gäääsp

Oj vad jag sovit idag! Vaknade nyss och känner att jag kan sova i minst 3 timmar till, men då skulle jag fått panik för att ha sovit bort hela dagen. Somnade i soffan igår vid halv 12 när mamma såg på talanginspelning, vaknade halv 1 igen och hasade bort till sängen och somnade om.

Idag är en bra dag! Nej, det vet jag inte än, men det ska den väl ändå bli. Ska börja med att göra en stor fet frukost med massa saker trots att vi säkert ska äta lunch om någon timma! Älskar frukost. Frukost är bäst.

Skrev inte igår. Hade varken ork eller tid för det.

God morgon på er!

Brb

Jag tänkte bara meddela att jag lever. Typ. Fast inte länge till. I morgon går jorden under.

Rubrik rubrik rubrik

Har tappat respekten för min lillebror... han går omkring och sjunger "skjorta kavaj och röda byxor röda byxro röda byxor" ...... Men men, han kanske kan vinna tillbaks den genom att baka något gott till mig! Hähä.

Ska träna lite nu. Borde filma mig när jag tränar och sedan snabbspola så får ni någonting riktigt roligt att skratta åt! Eller håna.

Bästa ursäkten till att inte plugga

"Åh, nä jag trodde inte vi skulle ha prov? Världen skulle ju gå under på lördag och provet var ju efter det"

Vet inte vad jag babblar på om

Jag är så nedrans trött. Har varit det hela dagen. Så av den anledningen ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig. Förhoppningsvis är jag piggare i morgon och kan tänka klart på biologilektionen i morgon bitti. Vi ska skriva vår labbrapport till nationella då.

Ibland kan det kännas så fruktansvärt hopplöst att gå dag ut och dag in och bara göra samma sak hela tiden. Plugga. Och jag vet, jag vet, jag blev erbjuden att byta till estet, jag hade min chans och ska egentligen inte klaga, men nu gör jag det ändå! För det är ju inte så att jag klagar på natur. Jag vill skriva av mig, jag vill få utlopp för min trötthet och mina tankar. För jag tänker en hel del.

De senaste dagarna har jag gått och tänkt tillbaks på en hel del gamla minnen. Det började i lördags när vi körde "Jag har aldrig". Då kom jag att tänka på en promenad jag tagit en gång, med en viss person, en viss kväll. Och jag hade helt glömt av det! För det var inget vanligt minne – ni vet, sådana som lätt fastnar i hjärnan för att det var så vackert eller liknande – det var bara något helt random. Inte så märkvärdigt liksom. Just av den anledningen att jag börjat tänka på det inte så märkvärdiga minnet så kan jag inte sluta tänka. Det förflutna är nutid just nu och det är jättejobbigt! Tror jag behöver en paus från allt.

Behövde bara skriva av mig.

God natt.

Passa på

Just det! Glömde meddela er om att jorden går under på lördag.

Så gör allt det där ni vill ha gjort innan ni dör – NU!

Mysigt väder

Hej hopp i lingonskogen.

Kommit hem efter en kall och blöt dag i skolan och ska äta någonting. ÅH, vad sugen jag blev på sushi! Måste be mamma köpa hem det ikväll hihihihi.

Har smink för första gången på en evighet känns det som. Tycker nu mera bättre om mig själv utan, det har blivit mer "Sofie" att vara natural. Ska nog ta och tvätta bort skiten när jag sticker från datorn.

Är inte på så bra humör just nu, varken glad eller ledsen. På något sätt gladde jag mig inte åt att matteprovet var gjort igår, för nu måste jag börja plugga till nästa prov. Man får försöka se det positiva i det hela: Sommarlovet ligger bara 3 prov bort. Och om en vecka är de två största och viktigaste proven gjorda. Men tills dess då? Ska jag plugga hela tiden? För vet ni vad? Det orkar jag inte.


Bilden

Känner bara whatefuk, så jag lägger ut denna bild i ett tidsinställt inlägg som kan dyka upp när som helst.


Detta lär jag ångra av någon anledning.

Snabb uppdatering

I morgon är det "Fässtival" på skolan. Med det menas att vår gamla skolas nya skolband ska rocka järnet och vinna tävlingen om skolbandssaken igen!

Men först ska jag sova.

Natti!


Efter ett fyra timmars matteprov

Det är en bra dag idag.

Satt faktiskt av nästan hela tiden vi fick på matteprovet idag, dvs. 4 timmars ontande i rumpan! Gick en halvtimma innan det slutade. Det känns som att det gick bra! Löste minst 1 eller 2 mvg-uppgifter så än så länge hoppas jag fortfarande på att jag kan få det betyget.

Sedan fick jag även reda på historian, vad jag fick på mitt arbete om vikingarna -


(Minns ni?)



- och på den muntliga delen! Där gick det också bra! Trodde inte vår historialärare tyckte om mig, men han är väldigt positiv mot mina kunskaper! Han sa att jag ligger på ett högt betyg just nu.

Ska försöka att inte plugga franska idag, men kan inte lova något. Har vant mig vid att plugga hela tiden nu. Vad ska jag annars göra liksom? Minns ärligt talat inte ens vad jag brukade göra hela dagarna när jag inte hade saker att plugga till.

God natt

Ska lägga mig nu så jag är någorlunda utvilad i morgon.

God natt!

Hej hopp tradilalala

Jag är massa glad och jag fullkomligt älskar vädret! Stora grå moln som tungt ligger och väger på himlavalvet. När som helst kan det börja regna och hur härligt är inte det?

Dessutom är jag klarräknad med matten och får nu låta ödet avgöra vad jag får på provet i morgon - eller så är det jag själv som avgör. Får lita på min instikt eller vad man nu brukar säga för att låta smart. Det känns i alla fall jätteskönt att få det ur huvudet och jag kan tänka mig hur fri jag lär känna mig i morgon när provet väl är gjort! Fast sedan har vi slutprovet i franska på fredag, så den friheten kommer inte vara så länge, haha (deprimerande 'haha').

En annan sak som gör mig massa glad är att jag i princip skrivit klart min låt nu! Panikskrev de sista raderna förut, så borde nog kolla över dem så det inte låter helt åt skogen, men nu är den äntligen klar. I princip.

Ska upp och duscha nu, sedan dra på mig ett par mjukisbyxor och en alldeles för stor tröja och bara sätta mig och mysa i soffan med min käre vän Harry Potter.

På återseende gott folk.



Bild från i påskas.


Mobilen är paj, mums

Min mobil råkade typ sluta fungera igår typ. Så den är typ ganska trasigt typ nu typ.

Men frukta icke! Jag har min gamla mobil tillfälligt så att min vanliga får tid att återhämta sig. Vill dock varna er som får för er att messa mig, för det har varit så att sms från vissa personer inte kommer fram, men att sms från andra personer gör det. Den gör lite som den vill. Bland annat lägger den inte alla nyinkomna sms i inkorgen, haha. Den är nog sur för att jag inte använt den på länge.

Så, nu vet ni att jag inte dissar er om jag inte svarar utan att det bara är min mobil som dissar er!

Såhär ser jager uter

Jag haver ritat/målat/tecknat (vad det nu heter) en bild, men ni får inte se hela. Vågar inte lägga upp den... så ni får nöja er med ögonen. Målade den i ... julas?


Plonkeliplonk

Sitter på mitt rum med gitarren i knät och försöker hitta på finurliga melodier. Det får mig att slappna av. Likadant med pianot. Ofta måste jag springa till pianot, spela en låt och sedan göra det jag egentligen skulle gjort - som till exempel plugga matte.

När sommaren kommer ska jag spela in åtminstone 1 låt till er. Vem vet, det kanske blir 2 eller 3 eller 4 eller 5!

Hon är tillbaks!

Ni såg att jag igår skrev "jag är inte slut i huvudet!" eller något sådant? Idag är det tvärtom.

Har räknat matte sedan klockan 11. Tog en lunchpaus på 20 minuter vid halv 3, men annars har jag suttit oavbrutet med matten framför mig. I 6 timmar och 10 minuter! Jag vaknar med ångest för att jag missade det senaste och enda matte B-provet vi haft så att hela mitt betyg hänger på det nationella på tisdag. Känns inte jättekul.

Ändå är jag glad! Jag är glad men helt slutkörd.


Är seriöst så trött att jag inte orkar le, haha, men jag lovar: jag är faktiskt glad! Tog någon bild då jag försökte le men det såg så otroligt fejk ut att jag struntade i det och det blev något mellanting. Och valde denna coola "glödande" effekt så att det skulle sudda ut hur ofräsch jag är. Fast nu sa jag det ändå, så ni vet det. Jag vet inte vad jag babblar om.

Ska göra något annat nu. Något då man inte behöver använda hjärnan.

Kram!

Jag stinker

Och jag är närvarande igen! Suttit och räknat fram tills nu, men är ändå inte slut i huvudet. Helt otroligt! Har jobbat duktigt också och hunnit med 1/3 av matteboken.

Nu ska jag hoppa in i duschen för det kommer 2 spontangäster hit om 45 minuter. Man blir väldigt svettig av att räkna matte förstår ni.

Hej så länge!

Kvadratrötter och andra tankar

I morgon ska jag viga mitt liv åt matteboken. Nåja, åtminstone mellan klockan 12 och 16. Känns hur segt som helst och drar mig från att gå och lägga mig eftersom jag nästa gång öppnar ögonen står inför en lång dag med matteräknande! Tro det eller ej, men jag hade mycket hellre gjort någonting annat.

Jag får fortfarande åsikter om linjebytet och blir fortfarande förvirrad. En del tycker att jag gör fel som bara nöjer mig med att välja bort fysik B och inte byter till estet. Då jag ändå höll fast vid natur när jag får höra dessa åsikter fick jag sedan höra en ny sak från pappa. "Varför väljer du bort fysik B? Är det verkligen det ämne du har svårast för och tycker är jobbigast?" och jag har faktiskt aldrig ens ägnat det valet än tanke sedan jag först bestämde mig att byta bort det i början av året. Så nu har jag ännu mer tankar i huvudet än vanligt.

En annan sak jag går och tänker på är mitt självförtroende. Det är i botten just nu och jag har absolut ingen aning om varför. Förut tyckte jag att jag hade ett hyfsat starkt självförtroende, men nu är sämre. Kanske är det för att man borde ta hand om det? Vårda det lite? För sådant har jag nämligen inte tid för. Hm. Jag får lösa det. Kanske ska bygga upp det i sommar igen. Då är jag ju ledig.

Borde kanske trotsa min vilja att undvika morgondagen och faktiskt gå och lägga mig. Börjar bli trött och resten av huset verkar ha lagt sig. Får plugga undan matten så fort som möjligt så att jag kan njuta av min helg.

Ger er en bild på hur mycket tid jag lägger ner på mitt matteräknande. Mer än de flesta faktiskt!

På återseende. God natt!


Det blev cupcakes!

Vi gjorde cupcakes! Vi hade inte så mycket saker hemma så det blev choklad och royal icing. Det låter asfräckt och det är det också! De blev nämligen rosa med små silvriga kulor på. Första gången i mitt liv jag gör cupcakes.

Ska försöka hinna ta en bild på dem innan de äts upp av gänget som anländer ikväll.

Ska äta nu. Asgott! För övrigt kan jag inte laga mat. Måste lära mig det...


Bakning på g

Bror min och jag har bestämt oss för att baka. Vi delar även åsikt om att vi ska baka något gott. Vad vet vi inte än. Återkommer.


Hemma

Sådärja. Då var min dag avklarad. Gick till skolan, gjorde prov, gick hem. Sedan har jag ätit och sett liiiiiite tv också.

Fan, råkade klicka ner rutan så nu minns jag inte vad jag skrev... skit också. Aja, blablabla nu ska jag blablabla och så någonting mer. Hej då!


Sitter och skriver prov

Just i detta nu sitter jag och gör biologiprovet. Det är egentligen buffertdag så slutar efter att det är klart vilket är jätteskönt! Sedan ska jag hem, käka något och slänga mig framför tv:n en stund, det är jag värd.

Det är fredagen den 13:e idag, men jag hoppas ändå att ni får en rolig dag och att ni vaknade på rätt sida i morse. Det är fredag ju! Fredag!

Nu får ni klura på hur jag kan skriva prov och blogga - SAMTIDIGT!

Nu fick jag nog av den gröna boken


Sitter här med min ytterst sura citrondrink bestående av pressad citron, vatten och inte tillräckligt mycket socker. Tänkte hjälpa mitt immunförsvar lite så att jag inte blir massa sjuk lagom till alla prov. Peppar peppar ta i trä. Den är i alla fall väldigt god!

Har kommit på ett annat yrke jag skulle kunna tänka mig - om jag skulle kunna ha musiken vid sidan av vill säga - och detta yrke är någon form av psykolog. Det krävs dock väldigt bra betyg och ni känner mig vid det här laget... jag ogillar att anstränga mig i onödan. Ogillar att anstränga mig när jag behöver det också för den delen. Lat helt enkelt. Så det skulle inte funka. I detta nu borde jag till exempel sitta och läsa de resterande 150 sidorna vi har till i morgon, men gör jag det? Näh. För så dum i huvudet är jag!

Om jag hade haft många besökare på bloggen hade jag haft en frågestund nu, men nu har jag inte det så det kan inte bli någon. Onödig vetskap liksom. Kram på er!

Mjäääääh

Jag är så otroligt grinig. Flippar på precis allt just nu och det hjälper inte att jag har en irriterande lillebror som gör allt i sin makt för att göra mig ännu grinigare.

Måste läsa biologi nu och det suger!

Uppringd av soc

Hemma från en alldeles för lång skoldag. Känner mig helt slut och skulle behöva lägga mig i ett svalt bad och bara slappna av för ett ögonblick. Det är nämligen fullt upp; både tankar som snurrar i huvudet och saker att göra. Om någon timma kommer ni finna mig sittandes i soffan med näsan i biologiboken och försöka få in allt i huvudet så att jag kan prestera på provet i morgon. Om ytterligare några timmar kommer ni antingen hitta mig sovandes i soffan eller sittandes vid pianot. Det är dit jag längtar nu.

Var hos SYV idag. Måste bara först berätta om det konstiga telefonsamtalet jag fick igår under skolans modevisning. Samtal och samtal, jag klickade det för mig okända numret och en snubbe i klassen kollade upp det på sin hitech mobil. Det stod att det var soc. SOC! Omg. Blev lite chockad att de ringde mig. Sedan fick jag även ett sms från ett annat okänt nummer och det var bara SYV som ville att jag skulle komma förbi och prata om estetbytet. Så dit gick jag idag.

Vi pratade om varför jag hade lämnat in att jag avstod från platserna på att få gå om ett år (blev ju erbjuden att få börja direkt i tvåan) och sedan varför jag ville stanna på natur. Hon liksom jag fann mig själv vara 50/50 på att byta och stanna kvar, men tillslut kom vi överens om att om jag kan få byta ut fysik B mot några andra kurser så stannar jag på natur. För då blir nästa år så mycket mer chill än detta! Så nu är det bara att vänta.

Oh, herre vad jag skriver idag! Ni som har orkat läsa ända hit får ett klistermärke av mig, okej? Bra. För ni är duktiga.

Ska nu byta om till min fantastiska långklänning som jag för övrigt älskar att ha på mig. Det är typ myskläder. Som mukisar fast skönare.

Här får ni en bild på den omtalade klänningen:


Den är då ännu längre än vad som fick plats på bilden. Tro det eller ej, men bilden slutar typ vid mina knän. Damdamdaaam...

Nanana skor

Hade köpt dem om de inte kostade en förmögenhet + jag blev extremt lång i dem.


Hej hopp gummisnopp

HEEEEEEEEEEEEEEJ!

Jag har pluggat biologi! Äger fettma. Glassbilen tutar utanför och jag funderar på att springa ut dit och köpa glass som jag gjorde när jag var liten. Det var tider det.

Ska spela lite piano nu. Är hungrig som en varg. RAAAAAAAAAAAAAAWR!

Äfterblivät

Hej tönts.

Åååååååååhååååååå jag kallade er tönts! Omgomgomg.

Jag är glad idag. Glad och skitstressad. Udda kombination faktiskt. Måste plugga massa biologiii och mattäää. Känns tungt.

Proven
Fysikprov.
Biologiprov.
Matte B-prov.
Franskaprov.
Kemiprov.
Svenskaprov.

Allt detta innan maj är slut... EFTERBLIVET! EFTERBLIVET I TELL YOU!

Skriver när jag kommer hem, pussinussisar.

Natti natti

För att påminna "Anonym" som kommenterade förrförra inlägget: Jag är fortfarande facebookfri och kan därför inte gå med i olika facebook-saker. Sådeså!

Mamma hade med sig en långklänning hem idag!

(Victor: Vad är en långklänning?
Sofie: En lång klänning.
Victor: Jahaaa!)

Har ingen sedan innan och har letat lite efter en, så ska behålla denna! Är fortfarande lite ovan vid själva stilen, tycker inte riktigt att det är... normala ? kläder än. Snyggt är det ändå.

Ska sova nu. I morgon kanske det blir lite kass uppdatering för ska spela piano efter skolan och sedan plugga biologi med Tim!

God natt.

Fässbergsträdet

Nu har jag lagt in mobilbilder på datorn! Blev ca 500 st, haha.

Fässbergsflaggan vi gjorde! Hell yeah!


Slaget om innerstan

Såhär gick det:


Såhär arg blev jag:


Nä, skoja jag är inte så arg.


Men visst ser man att jag är trött? Jag brukar inte kunna bli hes (nåja, har åtminstone väldigt svårt för det), men nu är jag det! Så det känns gött. Ansträngt mig ordentligt i alla fall!

Det var hur kul som helst! Tycker riktigt synd om stackarna som stannade kvar på skolan. Först tågade vi iväg i våra gröna tröjor och och lika grönmålade ansikten. Väl på station skulle alla ta spårvagnen, vilket var en smärre omöjlighet då vi lätt fyllde upp två vagnar med knappt hälften av klacken. Sedan stod vi hopträngda hela resan till korsvägen där vi äääntligen fick luft igen! Ni kan inte föreställa er hur sjukt varmt och kvavt det var där inne. Dessutom splashade någon en vattenballong mitt i alltihop. Visserligen var det väldigt välbehövligt, men samtidigt väldigt blött.

I lisebergshallen var det också knökat och varmt, men där fanns det i alla fall lite mer syre. Matcherna drog igång och vi skrek för fulla halsar. Grattis till segern Hvitfeldska! Tycker dock att juryn bedömde vår klack lite fel. De sa att vår skolanda var låg, men den är tamejfan hur skyhög som helst.

Slutligen har jag bara en sak till att säga:

FORZA FÄSSBERG! ÄLSKAR ER!

God morgon!

http://olalindholm.blogspot.com/ Läs den.

Googla hans namn också, ni lär känna igen honom.

Peppad inför morgondagen

I morgon blir det Slaget Om Innerstan! Ska bli jättekul, har sett filmen från förra året och det verkar lovande. För er som inte vet: Det är en fotbollscup mellan 4 gymnasieskolor och det är även pris för bästa hejarklack. Vår skola är helt galna och det verkar som nästan alla elever ska dit och heja fram oss!

Om jag kommer ihåg ska jag ta bilder, annars kanske jag snor några från skolans hemsida.

Lägger mig nu. Natti.

Rompaaaa



Det var ju hur många bilder som helst! Så jag tar tillbaks det om att jag skulle ladda upp alla idag utan de får dyka upp lite hipp som happ, en efter en.


Ofrivillig bloggpaus

Jaaa! Jag kan blogga! Hujedanemej vilken söndag jag haft! Satt och försökte blogga var femte minut!!! Kan ni tänka er?

Nä, skoja. Men måste erkänna att lite panik fick jag. Tycker ju om att skriva här.

Fysikprovet idag gick helt okej. Efter att ha suttit stilla i 3 timmar fick jag dock lite ont i rumpen. Sadfejs. Idag ska jag i alla fall ta en liten pluggpaus och vila ut mig inför näta omgång pluggande. Biologi denna gång.

Ska komprimera lite bilder så att jag kan lägga upp dem här senare. Hej då!

Bajs

JAAAAAAAAA!

Kan äntligen ladda upp inlägg! Cepe. Blogg.se ville mig illa igår, så flippade och kastade in datorn i väggen. Så nu är den paj.




Näääääääääää jag bara skoja.

Häjdo.

Test

TEST!

Om solens strålar lyser på mig med 20 graders vinkel...

Fysikbok + sol = skev solbränna

Ska ut och sola och plugga nu. Man kombinerar ju liksom om man inte hinner båda! Fast lär få fulaste brännan ever, men det kan jag nog leva med! Om jag inte får cancer, höhö. Nä, förlåt, sådant ska man inte skämta om.

Svar på kommentar

Svar till Kimberly som undrade vilken ras: Det är en sibirisk katt! Sägs vara allergivänliga.


AJ MIN RYYYGGGG!!!

AAAAAHHH! Jag sträckte mig. Aaaj min rygg! Aj aj aj aj aj aj aj aj aj. Det gör sååå ont! Stackars mig! Och jag kan inte ens massera mig själv för det går inte! Faaan! AAAAAAAAAAAAAAJ JAG HAR SÅ ONT! Det är så synd om mig. Ajsing bajsiiiiiiiiing!

Sådär, nu har jag gett er lite ledtrådar, så nu lyder frågan: Vem vill komma hit och massera mig? Någon? Jag bjuder på popcorn!

Kattdag - valt kattonge nu!

Då var katten "beställd" och Malmö-katten "avbeställd"! Ska tillbaks till kattongarna om 3 veckor igen för att dubbelkolla allergin då pollenet inte är i vägen. Tror nästan att jag skulle kunna skjuta undan min sprutskräck för ett ögonblick om det visar sig att jag är allergisk mot sötnosen vi ska få hem. Då kan jag ta sprutor och avallergisera mig. Coolt ord.

Det blev Bonny för övrigt! Busungen av de två tvillingarna, den med halvfärgat ansikte. Belinda, den andre, var den sociale och lugna typen och vi kände att vi föll för den lite stökigare! Pappa verkar ha fastnat för namnet Bonny, men gissar på att vi ändå döper om den till något annat när vi får henne.

Sötnosen själv:

Kär på nytt

Jag är frälst! Jag har aldrig i hela mitt liv sett sötare katter än dessa! 20 cm långa fluffbollar som brottades med varann, låg på rygg och slog med tassarna på våra händer och började nafsa på fingrarna.

Och jag visade inget tecken alls på kattallergi. Det kliade inte i ögonen. Det rann inte i näsan. Det kliade inte i gommen! MEN! Det började klia i halsen. Har aldrig reagerat så på katter, så förhoppningsvis var det från pollenet eftersom jag inte tog medicinen på morgonen. Det är någorlunda spikat nu. Den 20:e juni lär vi antagligen få hem en liten egen fluffboll. Nu blir det svåra att bestämma sig för vilken. Det står mellan de två i mitten.



Alla 4 är honor och det är de två med halvfärgat ansikte vi vill ha. Den som ligger ner är döpt till Bonny och den som sitter upp Belinda.

Vi har ett eget namn på vår katt, men det säger jag inte än! Nu måste vi ta ett svårt beslut. Vilken katt ska vi välja?

Nervös

Hela 13 grader är det ute. Och det fantastiska är att det inte är minusgrader!

Är skitnervös. Klockan 11 ska vi iväg till kattesthemmet och kolla om jag är allergisk. Tänk om jag är det! Har verkligen på känn att jag är det.

Ska inte ta några allergimediciner nu på morgonen, så hej pollen! Här kommer jag.

Dag 24 - det här får mig att gråta

Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
Dag 24 - Det här får mig att gråta.
Dag 25 - En bild från mitt rum/lägenhet.

Usch, vilken tråkig punkt på listan. Får la skriva ner något då.

Om jag blir riktigt förbannad på någon kan jag ibland brista ut i gråt mest för att jag blir så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Detta är en grymt irriterande egenskap eftersom jag inte får sagt någonting om jag går runt och snyftar mellan varje halvt ord som blir sagt.

Gråter även till filmer, riktiga som animerade. Började ju som sagt gråta till Nalle Puh trailern om ni minns?

Ibland har jag lätt för att gråta när jag hackar lök, men ibland inte. Det är svårt det där.

Jag gråter när jag blir sårad på riktigt, för besviken eller bara ledsen eller depp. När jag är ledsen vill jag gärna gråta, det får mig att må bättre sen. Hade en period för något år sedan då jag inte gråtit på ett års tid. Inte bara det att jag inte hade mycket att gråta över, utan jag kunde inte ens gråta när jag väl försökte och kände att det hade varit skönt att bara släppa taget om känslorna.

Ändå gråter jag faktiskt rätt sällan. Gråter ogärna offentligt också. Det är bara jobbigt och tycker inte om det.

Slutligen: Jag kan även börja gråta över ingenting. Gråta över att min tröja är för skrynklig, att jag råkat ta fel tandkräm eller börja gråta för att jag blir så förbannad på Victor när han glömmer säga att han inte kan svara för att han har träning. Fast det kallas PMS. Och det kan vara jäkligt roligt också!

Jag är duktig

Nu har jag varit duktig och lagt in bilderna från kameran. Gjorde det i samma veva som bilden i förrförra inlägget.

Såhär såg då mina ägg ut denna påsken!


Omnomnomnom

Mina föräldrar kan vara underbara ibland! Ibland. Som nu, när pappa kmmer hem med fyra pizzor och gladeligen föreslår att vi ska äta framför tvn.

Så nu blir det Matrix 3 och pizza för mig! Sedan ska jag äta ännu mer onyttigt! = popcorn och chips.

Skriver sen!

Att kidnappa ett träd

Det har hänt en rätt sjuk grej. Vårt plommonträd är borta. Jag kan svära på att det var där igår! Nu är det bara en liten brun fläck mitt i gräsmattan och hela jävla trädet är borta.

BRB, måste ut och ta kort!



Där har alltså stått ett träd. Den stora frågan är nu:

Vem fan snor ett träd?


Tänk om

Häääj.

Jag kom att tänka på en sak. Tänk om jag inte har ont i magen längre. Alltså inte på samma sätt som förut utan på vanligt sätt, för alla kan ju få ont i magen ibland? Tänk om jag inte behöver ha problem med magen längre. Tänk om.

Ska till sjukhuset den 14:e juni, 4 dagar efter jag planterat in en metallställning i käften, och prata om röntgenbilderna och hur jag mår nu för tiden. Något åt det hållet i alla fall.

Nu ska jag spela tetris och sedan skriva. Återkommer senare.

Dag 23 - det här får mig att må bättre

Dag 22 - Det här upprör mig.
Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
Dag 24 - Det här får mig att gråta.

Musik.
Pianot under mina fingrar.
Att skriva låtar.
Att skriva av mig.
Djur.
Kärlek.
Att gråta när jag mår dåligt.
Massage.
Popcorn & chips!
Tanken på en härlig framtid.
Stöttande ord.
Bebisar.
Solen.
Ösregn och en mörk himmel.
Att se någon skratta på riktigt och få tårar i ögonen.
Bläddra i gamla album och se hur tjocka alla var.
Att se någon lycklig.
Att få höra "jag älskar dig".
Sova.

Jag orkar inte skriva ner mer saker nu, men det finns en hel del. Tror nog ändå det som får mig att må bäst är popcorn, chips och en film. Sådeså.

Mårn

God morgon folk.

Idag är jag hemma. Mitt magont har inte gått över så kände att jag inte klarade av att gå till skolan med det.

Ska ner och äta lite nu och hoppas på att det går över. Kram kram.

Smärta av olika slag

Har gått runt med diverse smärta idag! Ont lite överallt. Så jag är hemskt ledsen för att jag inte kunnat ladda över bilderna. Ärligt.

Jag får ont i mina ögon när jag kliar för mycket.
Jag har träningsvärk i armarna sedan igår.
Jag har även träningsvärk i rumpan av någon anledning. Man brukar inte få det av sit ups, armhävningar eller en annan armövning.
Och sist men absolut inte minst så har jag i kväll, sedan klockan fem, gått runt med en skärande smärta till höger i magen.

Till min stora glädje har jag inte haft så ont på senaste tiden vilket är otroligt skönt! Bara haft lite magkatarr 2, 3 gånger, men det är ju knappt någonting. Men trots att jag nu gått rätt lång tid utan magont känns det ändå helt förfärligt när det kommer tillbaks igen. Det är som att börja på ruta ett igen. Hatar det.

Ska försöka sova nu, så kanske jag inte har vaknar med mindre ont. Natti!

Dag 22 - det här upprör mig

Dag 21 - Ett annat ögonblick.
Dag 22 - Det här upprör mig.

Dag 23 - Det här får mig att må bättre.

Inget! Jag är helt okej med allt! Allt från att Sverige Demokraterna tar sig in i rikstan till mord. Allt är okej!

Not.

Jag vet inte riktigt vad som upprör mig och kan inte rabbla upp sak efter sak rätt upp och ner. Allt det där sjuka ute i världen, som rasism, mord, att spindlar äter upp sina mammor (eller har jag fått det om bakfoten?) osv. Ja, det upprör mig. Men jag tror ni kan lista ut allt det där generellt upprörande, så jag ska la försöka säga lite småsaker isället!

När någon snyter sig skitljudligt om mornarna.
När Johan sjunger opera de mornar jag har kasst morgonhumör.
När man missar bussen med 2 meter för att den kommit för tidigt.
När man kan ljuga någon rätt i ansiktet (inte sådana där skitlögner nu, utan lite allvarligare kanske).
När man har lätt att bryta kontakten med folk och inte ser det som en sista utväg.


Jag kan hålla på ett tag. Ni blir ändå inte klokare! Så jag lämnar det här.


Osammanhängande

Om jag jobbar på med fysiken senare ska jag lägga in alla bilder från kameran. I så fall blir det en bildbomb senare ikväll.

Efter skolan idag var jag på en körskola och anmälde mig för lektioner till sommaren. Det ni! Är lite nervös faktiskt. Tänk om jag kör in i något såsom jag gjorde med moppen... Det var itte bra.

Utanför fönstret seglar mörka moln förbi och jag hoppas på regn lite senare ikväll! Då blir det till att kura ihop sig under en filt i soffan och se Off The Map! Damdamdam.

Såhär ser min kväll ut:


Random inlägg

Tjenis penis. Hiihiohihihihihoihihih! Jag skrev penis. Hihihihihiih.

Maria sa att jag ska skriva att jag sitter bredvid henne. Så... Jag sitter bredvid Maria.

Maria: Hehehe skriv så!

Hon tycker jag är löjlig som dokumenterar allt just nu.

Maria: Skriv att jag tycker du är jättelöjlig.

Så.

Över till något annat. Pollenet (skriver man så?) börjar minska! Äntligen! Blev kort säsong, men det är bara skönt. Så då kanske jag slipper äta pollenmedicin - som jag även tar mot katt - på lördag när jag ska checka om jag är allergisk mot Sibiriska Fluffbollar. Så då får jag ett säkert resultat istället!

Det känns som att jag är allergisk. Kommer säkert vara det. Bara för att jag har otur.

Muskelknutten Sofie

Igår sög jag, okej?

Idag ska jag bättra mig en aning.

Det snöar inte nu på morgonen vilket är positivt! Däremot ser det kallt ut. Har världens träningsvärk i armarna sedan igår, körde nämligen fystest på idrotten och tränade sedan på kvällen igen.

Jag är fortfarande förbluffad över att jag kan göra mer än 2 armhävningar på fötter. Trodde aldrig den dagen skulle komma då jag stolt kunde säga att jag kan göra 4 stycken! Nu kan jag göra mer än 16. Det är fräckt. Jag som aldrig i hela mitt tidigare liv har haft ett enda tecken på armmuskler. Det ni! 60 situps. Det är inte heller så dåligt! Jag har blivit lite stark.

Så passa er för att bråka med mig. Då kommer jag med mina gigantiska muskler och slår ner er!

Hade tagit massa bilder där jag stått och spänt mig om det inte vore så att jag hade bråttom till skolan och nyss vaknat...

April april... fast i maj

Förlåt att jag inte skrivit! Känner mig rätt usel, vilket är ganska dåligt då en blogg inte får påverka mig så mycket.

Det slutade snöa förut! Göttans. Nu skiner solen, fast här och var lurar stora gråa moln. Än så länge håller sig solen på den blå himlen i alla fall. Vad skriver jag? Jag vet inte.

Jag är uppväxt med "April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill" OCH "Maj maj måne jag kan lura dig till skåne". Det verkar dock som att det är en hel del som aldrig ens hört talas om maj-lureriet. Åh, hemska tanke. För det första älskar jag att den som hittade på ramsan avskydde skåne. Typ som att säga "haha, du blev lurad! Nu skickar vi dig till Danmark!". För det andra så är det ju en chans till att få säga vad man vill för att sedan lätt kan ta tillbaks det genom att börja rimma. Underbart. Då får man äntligen fram sina undertryckta känslor.

"Jag hatar dig din jävla babianballesvettluktandeäckelunge!!!!!!!!! Maj maj måne jag kan lura dig till skåne!"

Asgrymt.

Bättre med två gånger än en säger jag! Ni håller med mig va? Tänkte väl det.

Det här känns bara fel

Vad ser jag när jag vaknar om inte snö? I april. Nej, förresten; I MAJ!!!!

Stora vita fluffiga kalla snöflingor dalar sakta ner utanför fönstret. I MAJ! Kommer inte släppa det. Ska fasiken ha klänning eller något idag bara för att demonstrera att det visst nästan är sommar!

Det snöar bara mer och mer. I MAJ!

Nej. Hemskt. Bajs. När jag kommer hem idag ska jag dra ner alla persienner och låtsas som det regnar. Höhö.

Hej då!

Uppdatering

Nu har vi helt plötsligt hittat andra katter också, så det verkar som att det åtminstone är helt säkert med katt till sommaren! Vilken vet vi dock inte än. Ska dit på lördag och kolla om jag tål dem eller inte... börjar faktiskt bli lite orolig för att inte tåla dem.

Ska ner och skriva lite nu om ingen annan har tagit datorn!

Här är vår biologiuppgift till på torsdag. Förberedelse inför nationella eller något. Sådana här "roliga" saker har vi sällan.

Kebab

Hejsan hoppsan lillebror!

Sitter och räknar fysik och har jättekul! HAHAH. Fast nä.

Nu har spotifybajset dragit igång och det är tydligen max 10 timmar per månad. 20 minuter per dag med andra ord. Ajsing bajsing lille katt. När jag var liten hade jag en docka som jag döpte till Lillekatt. Det tyckte mamma var hysteriskt roligt.

Nej, vad random inlägg det blev. Lägger in en random bild också som ni kan kolla på tills jag skriver igen.



Vet inte hur många gånger jag laddat upp den. Den är så ful!


Mäjtricks

It's matrix-time! Bror och jag sitter i soffan och ser på denna krångliga film. Är så otroligt fukin megasugen på popcorn och chips.

Just nu faller de genom luften och skjuter på varandra. Rätt segt. De har fallit ganska länge nu. Nu blev hon skjuten. Fast det var en dröm. Såhär kan jag fortsätta hela filmen om ni vill. Fast det vill ni inte...

Fortfarande sådär otroligt fukin megasugen på popcorn och chips... ska nog hämta lite chips. När jag orkar!

Måste dra!

Ska först iväg på fotbollsmatch och sedan vidare mot kusinerna och fira dem! Hipp hipp hurra till dem båda!

Skriver när jag kommer hem om det inte blir alltför sent. Man vet aldrig. Här får ni ett klipp att kola på undertiden.




Skoja bara. Hej då!

Åh vad jag verkligen hoppas på det här

Pappa har nu ringt och pratat med kattmänniskan och allt ser bra ut för vår del, trots att de gärna vill ha hembesök och bor i Malmö... Dock är det redan mer än 5 intresserade till katterna. Det poisitiva är att till de två honorna (vi vill ha en hona) är det 2 uppfödare som hört av sig innan och de vill ha vita katter. Den ena honan, nr 1 skulle jag tro, är för mörk för det uppfödaren ville ha, men har ännu inte hört av sig. Vi står först på tur efter dessa i alla fall trots att vi hörde av oss så sent!

Om cirkus 2 veckor får vi reda på huruvida uppfödaren vill ha honan eller inte. Så återigen är det bara att hålla tummarna.



Bild lånad från http://tunsjis.se/
1 och 5 är honor!


Dag 21 - ett annat ögonblick

Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 - Ett annat ögonblick.
Dag 22 - Det här upprör mig.

Jag riktigt avskyr de här ögonblicksdagarna. Vad ska jag skriva liksom? Eh... Då ska vi se... Kan skriva om första gången jag vann en tävling? En större tävling då, inte typ kurragömma.

Jag har tävlat i lite allt möjligt, men framförallt filmtävlingar. Varje gång jag skickat in ett bidrag har jag minst kommit bland topp 30:
  • En minut film - topp 30
  • Brus - pallplats, 3
  • Allsång på skansen (för så cool är jag (ni har antagligen sett den på tv faktiskt)) - pallplats, 3
  • En minut film - pallplats, 2
  • En minut film - topp 30
Jag blir alltid lika glad när jag fått reda på att vi kommit så bra i tävlingen. Efter Allsång på skansen-tävlingen började jag dock bli redigt besviken på att jag aldrig kunde vinna. Som sagt, det är inte fy skam att alltid komma minst topp 30, men jag ville så gärna vinna.

Men så plötsligt... jag var med i en annan tävling, alltså inte film. Det var när jag gick i 9:an och tävlade med vårt skolband! Jag minns fortfarande glädjeruset som gick genom min kropp när de ropade ut att det var just vårt band som vunnit! Det var första gången jag vann någonting. Och jag blev så förbannat glad! Så förbannat jävla glad.

Tack till alla i det f.d. bandet! Ni är så sjukt bra på det ni gör allihop. Inräknat dig Tim!

Det nya skolbandet ska vara med på samma tävling i år (den hålls faktiskt på det gymnasium jag går nu) och hoppas de vinner igen! Hade vart grymt. Då har bror min vunnit samma sak!

Kattlycka

Är uppe tidigt idag med!

Katten vi är intresserad av föddes igår natt. Hihih. Nu är det bara att hålla tummarna för att vi kan få köpa den + att jag tål rasen.

Hemma igen

Kom nyss hem från Månes mansion. Det blev en lyckad grillning om man bortser att köttet var rött och att det inte skulle vara rött. Jag fick dessutom rödaste biten! Vi får se om jag är sjuk i morgon. Gott var det i alla fall!

Hemma hos oss var det tydligen 18 pers, så det var rätt skönt att inte vara där. På vägen hem var det någon kvinna som hade däckat på marken och någon snubbe som försökte få henne att ställa sig upp. Sorgligt. Om människor inte kan kontrollera alkohol ska de inte heller dricka. Punkt.

Men men. Johannes sa att 1/3 av alla ungdomar skulle dricka på Valborg. Jahopp. Allt är förlorat. Världen går under. Inte riktigt något sådant dramatiskt kanske, men typ!

Här är jag detta ögonblick:


Ska ner och äta macka. Herå.

RSS 2.0