Rubrikrubrikrubrik

Hade tänkt skriva om dag... 09? Men upptäckte att det var vad jag haft på mig idag och efter jag tränade har jag gått runt stor tröja. Så... det får väl bli i morgon.

Såhär känner jag mig nu:


Nu ska jag se Cast Away. Goder natter.

Cäpe

Saknat mig?!
Klart ni har.

Denna vecka lär bli cepe cepe och cepe. Och på tal om cepe! Hört den här?

Nu ska jag biffa mig. HEJ DÅ!

JAG STUDSAR! PÅ STOLEN! AV LYCKA!

Mitt leende når ända upp till mitt hårfäste. Hihihihi, jag är jääätteglad! Vet inte varför. Jo! Det är tack vare en viss person. Som jag knappt känner... men i alla fall!

Tänk att man kan bli så hysteriskt glad över något så litet och ynkligt. Iiiiiiiiihhh ibland är livet så otroligt fukking UNDERBAAAAAAART!!!!!!

Hejjagharingetlivsåjagladdaruppentillbildpåbloggen


Dag 09 - min första kärlek

Dag 08 - Ett ögonblick.
Dag 09 - Min första kärlek.
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.

Jag var en riktig killtjusare när jag var miniSofie. På dagis alltså. Var kär i de flesta på en och samma gång hela tiden och sprang runt och pussades. Dock var det väl inte särskilt seriösa förhållanden jag hade då, när jag var fem ungefär.

Första gången jag blev kär "på riktigt" var i sjuan, i min käre vän Adam. Min första "riktiga" pojkvän. Första kyssen gick även till honom och jag kommer ihåg det som om det var igår, haha. Det var en aning genant.

Vi är fortfarande vänner och förhoppningsvis ska vi ses och äta glass på tisdag! Fin kille det där.


Avundsjuka

Jag är avundsjuk av mig. Har alltid varit och lär antagligen alltid vara det, mer eller mindre. När jag var tillsammans med min "första kärlek" (som jag för övrigt ska skriva ett inlägg om senare, om jag inte minns fel) var jag nog som värst. Det var i... sjuan? Då var jag otroligt avundsjuk på de tjejer han umgicks med, på en viss tjej som var kär i honom och en tjej han hade umgåtts ensam med trots vi var tillsammans.

Nu i efterhand kan jag se att jag bara överreagerade - över allt i fråga om tjejer och honom. Om jag inte är ute och cyklar så var det nog därför vi gjorde slut; för att han inte orkade med mig. Haha. Så ni kan föreställa er hur jobbig och gnällandes jag måste varit.

Nu är jag inte så sjukligt avundsjuk av mig längre, som tur är. Visst, jag är en sådan person, men min kära pöjk hanterar det duktigt. Jag blir avis på lite olika saker, men främst på tjej- och till viss del killkompisarna han har där uppe. Han är en social snubbe, min pojk, och det är inte alltid så lätt att veta att han omringas av tjejer. Det är inte så att jag tror att det ska hända någonting, att han ska vara otrogen, jag litar på honom till tusen, det är mer så att jag blir avundsjuk på hela grejen. De får umgås med honom och inte jag. De träffar honom i skolan varje dag och de har chansen att prata med honom närhelst de vill. Det är inte lätt att ha ett långdistansförhållande.

Jag försöker tona ner det, då han själv inte är särskilt avundsjuk av sig - kanske av den anledningen att jag inte ger honom möjligheten - och jag lyckas. Ibland.

I grund och botten kan jag hålla med om att avundsjuka inte betyder att man inte litar på sin partner, utan att det är ett tecken på kärlek.

Bort med snön nu


Just sayin'

Jag kommer döda Magnus om jag blir sjuk nu.

Just sayin'

Liten bildbomb från de sena timmarna på lördagen

Idag är en bra dag. Idag är jag glad! Trots att jag ska plugga biologi, engelska och svenska så är jag glad.

Igår var en bra dag. Igår var jag glad. Tackar och bockar än en gång för en riktigt skön kväll.


Så skapar man en rolig lördag

Ingredienser
9 st människor man tycker om
Många pizzor
Tv-spel
Twister
Kropp-mot-kropp
1 dipp
2 gurkor
5 energidrycker

Gör såhär:
Mata dina gäster med diverse mat, såsom pizzan, dippen och gurkorna. Placera dem sedan på väl valda positioner i twister, slå dem på Just Dance och Mario Kart, besegra dem även med din grymma partner på kropp-mot-kropp. Succén är given. Trots att de förlorat allt, även pengarna de kastar på varann, har även de haft en rolig kväll.



Nej, men tack för en rolig kväll! Det får göras om snarast tycker jag. Sitter här och mår illa nu, men ska bannemeh ladda upp bilderna på facebook innan jag kollapsar i sängen. Punkt!

Spännande

Maia sitter bredvid mig, men hon har ingen aning om att jag skriver detta. Ska jag ta kort på henne? Ja, det ska jag. Nä, det ska jag inte. Emma kollar konstigt på mig... Omg. Även Matz kollar snett på mig nu.

Vad vill de mig kan man undra?
Vad ska de göra när jag sover?
För jag måste ju sova någon gång...

NU KOMMER HON

Nu ska jag vilken sekund som helst hjälpa en blivande stjärna med en låt!

Lovar er, denna människa kommer gå långt, och då menar jag inte i mil utan i musikbranschen. Men jaja! Nu måste jag kila.

Hektisk dag idag. Ser fram emot en rolig kväll med 9 sköna peps, hihi!

Det är lördag och det betyder sovmorgon, äntligen!

Glömde skriva att mitt fysikprov gick jättebra! Det kändes jättebra i alla fall. Vet en uppgift där jag... nej, det vill ni inte höra. Vad tråkig jag är!

Minns ni apelsinen jag ibland tjötar lite om? Den ligger kvar på mitt skrivbord. Varför? Ingen aning.

Jag har något märkligt ont i min högerarm. Gud, vad jag hoppas att det inte är träningsvärk. Träningsvärk efter Just Dance... då har jag snart ingen värdighet kvar.

Nu ska jag ner och äta STOR frukost. Skrev STOR med STORA bokstäver så ni skulle förstå hur STOR frukost jag tänker äta.

God morgon!

Dag 08 - ett ögonblick

Dag 07 - Min bästa vän.
Dag 08 - Ett ögonblick.
Dag 09 - Min första kärlek.

   Kylan biter tag i mig så fort jag går utanför dörren, trots att jag är lika stor som en michelingubbe. Underställ och mjukisar, två par tröjor och en jacka, termos och halsduk, röda pjäxor och en knallorange hjälm - ja, man kan lugnt säga att jag är väl inpackad. Ändå ryser jag i hela kroppen denna tidiga morgon.
   Väl borta vid den folktomma ankarliften har min näsa och mina kinder nära på blivit köldskadade av den isande temperaturen och jag försöker förgäves få upp halsduken upp till skidglasögonen. Jag förbannar mig själv gång på gång och börjar så smått undra varför jag faktiskt gjorde ansträngningen att ta mig upp ur sängen såhär tidigt på morgonen.
   En ensam kvinna blänger på mig genom det frostade fönstret till det lilla lifthuset och jag flinar tillbaks under halsduken. Hon behöver inte gå ut för att hjälpa mig få tag i liften, det klarar jag bra själv och när jag vänder mig om efter att faktiskt fångat den ser jag henne le tacksamt mot mig.
   Jag fryser ännu mer nu. Ju högre jag kommer upp på fjället desto mer blåser det och jag gömmer mig i halsduken så gott det går. Tunga, gråvita moln ligger som ett tjockt täcke över himlen, men här och var finns lovande blå fläckar av himmel och där uppe, där liften tar slut, ser jag solen lysa upp en grandunge.
   Solen lyser mig i ryggen och det är knappt så jag fryser längre. Jag blickar ut över en fantastisk utsikt bestående av ståtliga, vita fjäll täckta av tusentals träd och en gigantisk, frusen sjö en bit bort. Jag sätter i stavarna och trycker ifrån med hjälp av dem och skidorna.
   En fridfull tystnad lägger sig. Ändå är det inte tyst. Den nypistade, räfflade backen är helt felfri utan den minsta skåra från en annan skida och jag glider fram med ett litet svischande ljud. Solens strålar har funnit sin väg genom molnen och belyser nu snön som lättsamt glittrar tillbaks likt lampor och jag stannar med handen i pannan, skuggandes mina ögon, utan den minsta tanke på att mina skidglasögon sitter på hjälmen.
   Glada tjut ekar bakom mig och jag vänder min blick upp i backen. De andra är tätt efter mig, med samma underbara känsla i kroppen och vi åker vidare, in bland de snöklädda granarna med morgonsolen värmandes i ryggen.



In pain

Jag har fortfarande väldigt ont i rumpan.
Det gjorde ont varje gång jag satte mig ner på lektionerna.
Men jag kunde ju inte stå upp.
Det gick ju inte.
Hur skulle det sett ut?
Lärarna skulle ju tro att jag försökte ta över deras lektioner typ.
Och det är ju inte bra.
Så jag satt.
In pain.

Just Dance 2 tumme-upp

Nu har jag skrivit om "ett ögonblick", men väntar på att den andra datorn ska börja fungera så att jag kan infoga en bild till inlägget. Det är det värt.

För övrigt är jag skittrött och helt slut i kroppen. Just Dance 2 är helt klart ett bra spel! Jag och Jojo dansade i en timma ungefär och det är ju som ett träningspass! I alla fall med min kondition! Och om man väljer de jobbiga låtarna. I morgon kommer lite folk hit och Jojo och jag har bestämt oss för att tvinga minst 2 av killarna köra en viss låt. En passande låt. En rolig låt. Hähää...

Ni borde testa det!


Bananer

HEJ SNYGGINGAR!

Hemma nu, med Jojo bredvid mig. Vi ska se OC, äta, testa ett nytt wii-spel som jag fastnade för hos mina kusiner - Just Dance 2 - och sedan äta igen.

Nu ska vi äta!

Hörs av senare.

Gääääääääääääspar

God morgon tönts.

Jag förbannar mig själv lite för att jag inte kunde somna igår. Skulle varit bra om jag varit utsövd till fysikprovet faktiskt. Fysikprov hit och fysikprov dit, nej, nu ska jag faktiskt sluta tjata om det nedrans provet. Det får gå som det går.

Har en petit sovmorgon idag till halv 10, så dääärför kan jag ta det lite lugnt nu på morgonen! Hum... ja. Nu borde jag äta. Duscha. Och sådant. Men det orkar jag inte. Sitter här en stund till.

Jag har förresten börjat få värsta bloggabstinensen om jag inte bloggar. Märkligt. Måste sluta blogga hela tiden. Faktiskt.

Ha en fantastisk fredag och var uppe jätte länge ikväll för min skull!

Hattdag i morgon

Det är hattdag i morgon på min skola. Jag har lite beslutsångest vilken hatt jag ska ha på mig. Här är alternativen.

Alternativ 1
En très chique svart cowboyhatt.

Alternativ 2
En fantastiskt för liten vikingahjälm med avsaknad av horn. För att få in den äkta känslan drog jag ner min lite för långa lugg. De var väl rätt håriga på vikingatiden?

Alternativ 3
En ännu très chique:are svart hattsak.

Alternativ 4
Och slutligen, en blänkande svart, inte alls för liten riddarhjälm. Vet inte riktigt hur man ska bära den.

Just nu lutar det starkt åt riddarhjälmshållet.

Dag 07 - min bästa vän

Dag 06 - Min dag.
Dag 07 - Min bästa vän.
Dag 08 - Ett ögonblick.

Nu är det så att jag faktiskt inte rankar mina vänner så att det finns en "numbah 1", så därför är det svårt att säga vem som är min allra bästa vän. Vi har min äldsta, underbara vän Simone, som jag träffade på BB. Sedan har vi även en som var av mina allra bästa vänner, som inte längre är min vän tyvärr. Sedan har vi Johanna, som blivit som en syster för mig då våra familjer är som en och samma familj. Jag kan fortsätta såhär ett tag till, men det är ju inte det som är poängen.

Jag har en vän, som står mig väldigt nära nu, som verkligen är värd att hyllas. Det är förmodligen den absolut snällaste och mest omtänksamma människan som går på denna jord. Han har ett hjärta av guld.

Hans namn har blivit nämnt här i bloggen ett antal gånger, men det gör inget att nämna det en gång till. Tim är hans namn och vi har gått i samma klass sedan fyran. Jag blev kär i honom då, i fyran, och gullig som man är frågade jag chans! Med lapp och allt. Och gissa vad? Den lille holländaren svarade ja! Hähä.

Visst var vi söta?

Sedan blev han jätte kaxig (förlåt Tim) så jag gjorde slut, haha, så då slutade vi ju även umgås och vi blev endast klasskompisar. Sedan pratade vi knappt över huvud taget i flera år. I åttan - rätta mig om jag har fel - kom han med i skolbandet som basist och jag blev sjukt avundsjuk på honom, men året därpå gick pianisten ut grundskolan och då blev jag erbjuden den lediga platsen. Tim pushade mig och till sist sa jag ja, vilket jag är grymt tacksam för. Så tack än en gång för att du nästan tvingade in mig där!

Vi hade börjat prata mer och mer och i åttan, nian någon gång hade vi blivit väldigt bra kompisar. Två musikfreaks. Sedan dess har vår vänskap fortsatt växa och nu är han en av mina närmsta vänner och vi har obeskrivligt många, konstiga minnen tillsammans.

Som den gången han fick för dig att han orkade bära mig på dina axlar ända till skolan. Det var en solig, sval dag och jag minns att han hade stora röda skavsår på axlarna efteråt, haha. Ledsen för det!

Eller den gången vi var hos mig med Isak och Johannes och Isak råkat få i sig något olämpligt. Han låg och skrattade oavbrutet i 10 minuter åt "taiaffär" och vi skrattade minst lika mycket, fast åt honom.

Och alla våra långa promenader. Då vi gått i flera timmar ute i mörkret och pratat om allt och ingenting.

Eller alla de gånger vi repade med bandet. Och de gånger vi spelade. Den gången vi vann förstapris och fick spela in i stuido!

Han är helt enkelt en underbar vän och jag hoppas - nej, jag vet - att vi kommer hålla ihop ett bra tag han och jag. Som Piff och Puff, fast basisten och pianisten.

Tack för alla stunder vi delat.
Tack för alla stunder vi delar.
Tack för alla stunder vi kommer dela.

Roooompaaaaah

Jag har så otroligt ont i rumpan. Inga misstankar nu, snälla. Det är nämligen såhär att vi körde spinning på idrotten idag. Eller ja, jag och 6 andra tjejer i klassen gjorde det, resten gymmade. Sak samma samma sak.

Visste ni att det finns herr respektive damcyklar? Inte jag i alla fall. Vet ni vad skillnaden är på dem? Det vet jag nu. De har olika slags sadlar. Jag tog en herrcykel. Det gjorde inte tydligen inte de andra. Nu kan jag inte sitta om jag inte sitter på en kudde. Yaaay.



Tumme ner.

Jag har ett roligt liv jag

Gissa vad jag ska göra nu?

Plugga fysik! Sista dagen idag då. Provet är i morgon, äntligen!

Återkommer när jag är klar.

Om jag dödar min pojkväns katt...

Jag och min pojke har utrett hur länge han kommer älska mig. Han kom överens med sig själv om att han aldrig kommer sluta älska mig, bortsett från en sak. Antingen så slutar han älska mig, eventuellt älskar han mig bara lite mindre, om jag råkar/med flit dödar hans katt.

Fair enough.

Känn hur ni imponeras av mig!

Jag är så otroligt duktig! Det är änna starkt av mig att fortfarande göra de övningar jag lovade mig själv att göra. Har gjort dem i cirkus en halv vecka nu! Jag som aldrig orkar hålla kvar i sådant. Har lyckats med max 1 dag typ. Riktigt imponerad, and so are you!

Nu har jag dessutom pluggat massa fysik med pappa, så ska snart belöna mig med fika och film. Efter att jag tränat klart då, såklart.

Som klippt och skuret

Har vart och klippt mig. Det ni! Man brukar aldrig se när jag gjort det, ingen märker någon skillnad över huvud taget. Och dessutom är det något med min lugg. Jag låter inte frisörer klippa den... usch nej! Det är något med mig och min lugg alltså. Den fixar jag helst i ordning själv.

Ni får avgöra om man ser någon skillnad alls. Lite smått sur på mig själv att jag sitter med knäna framför på "före" kortet, men ni får åtminstone en någorlunda bild av hur jag såg ut innan.

F Ö R E

E F T E R

Haha, jäkla muppface gör jag.

Pluggtime

Nu blir det till att plugga med den här pojken:


Ett skämt

Nu mår jag inte illa läängre! Eller jo, fast inte mycket. JAG TÄNKER ALDRIG SLUTA KLAGA!

Och nu ett skämt:

Tre män satt i en bar och pratade.

Man 1: Jag har nog världens minsta arm.
Man 2: Jag har nog världens minsta ben.
Man 3: Jag har nog världens minsta snopp.

De lånade en Guinness rekordbok och kollade.

Man 1: Jag har världens minsta arm!
Man 2: Jag har världens minsta ben!
Man 3: Vem fa-an är Justin Bieber?!


Hahahahah, för övrigt blir "Man 1" manet. Hahahahahah.....

Jag är sur

Datorkunskap.

Sitter här med värsta illamåendekänslan i kroppen och vill bara ligga under mitt nya, überfluffiga täcke och se en film. Meeen som vanligt kan jag inte få min vilja igenom utan att det får en massa konsekvenser.

Typ som att jag får "skolk" skrivet i min närvarorapport.
Typ som att jag missar hela individuellaval skiten vi ska få info om idag.
Typ som att jag kommer somna på bussen och råka vakna upp mitt ute i ingenstans.

Nä, jag vet inte. Jag är trött, vill hem, sova, äta, sova, sova och musika mig lite. MEN! Måste plugga fysik när jag kommer hem... så då är det nästan bättre att stanna här.

Ordspråk och regler inom fysik

"Det var den droppen som fick bägaren att rinna över"

Min bror påstår att det ordspråket är fail. För vaddå, 'en bägare kan väl fan inte rinna över vattnet?'



För övrigt är jag klarpluggad för idag och tack vare min kära redbull kunde jag få in allt i huvudet! Jag förstod! Dock är det lite ologiskt att där det inte finns luftmotstånd accelererar alla föremål - oavsett vikt - lika snabbt och alltid konstant. VA!? Jag blir galen. Jag tycker att ett tyngre föremål borde falla snabbare även om det inte finns något luftmotstånd. Det är ju mer logiskt. Enligt mig.

Eller vänta. Accelererar lika snabbt... och alltid konstant. Då kan de falla olika... nä... fan, vad förvirrande fysik kan vara.

Pluggning på g!

Nu ska jag och min kära vän på bilden plugga fysik.



... och ungefär såhär känner jag inför det:



Sedan slog jag upp boken och började läsa om konstant hastighet. Nu känner jag mig ungefär såhär:



Klart slut fucktards!

Mamma är döv

Johan: Vad biff han var!
Mamma: Har han kalkonhals?!

2 minuter senare.

Johan: I trean hade vi 'röda handen-klubben'...
Mamma: Röda handduksklubben...?


Hahahaha mamma är döv!

God eftermiddag

Ligger i soffan med magen på datorn. Hahahhahahahahh..... nu skrev jag fel, och tänker inte sudda ut det för det var änna rätt kul ju.

Nytt försök.

Ligger i soffan med datorn på magen. Råkade somna förut, är helt slut. Vaknade för fem minuter sedan och orkar ingenting. Hungrig är jag också, märkte jag nu. Mjääääääähh...... Tänkte ta en bild men så märkte jag i cam att jag såg så nedrans sur ut, så jag tror jag räddar er från min hemska blick och skippar kortet. Åh, livet är så jobbigt!

Dag 06 - Min dag.

Dag 05 - Vad är kärlek.
Dag 06 - Min dag.
Dag 07 - Min bästa vän.

Min dag har varit underbart skön.

Gick upp kvart i nio och tog en lång, alldeles för lång, dusch. Halv tio gick jag ner, fixade frukost som jag åt framför Solsidan och gjorde mig sedan i ordning. Mötte upp Tim vid bussen som tog oss till skolan där vi hade 40 minuter idrott. Volleyboll, som jag suger så otroligt hårt på. Har ett stort rött märke på min högerarm nu! Hihi. Eftersom biologin var inställd hade vi 2 timmars håltimma och efter det historia, men även den blev inställd så vi slutade efter idrotten! GÖÖÖÖÖÖÖÖTT! Köpte pizza och redbull på Willys, åkte hem och nu sitter jag här.

That's my day.

Vad jag har för mig

Sitter och ser OC. Hihihihi. Det är en ytterst mysigt program som går på femman just nu, för er som inte vet. Ska snart göra Dag 05-saken. Eller 06, eller vad jag nu vad inne på för dag.

Men först ska jag plugga lite, genom att läsa Harry Potter på engelska. PUSS. Oj, vad jag uppdaterar.

And cheese home!

And cheese home!

Efter en lektion - idrott - är jag hemma och väntar på att pizzan jag så flitigt köpte med mig ska bli klar i ugnen! Storhandlade nämligen på Willys innan vi hoppade på bussen allesammans.

Detta fick jag köpt:


Det ringde precis. På hemtelefonen alltså. Men jag svarade inte, för egentligen är jag ju inte hemma. Egentligen är jag i skolan nu.

Vem då?

Vem hoppar över matteprovet idag?
Vem får alltså en extra lång sovmorgon?
Vem har 1 hel och en halv lektion idag?
Vem är bäst?
Vem är killen som luktar bäst?
Vem är killen som skapar fest?
Markoolio, markoolio...
Nä, nu kom jag på ett annat spår här!
Vem hatar att stryka över text som ovan?
Vem har en underbar dag framför sig?

Jo, det är jag det.

Gissa vem

Okej, inte för att jag lär få några kommentarer i kommentarsfältet, det var mer att jag skulle få till en fin rubrik. Det skulle ju bli lika awkward som att jag skulle ha en frågestund, ha! Skulle sitta och skicka anonyma frågor till mig själv för att det skulle verka som att jätte många läste min blogg! Hähä...


Dag 05 - Vad är kärlek?

Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag.

Sedan jag var lite och såg på askungen och alla dessa prinsess-sagor med lyckliga slut har jag älskat kärleken. Det har alltid varit något jag satt högt här i livet, något jag alltid strävat efter att få, att få uppleva. Man klarar sig långt, otroligt långt, med kärlek som sin högra hand.

Det är svårt att definiera kärlek. Ordet kärlek. Det betyder så många saker. Det finns den kärlek man kan känna till ett föremål av värde, såsom min gamla nalle jag fick när jag döptes. Den har varit med mig sedan dess och jag tror inte jag skulle kunna slänga den, eller ens sätta upp den på vinden. Nej, den får allt sitta på mitt golv, lutad mot en hylla ett tag till. I den finns så många minnen, så många underbara ord som jag tyst viskat när jag lagt mig på kvällarna. De kvällar jag var rädd att det skulle hoppa fram någon under sängen, då fanns den där. Nalle.

Sedan finns en annan sorts kärlek. Den kärlek man känner för sin familj, för sina nära. Som familjen. Som vänner. Som min bror. Vi har haft våra små bråk, våra små tvister, ja, man kan väl säga att vi inte alltid varit så sams. Men jag har alltid älskat honom och oroat mig så fort han inte mått bra. Alltid velat finnas till hands om han någon gång skulle behöva mig. Jag har till och med gett honom några av mina bokmärken som jag samlade på, bara för att han skulle bli glad! Supersyster liksom. Likadant med mamma och pappa. Även vi har våra små bråk och tjafs om allt och lite till. Men innerst inne vet de liksom jag att vi älskar varann.

Den tredje sortens kärlek jag kommer att tänka på är även den mest självklara. Den man känner för en annan, utomstående. Det är den jag förknippar med kärlek. Det är den jag sedan jag var mini-Sofie velat uppnå. Då det bubblar i hela kroppen och man inte kan med att ens försöka sänka mungiporna. Då man gått och blivit kär. Många har inte upplevt den känslan än, men jag är säker på att ni lär få göra det, någon gång. Jag har haft turen att få känna den. Jag har till och med fått turen att bli älskad på samma sätt tillbaka. Ja, denna kärlek kan jag faktiskt inte sammanfatta bättre än med en bild. Så här får ni en.


Enligt mig är kärlek ur alla möjliga synvinklar; magi.

Betygssnack

Tjaba tjena hallå!

Hemma från skolan nu. Ja, NU. Herregud, varför så sent? tänker ni. Det gör ni, jag bara vet det. Då ska jag berätta för er! Jag hjälpte till med matte efter skolan var slut! Tänk vad utomordentligt snäll jag är.

Fick tillbaks halvkursprovet i kemi idag (ni som anser att min blogg är som syre för era lungor vet att det är det provet jag knappt pluggade till). Gissa vad jag fick?! GISSA! VG! Oh yeeeeah! Ibland går det bara för bra. Var inställd på ett svagt G, då det uppenbarligen hade varit ett svårt prov. Men så får jag VG! OH YEEEEEAH! Fast behöver inte nämna att det var 1 poäng över VG-gränsen. Ojsan! Nu nämnde jag det visst.

Tänkte ladda upp en bild på en räkmacka jag åt häromdan men det verkar som att blogg.se inte vill samarbeta med mig.

Såhär roligt har jag på håltimman:



Schnoodle!

Håltimma! Jojo och jag sitter och letar hundraser på nätet. Eller Jojo gör det, jag spelar dataworm.

Tänkte bara meddela att jag har hittat min hundras! JAG SKA HA EN SCHNOODLE! HAHAHAH! Om jag någonsin skaffar hund ska jag för fasiken ha en schnoodle. Fatta vad coolt.

"Ey vad har du för hundras?"
"Jag har en SCHNOODLE!!"


Så sjukt ballt bara.

Och söt är den med.

Hundras

Johanna: Vad heter hundrasen som ser ut som Tobias? (hennes bror)



Sedan hittade hon den... :


God morgon på en måndag

När jag ändå pratar om drömmar...

Det händer ibland, som idag, att jag vaknar med världens ångestkänsla eller liknande för att jag drömt någonting. Men! Jag kan inte minnas vad jag drömt, kan inte ens minnas att jag drömt någonting. Det är rätt jobbigt, haha.

Men tänk positivt! Vad det än var var det bara en dröm.



Nu ska jag pallra mig ner till köket och äta frukost, skynda mig till bussen och hålla tummarna för att vår engelska/svenska-lärare fortfarande är sjuk.

True

Livet är vad man gör det till.

God natt så småningom

No ordinary family på tv nu.
Mums!
Mackor snart.
Skola i morgon.
Wiho!

Dataworm på facebook

Alltså, det är en sak jag tänkt på ett tag.
Har ni spelat dataworm? Finns på facebook, bara att söka på det och testa!

Det är så orealistiskt så det är inte klokt! Jag menar, ofta en mask ser ut sådär?

För det första rör den sig inte som en mask och för det andra så är den byggd av gröna trekanter. Man ba, va...?

Och för det tredje så är ju inte djur identiska med vad de äter? Om man ser på en giraff t.ex. så ser inte den ut som massa blad, right! Så varför i hela **** ser den där "masken" ut som "maten" den äter? Då kommer vi även in på maten! DET FINNS INGEN MAT SOM SER UT SOM DE DÄR GRÖNA TREKANTERNA!! Som sagt, så orealistiskt! Dessutom åker det små rosa "faaarliga" saker där med. Både de rosa och maten åker mot "masken" hela tiden...

Det sista jag har att säga är att de som gjort spelet måste vara djurplågare. För vem fa-an stänger in en mask i en dator bara så att den kan bli lång och sedan dö? Va?! Bara för människornas nöjen liksom.

Nä, vad sur jag blir alltså.



Söndagsdepression

Söndagar är så deprimerande.

När jag vaknar på söndagar är det första jag tänker "i morgon är det måndag, alltså 5 långa dagar tills nästa ledighet". Och vad gör man på en söndag egentligen? Antingen använder man den som en pluggdag eller så gör man absolut ingenting. Man går runt och surar över att lördagen gick för snabbt. Söndagskvällar är hopplösa. Kan ju inte vara uppe sådär sent och se en mysig film som jag älskar att göra, utan man måste gå och lägga sig i vettig tid för att orka med måndagen.

Usch. Söndagar alltså. Kunde det inte funnits 2 lördagar i stället?

Dag 04 - Det här åt jag idag

Dag 03 - En sak jag älskar från min garderob
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek.

Jag har inte ätit någonting idag. Än. Ha! ÄGD!

Nu ska jag dock ner och äta frukost som består av:
  • Juice.
  • Fil.
  • Flingor.
  • Macka.
  • Pucko!
  • Eh... och... något mer jag glömt.
Som ni märker tar jag inte dessa "Dag xx" varje dag. Jag känner att det blir bättre om jag drar ut lite på det. Eller så glömmer jag helt enkelt av dem!

Gulligt

I morgon kommer massa fula videos på Jojo och Tim komma upp här på bloggen! Tills dess får ni nöja er med dessa fantastiska bilder:




God natt.

Fredrik mjau

Johanna aka Fredrik masserar min rygg med något obekant föremål. Och nu mitt huvud.

NU SKA VI MÖTA TIMMIBOOI! Brb! Bilder på Fredrik kommer sen! (och mig)


1337

KLOCKAN ÄR 1337!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Nu ska jag in i duschen (bara för att jag skrev det så är nu klockan 1338. Fail))

Duttiga Sofie

Jåjå kommer hel! Jag är så sjukt duktig! Har gjort massa fysövningar nu på morgonen. Helt slut. Jäklar. Duscha. Man kan inget annat än älska duschen! Jag kommer ha sån träningsvärk i morgon va. Härligt!

Mardrömmar vs. bra drömmar

Oh jävlar ja.

Vilka härliga drömmar jag drömde i natt. Drömde om två av mina mest älskade människor i natt. I två separata drömmar då, givetvis, men de drömmarna var båda lika underbara. Men nu i efterhand, när jag vaknat, känns mitt liv lite hopplöst. Så frågan är bara vad som egentligen är skönast att drömma.

Mardrömmar - äckligt och läskigt när man väl drömmer dem och man vaknar hastigt lite panikartat, men när man väl inser att det bara var en dröm får man den där lätta känslan av att sitt liv ändå är rätt fantastiskt.

Bra drömmar - helt underbart när man väl drömmer dem, men ger mer än gärna personen som väcker en en fet smäll på käften och man inser att det man drömde är long gone eller aldrig kommer hända. Då känner man att sitt liv är en aning misslyckat.

Hm. Ja, jag vet inte jag. Nu ska jag gå ner och äta frukost, försöka förtränga videon jag la upp i natt och sedan slå en pling till Jojo! Ha en fin lördag!

Till dig Isak, jag försökte

Sofie + photo booth + Johan + övertrötthet = misslyckat

Tänkte att jag skulle spela in Isaks låt så att han fick höra den, men det blev fail. Vi upptäckte nämligen lite effekter i photo booth och ja... Vi skrattade som fan, men varnar er. Vi var övertrötta.


P.S

Glömde!
En sak till.
Ikväll får ni gärna våldgästa mig.
För ikväll är jag nämligen rätt snygg.
Sådeså.

Lev med det

Ikväll har jag inte mer tid för bloggen! Vet ni varför? För jag ska göra INGENTING! HAHAHA! LIVET ÄR SÅ UNDERBART!

ÄNTLIGEN hemma

Blev lite stressat där ett tag. Missade en buss, tog nästa, kom hem tio i 6, åt fort som tusan och åkte till innebandymatch kl 6! Nu. Nu! Är jag äntligen hemma och kan slänga mig i soffan med min engelska Harry Potter. Eller typ se Stålmannen!

Hade lite tråkigt där ett tag efter ena matchen så jag, Oliver och Fridis stack och köpte glass. Köpte en sådan där stor förpackning hallonsorbet! Mums! Den åt Frida och jag upp rätt fort. Gissa om jag är mätt nu!! Det är jag inte. Måste äta något.

Även lite sur för att jag inte kan rollspela i morgon. Hade vart så kul! Sitta i en källare och frysa arslet av sig med 4 killar. Hahaha...haha...hahaha...hah...haaaa...

Skoltrött...............

Sitter i skolan med Mädz och gör hemsida. Eller rättare sagt: han gör sida och jag väntar på att han behöver hjälp. Jag kan faktiskt htmlskit! Duktig som jag är.

Någon eller några hade brutit sig in i 2 skåp idag när vi hade matte. Därför har 2 i klassen blivit bestulna! Den ena har blivit av med sina pengar och sin jacka. Jäkla svin. Vad är det för fel på folk?

Hahahah, love love

Victor: Jag älskar dig för hur du är, inte för hur snygg jag är.

Min pöjk och jag

Såg detta på facebook. Löjligt lik mig och min pöjk. Positivt? Nä, inte särskilt.

Måste behärska mig!

OKEJ! JAG MÅSTE SLUTA UPPDATERA! HAR FÅTT NÅGOT JÄVLA BLOGGRYCK AAAAAHHH!!!

Ägg

En av de första bilderna jag laddade upp på bloggen. Skillad värre.
Och så står det PÅ nere i hörnet.

Yrken jag velat HICK! bli

Jag har hicka... och HICK! jobbig sådan.

Dessa yrken har HICK! jag för övrigt velat bli genom mitt ytterst långa liv:
  • Artist.
  • DagisHICK!fröken.
  • Lärare.
  • Artist.
  • Författare. HICK!
  • Skådespelare.
  • Musiklärare.
  • Mattelärare.
  • Svenskalärare.
  • MediaHICK!lärare.
  • Regissör.
  • Redigerare (sådan som klipper ihop film, vet inte vad det kallas)
  • HICK!Musiker.
  • Musiker.
  • Musiker.
Återkommer om jag kommer på något HICK! mer.

Dag 03 - en sak jag älskar från min garderob

Dag 02 - Meningen med mitt bloggnamn.
Dag 03 - En sak jag älskar från min garderob
Dag 04 - Det här åt jag idag

Kan passa på att göra denna också då nu när jag ändå har en bild!


Mina mjukisar såklart!

Kemiprov - done!

Kemiprovet avklarat. Om jag inte får G vet jag inte vad jag gör faktiskt.

Tim och jag har alltid mjukisbyxor på prov. Det brukar gå bra då *peppar peppar*!

Provprovprov

Jag har sådan ångest inför i morgon. Eller, jag har snarare ångest för att jag inte pluggat ordentligt. Det suger. Jag borde plugga. God natt.

Blomma


Och så vidare

Det är både bra och dåliga tankar om att jag ska få räls. Det första jag tänkte var "Meeh, är mina tänder verkligen fula..?" och det andra var "aaaah, det kommer göra ont och jag kommer bara kunna äta soppa".

Men, det blir bra när jag väl fått ta bort den igen! Och då kommer jag ha snyggaste leendet av alla! SÅDESÅ!

TUT TUUUT!

Jag har ett tillkännagivande att... ge? Jag har något att berätta för er små älsklingar.

Jag ska få en metallställning i käften. En så kallad räls. Den som säger "tut tut" till mig när jag fått den slår jag. Hårt.

Jag KAN inte sluta skratta åt den här bilden

Johannes säger att det ser ut som jag bara har 7 kromosomer. GOD NATT!

Vårlängtan

Jag saknar förra våren. Allt var så magiskt då.

Som den dagen vi slutade tidigt och jag gick hem, satte mig utomhus, lutad mot dörrn i uppvikta jeans och linne. Trots att det bara var 12-15 grader värmde solen mina slutna ögonlock och jag bara njöt.

Eller när vi febrilt försökte fixa en överraskningsfest till Johannes när han fyllde år. Haha, stackaren trodde vi dissade honom totalt när han upptäckte att alla förutom han själv var hemma hos mig, men sanningen var att vi planerade. För honom. Och när kvällen som alla längtat efter kom och det bara var jag som skulle vara med honom, hos honom, gick allt som smort. Hans föräldrar och syster skulle ut någonstans och vi hade fått dem att säga att deras larm gått sönder, så att han inte skulle sätta på det när han och jag gick ut på promenad. Och allt gick som planerat. Han och jag gick ut - utan att starta larmet - och promenerade. Jag hade ständig kontakt med Tim om hur det gick. De hade vält ut en blomkruka så att det låg jord över hela golvet, haha, så de hade panik och letade efter en dammsugare. Till slut skulle vi gå hem till honom igen och de gömde sig i det lilla tv/spel-rummet med lampan släckt. Johannes första kommentar när vi kom in var "Ska vi äta tårtan som står i kylen?" och jag kunde knappt hålla mig för skratt. Trots att det var otroligt frestande att säga ja, bara så att de andra skulle få trängas inne i det där rummet ett tag till, sa jag nej. Han gick mot rummet och öppnade dörren och ett stort vrål ljöd ut därifrån. "GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JOHANNES!!!!!!!" och han bokstavligt talat flög 2 meter bakåt.

Eller den gången då jag och några kompisar satt i solen på en bänk, lite sådär halvsvalt i luften, men ändå solandes. Jag hade dragit upp jeansen till ovanför knäna och väl hemma upptäckte jag att jag hade fått världens snyggaste bränna. Den slutade som sagt strax över knäna och hålet i jeansen som jag hade på låret hade givit mig en stor fet röd fläck av bränna även där.

Ah! Jag längtar till våren. Då man måste ha jenas och en tjocktröja på sig på morgonen, men bara vill slänga av sig dem av hetta på vägen hem från skolan. Snart så, snart så är det vår igen.

Uppdaterar som ett svin

Måste lägga in ett inlägg till!

Uppdaterar som ett svin idag! Om svin uppdaterar mycket vill säga. Och de tror jag de gör. Har ni läst en blogg som heter kissie-någonting?

Nä, förlåt, bara skojade. Hon är inget svin. Hon är bara människa. Fast en märklig sådan.

Lite för självgod

Åh herre min skapare. Är det möjligen så att jag blivit lite självgod på senaste tiden? Lägger nämligen bara upp bilder på mig själv mig själv och mig själv. Usch så ego jag blivit.

Så detta är alltså inte en bild på mig. Utan på en höst. Och jag längtar till våren. Blir nog till att ladda upp lite vårnostalgibilder!

Mammas coola gamla brillor

Visst ÄR de sexiga!?

- Tisdag -

Jag förstår inte varför vårt internet går 50 gånger långsammare på kvällen än på dagen.

Förresten vann jag kriget mot mikron igår.

Är hungrig. Och hemma från skolan. Det var ingen rolig natt i natt i natt inte. Ska ner och göra stor frukost nu i alla fall.

Apelsinen ligger kvar på mitt skrivbord för er som undrar.

Och nu är detta inlägg slut.

Skoja..

NU är det slut.

Dag 02 - meningen med mitt bloggnamn

Dag 01 - Presentera mig själv.
Dag 02 - Meningen med mitt bloggnamn.
Dag 03 - En sak jag älskar från min garderob.
...

Jag har en blogg sedan innan, www.sofiiesen.blogg.se om jag minns rätt, men den är nu lösenordsskyddad. Bestämde mig för att börja om på ruta 1 igen så skapade denna. Men jag hade ingen aning om vad adressen skulle vara. Så jag satt där, knappade in namn efter namn, men alla var upptagna. Verkligen varenda ett jag kunde tänka mig var upptaget! Så jag blev lite pissed över att det inte gick som jag ville, skrev helt enkelt som det var, att alla namn var upptagna! Men!... i min vrede så slant jag på bokstäverna och förlorade ett a.

Därför heter jag nu allnamnvarupptagna. Det är inte fint och jag tycker inte om det, men jag är liksom fast med det nu. Så. Ja.

Danskjäveln

Familjen ser på hipp hipp.

Sofie: Alltså, vad fan är det för fel på människan?!
Pappa: Han är dansk..

Dag 01 - presentera mig själv

Åh! Kolla vad underbart! Jag hittade en lista på hennes blogg, men jag vet inte riktigt vad som är meningen jag ska göra med den... men jag tolkar det själv. Antar att det inte finns så mycket att tolka. Nu har jag äntligen någonting att skriva tills vidare.

Dag 01 - Presentera mig själv.
Dag 02 - Meningen med mitt bloggnamn.
Dag 03 - En sak jag älskar från min garderob
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek.
Dag 06 - Min dag.
Dag 07 - Min bästa vän.
Dag 08 - Ett ögonblick.
Dag 09 - Min första kärlek.
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 - Mina syskon.
Dag 12 - I min handväska.
Dag 13 - Låtar jag kan lyssna på om & om igen
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 - Mina drömmar.
Dag 16 - Det här är jag beroende utav.
Dag 17 - Mitt favoritminne.
Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min absoluta favoritlåt
Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 - Ett annat ögonblick.
Dag 22 - Det här upprör mig.
Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
Dag 24 - Det här får mig att gråta.
Dag 25 - En bild från mitt rum/lägenhet.
Dag 26 - Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg.
Dag 28 - Det här saknar jag.
Dag 29 - En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig.
Dag 30 - Ett sista ögonblick.

Jahapp. Ska skriva en rejäl berättelse om mig själv. Jag är då en helt vanlig tjej på 16 (snart 17!!) år som varken är speciellt speciell eller vanlig.

Nja, vet ni. Jag kommer inte på någonting. Nu skriver jag rätt av vad jag tänker. Vad jag tycker är de viktigaste att veta om mig.

Jag har alltid varit smal. Nej, där ljög jag faktiskt. Har inte alltid varit smal. När jag var bebis var jag smällfet och mamma skjuter numera alltid in kommentaren "Det såg ut som du hade gummiband runt handlederna" så fort hon får chansen. Men i övrigt har jag alltid varit smal. Vissa säger för smal, andra säger bara smal. Har sedan jag blev medveten om mitt utseende hatat hur jag såg ut. Hatade att jag fått en sådan smal benstomme. Dessutom hade jag blivit given en sådan där superkropp som gör att man kan äta hur mycket som helst utan att man går upp ett gram. Efter 2005 (kommer till det sen) så gick jag ner otroligt mycket och det var svårt att ta sig tillbaks. Nu däremot är jag nöjd med att vara smal. Bryr mig inte ett piss om någon människa tycker att jag ser för smal ut, för jag är som jag är och jag är bra som jag är.

Över till något annat! 2005 kanske passar bra. Har nämnt det några gånger innan, men antagligen har mer än hälften som läser inte den blekaste om vad jag pratar om. Det var nämligen såhär att jag blev magsjuk - vinterkräksjukan? -  i januari 2005, men den gick inte över så mamma tog mig till vårdcentralen där de kollade upp mig. För att göra en lång historia kort upptäckte de att mitt hjärta rusade. Som max var det nog uppe i runt 230 slag/minut. Jag fick elchocker, och måste bara påpeka att det inte alls är sådär dramatiskt som på tv, och fick inte anstränga mig för då skulle mitt hjärta börja slå snabbt igen. Därför sjönk min kondition till under 0. Åkte in och ut under hela 2005 fram till julen då de slutligen opererade mig. Första gången misslyckades de, men andra lyckades! Sedan dess har jag varit frisk som en nötkärna i hjärtat!

Och nu lite roligare grejer. Jag har en fantastisk pojkvän uppe i Sthlm vid namn Victor. Vi blev tillsammans i 8an, gjorde slut över en sommar, men blev sedan tillsammans igen i 9an. Sedan dess har vi varit ett par. Ett sådant där äckligt par som alla stör sig på. Nä, skojar. Så farliga är vi inte. Han valde i alla fall att flytta till Sthlm för att börja på ett gymnasium där uppe, vilket suger ganska hårt med tanke på att långdistansförhållanden är jobbiga.

Musik. Musik är nog det jag älskar allra mest här i livet. Om inte musiken hade funnits vet jag inte vad jag tagit mig till. Sedan jag var liten bebis och pappa spelade gitarr för mig har jag varit fast. Har spelat piano sedan trean, plinkat lite gitarr då och då och sjunger i duschen. Önskar att jag fick jobba med musik som vuxen.

Nej, nu hinner jag inte skriva så mycket mer! Ska nämligen ner och fika med min kära familj. Ni fick nog reda på lite nytt om mig i alla fall, även om det inte var en sådan presentation nu väntade er.


The pling plong war

Mikron har plingad sisådär 10 gånger nu, men den ska inte vinna! Jag ska vinna den här gången... den måste tystna någon gång...

God natt?

Kan inte sova. Är dessutom jätte hungrig. Kommer inte få äta någon frukost i morgon för ska ta blodprov för magutredningen på morgonen. Yes. Bådar ju gott... AHHH! VILL SOVA!

Och här sitter jag och muttrar

Jag kan bli så fruktansvärt arg ibland. Som nu. Nu är jag redigt arg. Nej, arg är fel ord, mer irriterad än arg. MEN! Jag ska inte lämna ut någon i bloggen, för det är faktiskt redigt elakt. Kan däremot säga att personen jag är irriterad på har förtjänat det, men han fattar inte själv vad han gjort eller vad han gör. AH!

Lycka till att somna nu Sofie. Lär ju inte somna förrän detta lagt sig, vilket det inte kommer göra förrän jag får chans att prata med honom.

Och för att visa hur irriterad jag faktiskt är så är hela detta inlägget i fetad stil HMPF!

Avskyr söndagar

Vi kanske ska skaffa katt. Det ni! Jag som är allergisk mot katter.

Tänkte bara meddela att jag är vaken och inte dog i natt. I fall ni skulle fundera på det menar jag. Bra att vi har det uppklarat!

Jag älskar min tröja.

Jag älskar min tröja.


Dagens funderingar

Ska nog ta och lägga upp någon mer låt här på bloggen. Om jag bara kan bestämma mig för någon att spela in. Och om jag vågar! Men jag måste fan ta och leva upp till mitt motto nu "Man lever bara en gång". Right?

Mah betyg hittills

God morgen (norska)

Ska plugga lite kemi strax. Halvkursprov på torsdag nämligen! Jättekul. Jag har slutat ta skolan på allvar. Känns otroligt skönt, men kanske lite dåligt för kommande betygs skull.

Har fått reda på var jag ligger i de olika ämnena nu, men den enda kurs som avslutas nu är Matte A (betygen sätts 28 januari) och där har jag i princip mitt betyg redan.

För er som är intresserade vart jag ligger i betygsskalan för tillfället:

Matte A - MVG
Datorkunskap - MVG
Franska steg 3 - MVG
Fysik A - G
Biologi A - VG-

Eeeh... minns inte om jag fått reda på fler. Väldigt nöjd i alla fall! Vi har dessutom bara haft ett enda fysikprov och då var maxbetyget G, så det är bara biologin som inte går som på räls. Nöjd nöjd nöjd. Får se hur det går på kommande prov också.

Städmani

Pappa städar badrummet.

Mamma: Det var nog bra att du städade, det luktar ju avlopp här.
Pappa: Det var bara jag som rapade...

Jag är smart

Idag är jag trött.
Idag är jag ganska glad.
Idag är det kväll.
Idag är det fredag.
Och ni vet alla vad det betyder!
... i morgon är det lördag.

Kände att ni behövde muntras upp

Am I right?

Så jag satte mig framför min kära cam och tog lite foton som ni kan fnissa åt där hemma.

Denna är så snygg. Eller ful menade jag! Jag ser ju för fan... nä, nu ska vi inte vara sånna. Visst är jag stilig?


Sedan hittade jag en annan effekt. Ser ut som en fisk.


I brist på pöjkvän har jag mig själv att älska. Och jag gör det fan inlevelsefullt....


Pianohänderna. TAADAA! Och jag bäddar alltid min säng på morgonen, men när jag kommer hem är det någon som unbäddat den. Ehe!


Sedan gjorde jag Mr Mad Piano Hand. Det är för övrigt han som unbäddar sängen.


Sedan tog jag kort på en glödande apelsin. Min bristande pojkvän hade av någon anledning kastat in den under min säng när jag inte såg.


Och till sist en fantastisk bild! Jag har döpt den till En-Glödhet-Sofie-Som-I-Sista-Sekund-Fick-Ett-Sms-Och-Vände-Bort-Blicken.

That's it! Visst var det fint?

Magutredningen del 2

TJA FOLK!

Nyss hemkommen från ett random sjukhus. Nä, så random är det väl inte. Men hemkommen är jag.

Magutredningen fortsätter. Var ju och pratade med en läkare på någon vårdcentral i höstas och de tog prover och pratade men de kunde inte förstå vad det var, så de skickade mig till ett sjukhus istället. Där var jag idag.

Vi pratade med en ny läkare - som för övrigt faktiskt var mänsklig till skillnad från de flesta andra doktorer - och jag var tvungen att dra upp allt igen; när jag brukar ha ont, hur jag har ont, vad jag gör när jag fått ont och vad jag tror att jag får ont av. Det gamla vanliga alltså.

Hon sa något om att det ena magontet jag har kan ha något med mina magmuskler att göra. Vaddå? tänkte jag. Är jag för biff? Tro det eller ej, men jag har faktiskt helt okej magmuskler! Eller magmuskler och magmuskler. Snarare muskler i magen. Fick faktiskt VG i situps eller något, häh. Så det kan inte vara så att de är för klena. Faktiskt. Måste vara så att jag är för biff... Så är det nog. Men hon nämnde ingenting om det sedan när jag pratade vidare, så då måste jag väl sagt något som tytt på att det ändå inte var det.

De bestämde att jag skulle ta prover. Nästa gång. De ville ta prov i armen. Blodprov. Och jag vägrar. Har jag nämnt att jag har en smärre fobi mot sprutor (snarare kanyler)? Inte det? Det har jag! De får vara så snälla och sticka mig i fingret i stället. Punkt.

Utredningen fortsätter.

Inaktivera sitt konto på facebook

Idag fick jag reda på att om man inaktiverar sitt konto på facebook så försvinner alltså inte kontot. Det är bara pausat. Det är ungefär likadant som att du skulle sluta logga in, den enda skillnaden är att dina vänner inte kommer åt din profil.

Om man då istället vill ta bort sitt konto helt så blir det genast mer komplicerat och det orkar jag inte riktigt med just nu, får se till helgen i så fall.

Ansiktsburk

Jag funderar helt seriöst på att ta bort mig från ansiktsboken. För egentligen, vad får jag ut av att sitta och klicka på folks profiler och se vad de gjort idag? Vad får någon ut av att veta allt om allt och alla? Ingenting. Såvida man inte är en skvallerbloggerska eller något liknande.

Mitt liv skulle vara så mycket lugnare utan den. Jag hade haft tid till hur mycket saker som helst. Vågar inte ens räkna efter hur många timmar om dagen jag sitter framför facebook.

Får se om jag vågar. För det är ändå något som tar emot. Kanske är det mitt kontrollbehov? Haha...

Dålig uppdatering tyder på att jag har ett liv

Det går inte att ladda upp den underbara bilden på vår julgran för att blogg.se hatar mig.
Så nu går jag och läser Harry Potter på engelska.
Hej.

Fyfän

Jag har lite damp idag också. Är skithungrig och därför även skitsur. Vill bara skrika på någon. Alla är dumma i huvudet. Mm, och så även jag.

Fyfan för att vara hungrig och sur.

Fyfan för att inte orka gå ut till köket.

Avreagerar mig

JAG BRYTER IHOP! JAG DÖÖÖÖR! Är så otroligt jäkla megahungrig samtidigt som jag inte har fått någon bra sömn alls i natt. DESSUTOM har jag varit i skitskolan hela dagen och haft skitlektioner tills vi skulle hem och då kom inte skitbussen så vi fick gå ner och vänta på den andra skitbussen så vi kom hem jättesent! OCH JAG ÄR HUNGRIG! OCH AAAAH! Världen är emot mig.

MVG i alla ämnen, here I come

Precis läst klart Douglas Berglunds bok En lat jävels guide till MVG i alla ämnen. Tack för den julklappen, mamma och pappa! Den passar ju mig. I sin bok beskriver han så jag pluggar redan nu, bara lite finslipat. Jag lyckas ju faktiskt mest med VG nu. Men nu, med hans metoder ska jag få MVG så det ryker om det!

Jag önskar jag hade en trevlig bild att ladda upp, men det har jag inte. Så ni får en otrevlig bild som jag lagt ut innan.


I morgon börjar skolan igen. Allt går så snabbt nu för tiden. Hoppas denna terminen går lika snabbt som den förra, så att det kan bli sommarlov.

Nu ska jag vara lite duktig och få mig en överblick av vad vi ska kunna på svenskaprovet som vi har på fredag, trots att jag tänkte följa Douglas tips och vänta i sista stund. Men jag känner att jag måste veta vad det är vi har prov i. Och ja, ni läste rätt. På fredag! Och sedan 3 prov till bara i januari.

Och jag som tyckte grundskolan var tuff.

Snake på youtube

Haha! Vet ni vad jag precis upptäckte? Ni får kalla mig efter och sådant om omvärlden redan visste detta.

Om man kollar på någon video på youtube och håller inte vänsterpilen på tangentbordet och sedan trycker på uppåtpilen kan man spela snake. Hahah! Fan vad ballt!

Jag har inget vettigt att säga

Sitter i skype med Victor. Puss.

Långdistansförhållande

Min Victor åkte idag (igår) vid två. Då for han upp till Sthlm igen. De sista timmarna och framförallt de sista minuterna är alltid lika plågsamma. Man står där och kan inte fatta att personen som står tätt, tätt intill en kommer försvinna mil, mil och åter mil bort om bara några timmar.

Nu är han mil, mil och åter mil iväg. Han är i Sthlm. Jävla Sthlm. Och dessutom pajade hans mobil, så han köpte en nu - som också pajade. Så efterblivet.

Vill bara begrava mig under täcket. Saknar honom lite. En aning. En ganska stor aning.

Och ändå är det lördag

Ni vet sådana dagar då man verkligen inte vet vad man ska göra?

Idag är en sådan dag.

Och som bebis var jag en fettklump

Designen blev grå och söt (tänker då på den vänstra bilden i headern), men när snön är borta, då våren kommit och allt är frid och fröjd kommer det KANSKE bli en lite färggladare design. Hihihihi. För nu är allt bara deprimerande.

Letade i mitt första fotoalbum efter bebisbilder förut. Resultatet:




~ Fetto. ~





Det kanske inte ser ut som det på dessa bilder, men jag var verkligen sjukt fet när jag var liten. Verkligen SJUKT fet. Haha, mamma instämmer. Hon tjatar alltid om mina valkar jag hade.

När jag bläddrade igenom albumet upptäckte jag även att mamma hade skrivit ner massvis med saker jag sagt och gjort. En grej löd såhär:

"När jag var 15 ½ mån upptäckte jag att det var roligt att se allt upp å ner. Då ställde jag mig med huvudet i golvet och tittade mellan benen. Så kunde jag stå ganska länge."

En annan såhär:

"När mamma nattade mig en kväll i okt -99 sa jag till henne
  - Mamma, om du pussar lite mer på pappa så kanske vi får småsyskon."

Nu ska den här ungen gå och plocka ur diskmaskinen. Men visst var jag lite söt åtminstone?


Det är bara regn hos mig

Orkade inte sova. Så ska försöka ordna lite med designen då jag anser att julen faktiskt är förbi. Borde ta bort den fallande snön också och kanske byta ut den mot regn?

Det regnar.

Cornflakes

Glömde skriva detta.



Familjen äter lunch och vi diskuterar att det man inte vet har man inte ont av.

Pappa: Jo du Johan... Vi fick dig i ett cornflakespaket. Man skulle samla 3 stycken så fick man dig.
Mamma och jag brister ut i gapflabb.


Gothia Innebandy Cup 2011

Sådärja.

De spelade i en liten futtig hall, utan några läktare. Så jag och Fridis satt på en bänk och fotade, vrålade och klappade händer hela matchen.

Förväntningarna låg på noll. Ja, till och med under noll. Vi skulle möta förra årets vinnare av Gothia Innebandy Cup - ett lag från Tjeckien som under sina 2 spelade matcher i år hade lyckats med en målskillnad på 19. Vi själva hade 0 i målskillnad, då vi förlorat en och vunnit en. Därför var vi redan från början dömda att förlora.
   Domaren blåste igång matchen och spelet var igång. Så plötsligt trillade ett mål in. Och ett till. Och ännu ett. Vi ledde alltså med 3-0.
   Som vi vrålade på läktaren, haha. Vi blev nog lite döva allihop. Det är så lätt att dras med i matcher, eller rättare sagt, jag har så lätt att dras med i matcher.
   Vi vann med 5-4. Mot förra årets vinnare. HAH! In your face.
   Snart blire ny match, mot förra årets tvåa. Man får hoppas på det bästa.

Nu ska jag sova. God natt.

Att gäspa eller inte gäspa

God morgon, eller god natt. Svårt att veta, det är ju fortfarande mörkt ute.

Vad gör hon uppe såhär tidigt? tänker ni. Ja, det börjar jag så smått undra själv. Vad fan gör jag uppe såhär tidigt egentligen? Den mest morgontrötta personen i hela universum. Eller åtminstone Sverige.

Näää, men det är såhär va, att bror min ska spela match mot ett jättebra tjeckiskt lag så de kommer garanterat åka på spö. Mhm. Så ska dit och peppa dem lite! HEJA HEJA HEJA!

Ska lära mig något fult på tjeckiska som jag kan vråla under hela matchen.

God morgon!

Jag är onekligen en kreativ person

I natt sov jag i min egen säng. Min underbara säng. Fast jag drömde tre mardrömmar i natt. TRE.

Först drömde jag att det kom en stor fet tornado eller något med massa eld så typ alla dog och man kunde inte skydda sig. Family var med i den. The End.

Sedan drömde jag att jag blev en zombie. Eller ja, inte en människoätande zombie, utan bara lite halvt bortdomnad och de hade tydligen ett motgift som de skulle testa genom att fästa en krok i huvudet på mig. Den kroken skulle de sedan hänga i ett snöre så att jag skulle ha huvudet upprätt under hela behandlingen, för annars funkade det inte. Och bedövning var det inte frågan om. Mamma och pappa var med här men de var goa gubbar hela tiden! Hahah, störd dröm. Tim och jag pratade lite snabbt om zombiefilm eller något igår, så det var nog därför jag drömde det. The End.

Och sedan! Sedan drömde jag om ... orkar jag ens berätta? Ja... vi var i alla fall någonstans där det fanns lejon och tigrar och vi kom dit av att vårt lilla plan störtat. Vi var typ 6 pers varav en var min lillebror. Det var inte Johan, utan en helt random människa, men det var i alla fall min lillebror, haha! Vi skulle försöka fly och massa skit, orkar inte berätta! The End.

För nu ska jag nämligen in i duschen innan både gäster och pöjke kommer vid 1. Lycka till Sofie! Ni kan ju inte annat än hålla med om att jag haft en väldigt kreativ natt.

Indeed

Honey, I'm home!

Magnus Uggla åker bil

Dagen D. Dagen då vi åker hemåt igen. Skulle egentligen stannat till fredag, men Johan skulle visst spela match eller cup vid 10 på morgonen så nu åker vi i kväll istället. Kan inte vara lyckligare. Inte så att jag vill åka ifrån mormor och morfar, men jag är en riktig åka-bil-fantast. Och det är som mysigast när det är mörkt ute.

Lamporna ute i mörkret bara svischar förbi fönstret och så sitter man där i värmen, huvudet lutat mot en kudde och asbra musik i öronen. Helt underbar. Jag är som Ferdinand och hans korkek. Sofie och bilåkande. Haha! När jag var liten och var ledsen så kunde mamma och pappa sätta mig i bilen och åka en sväng så blev jag lugn igen. Jahopp. Samma sak med Magnus Uggla. Eller, alltså inte så att om han blev sur och man satte honom i en bil... ja, ni fattar. Menade att om de spelade någon låt av honom när jag var ledsen slutade jag också gråta och blev lugn.

Men vi hörs i morgon då! Nu ska jag snart sätta mig i bilen och fara hemåt. Hoppas allt är bra med er och att ni inte lämnat mig för dessa tre tidsinställda inlägg.

Puss och kram och glassbåtar.

Datormanual, musikal och mat

Goddag folket.

Sitter i mormor och morfars mysiga arbetsrum. De har visst fått internet hit! Förut hade de en stor, fet dator som stod här utan internet. Fast de förstår ingenting, så jag har blivit ombedd att skriva en liten dator-manual till dem.

Ska citera mig själv:

"Starta datorn:
Fäll upp skärmen och tryck på on/off-knappen. *ritat en bild på hur den knappen ser ut*

Stänga av datorn:
1. Kryssa bort alla fönster.
2. Tryck på "start" nere i vänstra hörnet.
3. Tryck " *ritad bild* Turn Off Computer"
4. Vänta tills datorn slocknat innan du fäller ner skärmen igen."

Alltså, jag förvånas fortfarande över att det finns folk som inte vet sådant här. Fick skriva en förklaring om hur man kryssade ner fönster. Och sedan vad ett fönster var. Hoppas de uppskattar min lilla manual.

Förresten hade jag rätt. Mormor hade köpt biljetter till en musikal! Den var bra, skön musik och bra skådespelare. Chicago.

Nu blir det mat! JANSSONS FRESTELSE! Mormors är absolut bäst. Seriöst. Man dör. Hihiiihihihi.

God natt så småningom!

Och så var det onsdag

Då har jag sovit en natt hos mah mormor och morfar! Här blir man väckt tidigt och får inte en endaste liten mes-chans att sova ut. Trots att det är lov och allt. Nänä. Tidigt ska det vara!

Ingen aning vad vi ska göra idag. Om jag chansar helt random tror jag det blir till att åka någonstans. Antingen shopping i gamla stan eller typ bio. Mormor brukar alltid hitta på något. Sedan lunch och middag också. Gott.

Hoppas ni har det fiiint, jag har det fiiint och jag hoppas ni får en fiiin dag idag idag som idag. Kram.


En kort liten uppdatering

Följande tre, fyra inläggen är tidsinställda.

Nu sitter jag förmodligen i bilen på väg till mormor och morfar. Älskar att åka bil. Musik i öronen, en sovandes bror bredvid mig och bara kolla ut genom fönstret. Så fridfullt.

Det är snö här. Mer än hemma. Men nu ska jag sova. I bilen alltså. Det är ju där jag sitter. Nu.

Hörs i morgon folket, kram!

(sökte på "bil" på google, så kom denna upp. Fan, vad lovande!)

Jag kom på en sak

Åker om 45 minuter. Borde nog börja packa nu.

Ses om några dagar! HEJ DÅ!

Sov förjävla gott

Ont i magen.
Glömt att packa.
Skit trött.

Det är jag. God natt.

God morgon fucktards!

God morgon fucktards!

Sitter och pysslar ihop lite ny musik till min älskling ipoden. Blir massa bra musik. Gammal som ny!

Är så himla sugen på grapefrukt nu. Tycker han kan komma hit snart.

Ha en bra 3:e januari! Vecka 1 nu.

Mörk pucko! Ljus pucko!

Jag och min pojk, jag och min pojk, jag och min pojk. JA! Jag måste faktiskt slänga det i ansiktet på er. Han är ju hemma! Eller borta för hans del, men sak samma samma sak. Vi säger hemma!

Känner att det är bra att när han är hemma bor en liten bit från mitt hus. Det kräver nämligen att jag möter honom och följer honom lite överallt och jag skulle aldrig komma ut ur huset annars. Hihi. Så lat är jag. Eller motivationshandikappad som man säger. Kan tyvärr inte gå hem till honom (eller tur? med tanke på hur lååångt det är dit) för han har två katter och jag är kattallgregisk. Det suger, hårt. Därför får han alltid pallra sig ner hit!

Vi hade inget att göra förut, så han tvingade ner mig till ICA. Nu ska jag berätta vad vi köpte:

Kexchoklad.
Pucko, mörk.
Tablettask.
Kexchoklad.
Grapefrukt.
Kexchoklad.
Pucko, ljus.
Kexchoklad.
Grapefrukt.
Någon random chokladkaka.

Haha. Jaa... man fick 4 kexchoklad för 20 kr, så han passade på! Och grapefruktarerna ska vi äta upp i morgon.


Så otroligt snygg min. God natt!

När håret fryser till is

Måste äta tacos snart. Har ju inte ätit tacos på hela året!

Ska strax gå ut för att möta min stackars pöjke. Det är minusgrader ute och jag har precis tvättat håret, vilket brukar resultera i att mitt hår fryser till is. Haha, det är rätt coolt. Man kan liksom slåss med det! Använda det som vapen. Så sjukt användbart! Så om det nu skulle komma värsta gangstergänget som vill döda mig kan jag bara bryta loss lite hår och kasta det rätt i hjärtat på dem så de dör. Som sagt: sjukt användbart.

Känner dock inte för att mitt hår ska brytas av i dag så ska nog torka det innan. Har faktiskt funderat på det. Kan man bryta av håret om det fryser? Har aldrig testat. Ska nog göra det. En annan dag.

Den första januari tjugohundraelva

Jag gillar att ni flitigt besöker min blogg trots att här ingenting står. Hihi.

Januari nu då. Känns inte riktigt så. Vecka 52 fortfarande. Mm.

Bilder från nyårsfirandet kanske dyker upp här förr eller senare. Nu ska jag dock göra annat. Älskar att göra annat. Ni får en bild i alla fall.

Grått nytt hår!



Julklapp från bror min. 1 kilo mjöl. Alla som fattar är bäst.


RSS 2.0