Magnus Uggla åker bil

Dagen D. Dagen då vi åker hemåt igen. Skulle egentligen stannat till fredag, men Johan skulle visst spela match eller cup vid 10 på morgonen så nu åker vi i kväll istället. Kan inte vara lyckligare. Inte så att jag vill åka ifrån mormor och morfar, men jag är en riktig åka-bil-fantast. Och det är som mysigast när det är mörkt ute.

Lamporna ute i mörkret bara svischar förbi fönstret och så sitter man där i värmen, huvudet lutat mot en kudde och asbra musik i öronen. Helt underbar. Jag är som Ferdinand och hans korkek. Sofie och bilåkande. Haha! När jag var liten och var ledsen så kunde mamma och pappa sätta mig i bilen och åka en sväng så blev jag lugn igen. Jahopp. Samma sak med Magnus Uggla. Eller, alltså inte så att om han blev sur och man satte honom i en bil... ja, ni fattar. Menade att om de spelade någon låt av honom när jag var ledsen slutade jag också gråta och blev lugn.

Men vi hörs i morgon då! Nu ska jag snart sätta mig i bilen och fara hemåt. Hoppas allt är bra med er och att ni inte lämnat mig för dessa tre tidsinställda inlägg.

Puss och kram och glassbåtar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0